,
آپديتها به اين شکل براتون کاربري نخواهد داشت، سيستم KIS به گونهاي هست که نميشه با چنين پچهايي به طور کامل ديتابيس رو آپديت کرد، بهتره AutoUpdate خود KIS آنتي ويروس رو آپديت کنه
سوال در مورد Kaspersky 2009 8.0.0.357
مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: سوال در مورد Kaspersky 2009 8.0.0.357
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 52 بار
- سپاسهای دریافتی: 22 بار
سلام !
من هم مثل دوستان همین مشکل رو دارم . آپدیت موقع رسیدن به 99 درصد سکته میکنه ! جالبه که مال من 46 مگابایت آپدیت زد ، دیدم ظاهرا قاطی کرده کنسل کردم . آخر سر هم دیتا بیس آنتی ویروس همون اولین چیزی که بود باقی میمونه . اعصاب نگذاشت برامون .
اگر کسی از دوستان به نتیجه رسید لطفا بیخبر نگذاره ...
متشکرم .
من هم مثل دوستان همین مشکل رو دارم . آپدیت موقع رسیدن به 99 درصد سکته میکنه ! جالبه که مال من 46 مگابایت آپدیت زد ، دیدم ظاهرا قاطی کرده کنسل کردم . آخر سر هم دیتا بیس آنتی ویروس همون اولین چیزی که بود باقی میمونه . اعصاب نگذاشت برامون .
اگر کسی از دوستان به نتیجه رسید لطفا بیخبر نگذاره ...متشکرم .

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
- تماس:
سلام منم همین مشکل رو داشتم یعنی حدود 2:30 روی 99% گیر کرد بعد از دانلود 26 mg 100% شد ولی کرک رو جزو بلک لیست شناخت
key جدید 8.0.0.454 رو اگه دارید بگذارید لطفا
key جدید 8.0.0.454 رو اگه دارید بگذارید لطفا
تنهايی بهتر از گدايی محبت است

- محل اقامت: tabriz.khiabane shamse tabrizi
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 96 بار
- تماس:
سلام
منم همين مشكل رو دارم
بعد از عوض كردن ويندوز و نصب KIS به هيچ وجه اپديت نميشه و روي 99 درصد يك باره قطع ميشه
نميدونم مشكلش چيه
البته من با ورژن رايگانش هم امتحان كردم ولي نشد
منم همين مشكل رو دارم
بعد از عوض كردن ويندوز و نصب KIS به هيچ وجه اپديت نميشه و روي 99 درصد يك باره قطع ميشه
نميدونم مشكلش چيه
البته من با ورژن رايگانش هم امتحان كردم ولي نشد
کد نمایش پرچم کوچک:

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
padshah,
در اولين آپديت حجم زيادي (حدود 22 مگابايت نياز هست دانلود بشه و نمايش دهنده درصد نادرست نمايش داده ميشه) اما بعد از اولين آپديت، مشکلي نخواهيد داشت
در اولين آپديت حجم زيادي (حدود 22 مگابايت نياز هست دانلود بشه و نمايش دهنده درصد نادرست نمايش داده ميشه) اما بعد از اولين آپديت، مشکلي نخواهيد داشت
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد