1-آیا رشته تخصصیت با استعدا های درونیت متناسب هست؟ اره تقریبا
2-ملاک های انتخاب همسر از دیدگاه شما چیست؟ صداقت نجابت خانواده و.....
3- آیا عشق و دوست داشتن با هم تفاوت دارند؟ نوع دوست داشتن ها با هم فرق میکنه مثلا خانواده رو یک طور دوست داری دوستات رو یک طور دیکه و همسرت رو یک طور دیگه عشق هم یکی از نوع های دوست داشتنه که بیشتر خود خواهانس
4- نظرت در مورد روند کلی جامعه و کشور چی هست؟ در ابعاد مختلف, کلی یک توضیح بدید. ترجیح میدم جواب ندم
5-به نظر شما اعتیاد یک بیماری هست؟ یا اعتیاد یک خیانت؟ چون بیماری ناخواسته به سراغ انسان می آید اما معتاد با میل خود به سراغ اعتیاد می رود. اصلا بیماری نیست
6- میگ-21 یا اف سون؟ میگ 21
7-تسلیحات غربی یا شرقی؟ بستگی داره چه تسلیحاتی باشه مثلا پدافندی شرقی
8-از نظر شماعلت و ریشه بوجود آمدن فقر چیست؟ اگر قدرتی داشتید می توانستید این مشکل را حل کنید؟زیاده خواهی بعضی از انسان ها نه فرا تر از قدرته منه
9- آدم های بدبین از نظر شما چه کسانی هستند؟ و از نظر شما چرا بدبینی و سوء ظن در افراد بوجود می آید؟ انسان هایی که همیشه نیمه خالی لیوان رو میبینن و اولین احتمالی رو که به ذهنشون میرسه میپذیرن / نمیدونم شاید بستگی به فرهنگ و تربیتشون داشته باشه
10-برای یک جانی ,,, اعدام یا حبس ابد؟ اعدام با گیوتین در ملاء عام
11- ترس یعنی چی ؟ وقتی احساس کنیم یک قدرتی که مقابله باش سخته و میتونه بتو اسیب برسونه قلبت شروع به تپش میکنه نفست به شماره میفته فشارت بالا پایین میشه به این میگن ترس
12-همیشه در خلوتت به چه چیز هایی فکر میکنی؟ مخصوصا" شب ها قبل از اینکه بخوابی؟! به زندگیم به هدفم به دوستام خانوادم به این که شاید فردا روز اخر باشه
13-حقیقت چیه؟ واقعیت چیه؟ حقیقت چیزیه که در اصل باید باشه حتی اگر به واقعیت نرسیده باشه اما واقعیت چیزیه که وجود داره حتی گاهی مخالف حقیقته
14-چرا به جای مین خنثی کردن از مین کوب استفاده نمی کنیم؟؟؟ چون نمیشه مین ضد تانک و ضد خدرو رو با مین کوب منهدم کرد خودتون فکرش رو بکنید میدون مینی که تراکمش هر دو متر یک مین ضد تانک باشه بعد از منهدم کردن چهار تا مین چیزی از مین کوب باقی میمونه هیچ جای دنیا مین کوب رو تو میدون مسلح نمیفرستن
15- نظرت در مورد پادگان مهندسی بروجرد چیه؟ اگر همون پادگانی که من فکر میکنم باشه اون جا دوره های تخریب برگذار میشه که در کل سطح کلاساش پایینه
16- اینده ات رو در حال حاضر چطور می بینی و انتظارت چی هست؟ آینده ملت ر وچطور میبینی ؟ [COLOR=#0000FF]با این کار فکر نمیکنم اینده ای داشته باشم
17- مخلوط دو رنگ سبز و قرمز چی میشه؟ سیاه نمیشه
18-اگر قرار باشه برای 1 روز همه ی این دنیا در دستت باشه اولین کار یا کارهایی که میکینی چیا هست؟ پوتینام رو پام میکنم جلیقم رو تنم میکنم میرم تو میدون یک دست رو نجات میدم یک کودک رو از یک عمر با عصا زندگی کردن نجات میدم یک زن رو از بیوه شدن نجات میدم و...................
19--کوتاه ترین تعریف از خیانت نامردی
مفصل ترین تعریف از جنایت به مرحله پست تر از حیوان رسیدن
زیباترین جمله با صداقت صداقت بالاترین گوهر وجود ادمی است
بهترین راه ابراز محبت گاهی با گفتن گاهی با عمل
20-سوالات خوشه ایی 1
من مسرورم از.... بودن
سراسر زندگی ام ... فدای میهن
کشورم یعنی.... سهم من از دنیا
من غمگینم از... محرومیت ها
من برترینم در...
من می گریم برای.... شهدا
من خشمگین میشوم وقتی که .... ظلم ببینم
من احساس قدرت میکنم از....
خدا را دوست دارم چون..... کنارمه
این دردناکه وقتی میبینم که.... دوستم داره رو تخت بیمارستان ناله میکنه و دکتر ساعت دوازده شب میاد بالایی سرش
من شعر میخوانم برای.... ارامش
21 - ( به میمنت میگ 21 ) سوالات خوشه ایی 2
بالن
چراغ خواب ندارم
شهید گواه
درهایبسته یک روز باز میشه
امتحان ازمون
جبهه جنگ یادش بخیر
میوه هایبهشتی انار
زیبایی
درختان سبز نخل
الکترونیک سامان
ایالات متحده زور گو
خشکسالی قهر طبیعت
مکه مکرمه
دانشمند حاج اقا
میهن بلاگ
انرژی هسته ایی حق مسلم ماست
آسمان ابری
گل های زیبا [COLOR=#0000FF]تقدیم به تو
توبه کردم از.... گناه

هرچه زودتر اگر سوال دارید، مطرح بفرمایید

واقعا صندلی پر رونق و داغی با حضور ایشون تجربه کردیم.