من خودم بارها به اربيل رفتم
1- ببخشيد شما قانوني رفتين يا .........
2- مورد مواخذه قرار گرفتين يا نه ؟
حزب دمکراتدر اونجا يه قبرستان جداگانه داره که يک بخشش مربوط ميشه به اون کسهايي که در اين سالها ترور شده اند.
دوست عزيز اگه اونا يه قبرستان از كشته هاشون دارن ما به اندازه ي تمام روستاها و شهرهاي كشورمون گلزار شهدا داريم
جمهوري اسلامي از طريق قرار گاه رمضان و كنسولگري خود در اربيل و عده اي عوامل 335 نفر از اعضاي حزب دمكرات كردستان ايران را ترور كرده است.
1. شما كشوري رو نام ببريد كه براي حفظ تماميت ارزي خودش دشمنانش رو از سر راه بر نداره
2. معمولا وقتي كسي حرفي مي زنه مدركي هم واسه ي اثبات حرفش داره ، اگه مدرك ندارين شايعه پراكني نكنين
از طرفي ديگر ايران با حمله روز 13 آبان به سفارت و نه يك كنسولگري ساده آمريكا و تعرض به قانون مصونيت ديپلماتيك
به نظر شما دستگيري چند جاسوس كه عليه كشوري فعاليت مي كنن خلاف مقررات بين المللي ست ؟
خوب ايران آشكارا در عراق دخالت مي كند .
آمريكا با اون همه دبدبه و كبكبه تا حالا نتونسته مدركي دال بر دخالت ايران در عراق پيدا كنه . اونوقت شما چطور با اطمينان اين حرف رو ميزنيد ؟ به اين كار شما مي گن تهمت
بدون جانب داري از هيچ گروهي
هدف من تاييد اين كار آمريكا نيست
درواقع كار آمريكا درست مي باشد
گفته هاي شما متناقضه ، اول مي گين كار آمريكا رو تاييد نمي كنين بعد چند سطر پايين تر ..........
در ضمن من خودم عموم جزو اين افراد بود که ترور شدن دوست عزيز
پس مشكل شما شخصيه
شما بهتره به جاي محكوم كردن چشم بسته ي مردم و دولت از هم رزم هاي عموتون بپرسيد كه چرا دارن به كشورشون خيانت مي كنن ، ميشه جريان كشته شدن عموتون رو برامون بگيد ؟ فكر كنم توي درگيري با مرزبانان غيور كشورمون كشته شده باشه ولي شما با نام ترور ازش ياد مي كنين ( صوع برداشت نشه قصد توهين ندارم اما براي عموتون متاصف نيستم )

ما هم بايد در منطقه نفوذ کنيم.
( به دليل کشتار زمان شاه عليه مردم کرد اين نفرت هنوز ادامه دارد)