آخرين اخبار از مانور دريائي اتحاد 87

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط awaks »

Darya salar MILAD نوشته شده:نويد دستت درد نکنه واقعا ممنون.

رزمايش رو از سکوت خبري نجات دادي. :smile:

چند تا نکته:
1.آبهاي نيلگون سواحل ايران ديدنش بسيار زيباست
2.ابهت ارتشيان و تجهيزاتشان غرور انگيز است.
3.قايقي که مشاهده مي فرماييد از کلاس چاينا کت يا C-14 است که اخيرا تحت امتياز در صنايع درويشي بندرعباس توليد مي شود.
قايق چالاکي است و کاتيوشا زن سنگيني دارد.نکته مهم در عکس اين است که در اين قايق ها از سرباز وظيفه استفاده نشده است و همگي از کادر رسمي نيروي دريايي و داراي درجه مهناوي(گروهبان) تا ناوبان(ستوان) هستند.
البته ارتش از اين گونه قايق ها بيشتر در نش نقل و انتقال تفنگدار استفاده مي کند.
البته استراتژي شناورهاي موشک انداز ضدناو در تخصص سپاه است.

هلي کوپترهاي نيروي دريايي نيز با وجود اينکه بيش از 30 سال از عمرشان مي گذرد بسار سرحال نشان ميدهند.
فقط نيروي دريايي تا مي تواند بايد ناوهاي خود را به موشک هاي پدافندي مجهز کند و فانتوم ها و سوخو 24 هاي نيروي هوايي نيز هميشه براي حمايت از نيروي دريايي اماده باشند.البته ميراژهاي مجهز به اگزوست هم :-)

با آرزوي سلامتي و خسته نباشيد براي همه دوستان عزيزم در نيروي دريايي و همچنين عاشقان ايران که 1 هفته شبانه روز در رزم بودند و خواب بر چشمشان نيامد.
يا علي.
درياسالار عزيز سلام،حاجي شما از کدوم ميراژها صحبت ميکنين؟؟؟؟؟؟؟؟همونايي که چندساله خوابن وديگه قصد بلند شدن ندارن؟؟؟؟تازه شما ميخاين موشک هم روش سوار کنين؟؟؟به به!!!به به :smile: :smile:
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

awaks, عزيز ميراژها امسال در رژه ي 29 فروردين شرکت داشتند و الان هم در مشهد حضور فعال دارند. اين ميراژها عملياتي اند. حالا من نميدونم قابليت حملات دريايي هم داشته باشند يا نه. ولي چيزي که مشخصه اينه که ميراژ ها زمينگير نيستند
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

awaks,

دوست عزيز ميراژها را توانستيم از طيقي که من از ان بيخرم احتمالا(دلال ها) زنده کنيم. ::ss

همانطور که نويد گفت در رژه 29 فروردين هم پرواز زيبايي داشتند. :D

رژه 29 فروردين88نيز که طبق مصاحبه هاي فرماندهان بي نظير ترين رژه تاريخ نظامي ايران خواهد بود آنها را ان شالله خواهيم ديد. :-)

اينقدر آيه ياس نخوانيد. :x

اينکه از رزمايش گزارش چنداني پخش نشده دلايل متعددي دارد که ... :?

ولي کم لطفي صدا و سيما در پوشش اين رزمايش نابخشودني است.کوچ پرندگان مهاجر گامبيا به زاميبا مهمتر است يا اقتدار دريايي ايران. :x

متاسفم. :-P :-P
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط N@VID »

دوست عزيز ميراژها را توانستيم از طيقي که من از ان بيخرم احتمالا(دلال ها) زنده کنيم.[code]

میلاد جان در مورد چگونگی عملیاتی شدن این جنگنده ها شبهاتی وجود داره. بعضی ها میگویند همون زمان که عراق میراژها رو به ایران فرستاد قطعات یدکی اون رو هم با چند هواپیما به ایران فرستاده(نمیدونم هدفش از این کار چی بوده)
یه سری هم میگویند در زمان ریاست جمهوری ژاک شیراک که رابطه ایران با فرانسه بدک نبود فرانسه به ایران در زمینه عملیاتی کردن این میراژها کمک کرده. ولی در هر صورت چیزی که مشخصه و شما هم گفتید اینه که الان این میراژها عملیاتی اند

کوچ پرندگان مهاجر گامبيا به زاميبا مهمتر است يا اقتدار دريايي ايران

:grin: :grin: تیکه ی باحالی بود. خیلی با این تیکه ات حال کردم
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 78 بار

پست توسط soheil_riazi »

سلام به همه ي دوستان. هواپيماهاي شركت كننده در اين رزمايش دو فروند فانتوم اي مجهز به ماوريك و دو فروند فانتوم دي براي بمباران سنگين بودند كه صحبت بسيار كمي شد. پوشش هوايي و ايجاد برتري هوايي نيز احتمالا توسط همين فانتوم ها صورت گرفته است. من كه خبري از تامكت يا سوخو 24 نشنيدم و منبع حرفهايم روزنامه اطلاعات بود.
يه سوال: اين هليكوپترها كاربردشون چيه؟ قابليت پرتاب موشك هوا به سطح دارند؟ چه نوع و با چه بردي؟
متشكرم
زنده باد ايران. درود بر همه ي دانشمندان ايراني
دوستان علافه مند به ریاضیات در تکمیل سایت زیر کمک کنند
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

سردار نجار:

رزمايش اتحاد 87 جلوه‌اي از توانمندي و اقتدار صنايع دفاعي بود

خبرگزاري فارس: وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح گفت: جلوه ديگر رزمايش اتحاد 87 ، توانمندي و اقتدار صنايع دفاعي بود.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از اداره كل تبليغات دفاعي وزرات دفاع، سردار سرتيپ مصطفي محمد نجار وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در گفتگو با جمعي از خبرنگاران رسانه‌هاي گروهي اظهار داشت: بهره‌برداري گسترده از تجهيزات و تسليحات ساخت وزارت دفاع و عملكرد موفق و مطلوب آنان در رزمايش اتحاد 87 نشانگر بالندگي، توانمندي و اقتدار صنايع دفاعي وزارت در آستانه سي امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي است.
وي افزود: توپ پيشرفته دريايي فجر 27 انواع ناوچه‌هاي موشك انداز، انواع زير دريايي، اژدهاي سطحي و زير سطحي، تجهيزات و امكانات جنگ الكترونيك و ضد جنگ الكترونيك سامانه مخابراتي پيشرفته فرماندهي از جمله تجهيزات و تسليحات ساخت وزارت دفاع است كه در اين رزمايش توسط دريادلان نيروي درياي ارتش جمهوري اسلامي ايران با موفقيت مورد بهره‌برداري قرار گرفت.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در ادامه اظهار داشت: رضايت فرماندهان و كاركنان نيروي دريايي ارتش و ساير نيروهاي مسلح از تجهيزات و تسليحات طراحي و توليد شده در صنايع دفاعي وزارت دفاع را مايه مباهات و دلگرمي متخصصان، نخبگان و مديران اقتدار آفرين وزارت دفاع دانست و افزود: استاندارد سازي توليدات وزارت دفاع، سطح رضايت مندي نيروهاي مسلح را افزايش داده است.
محمد نجار ايجاد صنعت مستقل دريايي را با هدف ارتقا توان دريايي جمهوري اسلامي ايران از جمله برنامه‌هايي برشمرد كه در سال 87 محقق شده و اين سازمان با راهبرد توليد بر حسب نياز عملياتي يگانهاي دريايي ارتش، سپاه برنامه‌هاي خود را ترسيم و به اجرا گذاشته و خواهد گذاشت.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح با اشاره به توانمندي صنايع دريايي وزارت دفاع گفت: در حال حاضر انواع لندينگ كرافت با ظرفيتهاي بسيار بالا، بارج‌هاي مخزني و تخت، شناورهاي مخزني سوخت، شناورهاي تندرو، كشتيهاي نفر بر و پشتيباني، شناورهاي حرفه‌اي گشتي، آمبولانس، صيادي و آموزشي، انواع يدك‌كش و شناورهاي پشتيباني، شكوهاي دريايي، ناوچه‌ها تندرو گشتي، جستجو و نجات و آموزشي، انواع سازه‌هاي دريايي و برجهاي تقطير در صنايع دريايي وزارت دفاع طراحي و توليد مي‌شود.
محمد نجار افزود: تعمير و بازي سازي انواع شناورهاي نظامي، صيادي، لنج، يدك كش، مسافربري لندينگ، كرافت و بارج در پاركينگ مخصوص با استفاده از بالا بر كشتي هاي سنگين و تامين تجهيزات الكترونيكي، ناوبري، محركه و ساير تجهيزات دريايي را از ديگر توانمندي صنايع دريايي وزارت دفاع بر شمرد.
وي در پايان از رزمايش اتحاد 87 بعنوان نماد آمادگي و اقتدار نيروهاي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران با تكيه بر آن تجهيزات كاملا بومي ياد كرد و افزود: تقويت نيروهاي دريايي جمهوري اسلامي ايران از اولويت‌هاي وزارت دفاع محسوب مي‌شود.
  بی  
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

قابل توجه همه دوستان:

1.ابتدا در مورد Mirage F-1BQ/EQ:
در تایید حرف دوستان خوبم آقا نوید و میلاد گل باید عرض کنم در حال حاضر تعداد 5 فروند میراژ توانایی پرواز دارند(دقت کنید فقط پرواز) و متاسفانه بعید می دانم که بتوانند سلاحی را حمل کنند...هرچند در همان موضوعی که سال 2000 بین ایران و فرانسه اتفاق افتاد علاوه بر تعداد 50 فروند از نوع FC و تعمیرات اساسی همه میراژهای عراقی بندهای دیگری نیز وجود داشت که اگر نیروی هوایی به خرید ها میلی نورزید اما مقداری قطعه یدکی را دریافت نمود.
با استفاده از این قطعات تعدادی از میراژ ها و البته در آینده ای ...(واقعا نمی دانم چقدر!) امکان پیوستن 2 تا 3 فروند دیگر هم می تواند باشد.
در ضمن میراژ ها ما در حال حاضر بعید می دانم توانایی پرتاب اگزوست را داشته باشند و یا بتوانند موشک هوا به هوا حمل کنند...باید توجه داشت که این هواپیماها کار خود را در دهه 70 شمسی و جنگ عراق کرده اند و دیگر توانایی راداری بالایی ندارد شاید هم اصلا راداری نباشد.
بنده میراژ ها را در مشهد از نزدیک دیده ام...قدیمی هستند اما نظر فرماندهان بازگشت آنها است که امیدوارم موفق شوند...در حال حاظر بگفته فرماندهان نیروی هوایی ایران توانایی تولید گلوله های توپ میراژ را دارد که نمی دانم تا چه حدی صحیح است.
به هر حال هنوز هم هواپیماهای عجیبی هستند.

2.در مورد مانور نیروی دریایی باید عرض کنم علاوه بر این تعداد که 3 فروند F-4E و 2 فروند F-4D (ممکن است به Zotbox هم یکی مجهز باشد) شرکت کردند تعداد 2 فروند P-3F (احتمالا 8706-5 و 8705-5 و یکی دیگر هم 8704-5 که خلیج فارس را پوشش می دهد) و تنها تانکر B707-3J9C به ریجستر 8304-5 حاضر بودند.
نمیدانم شاید سوخت گیری هم وجود داشته است.
در ضمن تعداد 5 فروند F-4D در تهران در حال اورهال هستند و جالبی آنکه آنقدر هواپیما در تهران منتظر تعمیرات هستند که نمی دانند چه کنند.
اگر همه آنها به خط پروازی برگردند بسیار عالی می شود...فکر می کنم 10 فروند F-4E و ... نیز در خط تعمیرات باشند( نمی توان همه چیز را گفت!!! :grin:)
در ضمن به احتمالی یک فروند Su-24MK هم حاضر بوده است اما نمی دانم به چه سلاحی مسلح بوده است.
در روزهای ابتدایی نیز مانور اتحاد 87 نیز دو فروند F-14A عملیات پوشش هوایی را تمرین کردند.
فکر نمی کنم هواگرد دیگری از نیروی هوایی حاضر بوده است.

3.اما مورد آخر در باره هلکوپترهای نیروی دریایی:
همانطور که در تصویر می بینید SH-3D به ریجستر 2317-8 اولین آزمایش کننده موشک سطح به سطح سی کیلر به برد در حدود 30 کیلومتر و هدایت تلویزیونی بوده است (در مورد برد دقیق نمی دانم که مشکلی پیش نیاید) که تصاویر آن نیز در انجمن موجود است.
فکر می کنم 4 سی کینگ به توانایی شلیک این موشک دست پیدا کردند.که مدت هاست شلیکی از آنها نیست و در مانوری دیده نشده است.
جالبی اینجاست که من این هلکوپتر را 10 روز قبل از مانور در تهران به همراه یک Mil-171 نیروی دریایی سپاه دیدم...حالا می بینم هرچه تصویر است از این هلکوپتر است!
این هلکوپتر ها در طی جنگ نیز به موشکهای هوا به سطح هدایت تلویزیونی AGM-65A ماوریک نیز مجهز شدند و اتفاقا خیلی هم موفق بودند. :smile:
در کنار این موشک ها فکر می کنم هنوز برخی سی کینگ ها توانایی پرتاب اژدر های A.224 و مین های دریایی و سونار را داشته باشند... باید عرض کنم سی کینگ ها به لطف خدا و بدون اغراق هنوز در بهترین شرایط موجود بسر می برند و عوض کردن آنها با Ka-27 یا Mil-171 بمنزله عوض کردن بنز با پیکان است...این کجا و آن کجا؟ :-o

Ab-212ASW/ASV هم به موشک AS-12 در طی جنگ مجهز بودند و اتفاقا اهداف خوبی را در طی جنگ در دریا منهدم ساختند (برد در حدود 10 کیلومتر) و پس از جنگ نیز به موشک های C-601 چینی مجهز شدند و آزمایشات هم جواب داد اما خبر دیگری نشد.
تصاویر هر دو در انجمن در تاپیک تصاویر هوادریا در بخش ادوات دریایی موجود است.
در ضمن این هلکوپترها توانایی رها سازی اژدر های مارک Mk-46 را نیز دارند.
هرچند مدت هاست که رادار جستجوی دریایی آنها که بر روی کابین خلبان و با اندازه بزرگی بود به دلیل نبود قطعات از روی آنها باز شد و این امکان استفاده از اژدر را تا حدی کاهش می دهد و شاید هم اصلا نباشد چون من هیچ تصویری از آنها ندیدم.
اگر هست دوستان لطف کنند...! :razz:
در ضمن این هلکوپترها تیر بارهای سنگینی را نیز حمل می کردند که نام آنها را دقیقا یادم نیست و در نمایشگاه مصلی نیز آمده بودند.
بهترین توانایی این هلکوپترها امکان فرود بر وی امواج با بالشتک های خود می باشد که امیدوارم این بالشتک های ایتالیایی هنوز به درستی کار کنند.

Mil-171SH های نیروی دریایی سپاه نیز طی پروژه ای با چین به موشک های هوا به سطح C-802 مجهز شدند که در مانور پیامبر اعظم هم آزمایش شد و امیدوارم 5 فروند آنهااین توانایی را داشته و به تعداد کافی این موشک باشد که قابلیت موثری دارد.

RH-53D هم که تنها توانایی حمل نیرو را دارد و امکان نصب هیچ سلاحی را ندارد هر چند ممکن است از تیربارهای سبک برای پشتیبانی از نیروهای استفاده کند.

4.در مورد موشک نصر :

موشک نصر یک که در رژه 29 فروردین نمایش داده شد و آن زمان به نام نصر بود...اما نصر 2:
جالبی این مسئله آن است که می گویند این آزمایش بازتاب وسیعی در رسانه های خارجی داشته است اما بازتاب بدون تصویر؟
خیلی جالب است!!! :?

دیشب خبر 22 شبکه خبر به یک لحظه تصویر شلیک این موشک را نشان داد که 10 ثانیه بیشتر نبود و اگر موشک نور نباشد از کلاس کمان نصر شلیک شد.
این در حالی بود که تصاویر بلافاصله برای خبر پزشکی قطع شد و هیچ توضیحی ندادند و من هم در مورد خود موشک به توضیحات فارس استناد کردم.
آنجا حق این شبکه بود که...! :-?
این خبر با بازتاب آن هم فقط در بخش مرور خبر؟
نمی دانم والا...!

در ضمن دوستان از مانور اخیر خبر آزمایش یک تیر موشک SM-1 استاندارد به برد 100 کیلومتر را داده اند که اگر درست باشد هنوز توانایی بلقوه ای در این موشک داریم...هرچند تعداد کم است...اما در اینجا خودش مسئله بزرگ و بسیار جالبی است که از ناوچه موشک انداز گرز بوده است. :-o

حال از دوستان کسی تصویری از ناوچه گرز دارد؟

اگر دوستن سوالی داشتند در خدمتم.
یا علی.

:razz: :razz: :razz:
دهکده

[External Link Removed for Guests]
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط N@VID »

DJ Dani, از حضور شما در بحث تشکر ميکنم
از اطلاعات خوبتون استفاده برديم.
Dani عزيز راستش من نميتونم حرفتون رو در مورد ميراژ ها رد يا تاييد کنم. ولي فکر نميکنم اين جور باشه(توانايي پرواز 5 فروند) اين جنگنده يکي از جنگنده هاي فعال مشهد هست و دوستان زيادي پرواز اين جنگنده رو در مشهد ديده اند. من نمي دونم ولي 5 فروند خيلي کمه.
راستي اگه اين جوريه چرا اين هواپيماها رو براي اورهال به تهران نميفرستند؟ ایا تاسیسات لازم برای اورهال هواپیما در مشهد وجود داره؟
يه چز ديگه: اگه فقط 5 فروند قابليت پرواز دارند چرا همه ي اين هواپيماها در رمپ فرودگاه پارک شدند؟ چرا جنگنده هاي غير عملياتي به شيلتر برده نميشوند؟(نميدونم الان هم اينطور باشه ولي چند وقت پيش يکي از دوستان يه تصوير ماهواره اي از پايگاه 14 گذاشته بود همشون در رمپ در کنار هم پارک بودند
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 16928 بار
سپاس‌های دریافتی: 4259 بار

پست توسط Fariborz »

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر