نصب صدها سكوي موشك پاتريوت در خليج فارس

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

پست توسط JavadRadical »

KH.I.A.2500 عزیز
زاویه ی شارژ تنها مختص موشکهای با سوخت مایع نیست . این شامل موشکهای با سوخت جامد هم میشه . پس زاویه ی شارژ پر کردن مخازن سوخت یک موشک نیست . :-o
در ضمن شما خودتون بگید . به نظر شما تو یک موقعیت اضطراری که نیاز به شلیک تعداد زیادی موشک هستش یه کمپرسور تانک هیدرازین با هزاران لیتر سوخت رو چطوری میخان تا پای پرتابگر بیارن تا موشک رو شارژ کنند ؟!
تو نوشته خودمم اون بالا من اوردم که زاویه ی شارژ و پرتاب موشک باهم متفاوته :D
به توانایی مورد نیاز موتور هم برای چنین پرتابی اشاره کردم .
و گفتم مثل اینکه سری جدید موشکهای بالستیک ایران از این دسته هستند . پس خودم با دید شک با موضوع برخورد کردم و حرفی در مورد توانایی شهاب 3 نزدم فقط گفتم که برای پرتاب در چنین زاویه ای سیستم موشک باید به چه صورتی باشه :-o

در توانایی موشک S-300 هیچ شکی وجود نداره . و اینکه یه سرو گردن از سیستم های پدافندی امریکایی برتری داره هم جای شک نداره . همون طور که yasamine گفت مشکل در تعدد سیستم موجود هست . من از برد سیستم s-300 اطلاعی ندارم اما میدونم موشک قدرتمندی هست . ولی به نظر من برای پوشش ابر شهری مثل تهران با این حجم جمعیت بهتره این سیستم پدافندی رو تو سایتهای پدافندی داخل شهر هم داشته باشیم :-o
یه سوال کوچیک هم برای خودم پیش اومده : ایا پدافند s-300 قابلیت لینک شدن رو با پرنده های اواکس دارا هستش ؟ منظورم اینکه ایا قدرت اینو داره که با استفاده از اطلاعات اواکس قدرت رهگیری خودشو افزایش بده و ضریب خطا رو کاهش بده ؟
:razz:
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط soroush.b »

درباره ي سيستم s300 و ساير سيستم هاي ضد هوايي ساخت روسيه تايپيك كاملي در اين انجمن وجود داره
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=4808
البته موشك هايي كه سوخت مايع دارند 2 حالت رو ميشه بر اساس سوختي كه مصرف مي كنند براشون پيش بيني كرد
به اين موشك ها سوخت تزريق شده حالت دوم اين كه سوخت تزريق نشده
بر اساس نوع سوخت براي حالت اول چون بعد از گذشت مدت زماني سوخت فاسد ميشه اون رو تعويض مي كنند كه البته خطرات زيادي هم داره كه كشورهاي داراي اين نوع موشك ها بخشي از توان موشكي خودشون رو هميشه در حالت اماده باش دارند و اين كار رو ناگزير انجام ميدن
حالت دوم سوخت رو در زمان معين تزريق مي كنند البته بستگي به نوعش داره مثلا موشك توپول ام سوختش بنزين
اما بعضي از مواد اگه تزريق بشن ديگه قابل برگشت نيست و موشك بايد شليك بشه به هر صورت شرايط فرق مي كنه نميشه با قاطعيت گفت
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط david68 »

ببينم سيستمي كه امريكا ميخواد تو لهستان و چك پياده كنه از همين پاتريوت ها هست يا فرق ميكنه ؟؟؟ اگر سيستم ناكارامدي هست چرا روسها نگران اين سيستم هستند ؟؟ ضمنا روسيه هم تعداد زيادي موشك داره و با شليك تعداد زيادي موشك در صورت جنگ بين روسيه و امريكا عملا اين سيستم رو از كار بندازه و دليل نگراني روسيه نميدونم چيه ؟؟.
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 304 بار
سپاس‌های دریافتی: 504 بار

پست توسط armanmodern »

ممنون از KH.I.A.2500 و JavadRadical و yasamine بخاطر توضیحات مفیدشون.
پس اونطور که من برداشت کردم :

زاویه شارژ با زاویه پرتاب متفاوته و شهاب-3 میتونه با زاویه صفر درجه نسبت به افق شارژ بشه. اما به نظر من هم زاویه پرتاب صفر درجه نسبت به افق کمی غیرمنطقیه...با توجه به وزن بالای موشک های بالستیک میانبرد و دوربرد باورنکردنیه که موشک بتونه در آغاز شلیک خودشو با زاویه صفر درجه از زمین بکنه! منتها میشه با زاویه هایی کمتر از 90 درجه نسبت به افق هم پرتاب بشن.
درسته؟

در کارآمدی و قدرتمند بودن S-300 هیچ شکی نیست. برد رادار و دقت اون کم نظیره و تنها شاید سیستم S-400 خود روسها برتر از اون باشه. امیدوارم خبر بکارگیری این سیستم پدافندی در 5 مرکز مهم کشور درست باشه و آسمان کشور با کمک این سیستم پدافندی امن تر از گذشته بشه. البته به تازگی متخصصین وزارت دفاع تونستن نمونه بهینه سازی شده هاوک رو تولید کنند که جای امیدواری داره.

و یک سوال بیربط هم دارم :o :
ماکسیمم برد موشک تاکتیکی فاتح-110 چقدر است؟ 200 کیلومتر یا 250 کیلومتر؟ و آیا بنظر شما امکان داره برد این موشک رو با همین دقت (CEP این موشک در خبرها 10متر اعلام شده) بشه به 400 کیلومتر رسوند؟اونوقت قدرت تخریب تاکتیکی نیروهای رزمی ارتش به حد بالایی میرسه و در صورت جنگ، عقبه و پشتیبانی نیروهای دشمن تا عمق 400 کیلومتری در خطره و با دقت بالایی میشه مراکز پشتیبانی و فرماندهی دشمن رو منهدم کرد.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

تصحيح ميکنم : من موشک زلزال را با فاتح 110 جابجا گفتم . البته هر دو با زاويه شليک ميشوند ولي زلزال ريل دارد و فاتح ندارد .
برد اين موشک ( فاتح 110 ) در ابتدا 200 کيلومتر و سپس به 250 کيلومتر افزايش پيدا کرد . البته گفته شده در صورت نياز ميتوان برد آنرا افزايش داد . ولي به طور کلي محدوده خطاي موشکهاي بالستيک يک چيز نسبي هست . يعني هرچه برد آن بيشتر شود محدوده خطا هم بيشتر ميشود .
david68, نگراني روسها جنبه سياسي داره .

JavadRadical, نوشته : در ضمن شما خودتون بگید . به نظر شما تو یک موقعیت اضطراری که نیاز به شلیک تعداد زیادی موشک هستش یه کمپرسور تانک هیدرازین با هزاران لیتر سوخت رو چطوری میخان تا پای پرتابگر بیارن تا موشک رو شارژ کنند ؟!

:-o اين طوري :

[External Link Removed for Guests]

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 304 بار
سپاس‌های دریافتی: 504 بار

پست توسط armanmodern »

KH.I.A.2500 عزیز ممنون از توضیحتون.

به نظرم 3تا از موشک های ایران فوق العاده هستند:
شهاب-3 بخاطر سرعتش در فاز نهایی و بردش.
فجر-3 بخاطر تکنولوژی جدید و فوق العادع و رادارگریزیش
فاتح-110 بخاطر دقت منحصر بفرد و کاربرد تاکتیکیش
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط mehdi321 »

مثل اینکه این موضوع زاویه شارژ و زاویه پرتاب و زاویه پرتاب صفر درجه داره جریان دار میشه

پس فکر کنم بهتره منم یه توضیحی بدم

زاویه شارژ به زاویه نسبی گفته میشه که کلاهک روی تنه موشک نصب میشه که در مسیری که کلاهک بعد از جداشدن از خود موشک پیدا میکنه تاثیر مستقیم داره ( در آخر مسیر )

زاویه پرتاب هم به زاویه ای گفته میشه که موشک هنگام پرتاب با سطح افق می سازه که در تمام موشک های بالستیک 90 درجه یا به طور دقیق 99/96 درجه است

اولین بار زاویه پرتاب صفر درجه در موشک شهاب 3.1 در ایران آزمایش شد که برای زدن هدف های نزدیک حتی زدن سکوی پرتاب خود موشک کاربرد دارد به این صورت که موشک پس از ثانیه پنجم پرتاب به وسیله یک موتور کمکی مسیر خودش رو تصحیح می کنه و در راستای عمود به سمت بالا حرکت می کنه و بعد از اینکه به نقطه اوج رسید به وسیله موتور کمکی دوم مسیر خودش رو انتخاب می کنه و به سمت پایین حرکت می کنه که در این حالت سرعتش یک سوم سرعت اولیه هست
یعنی درواقع به جای طی یک مسیر سهمی با انحراف زیاد یک سهمی با انحراف بسیار کم و تا حدودی نزدیک به خط راست رو طی میکنه

از موشک شهاب 3.1 فقط یک بار خبری منتشر شد و اون هم همین زاویه پرتاب صفر درجه بود که به دلایل امنیتی دیگه از اون اسمی برده نشد و از اون به عنوان همان شهاب 3 یاد می شه

:grin: :grin: :grin:
«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

mehdi321, اين ماجراي موشک شهاب 3.1 را شما از کجا شنيديد و کي ؟ من تابحال چنين چيزي نشنيدم :-(

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های دریافتی: 56 بار

پست توسط TOPGUN »

yasamine نوشته شده:armanmodern دوست عزيز درباره ي وجود s300 اطلاعات موثقي دردست نيست البته خيلي از منابع بر وجود اين سيستم در ايران تاكيد دارند خيلي از اين منابع هم وجود 2 گردان s300 رو در ايران تاييد كردن
برد موشك هاي اين سيستم 300 كيلومتر نيازي نيست حتما توي يك منطقه ي نظامي باشه مي تونه جايي قرار بگيره كه پوشش راداري اونجا قوي تر باشه به هر صورت از رادار قدرتمندي هم سود مي بره كه حتي مي گن b2 رو هم مي تونه شناسايي كنه البته در فاصله ي كمتر از 300 كيلومتر
به هر صورت اين سيستم زماني مي تونه خاصيت بازدارندگي داشته باشه كه تعداد ان هم انبوه باشه كه تلاش زيادي هم براي خريد اين سيستم در حال انجام اين سيستم از پاتريوت قوي تره
پرتاب با زاويه ي صفر درجه وجود خارجي نداره ....
s300

دوست عزيز

س400 تا 400 کيلومتر ميزنه

هالا

400 . 400 . 3.14 = 502400 کيلومتر مربع

مساهت ايران 1،650،000 کيلومتر مربع

پس

1650000 / 502400 = 3.28 ..... تعداد س 400 لازم برای کل ايران

دوست عزيز

س400 تا 400 کيلومتر ميزنه

هالا

400 . 400 . 3.14 = 502400 کيلومتر مربع

مساهت ايران 1،650،000 کيلومتر مربع

پس

1650000 / 502400 = 3.28 ..... تعداد س 400 لازم برای کل ايران

البته جزيره ها هم هستن ولی با تعداد کمی ميشه کل ايران را برای ارتفاع متوست و بلند

پوش ش داد
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط JavadRadical »

mehdi321 عزیز :razz:
میشه کمی بیشتر در مورد زاویه ی شارژ توضیح بدید ؟ حقیقتشو بخواهید تو گفته ی شما در مورد زاویه ی شارژ ایهام وجود داره !
من هنوز متوجه نشدم که شما میگید کلاهک رو زاویه دار رو موشک نصب میکنند یا اینکه . منظورتون همون زاویه ای هست که اهرم های هیدرو لیکی کلاهک رو روی موشک قرار میدن ؟! ولی در هر صورت زاویه ی شارژ تو مسیر کلاهک تاثیری نداره :-o

حرف شما رو در مورد قابلیت پرتاب با زاویه ی صفر درجه برای موشک شهاب 3 منهم شنیدم برای همین به اون اشاره داشتم اما خودم ندیدم . جای خوشحالی داره اگر به چنین فن اوری دست پیدا کرده باشیم :D
:) :) :razz: :razz:
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

نفر بر

پست توسط JavadRadical »

این عکس رو دیروز از جابجایی تجهیزات گرفتم .
یه تعداد نفر بر بودن که رو همه شون کاور های برزنتی بود . تمامشون نو و تازه ساز بودن .

تصویر
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط mehdi321 »

KH.I.A.2500 نوشته شده:mehdi321, اين ماجراي موشک شهاب 3.1 را شما از کجا شنيديد و کي ؟ من تابحال چنين چيزي نشنيدم :-(

KH.I.A.2500 , جان

اين ماجراي موشک شهاب3.1 قرار نبود که افشا بشه اما از دهن یکی از مسئولین که من هم نفهمیدم کی بود بیرون پرید و البته خیلی سریع و به صورت حرفه ای ماست مالی شد و از اون به عنوان همون موشک شهاب 3 اسم برده میشه...
«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”