هديه دختران اسراييلي به كودكان غزه مهم
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

-
- سپاسهای ارسالی: 253 بار
- سپاسهای دریافتی: 713 بار
Re: هديه دختران اسراييلي به كودكان غزه مهم
به نظر من از اين آيات و احاديث بوي نسل كشي و تحريك به اين امر مياد كه مطمئنا با امور انساني و حقوق بشر و غيره و اصول اصلي اسلام هماهنگي نداره.
مساله صهيونيست بر اساس يك لابي و تعدادي ابرثروتمند دنيا كه جزو پولدارترين در دنيا هستن و با قدرتي كه دارن دارن جهان رو اداره ميكنن و البته قوم بني اسراييل و يهوديان و بهانه مظلوم واقع شدن اونا در طول تاريخ و سرزمين موعود و اين چيزا يك انگيزه ديني به يهوديان سراسر دنيا براي متحد شدن و احساس داشتن حق مسلم در رسيدن به سرزمين موعود باعث تشكيل اسراييل با زور و پشتيباني و حمايت ثروتمندان جهان شده و به انحراف از اون تعبير به وظيفه ديني ميشه .
تاييد نسل كشي از طريق دين مشابه توجيه اتفاقاتي هستش كه در المان وتوسط هيتلر اتفاق افتاد يا توجيه نسل كشي مسلمانان توسط صريها در بوسني هرزگوين هستش كه مصلما مردود هستش.
پس مراقب باشيم اين جور تحريكات در دو جناح اسلام و يهود و يا در ديگر فرقه ها و اعتقادات يا از روي جهالته يا كاملا برنامه ريزي شده و در جهت ايجاد نفاق هستش.
مساله صهيونيست بر اساس يك لابي و تعدادي ابرثروتمند دنيا كه جزو پولدارترين در دنيا هستن و با قدرتي كه دارن دارن جهان رو اداره ميكنن و البته قوم بني اسراييل و يهوديان و بهانه مظلوم واقع شدن اونا در طول تاريخ و سرزمين موعود و اين چيزا يك انگيزه ديني به يهوديان سراسر دنيا براي متحد شدن و احساس داشتن حق مسلم در رسيدن به سرزمين موعود باعث تشكيل اسراييل با زور و پشتيباني و حمايت ثروتمندان جهان شده و به انحراف از اون تعبير به وظيفه ديني ميشه .
تاييد نسل كشي از طريق دين مشابه توجيه اتفاقاتي هستش كه در المان وتوسط هيتلر اتفاق افتاد يا توجيه نسل كشي مسلمانان توسط صريها در بوسني هرزگوين هستش كه مصلما مردود هستش.
پس مراقب باشيم اين جور تحريكات در دو جناح اسلام و يهود و يا در ديگر فرقه ها و اعتقادات يا از روي جهالته يا كاملا برنامه ريزي شده و در جهت ايجاد نفاق هستش.

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
احتمالا ریشه برداشت بد از احادیث مربوط به یهودیت به این مطلب بر می گرده که ما یهودیت فعلی رو با یهودیت قدیم یکی فرض می کنیم.
به نظر من در کنار هر حدیثی که نقل میشه اگر یک مصداق قرآنی هم کنارش بیاد که بش نزدیک باشه به آن حدیث اعتراض کمتری وارده.چون به هر حال همه ما قرآن را پذیرفته ایم...ولی در پذیرش هرگونه حدیثی اتفاق نظر نداریم.
در این تاپیک هم به نظرم با یک آیه مشابه قرآنی موضوع حل بود...دوستانی که دستی بر آتش دارند یک آیه صریح قرآن مبنی بر نابودی یهود در آخرازمان بگویند تا همگی بیشتر به جزییات موضوع ملتفت شویم.
چون من تا الان تفسیرهای قرآنی مبنی بر نابودی یهود دیده ام...ولی مثلا در آیه ای ندیده ام که دقیقا قید شود تدمیر الیهود فی الآخرالزمان یا مشابه اش.شاید من دقت نکرده ام.
اگر کارشناس علوم قرآنی در بین دوستان است راهنمایی کند.
بی

-
- سپاسهای ارسالی: 123 بار
- سپاسهای دریافتی: 582 بار
سلام
ازاينكه اين همه به اين مباحث توجه شده خوشحالم.ام چند نكته اي كه بايد بگم:
1)كتاب مهدي موعود ترجمه جلد 13 بحار الانوار علامه مجلسي -مترجم حسن بن محمد ولي اروميه اي-انتشارات مسجد جمكران
2)در ص 107 امده "در كنز الفوايد از محمد بن عباس واو از احمد بن هوذه و او از اسحاق بن ابراهيم و اواز عبدالله بن حماد و او از ابو بصير روايت كرده كه از امام حسين (ع) پرسيدم از معني ايه (هو الذي ارسل رسوله بالهدي و دين الحق ليظهره علي الدين كله و لو كره المشركون)ان حضرت فرمود خداي تعالي تاويل اين ايه را هنوز نازل نكرده. عرض كردم كي نازل ميشود؟فرمود:وقتي قايم ظهور ميكند -زماني كه خروج كرد همه كافر و مشرك خروج او را مكروه ميدارند.اگر كافر يا مشرك در توي سنگ باشند سنگ ميگويد كه :اي مومن در شكم من كافر يا مشرك است او را به قتل برسان . پس خدا او را از توي سنگ بيرون ميكند و ان مومن اورا به قتل ميرساند.(از كتاب ايتم 1)
3)دوستان ممكن است ما حكمت بسياري از امور را در اين دنيا ندانيم ولي اين دليل بر رد انها نيست . بسياري از امور براي ما خوشايند و بسياري نا خوشايند است ولي ملاك ما براي ارزيابي اين امور چيست؟وعسي ان تكرهوا شيئا و هو خير لكم ايا به صرف اينكه كشتن ديگران امري مذموم است بايد تمام احكام اسلامي و انساني را ناديده گرفت؟ ايا دوستان اياتي كه درباره جهاد -قصاص و.....را امده كه ظاهرشان كشتن است نخوانده اند؟ايا خداي يكتا كه مظهر رحمت به جميع خلايق است امر به چيزي ميكند كه به زيان بندگانش ميباشد؟ايا اگر امام زمان كه جلوه نور خدا در زمين است ميتواند فقط داراي صفات خوبي -رحمت -مهر و..........ازاين قبيل است؟ايا چنين فردي انسان كامل است؟ايا امام علي فقط رحمت و مهر و...... داشت؟ايا امام علي نبود كه در يك روز 5000 نفر از خوارج نهروان را كشت؟ايا امام علي نبود كه شبها به يتيمان رسيدگي ميكرد ؟ايا امام علي نبود كه شبي 1000 ركعت نماز ميخواند؟و...................... . اين كه متاسفانه در بين ما رايج شده كه من با هر نوع كشتني مخالفم و به فرد يا گروه يا هدف ان كاري ندارم بيشتر ناشي از القايات مسيحيت تحريف شده است كه از زماني كه از مسلمانان در جنگهاي مختلف شكست خوردند سعي در گرفتن روحيه مبارزه براي حق و شهادت طلبي و ايستادگي در برابر ظلم از انها نمودند .
3)در مورد بقاي يهود تا ظهور گرچه روايات مختلف است ولي اختلاف روايات بيشتر از جهت زمان وقوع اين نابودي است و در نابودي يهود حتي در بين يهوديها نيز شكي نيست.اين در تورات و انجيل و خصوصا در قران امده (سوره اسري ايات 5 تا 8).در بعضي از روايات برنابودي يهود در مدت زمان كوتاهي قبل از ظهور تاكيد شده كه اين گروه زمينه ساز قيا نهايي حضرت مهدي هستند.
يكي از دوستان در مرد قابل اطمينان نبودن روايات بحار نكته اي گفتند كه ظلم بزرگي به علامه مجلسي است و ان ايتكه علامه فقط روايات را اعم از درست و غلط جمع كرده است .كسي كه كمترين شناختي از علامه داشته باشد و فقط بحار را ورق زده باشد نيز متوجه ميشود كه شخصي با اين درجه علمي و مقام معنوي هيچ وقت چنين كاري نميكند.!!!!!!! ولي براي اطمينان كساني را كه در اصل روايات شك دارند به جلد 1 بحار ص 3 مقدمه مولف ارجاع ميدهم تا شايد در مستند بودن احاديث به اطمينان برسند.
ازاينكه اين همه به اين مباحث توجه شده خوشحالم.ام چند نكته اي كه بايد بگم:
1)كتاب مهدي موعود ترجمه جلد 13 بحار الانوار علامه مجلسي -مترجم حسن بن محمد ولي اروميه اي-انتشارات مسجد جمكران
2)در ص 107 امده "در كنز الفوايد از محمد بن عباس واو از احمد بن هوذه و او از اسحاق بن ابراهيم و اواز عبدالله بن حماد و او از ابو بصير روايت كرده كه از امام حسين (ع) پرسيدم از معني ايه (هو الذي ارسل رسوله بالهدي و دين الحق ليظهره علي الدين كله و لو كره المشركون)ان حضرت فرمود خداي تعالي تاويل اين ايه را هنوز نازل نكرده. عرض كردم كي نازل ميشود؟فرمود:وقتي قايم ظهور ميكند -زماني كه خروج كرد همه كافر و مشرك خروج او را مكروه ميدارند.اگر كافر يا مشرك در توي سنگ باشند سنگ ميگويد كه :اي مومن در شكم من كافر يا مشرك است او را به قتل برسان . پس خدا او را از توي سنگ بيرون ميكند و ان مومن اورا به قتل ميرساند.(از كتاب ايتم 1)
3)دوستان ممكن است ما حكمت بسياري از امور را در اين دنيا ندانيم ولي اين دليل بر رد انها نيست . بسياري از امور براي ما خوشايند و بسياري نا خوشايند است ولي ملاك ما براي ارزيابي اين امور چيست؟وعسي ان تكرهوا شيئا و هو خير لكم ايا به صرف اينكه كشتن ديگران امري مذموم است بايد تمام احكام اسلامي و انساني را ناديده گرفت؟ ايا دوستان اياتي كه درباره جهاد -قصاص و.....را امده كه ظاهرشان كشتن است نخوانده اند؟ايا خداي يكتا كه مظهر رحمت به جميع خلايق است امر به چيزي ميكند كه به زيان بندگانش ميباشد؟ايا اگر امام زمان كه جلوه نور خدا در زمين است ميتواند فقط داراي صفات خوبي -رحمت -مهر و..........ازاين قبيل است؟ايا چنين فردي انسان كامل است؟ايا امام علي فقط رحمت و مهر و...... داشت؟ايا امام علي نبود كه در يك روز 5000 نفر از خوارج نهروان را كشت؟ايا امام علي نبود كه شبها به يتيمان رسيدگي ميكرد ؟ايا امام علي نبود كه شبي 1000 ركعت نماز ميخواند؟و...................... . اين كه متاسفانه در بين ما رايج شده كه من با هر نوع كشتني مخالفم و به فرد يا گروه يا هدف ان كاري ندارم بيشتر ناشي از القايات مسيحيت تحريف شده است كه از زماني كه از مسلمانان در جنگهاي مختلف شكست خوردند سعي در گرفتن روحيه مبارزه براي حق و شهادت طلبي و ايستادگي در برابر ظلم از انها نمودند .
3)در مورد بقاي يهود تا ظهور گرچه روايات مختلف است ولي اختلاف روايات بيشتر از جهت زمان وقوع اين نابودي است و در نابودي يهود حتي در بين يهوديها نيز شكي نيست.اين در تورات و انجيل و خصوصا در قران امده (سوره اسري ايات 5 تا 8).در بعضي از روايات برنابودي يهود در مدت زمان كوتاهي قبل از ظهور تاكيد شده كه اين گروه زمينه ساز قيا نهايي حضرت مهدي هستند.
يكي از دوستان در مرد قابل اطمينان نبودن روايات بحار نكته اي گفتند كه ظلم بزرگي به علامه مجلسي است و ان ايتكه علامه فقط روايات را اعم از درست و غلط جمع كرده است .كسي كه كمترين شناختي از علامه داشته باشد و فقط بحار را ورق زده باشد نيز متوجه ميشود كه شخصي با اين درجه علمي و مقام معنوي هيچ وقت چنين كاري نميكند.!!!!!!! ولي براي اطمينان كساني را كه در اصل روايات شك دارند به جلد 1 بحار ص 3 مقدمه مولف ارجاع ميدهم تا شايد در مستند بودن احاديث به اطمينان برسند.
با كاروان بگوييد از راه كعبه برگرد
من يار رابه مستي بيرون خانه ديدم (امام خامنه اي)

-
سلام
1)كتاب عصر ظهور -ايت الله كوراني
2)ابن حماد در نسخه خطي كتاب خود بيست روايت را تحت عنوان "خروج مهدي (ع)از مكه به سوي بيت المقدس " اورده كه تعدادي از انها در منابع ما شيعيان وجود دارد.از جمله روايت ابن وزير غافقي از علي (ع)است كه ميفرمايد:"او با تعداد حداقل 12000 و حداكثر 15000 نفر خروج كندو ترس و وحشت پيشاپيش او (به دل دشمنان )راه يابد .با هر دشمني برخورد كند به فرمان خدا ازپا ي درا ورد شعارشان در هم كوبيدن دشمنان است .در راه خدا از سرزنش هيچ ملامتگري نهراسند. سپس هفت لشكر از شام به سوي انها هجوم اورد كه جملگي را شكست داده و انها را به اسارت خويش در اورند.
................................(ص456)
1)كتاب عصر ظهور -ايت الله كوراني
2)ابن حماد در نسخه خطي كتاب خود بيست روايت را تحت عنوان "خروج مهدي (ع)از مكه به سوي بيت المقدس " اورده كه تعدادي از انها در منابع ما شيعيان وجود دارد.از جمله روايت ابن وزير غافقي از علي (ع)است كه ميفرمايد:"او با تعداد حداقل 12000 و حداكثر 15000 نفر خروج كندو ترس و وحشت پيشاپيش او (به دل دشمنان )راه يابد .با هر دشمني برخورد كند به فرمان خدا ازپا ي درا ورد شعارشان در هم كوبيدن دشمنان است .در راه خدا از سرزنش هيچ ملامتگري نهراسند. سپس هفت لشكر از شام به سوي انها هجوم اورد كه جملگي را شكست داده و انها را به اسارت خويش در اورند.
................................(ص456)

فَإِذَا جَاء وَعْدُ أُولاهُمَا بَعَثْنَا عَلَيْكُمْ عِبَاداً لَّنَا أُوْلِي بَأْسٍ شَدِيدٍ فَجَاسُواْ خِلاَلَ الدِّيَارِ وَكَانَ وَعْداً مَّفْعُولاً ما نیز هر دو بار از شما انتقام خواهیم گرفت پس چون زمان تحقق وعده انتقام ما به سزای نخستین بار از آن دو سرکشی فرا رسد، بندگانی از خود را که سخت جنگاورند به سوی شما بسیج می کنیم. آنان در میان خانه های شما در می آیند و شما را سرکوب می کنند و این وعده ای انجام شدنی است.
آیه 5 سوره اسرا...بدون تفسیر بین سرکوب کردن و کشتن بی برو برگرد همه یهودیان بینی و بین الله فاصله معنایی وجود ندارد؟
جنگ با یهودیان در آخرالزمان انکار ناپذیر است بحث سر کشتن همگی آنها بود که در آیه مذکور به روشنی پاسخ داده شده است.
بحث بر سر ساکنان مهاجر از ده ها کشور در اسراییل قبول
ولی من هر جوری به قضیه نگاه میکنم از این یهودیان ایرانی که با آنها برخورد داشته آزاری ندیده ام...این دوستان چرا باید کشته شوند؟
دوستان اگر در متن آیه کشتن همگی یهودیان جهان را می بینند راهنمایی کنند.
از دوستان خواهش می کنم از این به بعد در اینگونه مباحث مصادیق قرآنی بیاورند..چون پذیرشش برای همگی ما راحت تر است تا احادیثی که به هر حال برای بسیاری محل بحث دارند.
آیه 5 سوره اسرا...بدون تفسیر بین سرکوب کردن و کشتن بی برو برگرد همه یهودیان بینی و بین الله فاصله معنایی وجود ندارد؟
جنگ با یهودیان در آخرالزمان انکار ناپذیر است بحث سر کشتن همگی آنها بود که در آیه مذکور به روشنی پاسخ داده شده است.
ولی من هر جوری به قضیه نگاه میکنم از این یهودیان ایرانی که با آنها برخورد داشته آزاری ندیده ام...این دوستان چرا باید کشته شوند؟
از دوستان خواهش می کنم از این به بعد در اینگونه مباحث مصادیق قرآنی بیاورند..چون پذیرشش برای همگی ما راحت تر است تا احادیثی که به هر حال برای بسیاری محل بحث دارند.
بی

-
Darya salar MILAD نوشته شده:فَإِذَا جَاء وَعْدُ أُولاهُمَا بَعَثْنَا عَلَيْكُمْ عِبَاداً لَّنَا أُوْلِي بَأْسٍ شَدِيدٍ فَجَاسُواْ خِلاَلَ الدِّيَارِ وَكَانَ وَعْداً مَّفْعُولاً ما نیز هر دو بار از شما انتقام خواهیم گرفت پس چون زمان تحقق وعده انتقام ما به سزای نخستین بار از آن دو سرکشی فرا رسد، بندگانی از خود را که سخت جنگاورند به سوی شما بسیج می کنیم. آنان در میان خانه های شما در می آیند و شما را سرکوب می کنند و این وعده ای انجام شدنی است.
آیه 5 سوره اسرا...بدون تفسیر بین سرکوب کردن و کشتن بی برو برگرد همه یهودیان بینی و بین الله فاصله معنایی وجود ندارد؟![]()
ولی من هر جوری به قضیه نگاه میکنم از این یهودیان ایرانی که با آنها برخورد داشته آزاری ندیده ام...این دوستان چرا باید کشته شوند؟![]()
سلام
البته امام زمان با پيروان واقعي اديان الهي و حتي اديان غير توحيدي كه در ان زمان به يگانگي خداوند و رسالت انبياي الهي ايمان بياورند با مهر و لطف برخورد ميكنند و در اين شكي نيست و همه اين ايات و روايات ناظر بر انهايي است كه يا دستشان به خون بي گناهان الوده است ويا در ان زمان به يكتا پرستي گردن ننهند.
در مورد اينكه شما فرموديد فقط مصاديق قراني اورده شود من اشكالي به ذهنم ميرسه كه خدا در قران ميگويد "هرچه پيامبر ميگويد وحي است و هيچ چيزي از خودش نميگويد . اين حرف شما دقيقا همانجايي است كه در صدر اسلام در هنگام وفات پيامبر انحراف اغاز شد هنگامي كه رسول الله كاغذي براي نوشتن چيزي كه مانع گمراهي شود خواستند كه .... گفت :ان هذا الرجل ليهجر"اين مرد (پيامبر)نعوذبالله هذيان ميگويدو ديديم كه چه بر سر اسلام اوردند.واين ادامه يافت تا دوران خلافت حضرت علي (ع)كه خوارج در مقابل او ايستادند با اين شعار كه "حسبنا كتاب الله"كتاب خدا ما را بس است و باز ديديم چه شد....................... .
ضمنا شما دوست عزيز و (همشهري )كافي بود به حديث ثقلين كه مشهور بين اهل سنت و شيعه است نگاه ديگري بيندازيد .
در اخر اينكه اگر شما در رواياتي كه از علما و افراد مختلف نقل شده سر گردان مانده ايد كافي است تنها به رواياتي اعتماد كنيد كه از منابع معتبري همچون بحار الانوار و.............به دست ما رسيده است.
در ضمن عقل انسان از درك بسياري از امور عاجز است كه بايد توجه كرد و در جاهايي هم كه صحبت از عقل در متون اسلامي براي كفايت تصميم گيري شده منظور عقل سليم بوده است كه ان هم باز به مدد وحي است .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
شيعيان مديون خون كيستيد زنده از رقص جنون كيستيد

ه امام زمان با پيروان واقعي اديان الهي و حتي اديان غير توحيدي كه در ان زمان به يگانگي خداوند و رسالت انبياي الهي ايمان بياورند با مهر و لطف برخورد ميكنند و در اين شكي نيست و همه اين ايات و روايات ناظر بر انهايي است كه يا دستشان به خون بي گناهان الوده است ويا در ان زمان به يكتا پرستي گردن ننهند
دقیقا چون آموزه های دینی ما نیز بر همین پایه ها استوار است.
در رابطه با نکته دوم نیز حرف شما را می پذیرم ولی سعی کنیم اگر حدیثی هم آوردیم آیه مشابه قرآنی آن را نیز بیاوریم.فکر کنم خیلی بحث را کامل تر و بی نقص تر می کند..
یا علی.
بی

- سپاسهای ارسالی: 446 بار
- سپاسهای دریافتی: 506 بار
- تماس:
خب من خرسند شدم كه جناب ebrahim13552000 خودشان به اشتباه شان در نقل روايات پي برده و با اصل رواياتي كه آوردند گفته هاي قبلي شان را اصلاح نمودند.
اما باز هم عرض ميكنم حق استخراج حكم از قرآن و احاديث را فقط كسي داراست كه به درجۀ اجتهاد رسيده باشد، نه اينكه هركسي به قدر فهم و استنباط خود از قرآن و احاديث حكم صادر نموده و باعث نشر انحرافات شود.
اميدوارم عزيزان بيشتر دقت داشته باشند.
اما باز هم عرض ميكنم حق استخراج حكم از قرآن و احاديث را فقط كسي داراست كه به درجۀ اجتهاد رسيده باشد، نه اينكه هركسي به قدر فهم و استنباط خود از قرآن و احاديث حكم صادر نموده و باعث نشر انحرافات شود.

از خون جوانان وطن لاله دميده
از ماتم سرو قدشان، سرو خميده
در سايۀ گل، بلبل ازين غصه خزيده
گل نيز چو من، در غمشان جامه دريده

-
- سپاسهای دریافتی: 26 بار
ebrahim13552000 نوشته شده:دختران اسراييلي برروي هداياي خود براي بچه هاي غزه يادگاري مينويسند
اين هم از تصاويري كه رسيدن هداياي اين يهوديهاي ملعون را نشان ميدهد.بيخود نيست كه در روايات ما امده كه در هنگام ظهور نسلي ميايند كه شعارشان بكش بكش است و اين قوم به اسراييل حمله كرده و به هيچكس رحم نميكند و حتي اگر يك يهودي در پشت سنگي مخفي شده باشد به صدا در مي ايد كه اين يهودي اينجاست او را بكش
به اميد ان روز
ببخشيد بقيه عكسها بسيار دلخراش و فجيع بودند
سلام
اين عكسها واقعا دلخراش هستند كه سردمداران اسراييل حتي براي كودكان خود هم اهميت قايل نيستند وبراي قدرت بيشتر دست به هر كاري مي زنند حتي استفاده هاي اين چينيني از كودكان خود
بايد به عرض برسونم كه در داخل اسراييل هم موسساتي هستند كه براي فلسطينيان كمك جمع اوري مي كنند

-
The Passenger نوشته شده:خب من خرسند شدم كه جناب ebrahim13552000 خودشان به اشتباه شان در نقل روايات پي برده و با اصل رواياتي كه آوردند گفته هاي قبلي شان را اصلاح نمودند.
سلام
يادم نمياد من به اشتباهي اعتراف كرده باشم وهنوز بر سر حرف خودم بوده و هستم.شايد شما منظور بنده رو از همون اول اشتباه متوجه شديد؟
ضمن اينكه اصل روايات بر خلاف چيزهاي گفته شده نبود .
((.از جمله روايت ابن وزير غافقي از علي (ع)است كه ميفرمايد:"او با تعداد حداقل 12000 و حداكثر 15000 نفر خروج كندو ترس و وحشت پيشاپيش او (به دل دشمنان )راه يابد .با هر دشمني برخورد كند به فرمان خدا ازپا ي درا ورد شعارشان در هم كوبيدن دشمنان است . در راه خدا از سرزنش هيچ ملامتگري نهراسند. سپس هفت لشكر از شام به سوي انها هجوم اورد كه جملگي را شكست داده و انها را به اسارت خويش در اورند.))

- سپاسهای ارسالی: 446 بار
- سپاسهای دریافتی: 506 بار
- تماس:
ebrahim13552000
مقايسه كنيد:
آيا شما فرقي بين عبارت «شعارشان بكش بكش است» با «شعارشان در هم كوبيدن دشمنان است» نمي بينيد؟!
فرقي بين «به هيچكس رحم نميكند» با «در راه خدا از سرزنش هيچ ملامتگري نهراسند» نمي بينيد؟!
به جملۀ اول خودتان بنگريد، شما چند روايت مختلف را تكه تكه كرده و با آسودگي خاطر باب طبع خودتان به هم چسبانيديد، انگار كه مطمئن بوديد گذر هيچ مسلمان با سوادي به اينجا نمي افتد! به اشتباه مُسَلمتان هم كه اعتراف نمي كنيد. دوست گرامي تحريف احاديث و روايات، و نشر انحرافات با هدف نشان دادن عناد اسلام به غير مسلمين نتيجه اي جز ايجاد تفرقه و نفاق بين مسلمين و ملل ديگر دنيا ندارد. روزي گاندي گفت: هدف نهائي مبارزۀ ما، دوستي با تمام مردم دنياست. بيائيد با ابراز عقيده ها و برداشت هاي شخصي مان از اسلام، چهرۀ ميليون ها مسلمان جهان را مخدوش نكنيم و ميراث هزاران سالۀ اسلام و آخرين پيامبر خدا را يك شبه بر باد ندهيم.
و من الله توفيق
مقايسه كنيد:
ebrahim13552000 نوشته شده:بيخود نيست كه در روايات ما امده كه در هنگام ظهور نسلي ميايند كه شعارشان بكش بكش است و اين قوم به اسراييل حمله كرده و به هيچكس رحم نميكند و حتي اگر يك يهودي در پشت سنگي مخفي شده باشد به صدا در مي ايد كه اين يهودي اينجاست او را بكش
ebrahim13552000 نوشته شده:از جمله روايت ابن وزير غافقي از علي (ع)است كه ميفرمايد:"او با تعداد حداقل 12000 و حداكثر 15000 نفر خروج كندو ترس و وحشت پيشاپيش او (به دل دشمنان )راه يابد .با هر دشمني برخورد كند به فرمان خدا ازپا ي درا ورد شعارشان در هم كوبيدن دشمنان است . در راه خدا از سرزنش هيچ ملامتگري نهراسند. سپس هفت لشكر از شام به سوي انها هجوم اورد كه جملگي را شكست داده و انها را به اسارت خويش در اورند.
آيا شما فرقي بين عبارت «شعارشان بكش بكش است» با «شعارشان در هم كوبيدن دشمنان است» نمي بينيد؟!
فرقي بين «به هيچكس رحم نميكند» با «در راه خدا از سرزنش هيچ ملامتگري نهراسند» نمي بينيد؟!
به جملۀ اول خودتان بنگريد، شما چند روايت مختلف را تكه تكه كرده و با آسودگي خاطر باب طبع خودتان به هم چسبانيديد، انگار كه مطمئن بوديد گذر هيچ مسلمان با سوادي به اينجا نمي افتد! به اشتباه مُسَلمتان هم كه اعتراف نمي كنيد. دوست گرامي تحريف احاديث و روايات، و نشر انحرافات با هدف نشان دادن عناد اسلام به غير مسلمين نتيجه اي جز ايجاد تفرقه و نفاق بين مسلمين و ملل ديگر دنيا ندارد. روزي گاندي گفت: هدف نهائي مبارزۀ ما، دوستي با تمام مردم دنياست. بيائيد با ابراز عقيده ها و برداشت هاي شخصي مان از اسلام، چهرۀ ميليون ها مسلمان جهان را مخدوش نكنيم و ميراث هزاران سالۀ اسلام و آخرين پيامبر خدا را يك شبه بر باد ندهيم.
و من الله توفيق
از خون جوانان وطن لاله دميده

-
سلام
دوست عزيز
شرط اول هر مباحثهاي عصباني نشدن است.
اما بعد اگر عين اين عبارات را نياورده ام براي اين است كه متاسفانه به دليل كثرت علاقه اينجانب به مباحث ظهور و امام زمان (ع) منابع چندي را ديده ام و خوانده ام كه متاسفانه در حال حاضر بعضي از اين منابع در اختيار اينجانب نيست كه عينا نقل شود و ضمنا منبع را نيز فراموش كرده ام ولي اين اصلا دليلي بر نبودن ان نيست .
بر هيچ كس رحم نميكند يعني بر هيچ يك از دشمنانش كه دشمن خدا هم هستند .من فكر كردم كه شما كه مسلمان باسوادي هستيد اين را متوجه ميشويد.ضمنا ميشود شما در هم كوبيدن دشمنان را معني كنيد؟
تا آنجا که بنده شنیده بودم این یکی از سخنانیست که گروه حماس آن را بیان میکنند و به آن ایمان دارند ولی منبع اصلی این مطلب را نمیدانم.(نقل از master)
با عنايت به پست ص اول كه دوستمون مستر گذاشتند بايد عرض كنم اگه حماس چنين حرفي ميزنه ايا غير از اينه كه با يه پشتوانه ديني و روايي و مستند به منبعي ميگويد.
البته قبول يا رد منبع از سوي ديگران بحث ديگري استكه در جاي خود قابل بررسي است.ولي همانطور كه در چند پست هم گفتم اينكه چيزي با عقل ما جور در نيايد و يا ما نشنيده ايم دليل بر نبودنش يا رد ان باشد.
دوست عزيز
شرط اول هر مباحثهاي عصباني نشدن است.
اما بعد اگر عين اين عبارات را نياورده ام براي اين است كه متاسفانه به دليل كثرت علاقه اينجانب به مباحث ظهور و امام زمان (ع) منابع چندي را ديده ام و خوانده ام كه متاسفانه در حال حاضر بعضي از اين منابع در اختيار اينجانب نيست كه عينا نقل شود و ضمنا منبع را نيز فراموش كرده ام ولي اين اصلا دليلي بر نبودن ان نيست .
بر هيچ كس رحم نميكند يعني بر هيچ يك از دشمنانش كه دشمن خدا هم هستند .من فكر كردم كه شما كه مسلمان باسوادي هستيد اين را متوجه ميشويد.ضمنا ميشود شما در هم كوبيدن دشمنان را معني كنيد؟
تا آنجا که بنده شنیده بودم این یکی از سخنانیست که گروه حماس آن را بیان میکنند و به آن ایمان دارند ولی منبع اصلی این مطلب را نمیدانم.(نقل از master)
با عنايت به پست ص اول كه دوستمون مستر گذاشتند بايد عرض كنم اگه حماس چنين حرفي ميزنه ايا غير از اينه كه با يه پشتوانه ديني و روايي و مستند به منبعي ميگويد.
البته قبول يا رد منبع از سوي ديگران بحث ديگري استكه در جاي خود قابل بررسي است.ولي همانطور كه در چند پست هم گفتم اينكه چيزي با عقل ما جور در نيايد و يا ما نشنيده ايم دليل بر نبودنش يا رد ان باشد.