آیا این اشیا نورانی می تواند وسایل جاسوسی باشد ؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

آیا این اشیا نورانی می تواند وسایل جاسوسی باشد ؟

توهم و شایعه است
0
بدون راي
هواپيماهاي جاسوسي هستند
2
50%
اجسام ناشناخته فضايي هستند
2
50%

مجموع رای گیری: 4

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

ghalamman جان
فکر ميکنم منظورتون اين تاپيک باشه :-(
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=22681
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

هدف قرار گرفتن يك شيء نوراني در آسمان اراك

پست توسط Achilles »

خبرنگار «بازتاب» گزارش داد: شب گذشته، يك شيء نوراني در آسمان اراك، هدف پدافند هوايي قرار گرفته و سرنگون شد.

بنا بر اين گزارش، سقوط اين شيء كه با اصابت يك موشك زمين به هوا، از تجهيزات جديد پدافند هوايي صورت گرفت، موجب انهدام كامل اين شيء نوراني در آسمان شد.

بنا بر اطلاعات خبرنگار «بازتاب»، احتمال مي‌رود اين شيء نوراني، يك هواپيماي بدون سرنشين باشد.
چندي پيش، سازمان اطلاعات مركزي ايالات متحده (CIA)، جاسوسي از آسمان ايران با هواپيماي بدون سرنشين را تأييد كرده بود.

در اين حال، برخي منابع، از احتمال انجام اين عمليات براي تست ميزان حساسيت و توانايي پدافند هوايي ايران خبر مي‌دهند.

بنا بر اين اخبار، اين عمليات در چهارچوب تمرين‌هاي تيم دفاع موشكي ايران انجام شده است.

[External Link Removed for Guests]
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

برخي منابع، از احتمال انجام اين عمليات براي تست ميزان حساسيت و توانايي پدافند هوايي ايران خبر مي‌دهند.

يك شيء نوراني در آسمان اراك، هدف پدافند هوايي قرار گرفته و سرنگون شد.

بنا بر اين گزارش، سقوط اين شيء كه با اصابت يك موشك زمين به هوا، از تجهيزات جديد پدافند هوايي صورت گرفت، موجب انهدام كامل اين شيء نوراني در آسمان شد.

بنا بر اطلاعات خبرنگار «بازتاب»، احتمال مي‌رود اين شيء نوراني، يك هواپيماي بدون سرنشين باشد.
چندي پيش، سازمان اطلاعات مركزي ايالات متحده (CIA)، جاسوسي از آسمان ايران با هواپيماي بدون سرنشين را تأييد كرده بود.

در اين حال، برخي منابع، از احتمال انجام اين عمليات براي تست ميزان حساسيت و توانايي پدافند هوايي ايران خبر مي‌دهند.

بنا بر اين اخبار، اين عمليات در چهارچوب تمرين‌هاي تيم دفاع موشكي ايران انجام شده است.

Please Login or Register to see this code

تصاویر اختصاصی انجمن های تخصصی

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

يعني با Tor-m1 زدنش ؟؟
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

من يک سوال ساده دارم...
در تيتر تايپيک امده است يک پرنده ناشناس در اسمان اصفهان هدف قرار گرفت.
اما در متن تايپيک همان پرنده در اراک هدف قرار گرفته!!!
اين يعني چه؟
دوست من...اقا مهدي عزيز
منظور من يک تايپيک بود که در ان از برگذاري يک مانور توسط پدافند هوايي حرف زده شده بود...
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 42 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار
تماس:

Re: هدف قرار گرفتن يك شيء نوراني در آسمان اراك

پست توسط mach1 »

سلام

Reza6662 نوشته شده:
تصاویر اختصاصی انجمن های تخصصی

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

البته این تصاویر مربوط به تیزر تبلیغاتی روسی تور ام 1 هستش که در رسانه های ایران به عنوان تست سامانه تور ام 1 ایران نشون دادن :-)
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

ghalamman نوشته شده:من يک سوال ساده دارم...
در تيتر تايپيک امده است يک پرنده ناشناس در اسمان اصفهان هدف قرار گرفت.
اما در متن تايپيک همان پرنده در اراک هدف قرار گرفته!!!
اين يعني چه؟
دوست من...اقا مهدي عزيز
منظور من يک تايپيک بود که در ان از برگذاري يک مانور توسط پدافند هوايي حرف زده شده بود...

فکر میکنم معمولا وقتی آقا رضا خبر جدید و مربوط به یک تاپیک رو اونجا قرار میدن تیتر اول تاپیک رو با اخرین خبر تعویض و هماهنگ میکنن ، البته این کار خوب هست ولی بنظر من مضراتی هم داره چون وقتی کسی میخواد به یک مطلب قدیمی در تاپیک مورد نظرش رجوع کنه چون چندین بار تیتر اون تاپیک عوض شده موجب سردرگمی میشه
[External Link Removed for Guests]
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

رويت شي نوراني در آسمان مرزي خرمشهر

پست توسط gigi64 »

خبرگزاري موج - شي نوراني كه از نيمه دوم اسفند سال گذشته در آسمان مرزي خرمشهر و روبروي بندر و ساحل اروند خرمشهر پديدار شده است همچنان در اين منطقه و در ساعات ابتدايي شامگاه قابل رويت است.

شهروندان خرمشهري مي گويند اين شي بسيار پرنور شده است و مانند يك ستاره مي درخشد.
يكي از فرماندهان سپاه در منطقه در اين ارتباط گفت: اين شي اخيرا تغيير جهت داده و احتمالا يك شي پروازي تحت كنترل است كه بر فراز آسمان نواحي مرزي عراق با ايران مستقر شده است.
وي گفت: اين شي تاكنون در چند جهت مختلف و به طول 35 كيلومتر تغيير محل و مسير داده است .
همچنين مسئولين مرزي در خرمشهر ديروز بعد ازظهر اعلام كردند صداي درگيري هاي سنگين و انفجار مهمات ناشي از درگيري ها در شهر بصره در نوار مرزي خرمشهر با عراق بامداد ديروز شنيده شده است.

خبرگزاري موج
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: نزد خدايگان افسار گسيخته
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

پست توسط arash_slayer »

اگر اين شيء نوراني در مدار افقي در جهت شمال جنوب تا شعاع 35 کيلومتر تغيير محل داده باشد يعني از شمال تا جنوب دشت عباس و از جنوب تا دهانه اروند (فاو) مي شود.
پس در اين صورت فقط نبايد در خرمشهر ديده شده باشد. بايد اهالي ابادان , سوسنگرد , اروند کنار و روستاهاي اطراف نيز ان را ديده باشند :-( .
او دوم دسامبر به دار اويخته شد
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 69 بار

پست توسط majidjon13 »

دروود

من ساکن مشهد هستم..

چند سال پیش فکر کنم بهار 1383 بود که بحث اشیای نورانی در اسمان ایران خیلی بالاگرفت

حتی توی تلوزیون هم چند بار تصاویر بسیار واضح ازشون پخش شد... و در مشهد هم چندین بار این اشیا دید شد.

البته من خودم شانس دیدنشون رو از دست دادم...اما خانوادم دیدند///
توی حیاط خونمون بودم که فریاد خواهرم رو شنید (مجییید بیا)) تا خودم رو به مادر و خواهرم رسیدم شی ناشناس ناپدید شده بود اما چیزی که اونها میگفتند قابل درک نبود...گفتند یک شی نورانی تو اسمون بود و چند بار به صورت افقی در فواصل کوتاه چند متر به چپ و راست رفت. بعد پایین اومد..خیلی پایین به شکلی ما فکر کردیم روی زمین نشسته...اما دوباره بالا رفت و و دور شد ودر نهایت ناپدید شد.....اونها از بیرون از حیاط بودند و شی نورانی در فضای یاز پشت خونمون وجود داشت.

حالا یه سوال...تا به حال این اشیا نورانی رو در اسمون دیدین؟؟؟ لطفا گزارشش رو بنویسید.

فکر میکنید ماهیت اصلی این اشیا چی باشه؟؟؟ (ufo) هستند؟؟ در واقع شی واقعا ناشناخته برای کل جهان هستند؟؟و یا شیطنت عواملی در ایران و یا امریکا؟؟؟

چند درصد امکان داره که اونها هواپیمای تجسسی باشند؟؟؟
آخرین ويرايش توسط 1 on majidjon13, ويرايش شده در 0.
Captain
Captain
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

پست توسط DANG3R »

امیدوارم که این اتفاق به ازمایشات و جاسوسی های ا م ر ی ک ا در عراق نسبت به ایران انتصاب داده نشود که دوباره ق ط ع ن ا م ه و جنگ و دعوا و ش و ر ا ی م لّ ی ا م ن ی ت پیش می اید.....

majidjon13خب اگر چنین حرکتی داشته احتمال یک منور و از اینجور چیزها را می دهد.........
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

DJ.:.DANGEROUS
نميدونم هدف شما از اين پست‌هاي .... چيه؟ شوراي ملي امنيت کجاست؟
در صورتي که حرفي براي گفتن نداريد سکوت بهترين راه هست :-P
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”