تاریخچه تقلب و روش های آن

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

كيارش, جان
اين نشانه احساسات زياد شماست که قابل تحسينه :smile:
ولي اگه از اسمايلي ها در تعداد کمتري استفاده کنيد بهتره مثلا بجاي اينکه از يک اسمايلي 3 تا بزنيد يکي بفرستيد :-o
اينجوري بهتره حجم صفحه هم بالا نميره :-)
با تشکر :razz:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

Mohsen1001, از دستم در رفت :grin: ببخشيد :o :razz:
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: آبادان شهر خوبان- آبادان شهر خدا
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 339 بار

پست توسط jamal_khodamam »

معايب ورق عوض کردن:
من دانشجوي آي تي در هندوستان هستم.سيستم اينجا طوريه که بايد زياد بنويسي مثلا براي چهارتا سوال 32 تا برگه بهت ميدن که بايد بنويسي که براي ايراني ها از جون به عزاييل دادن هم سخت تره اما اصل ماجرا:
امتحان مکانيک داشتيم که بايد طبق معمول 32 برگه رو پر ميکرديم براي گرفتن نمره 50 يعني همون 10 خودمون تو ايران امتحان پاياني هم بودش.ما ميدونستيم چطوري هستش بخاطر همين از بازار مشابه برگه ها رو تهيه کرديم و شروع کرديم به نوشتن نت اما روز بعد براي عوض کردن مشکل پيدا کرديم چرا که برگهاي دانشگاه بر خلاف سالها و حتي ترم قبلي استمپ(مهر) زده شده بود و اين شد زده حال و بعديش هم اينکه از اون جوابا هيچکدومشوم تو اون امتحان نيمده بودن و اين شد گرفتن نمره ي شريف 10 يعني 5/2و مردود
به کودکان پابرهنهء شهرم،به شهداي خونين کفن آبادان،به غيرت جوانان غيور آبادانم،به عرق جبين کارگران زحمتکش شهر خدا......سوگند مي خورم که وامدار هيچکس نيستم به جز .......آبادان
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 112 بار
تماس:

پست توسط R@mtin »

آقا اومدم يه خبر بدم برم ... اسم منو تو کتاب رکوردها ثبت کنيد :

همون طور که مي دونيد در پيش دانشگاهي ترم اول هندسه تحليلي و در ترم دوم گسسته درس مي دهند... ما هم امسال از اول سال هندسه تحليلي داشتيم و منم اصلا از اين درس خوشم نميومد :grin:
از اول سال که هيچي نمي خوندم و امتحانات کلاسي رو با کمک بچه ها، خوب مي دادم ( چون تستي بود) ... تا چند روز پيش که رسيديم به امتحان ترم ... خب کاملا واضحه که به يک شب نمي تونم کل کتابي رو که تا حالا نخوندم ياد بگيرم ...
اين شد که 2 ساعت قبل از امتحان شروع کردم به فيلم بازي کردن اونم چه فيلمي :::P
يه جوري خودمو زدم به مريضي که مي خواستن ببرنم بيمارستان :grin: ... خب واضحه که تو اون شرايط کسي انتظار نداره برم سر جلسه بشينم و امتحان بدم ... پدرم هم زنگ زد به مدرسه و بعد از تشريح اوضاع قرار شد هر نمره اي که ترم دوم در گسسته گرفتم براي هندسه تحليلي هم منظور بشه :grin: :-D :::P ...

يعني خرداد ماه پيش دانشگاهي رو تموم مي کنم بدون خوندن کتاب تحليلي ::ns ::ns
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
Major
Major
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

من تو دوره دبيرستان چند تا همکلاسي داشتم که مورد اعتماد معلما بودن و ورقه ها رو تصحيح ميکردن
من هميشه بعد از امتحان ورقم رو از اونا ميگرفتم و از روي کتاب حسابي از خجالت معلما در ميومدم :grin:
با اين کار نمره شيمي و رياضي توپي گرفتم ولي خرداد ....:lol: ::ns
ولي خودمونيم هيچي کتاب زير ميز باز کردن نميشه مطمئن و راحت
[External Link Removed for Guests]

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

سلام
من هميشه تقلب مي کنم و هيچ وقت نشده يک راه براي اين کار داشته باشم. هر راهي که بتونم از برگه عوض کردن تا نگاه کردن روي برگه بغلي انجام مي دهم.
من با يکي از اعضاي اين سايت تو دانشگاه هم کلاسم. يه خاطره بگم.
اين فرد درسش خيلي خوبه . ما يه امتحان سخت داشتيم. به هزار بدبختي بعد از چند بار تعويض جاي من توسط مراقب من پشت سر اين دوست گرامي نشستم. امتحان شروع شد و من طبق معمول بعد از نوشتن اسم خودکار را رو ميز گذاشتم و بيکار نشستم. اين جلويي ما همين جوري داشت مي نوشت. 1 ساعت از وقت امتحان گذشته بود. برگشتم بهش گفتم 5 دقيقه استراحت کن بزار منم بنويسم .آخه دست چپ بود برگش اونور بود. هر چي مي گفتم نمي شنيد. آخراي امتحان يه جيغ زدم که بسه ديگه حالا 18 شو 20 نشو . بزار منم 10 شم. خوشبختانه شنيد و دست از نوشتن بر داشت. برگشو گذاشت جلوي من. نکته جالب اين جا بود که مراقب هم صداي من رو شنيد يعني اگه نمي شنيد من بهش شک مي کردم. خلاصه يه امتحان ميانترم برگه سفيد داديم. 10 نمرش پريد . عمرا هم پايان ترم نمي تونم از 10 ،‌10 بگيرم.
خواستم بگم . بخدا دوستان يکم هم به فکر ديگران باشيدو تقلب رسوندن يک نوع کمک محسوب مي شه که خدا جوابتون رو حتما مي ده.
Don't play games with the ones who love you
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: tabriz.khiabane shamse tabrizi
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 96 بار
تماس:

پست توسط padshah »

بابا آرمين خدا شانس بده :::P

من تو عمرم يه بار خواستم تقلب كنم تو امتحاناي نهايي پيش دانشگاهي كه اونم همون بار اول مراقب مچمو گرفت
از اون وقت به بعد ديگه جرات نميكردم حتي سرمو بالا كنم تو امتحانا :::P
کد نمایش پرچم کوچک:
تصویر

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:
تصویر
Colonel II
Colonel II
محل اقامت: زیر آسمون خدا
سپاس‌های دریافتی: 407 بار
تماس:

پست توسط آرمان »

خيلي جالبه...يادم نمياد در عمرم تقلب کرده باشم. هيچ وقت...ولي به خيلي ها
کمک کردم که هنوزم يادشونه...ولي کلاً اگر چه خودم تقلب نکردم، ولي هيچ وقت
اين کار رو گناه و ... ندونستم، چون گاهي اوقات طرف درسشم خوب خونده ولي خوب
اضطراب امتحان همه چيزو مي پرونه...اون موقع واقعاً حيفه يه چنين آدميو کمک نکني :-) :)
Major
Major
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

آرمان عزيز تقلب يکي از شيريني هاي دوره تحصيل هر فرده حالا شما خودت رو از اين شيريني محروم کردي ؟
ولي از شوخي گذشته اگه آدم تو امتحانات مهمي مثل کنکور تقلب کنه و موفق هم بشه چون با بار علمي کافي نرفته حتما به مشکل بر ميخوره

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط saroman »

بايد بگم شما بهترين راه تقلب رو نمي دونيد.شما ميتونيد به راحتي در امتحان هايي كه مسئله داره فورمولها رو كنار چكنويستون بنويسيد هيچ كس هم شك نمي كند. :D
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 112 بار
تماس:

پست توسط R@mtin »

بايد بگم شما بهترين راه تقلب رو نمي دونيد.شما ميتونيد به راحتي در امتحان هايي كه مسئله داره فورمولها رو كنار چكنويستون بنويسيد هيچ كس هم شك نمي كند.

آخه بدبختي اينه گاهي وقتا اصلا نمي دونم هر فرمولي کجا استفاده مي شه ... :::P :::P
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

سلام
جايي که من درس مي خونم خيلي سخت گيرن. همة راه هاي تقلب رو بستن. اولا هيچي نمي ذارن با خودت ببري تو جلسه. بعدشم هم چکنويس و هم پاکنويس خودشون مي دهند. هر جفتشم آرم دانشگاه روش است. تازه بالا سر آدم هم مي ايستند تا اسممون رو تو هر دو برگه بنويسيم. تازه اصلا هم امکان نداره دو تا برگه چکنويس يا پاکنويس گيرت بياد بدون منگنه.
حتي روش قديمي که مي شد هر سوال را چند بار جواب داد و بعد از نا مرتب نوشتن استاد براي يک جواب شما که دو بار نوشته ايد دو بار نمره بدهد. مثلا جواب سوال 2 را اگر بلديد در انتهاي برگه هم بنويسيد. هيچ ايرادي از شما نمي توانند بگيرند مي گويي حواسم نبود. اگر هم نفهمند با يک جواب دو بار نمره گرفتي. اين راه هم يکي از استادان ما جلوش رو گرفت و به ما برگه که داد گفت هر صفحه برگه رو دو قسمت کنيد و اگر سوالي بلد نيستيد جاش خالي باشه. 8 سوال 2 برگه.
ولي بقول معروف هر کاري کنن بچه ها بازم کارشون رو خوب بلدن مثل من. :grin:
Don't play games with the ones who love you
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”