shaman نوشته شده:سلام دوستان عزیز
سلام بر شما ...
از نظر شخصی زندگی بعد از مرگ وجود داره ولی نه به اون شکلی که همیشه گفت شده
منظور شما اونطوری که مردم گفتن ، یا اونطوری که خدا در قران گفته ؟
دوستان اگر واقعاً میخوان راجبه این موضوع بحث کنن بهتره تمام عقایدی که تا الان دارنو دیگران بهشون از بچگی یاد دادن بزارن کنار
من عقایدم رو از قران یاد گرفتم ، قران هم مال خداست ، شما فکر می کنی کسی در دو جهان برتر و والاتر از خدا هست ؟
شما اول باید ببینید عقاید چی هست و از کجا سرچشمه میگیرد ، بعد بفرمایید، همه عقاید رو کنار بگزارید .
یه وقت من یه حرفی از خود می گم ، شما میگید عقیده شما برای خودتان ، اما یک بار دیگه قضیه فرق می کند ، پروردگار بی همتا این سخن رو زده .
دوست عزیز راستی خدا به ما عمر نداده که خرج بندگی کنیم
فکر می کنم تعریف بندگی من و شما با هم فرق داشته باشد .
بندگی ، یعنی عشق بازی با خدا ، یعنی هرجا که خدا گفته اونجا حاضر باش ، ما انجا باشیم (مثل مجالسی که ما را به خدا نزدیک کند)، هر جا که گفته نباش ما انجا نباشیم (مثل مجالسی که ما را از خدا دور کند )
هر چیزی که گفت با جان دل انجام بدهیم . و فقط در راه او قدم برداریم و کارهامان را برای او انجام بدهیم و فقط بر او توکل کنیم . ( تا بدین وسیله تمام امتحانات الهی را با موفقیت پشت سر بگذاریم تا بتوانیم رضایی او رو کسب کنیم )
دنیا محل پس دادن امتحان ، و اخرت محل قبول شدن یا نشدن ،کسانی که قبول شده اند ، به چنان لذت شادی خواهند رسید ، که فکر و درکش برای هر انسان بر روی کره خاکی سخت و دشوار است ، اما برعکسش چنان عذاب دردناکی در انتظار افرار گناه کار است ، که حتا فکرش ذرات وجودی انسان را از داخل به حالت انفجار در می اورد . ( از شدت ترس )(البته خدا به هیچ کسی کوچیکترین ظلم نمی کند)
انسان تا ابد (در کره خاکی ) بر سر دور راهی است (برای همین هم هست که دو جایگاه وجود دارد ، بهشت و جهنم)، و در 24 ساعت روز در حال پس دادن امتحانات است .
عاشق ان است که دست در دست معشوق گذارد ، و دیوانه کسی است که غیر از خدا را انتخاب کند .
انشالله که همیشه موفق و موید باشید.
(سوره فصلت )
هر كه كار شايسته كند به سود خود اوست و هر كه بدى كند به زيان خود اوست و پروردگار تو به بندگان [خود] ستمكار نيست (۴۶)