esijoon نوشته شده:KH.I.A.2500,
دوست عزيز من چيزي رو تحريف نميکنم.اگه اين خدمت سربازي دست . پام رو نبسته بود اسکن تمام صفحات مجله صف رو ميزاشتم.البته تو تاپيک سلاح ملي اقتدار ملي چندتاشو گذاشتم
.ولي اسکن نبود با موبايلم از رو صفحه عکس گرفته بودم.شما اگه ضد اي چيزايي که من گفتم مدرک داري بيار.راستي يادم رفت در مورد هاگ يه چيزي بگم.در جنگ ويتنام کابوس فانتوم هاي امريکايي همين هاگ بود.(البته اگه نگي روغنش زياده)
يه چيز ديگه......ايران غير از هاگ و هاگ پيشرفته يک کپي بهتر از هاگ به نام موشک صياد داره.![]()
![]()
موشک صیاد یک کپی از موشک SA-2 شوروی سابق یا بهتر بگم Hq-2 چینی می باشد.اگه به تصویر نگاهی بیندازید متوجه اختلاف فاحش موشک صیاد با موشک هاوک(هاگ) خواهید شد.
[External Link Removed for Guests]

.اگه اين خدمت سربازي دست . پام رو نبسته بود اسکن تمام صفحات مجله صف رو ميزاشتم.البته تو تاپيک سلاح ملي اقتدار ملي چندتاشو گذاشتم
.ولي اسکن نبود با موبايلم از رو صفحه عکس گرفته بودم.شما اگه ضد اي چيزايي که من گفتم مدرک داري بيار.راستي يادم رفت در مورد هاگ يه چيزي بگم.در جنگ ويتنام کابوس فانتوم هاي امريکايي همين هاگ بود.(البته اگه نگي روغنش زياده)

این سیستم ها خریداری شده اند اما همچنین نیرو و افراد مورد نیاز جهت کار با پدافند S-300 در حال آموزش در روسیه می باشند.