kingday عزیز سلام . ما در قرن 21 به سر میبریم و به ندرت میبینیم شرایط جوی روی شناورهای امروزی تاثیر زیادی داشته باشه اگرچه شرایط آب و هوا خیلی مهمه ولی یک مقوله کاملا جزئی و قابل رفعه.من فکر نمیکنم امواج بتونن به یک ناو 100 متری که از فولاد ساخته شده و تمامی نکات روی اون رعایت شده تاثیری داشته باشه.
خوب حالا لازمه که چند نکته رو باز هم بیان کنم.من در موردانواع قایقهای تندرو که قابلیت اونها در خلیج فارس وجنگ تحمیلی ومقابله با هر گونه ناو ثابت شده با شما موافقم و فکر میکنم هیچ چیز جای قایق رو در دفاع دریایی نمیگیره و برای همین چند تا قایق تندرو برای ناو طراحی شده و اصلا تمام امید ما به همین قایقهاست .
درمورد فرموده شما درباره مسائل سیاسی که جاش اینجا نیست باید بگم که من یک آدم فوق العاده سیاسی نیز هستم و باید بگم که در مورد سیاست های دفاعی اتفاقا همین دیروزحضرت آیت الله خامنه ای ولی امر مسلمین که ما نوکرشیم بندی رو ذاکر شدند مبنی بر خارج شدن نظام از لاک دفاعی و تلاش گسترده برای بکارگیری نیروهای مسلح و امنیتی واطلاعاتی از آخرین تجهیزات و توان برای مهیا شدن اخراج عوامل بیگانه اعم از نظامی و غیر نظامی از منطقه خلیج همیشه فارس و خاورمیانه و شمال آفریقا.چون تمامی این کشورها اسلامی میباشند ما در قبال آنها مسئولیم .ما هم اکنون در حکم شمشیر اسلامیم و اگر قویترین کشور اسلامی (ایران) در لاک دفاعی فرو برود امید مسلمانان و آزادی خواهان جهان به که باشد؟
ما بحرانهای منطقه ای را پشت سر گذاشته ایم و کسی حتی قویتر از آمریکا فکر حمله به ما را نمیکند مگر اینکه قصد خودکشی داشته باشد.
اگر قویترین کشور اسلامی (ایران) در لاک دفاعی فرو برود چه کسی باید به فریاد مردم مظلوم(مثل غزه) برسد؟
اگر ما چندین ناو دور برد به همراه تجهیزات کامل داشتیم آیا اسراییل تا کنون وجود داشت؟
نمیشه به خاطر وجود چند تا موشک ضد ناو یا غیره دست به هیچ حرکتی نزد .لازم به ذکره آمریکا با این همه دشمن همچنان به ناو سازی خودش ادامه میده,چون ما اجازه دادیم توپ رو بیاره تو زمین ما چرا ما توپ رو نبریم تو زمین اونا؟
در مورد ناوچه جوشن سهند و سبلان و پیکان هم بگم که اولا اگر به یاد داشته باشی بزرگترین رخداد درگیری دریایی بدست همین چند ناو انجام شد که به اذعان غربی ها هم تا کنون سابقه نداشته که یک کشور اون هم با اون وضعیت درهم و برهمش بتونه نیروی دریایی پیشرفته دشمن رو در یک روز محو کنه.17 آذر رو میگم.
در مورد فدرت ایران بگم یک سازمان بررسی و آمار در آمریکا که اسمشو فراموش کردم چین ,هند,برزیل,ترکیه وایران رو به عنوان قدرتهای جدید جهانی در 5 سال آینده اعلام کرده.
شما کشور قدرتمند بدون ناو دور برد سراغ دارید؟
در مورد هزینه ی ساختشم بگم که درآمدهای ما سال به سال در حال افزایشه و در بودجه ی جدید برای اینگونه هزینه ها جا باز شده .البته هزینه ساخت این ناو در مقابل با تواناییهاش پول زیادی نیست.
مورد آخر آيا ميدونيد هزينه تجهيزاتي كه اسم بردين و قرار هستش روي ناو سوار بشه شايد چندين برابر هزينه ساخت خود شناور باشه ؟؟!!
با فرمایش شما موافقم .چون ناو برای ساخت به سوله دریایی جدید نیاز نداره هزینه ساختش کمه ولی چون تجهیزاتش کاملا به روز و پیشرفته است قیمتشون بیشتر از ناو تموم میشه.البته این امر کاملا بدیهیه .اگر کمی به دور و برت توجه کنی ناوهای هواپیمابر آمریکایی رو میبینی که با 40,50 تا جنگنده این طرف و اون طرف میرن.شاید فقط هزینه ی 10 تا از اون جنگنده ها بیارزه به کل ناو.حله؟
و منطقي تر اين باشه كه اين تجهيزات در سه يا چهار شناور كمي كوچكتر و سريعتر و با همون مجموع قيمت تمام شده تقسيم بشه ؟؟!!
فکر کنم ما به اندازه کافی شناورهای کوچیک و قایق تندرو داریم و حالا نیازه که یه چیزی مثل ارتمیس در کلاس متوسط داشته باشیم.
البته عکس من هنوز مقیاس واقعی نداره و تجهیزاتش قابل تغییره و شاید همین موضوع شما رو کمی دچار مشکل کرده باشه.فقط اینو بگم که طولش بیشتر از صد متر نیست.
سعی میکنم هرچه زودتر طرحمو کامل تر کنم و ارائه بدم.به نظرات سازنده شما عزیزان نیاز دارم.لطفتونو از من دریغ نکنید.متشکرم.