زاویه ی شارژ تنها مختص موشکهای با سوخت مایع نیست . این شامل موشکهای با سوخت جامد هم میشه . پس زاویه ی شارژ پر کردن مخازن سوخت یک موشک نیست .
در ضمن شما خودتون بگید . به نظر شما تو یک موقعیت اضطراری که نیاز به شلیک تعداد زیادی موشک هستش یه کمپرسور تانک هیدرازین با هزاران لیتر سوخت رو چطوری میخان تا پای پرتابگر بیارن تا موشک رو شارژ کنند ؟!
تو نوشته خودمم اون بالا من اوردم که زاویه ی شارژ و پرتاب موشک باهم متفاوته
به توانایی مورد نیاز موتور هم برای چنین پرتابی اشاره کردم .
و گفتم مثل اینکه سری جدید موشکهای بالستیک ایران از این دسته هستند . پس خودم با دید شک با موضوع برخورد کردم و حرفی در مورد توانایی شهاب 3 نزدم فقط گفتم که برای پرتاب در چنین زاویه ای سیستم موشک باید به چه صورتی باشه
در توانایی موشک S-300 هیچ شکی وجود نداره . و اینکه یه سرو گردن از سیستم های پدافندی امریکایی برتری داره هم جای شک نداره . همون طور که yasamine گفت مشکل در تعدد سیستم موجود هست . من از برد سیستم s-300 اطلاعی ندارم اما میدونم موشک قدرتمندی هست . ولی به نظر من برای پوشش ابر شهری مثل تهران با این حجم جمعیت بهتره این سیستم پدافندی رو تو سایتهای پدافندی داخل شهر هم داشته باشیم
یه سوال کوچیک هم برای خودم پیش اومده : ایا پدافند s-300 قابلیت لینک شدن رو با پرنده های اواکس دارا هستش ؟ منظورم اینکه ایا قدرت اینو داره که با استفاده از اطلاعات اواکس قدرت رهگیری خودشو افزایش بده و ضریب خطا رو کاهش بده ؟

: