حق با دوست خوبم سعيد عزيزه و بحث از مسير خودش داره منحرف ميشه ولي چون Achilles مطلبي رو گفتند و به خودشون اجازه دادند كه منو غيرايراني خطاب كنن مجبورم مطالبي رو به ايشون يادآوري كنم و اصلا نمي تونم اين بي حرمتي رو تحمل كنم هرچند كه بعلت رعايت حرمت سايت و دوستان عزيزم از كلمات درخور ايشون نميتونم استفاده كنم اما پيشاپيش از همه دوستان بخاطر مربوط نبودن موضوع عذرخواهي مي كنم :
لطفا موضوعهارو با هم قاطي نکنيد ، ما از جنايت حرف نميزنيم از وضعيت اقتصادي حرف ميزنيم ، در مورد جنايت حق با
شماست.
بهتره يكبار ديگه مطالب من و خودت رو بخوني تا ببيني هرچي كه گفتم در پاسخ به مطالبي بوده كه گفته بودي و اگر مساله اي قاطي شده به خودت و مطالب خودت برميگرده در ضمن در مورد مسائل اقتصادي هم فكر كنم بحد كافي صحبت كردم گرچند كه نيازي هم نيست و با يه نگاه به آمارها و ارقام اقتصادي بخوبي اين مساله حل ميشه مگه اينكه شما هيچ آماري رو قبول نداشته باشي!
بايد منو ببخشيد که نفهميدم شما صاحب ترکيه هستين !
شما هم بايد منو ببخشين كه نفهميدم شما صاحب ايران هستيد !!!
در ضمن پيشنهاد ميکنم بجاي شمشير زدن براي ترکيه و شبها بطرف ترکيه خوابيدن ، تشريف ببريد پيش هموطنانتون دل
بدين و قلوه بگيرين.
در اين مورد هيچ احتياجي نمي بينم كه براي شما از خدمات خانواده ام براي كشور ايران توضيح بدم چون مطمئنم شعور شما در حدي نيست كه بجز شمشير و قتل و ترور و... خدمتي رو تصور كنه. گرچند كه حتي در مورد كشته شدن هم يكي از نزديكترين افراد خانواده ام جزو اولين كشته شدگان جنگ در خوزستان بود اونم در زماني كه اصلا معلوم نيست شما كه خودتون رو الان صاحب و اختياردار همه چيز و همه كس مي دونيد چيكار مي كرديد يا اصلا متولد شده بوديد يا نه
اما اينو خوب تو گوشت فرو كن كه هركاري كرده باشي و هر كسي هم باشي درحد و اندازه اي نيستي كه براي من يا هركس ديگري كشور و وطن و مملكت تعيين كني و هرجا كه نمي توني با آمار وارقام جواب كسي رو بدي اونو بيگانه معرفي كني اگه هم خيلي از وجود من ناراحتي مي توني به همونجائيكه آرزوته ايران هم مثل اونجا بشه و پيش قبله و سرورخودت بن لادن و طالبان بري هر موقع تونستي تكليف خودتو مشخص كني براي ديگران هم تعيين تكليف كن!
راستي شما چرا اينجا موندين؟
براي گرفتن آمار افراد فضول!! و منتظر كسب اجازه از محضر حضرتعالي بودم تا براي من وطن تعيين كنيد و من برم!!!!