تانک ها در جنگ !!!!!!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات زرهي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

کدامیک از تانک ها موفق تر عمل میکند

1- چلنجر 2
33
13%
2-لکلرک
20
8%
3-آبرامز
64
25%
4- لئوپارد
54
21%
5- مرکاوا
29
11%
6- تی 72
19
7%
7-مبارز
12
5%
8- صبرا
3
1%
9- تی 72 زد (شبدیز )
23
9%
10- ام 60
1
0%
11 -ام 48
1
0%

مجموع رای گیری: 259

Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1072 بار
سپاس‌های دریافتی: 1014 بار

Re: تانک ها در جنگ !!!!!!

پست توسط arash128 »

آقا بی خیال شین بحث داره منحرف میشه،جناب تایفون هم دلایل خودشون رو دارن که بعضاً درسته،اما برای چندمین بار میگم به نیروهای کشورمون اعتماد داشته باشیم و بدونیم اونا از ما بیشتر میدونن
به آن بندگانم که اسراف به نفس خویش کردند بگو هرگز از رحمت خدا نا امید مباشید،البته خدا همه گناهان شما را خواهد بخشید که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است سوره مبارکه زمر آیه شریفه 153
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جبهه ی جنگ
سپاس‌های ارسالی: 3906 بار
سپاس‌های دریافتی: 2336 بار

پست توسط mojtabba »

تانک تی 72 اس میتونه در هر 8ثانیه یک تیر شلیک کنه اما تانک تی 90 و تی 80 میتونن در هر 6.5 ثانیه یک تیر بزنه و فیلمی هر در این باره دارم که براتون میزارم
اما تانک های تی 72 (البته چند دستگاه محدودو درحدود 50 دستگاه ) تازه گی ها فکرکنم در 3 ماه گذشته به سامانه ی گلوله گذار اتومات بازویی مجهز شدند که جزییات رو نمیتونم بگم اما کل مطلب اینه
در مورد آزمایشات تانک هاو نفر بر ها :
این اطلاعات جز اطلاعات طبقه بندی شده نیستند که نتونیم بگیم .
تانک های تی 72 زد دارای سامانه های شلیک و هدف گیری لیزری هستند و به راحتی از فاصله ی 6 کیلومتری برجک نگهبانی رو میزنند و فکر نکنم زدن یه تانک در فاصله ی 3 کیلومتری براشون سخت باشه
در وصف تانک تی 72 زد
موتور 720 اسب بخاری تانک های تی 72 ام
کار با تانک های تی 72 خیلی راحت تر از تانک های تی 72 اس هست و دیگه لازم نیست تا توپچی هدف گیری کنه بعد از نمایشگر لیزر فاصله رو بخونه توپ رو تصحیح کنه در این تانک توپچی لیزر رو 3 ثانیه روی هدف میتابونه و سامانه خودش هدف رو قفل میکنه و تانک در حال حرکت هم میتونه قفل کنه و هدف رو بزنه البته روی 2 تا از اونها سامانه ی هوشمند تشخیص هدف هم نصب شده که با بازگشت پرتوی لیزر از بدنه ی هدف سامانه هدف رو تشخیص میده و نوع گلوله رو به گلوله گذار میگه البته این سامانه آزمایشی است و هنوز تولید انبوه نشده

تی 72 های ام از نمونهه های عراقی هستند که در زمان جنگ از عراق غنیمت گرفته شده بودند و در حد یه گردان و کمی بیشتر هستند و نمونه های یوبی هم باز مستقیما از روسیه خریداری شده اند اما تعدادشون کم است

فکر کنم لازم به توضیح و ارایه مدرک و منبع نباشه که موتور های توربینی آبرامز در عراق باچه مشکلاتی مواجه شدند
اما باید بگم که این موتور های 1500 اسب بخاری در دمای بالا تر از 40 درجه 25 در صد نیرو رو از دست میدن و زمان بیشتری رو نیاز دارند تا به دور های بالا تر برسند و این یعنی تانک ام آ1 65 تنی در مناطق جنوب ایران میتونه فقط از 1175 اسب بخار نیروش استفاده کنه و این یعنی فاجعه ی به تمام معنا
البته تانک تی 80 هم در زمان آزمایش در ایران 30 درصد انرژی موتور رو از دست داد
جناب تایفون جان عزیز و دلبندم
شما رو از اینترنت میترسوند چون سرباز وظیفه بودید و شاید دیده هاتون رو میگفتید اما وقتی که ما وارد دانشکده ششدیم در موردمون از همه لحاظ تحقیق شده بود در مورد حفاظت اطلاعات مشکلی نداشتیم که مارو بردن اونجا وگرنه ....................
بازم اگه مشکلی بود در خدمتم
در ضمن جناب تایفن عزیز تایپیک رو با پست هایی که مسخره میکنید به انحراف نکشونید که قفل بشه و بعدن هم گردن من و جناب لیالز و پویا بندازید
:razz:
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم

امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1282 بار
سپاس‌های دریافتی: 1825 بار

پست توسط m-sajedy »

mojtabba جان
سوال: زره اورانیومی چیه - نحوه عملکردش چطوریه و از چه موادی ساخته میشه و از همه مهم تر تو ایران قابل ساخته
وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ

و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، می‌گویند : ما فقط اصلاح‌ کننده‌ایم!

سوره مبارکه البقرة
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2097 بار
سپاس‌های دریافتی: 2074 بار

پست توسط Lord_Jason »

m-sajedy نوشته شده:8 فروند جنگنده چینی اف 8 در فرودگاه شهر رشت موجوده

جدا از دیگر ادعاهایی که در مورد وجود سوخو-27 و اف-16 کردید، بنده صدها بار از فرودگاه رشت پرواز کردم، هیچگونه فعالیت نظامی در این فرودگاه صورت نمیگیره، تنها گهگاه یک یا دو فروند هلی کوپتر بل متعلق به هوادریای ارتش در این پایگاه قابل رویت هستند. تاکنون هیچگونه پرواز اف-8 در این فرودگاه دیده نشده.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

هیچ هواپیمای اف - 8 در ایران وجود ندارد.
برنامه خرید این هواپیما درسالهای فرماندهی تیمسار بقایی بود که به نتیجه نرسید و خریدی نیز صورت نگرفت.
شهر رشت به عنوان قرارگام مقدم دفاع هوایی شمال شناخته می شود که جزو مناطق تحت نظارت قرارگاه خاتم النبیاء هست.
قرارداد خرید 24 فروند هواپیمای MiG-31 نیز در طی سالهای 2000 بسته شد که به طور کامل کنسل گشت و تحویل نشد,این قرارداد ها همزمان با قراداد موشک های S-300 بسته شد و به ایران نرسید.
هیچ هواپیمای F-16 در ایران وجود ندارد و حتی یک فروند نیز به طور عملیاتی پیش از انقلاب وارد نشد , اگر هم بوده یا هست اصلا فایده ای ندارد.
هیچ هواپیمای Su-27 نیز در ایران وجود ندارد , برنامه خرید این هواپیما نیز وجود داشت که مثل همه موارد انجام گرفته در دوران روسیه دربه در فعلی کنسل شد.
جنگنده های سوخو 25 سپاه نیز 43 فروند نیستند , حداقل اگر به ماهنامه جنگ افزار نگاه می انداختید می توانستید وجود هفت فروند Su-25K عراقی و سه فروند Su-25UBK خریداری شده در سال 2003 را ببینید.
میگ 27 هم خریداری بشه و بازنشست شه؟
عجب , نیروی هوایی که از F-5A پنجاه سال پیش نمیگذره از این هواپیما بگذره؟
هیچ میگ 27 در ایران نیست , هرچه هست همان هواپیماهای آشغال میگ 23 عراقی هست که شاید یک روزی پرواز کرد!
اگر هرکدام از هواپیماهایی که شما ذکر کردی وجود خارجی داشت حداقل یکبار دیده می شد یا نیروی هوایی که نمایش عدنان 17 سال خوابیده را انجام داد به طور حتم آن را نیز انجام میداد.
شکر خدا فرودگاه ها هم در محدوده شهری واقع شده و هرچیزی پرواز کند حداقل یکبار دیده می شود , تعداد تک تک هواپیماهای خریداری شده پیش و پس از انقلاب هم همه هست , هیچ جنگنده ای جز F-4 , F-5 , F-7 , F-14 , MiG-29 , Su-24 و میراژ F-1 در ایران پرواز نمی کند!!!
دقت کنید چه مسائلی رو مطرح می کنید , چون برای تک تک مسائل هوایی جواب هست و از طرفی افرادی در همین انجمن هستند که به مراتب به این مسائل آشنا و خود در این حیطه فعالیت کرده یا می کنند.
خوش باشید.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
لازم می دونم از دانیال عزیز برای پستشون تشکر کنم.

جناب مقبلی خواجه!!!!!

تانک های تی 72 زد دارای سامانه های شلیک و هدف گیری لیزری هستند و به راحتی از فاصله ی 6 کیلومتری برجک نگهبانی رو میزنند!!! تصویر تصویر تصویر

این حرف یعنی ما در حال حاضر در زمینه برد در نبردهای زرهی در جهان اول هستیم؟ چون تاجایی که من به یاد دارم هیچ تانکی در جهان همچنین ادعایی رو نکرده. پس یعنی تی 72 زد که یک تی 55 و یا تی 62 ارتقاء یافته است برد درگیری بیش از چلنجر و آبرامز و لئوپارد دارد؟ تصویر تصویر

مدیریت محترم انجمنهای تخصصی:

آیا از این دسته از کاربران که جو این سایت را با محیطی شبیه به سایت میلیتاری اشتباه گرفته اند ، سندی خواسته نمی شود؟؟؟؟

تی 72 های ام از نمونهه های عراقی هستند که در زمان جنگ از عراق غنیمت گرفته شده بودند و در حد یه گردان و کمی بیشتر هستند و نمونه های یوبی هم باز مستقیما از روسیه خریداری شده اند اما تعدادشون کم است

عملکرد درخشان این تانکها در عملیات طوفان صحرا دیده شد.
در مورد موتور آبرامز

در حقیقت مشکل اصلی این تانک موتور اون هست و اون هم مصرف بالای اون هست.

در دوره آموزشی ما صحبتی از اینترنت نبود و بیشتر جملات و آموزشهای اون دوران رو بنده در حال حاضر به عنوان خاطرات فکاهی برای دوستانم تعریف می کنم. تصویر تصویر

منظور من پرسنلی بود که با درجه سرگردی و سرهنگی زمانی که در مقابل آنها حرف از اینترنت می زدی رنگ از رخسارشان می پرید!!!!!

جناب لیلاس هم که والا هم مشکل اژدر حل می کرد و هم در تاسیسات موشکی بود و بعد هم که معلوم نیست الان کجاست؟ برای یک دونه از حرفهاشون هم سند ندادند
Old soldiers never die.They just fade away
Major II
Major II
محل اقامت: No Where
سپاس‌های ارسالی: 2010 بار
سپاس‌های دریافتی: 837 بار
تماس:

پست توسط SEAFARER »

جناب تایفون بهتر است موظاب باشید از کسی غیبت نکنید.منظورم از جناب لیلاس هست.ایشون اونقدر کار دارند که دیگر وقت آمدن به این سایت و بحث با یک دندگی را ندارند.
اگر شما 2 سال خدمت سربازی رفته اید و همه چیز دیده اید،بقیه دوستان که ساله هاست در این عرصه هستند چیزی نمیدانند؟انتظار دارید به یک سرباز که فوقش 2 سال و خورده ای قرار است خدمت کند همه چیز را نشان دهند و همه چیز را بگویند؟این دیدگاه شما که با 2 سال خدمت فکر میکنید همه چیز را میدانید بسیار غلط است.دیدگاه من و دوستانم هم غلط است که در این گونه بحث ها شرکت میکنیم و قصد اطلاع دادن داریم.بهتر است دیگر حرفی نزنیم و فقط هر کس نظرش را بگوید.جناب HORLIKAN راست میگفتند.
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

اطلاع پیدا کردن از مشکلات نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به دو سال سربازی نیاز نداره. بسیاری از مسائل آنقدر مشخص و واضح هستند که نیازی به مدرک ندارند. ادعا زدن یک برجک از فاصله 6 کیلومتری توسط یک تی 55 یا تی 62 ارتقاء یافته اطلاع رسانی صحیح است و زمانی هم که منبع می خواهیم برای یک چنین ادعایی که در صورت صحت یک رکورد جهانی محسوب می شود، می گویند خودشون اونجا بودند و دیدند. این شده وضع و حال یک انجمن علمی!!!!!!!!!!!!!!

بنده غیبت کسی رو نکردم. گفتم ایشون یک روز می گفتن در راه تاسیسات موشکی هستند و روز دیگر هم مشغول بحث در مورد اژدر اشکوال در چت روم و حالا هم که گرفتار هستند به قول شما!!!
بیان و تعدادی از سندهای مورد ادعای خود را ارائه بدن.

در این انجمن کسی مشکلی با بحث و گفتگو ندارد، مشکل نظرات تخیلی و به دور از حقیقت عده ای است که جو را بهم میریزد. نمونه اش همین بحث جنگنده های روسی و آمریکایی و چینی در ایران که دانیال عزیز به خوبی پاسخ دادند.
Old soldiers never die.They just fade away
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: بیشه شیران،خانه خورشید،ایران!
سپاس‌های ارسالی: 773 بار
سپاس‌های دریافتی: 2479 بار

پست توسط Alpha4 »

عجب , نیروی هوایی که از F-5A پنجاه سال پیش نمیگذره از این هواپیما بگذره؟

دانیال جان باز F-5A جای شکرش باقیه! T-33 رو کجای دلم بزارم که هنوز هم برای آموزش خلبانان سپاه در CCT ازش استفاده میشه!؟ :?
با اون سوخو-27 ها و میگ 31 ها هم که ما داستان داریم هنوز! یادمه چندوقت پیش یه بابایی توی فیسبوک تعداد سوخو-27 های عملیاتی رو سوال میکرد.....! ::ns

اگر شما 2 سال خدمت سربازی رفته اید و همه چیز دیده اید،بقیه دوستان که ساله هاست در این عرصه هستند چیزی نمیدانند؟انتظار دارید به یک سرباز که فوقش 2 سال و خورده ای قرار است خدمت کند همه چیز را نشان دهند و همه چیز را بگویند؟این دیدگاه شما که با 2 سال خدمت فکر میکنید همه چیز را میدانید بسیار غلط است.دیدگاه من و دوستانم هم غلط است که در این گونه بحث ها شرکت میکنیم و قصد اطلاع دادن داریم.بهتر است دیگر حرفی نزنیم و فقط هر کس نظرش را بگوید.جناب HORLIKAN راست میگفتند.

دوست عزیز،سر و ته حرفتون اینه که فقط کسانی میتونند در ضمینه های نظامی اظهار نظر کنند که خودشون توی نظام هستند!
در صورتی که برخی از اساتید معظم و با سوادی که توی سنترال هست و شخصا دیدگاه ها و نظراتشون رو مرجع خودم قرار میدهم هنوز خدمت سربازی را هم نرفته نرفته اند!
و این درحالیه که متاسفانه خیلی از افراد نظامی با درجه های دون درشت فاقد سواد لازم حتی در حیطه ی تخصصی خودشون هستند.چندی پیش خود جناب تایفون توی یه تاپیکی بنام توهم تا کجا چند مورد رو بیان کردند که متاسفانه تاپیک حذف شد!
همانطور که جناب typhoon گفتند بسیاری از مسائل واضح و شفاف هستند برخی دیگر هم با کمی صرف وقت دستگیرتون میشه.اوضاع تسلیحاتی اونقدر قمر در عقرب هست که اگر یه فشنگ هم تولید کنند توی چنان بوقی میزارنش که صداشو 6 کره اونور تر هم بفهمند،چه برسه به تانک و هواپیما و امثالهم
این مثال شما که اگر یکی دو سال سربازی رفته فقط باید در حد همون دو سالش اظهار نظر کنه واقعا نظر نابخردانه ای هست!البته اگر ایشان هم صحبت هایی باب میل شما میکردند دو سال خدمت ایشون دویست سال محسوب میشد.
البته خود من دارم به این نتیجه میرسم که باید صحبت های ایشون و نظرات سایر دوستان در این خصوص رو بیخیال بشیم و به صحبت های امیر سرتیپ خلبان ..........گوش بدیم که میفرماید ما پنجمین نیروی هوایی دنیا هستیم!
یا اون یکی امیر سرتیپ خلبان که میفرماید گردان هههههههای صاعقه!
یا طرف که پدافندیه اومده میگه بمب های لیزری جنگنده صاعقه!
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

mojtabba نوشته شده:تانک تی 72 اس میتونه در هر 8ثانیه یک تیر شلیک کنه اما تانک تی 90 و تی 80 میتونن در هر 6.5 ثانیه یک تیر بزنه و فیلمی هر در این باره دارم که براتون میزارم
اما تانک های تی 72 (البته چند دستگاه محدودو درحدود 50 دستگاه ) تازه گی ها فکرکنم در 3 ماه گذشته به سامانه ی گلوله گذار اتومات بازویی مجهز شدند که جزییات رو نمیتونم بگم اما کل مطلب اینه
در مورد آزمایشات تانک هاو نفر بر ها :
این اطلاعات جز اطلاعات طبقه بندی شده نیستند که نتونیم بگیم .
تانک های تی 72 زد دارای سامانه های شلیک و هدف گیری لیزری هستند و به راحتی از فاصله ی 6 کیلومتری برجک نگهبانی رو میزنند و فکر نکنم زدن یه تانک در فاصله ی 3 کیلومتری براشون سخت باشه
در وصف تانک تی 72 زد
موتور 720 اسب بخاری تانک های تی 72 ام
کار با تانک های تی 72 خیلی راحت تر از تانک های تی 72 اس هست و دیگه لازم نیست تا توپچی هدف گیری کنه بعد از نمایشگر لیزر فاصله رو بخونه توپ رو تصحیح کنه در این تانک توپچی لیزر رو 3 ثانیه روی هدف میتابونه و سامانه خودش هدف رو قفل میکنه و تانک در حال حرکت هم میتونه قفل کنه و هدف رو بزنه البته روی 2 تا از اونها سامانه ی هوشمند تشخیص هدف هم نصب شده که با بازگشت پرتوی لیزر از بدنه ی هدف سامانه هدف رو تشخیص میده و نوع گلوله رو به گلوله گذار میگه البته این سامانه آزمایشی است و هنوز تولید انبوه نشده

فکر کنم لازم به توضیح و ارایه مدرک و منبع نباشه که موتور های توربینی آبرامز در عراق باچه مشکلاتی مواجه شدند
اما باید بگم که این موتور های 1500 اسب بخاری در دمای بالا تر از 40 درجه 25 در صد نیرو رو از دست میدن و زمان بیشتری رو نیاز دارند تا به دور های بالا تر برسند و این یعنی تانک ام آ1 65 تنی در مناطق جنوب ایران میتونه فقط از 1175 اسب بخار نیروش استفاده کنه و این یعنی فاجعه ی به تمام معنا
البته تانک تی 80 هم در زمان آزمایش در ایران 30 درصد انرژی موتور رو از دست داد
جناب تایفون جان عزیز و دلبندم
شما رو از اینترنت میترسوند چون سرباز وظیفه بودید و شاید دیده هاتون رو میگفتید اما وقتی که ما وارد دانشکده ششدیم در موردمون از همه لحاظ تحقیق شده بود در مورد حفاظت اطلاعات مشکلی نداشتیم که مارو بردن اونجا وگرنه ....................
بازم اگه مشکلی بود در خدمتم
در ضمن جناب تایفن عزیز تایپیک رو با پست هایی که مسخره میکنید به انحراف نکشونید که قفل بشه و بعدن هم گردن من و جناب لیالز و پویا بندازید

اخوي بد جور تو فازه حفاظت اطلاعات هستيا. گلوله گذار خودكار خيلي مسئله شاقي شده كه رفته تو رسته محرمانه؟

خوبه بريد شبكه مفسده من و تو رو ببينيد كه از في +خالدون ناو آبراهم لينكون فيلم ميگره . از نقشه مسيره حركت و شناسايي هدف و هزار حرفه ديگه با ناخداي ناو مصاحبه ميكنه طرف عين خيالش نيست داره براي دنيا مخابره ميشه

حالا شما دوست گرامي اومدي يه گوله گذار رو حفاظت اطلاعات جمع ميبندي؟؟؟

بابا خدايي بدجور ملت جو گير شدن. تانك 35 ساله پيش سر تاپاش چي داره كه انقد بزرگش ميكنيد؟

دوست عزيز منم يه زماني يه جا استخدام بود. ميدون تير كه ميرفتيم نميازاشتن از اسلحه خيبر عكس بگريم ميگفتن جزئيات تكنلوژي فوق پيشرفته لو ميره

شما تازه كاري و شوره حسيني گرفتت. گر صبر كني حيلت رندان فهمي
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 19 بار
سپاس‌های دریافتی: 78 بار

پست توسط Maysam_b_e »

typhoon عزیز من چند سالی هست هم در سایت میلیتاری و هم سنترل کلاب عضو هستم و یه چند سال قبل از عضویت هم مطالب هر دو سایت و مطالعه میکردم بدون اغراق عرض میکنم بهترین سایت نظامی فارسی سایت میلیتاری هستش و از نظر مباحث نظامی بسیار بیشتر از سایت سنترال بحث ها تخصصی تر دنبال میشه البته در اونجا هم افرادی هستن که بی دلیل ادعا میکنن اما بزرگوارانی هم هستن که با دلیل و مدرک ادعای این عزیزان رو رد میکنن در مورد بحث های انجام گرفته تا حالا من ندیدم شما مدارک معتبری ارائه کنین البته نه در همه موارد پس بهتر هستش شما هم مدارکی به غیر از خاطراتتون ارائه بدین تا ما هم اطلاعاتمون افزایش پیدا کنه اگرم منابعتون خاطرات و مشاهداتتون هست پس اجازه بدین دوستان دیگر هم از مشاهداتشون به عنوان منبع استفاده کنن در مورد سربازی هم هرگز یه سرهنگ با تجربه و علم و دانش بالا رو نمیارن واسه سربازا آموزش بدن چون همونطوری که میدونین هم وقت وهم انرژی اینجور افراد بسیار بیشتر از این ها بدرد مملکت میخوره پس انتظارات شما از یه سرهنگ دوران آموزش و سر بازی در حد اطلاعات داشتن از اسلحه و امثال آن باشه
سعی کردم متنم با رعایت ادب باشه امیدوارم بی ادبی یا تندی اگه توش بود به بزرگواری خودتون ببخشید ممنون
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1072 بار
سپاس‌های دریافتی: 1014 بار

پست توسط arash128 »

چرا عده ای تا این اندازه به نیروهای مسلح کشورمون بی اعتماد و بد بین هستند؟
و چرا عده ای هم خیلی خوش بین هستند؟
واقعیت اینه که ما به عنوان تنها کشوری هستیم که در مقابل ابر قدرتها ایستادیم،تجهیزات نظامیمون هم در سطح بالایی قرار داره،و البته ضعف هم کم نداریم،اما چیزی که مشخصه اینه که اقتدار نیروهای مسلح ما به همه ثابت شده و هر چند وقط یک بار شاهد یه کار عملی و شگفت انگیز از نیروهای مسلحمون هستیم تا علاوه بر شعار در عمل هم حرفامونو ثابت کنیم
این بحث تانک ها هم بی نتیجه هست
چون دوستان د رمقابل هم موضع گیری میکنن و با تعصب حرف میزنن
به نظر من تی 72 های ایران در حد آبرامز و یا لئوپارد و ... نیست و به همین دلیله که تانک زولفقار 3 داره تولید میشه :razz:
در مورد اظهارات فرماندهان هم توجه دوستان رو به فرمایش فرمانده کل قوا جلب میکنم که از همه کامل تر و جامع تر هست.
دشمن در هر سطحی که به ما حمله کند در همان سطح پاسخ خواهیم گفت.
رهبر معظم انقلاب در جمع زائران امام رضا(ع)- ۱فروردین۱۳۹۱
به آن بندگانم که اسراف به نفس خویش کردند بگو هرگز از رحمت خدا نا امید مباشید،البته خدا همه گناهان شما را خواهد بخشید که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است سوره مبارکه زمر آیه شریفه 153
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زرهي”