سوالات و اشکالات GLX G3

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

New Member
سپاس‌های ارسالی: 3 بار

Re: سوالات و اشکالات GLX G3

پست توسط behzad7474 »

یه برنامه نصب کردم disable auto brightness .سنسور غیر فعال میکرد ولی توی تماس گرفتن هر چی دکمه تماس بزنی تماس انجام نمیشه چون سنسور غیر فعاله :-O :lol: ::sa

حالا ورژن swap _root 2.5.7 نصب کردم . ولی نمیدونم چرا کلا با go sms مشکل داره :-x هر کاری میکنم به private box مخاطب اضافه کنم نمیشه . انواع ورژن ها شو انتخاب کردم حتی همون ورژنی که خودتون گذاشتینم امتحان کردم . رام رو دوباره ریختم . کلا هر کاری کردم ولی نشد که نشد . انگار go sms با روت مشکل داره :? :sad: ؟
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 46 بار
سپاس‌های دریافتی: 21 بار

پست توسط siam+ak »

اقا مهدی من یه مشکلی واسم پیش اومده اینکه اینکه کنتاکت هام بعد از بروز رسانی با جی میل بعضی اسامی با علامت سوال نشان داده میشه
ایا بخاطر نداشتن اون فونت هست که اینجوری دیده میشن من قبلا با ویندوز فون سینک کرده بودم حدس میزنم یه فونتی تو گوشیم نیست
اگه راه حل دارید بیزحمت ارایه کنید
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
SWAP همانطور که در تاپيک و پستهاي مربوطه هم توضيح داده شده فضاي داخلي گوشي رو به 512 تغيير ميده و به جاي اون فضاي ديتا 2GB ميشه
در مورد Go SMS من با هر دو نسخه، مشکلي در اين زمينه نداشتم، شايد اشتباه عمل ميکرديد

+ ,
سوالتون واضح نيست، شما چه تغييري اعمال کرديد که اين مشکل وجود داره؟ لطفا به طور دقيق توضيح بديد :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 46 بار
سپاس‌های دریافتی: 21 بار

پست توسط siam+ak »

اقا مهی من تغییراتی اعمال نکردم فقط دفترچه تلفنو با اکانت جی میل سینک کردم همین

تو وین فون فونت سیگو بودش فکر کنم بعضی دفترچه ها را ثبت چردم بودم حالا فکر کنم تو اندروید ای فونت نیست چطوری میتونم از یه فونت خاص تواندروید استفاده کرد؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

+ ,
ربطي به فونت نداره، ربط به encoding مورد استفاده‌ي شما داره. ممکنه زماني که اين کانتکتها رو در ايميلتون وارد ميکرديد ويندوز کدپيچ غير UTF-8 داشته و حالا اين مشکلات ايجاد شده، راه حل اينه که وارد ايميلتون شده و همه‌ي مخاطباني که احتمالا فارسي هم نوشتيد نام اونها رو، از نو ويرايش کنيد.

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط palang-rodar »

siam+ak نوشته شده:دوستان خبری از باطری 2300 میلی امپری که یکی از بچه ها صحبتش را میکرد نشد؟؟؟ اگه کسی تهیه کرده اطلاع رسانی کنه ما هم بگیریم مثل اینکه قرار بود خود شرکت بزنه ولی تو سایتش که خبری نیست

سلام دوستان

اینکه باطری واسه گوشی بیاد اومد اما همون 1600 هستش

درمورد اینکه باطری های بالای 2000 میلی آمپر قرار بود ارائه بدن صحت نداشته و تاکید شده بود که فقط از باطری های 1600 میلی آمپری استفاده بشه ( فکر کنم گوشی های هاوایی با باطری بالای 2000 میلی آمپر رو میتونین استفاده کنین اما باطریشون به صورت جدا تو ایران فکر نکنم باشه ....)

خدمت شما عرض شود گوشیم رو فروختم و یه ال جی OPtimus G گرفتم

خیلی فوق العادس

اما در این رنج قیمت و مشخصات سخت افزاری قوی هیچ گوشی به پای GLX G3 نخواهد رسید...

موفق باشید دوستان

با سپاس فراوان از آقا مهدی گل که خیلی زحمت میکشن...

التماس دعا

یا علی
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط exxtra »

سلام
من یه مشکلی برام پیش اومده ویبره گوشی وقتی مسج میاد کار نمیکنه
همزمان با این مشکل برنامه go sms pro v5.22 که استفاده میکنم چراغ LED هم روشن نمیکنه در حالی که تا قبل این وضعیت هم ویبره مسج و هم چراغ LED روشن می شد!!
ممکن هست به خاطر ورژن جدید چون نسخه 5.21 هیچ مشکلی باش نداشتم!!
ویبره ALARM گوشی هم قطع شده!!!
چند بار رستارت کردم درست نشد
حتی بازگشت به حالت کارخانه زدم ویبره میاد اما باز بعد نصب برنامه ها دوباره رو ویبره قاطی میکنه
من چکار کنم!!!
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
ظاهرا اين آپديت مشکل داره، براي من هم علاوه بر کندي بيش از حد، پيامها در Private Box بعضي مواقع در اينباکس اصلي مياد. پيشنهاد ميکنم نسخه‌ي قبلي رو نصب کنيد

New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط exxtra »

خب الان من نسخه قبلی رو هم نصب کردم اما باز چراغ led روشن نمیشه یا چند بار اول روشن میشه بعد از کار میافته!!!!
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
تنظيمات رو درست انجام داديد؟ زديد که چراغ چشمک زن نباشه؟ برنامه‌ي ديگه‌اي نصب نکرديد که چراغ رو مديريت کنه؟

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 190 بار

پست توسط mohammadmun62 »

سلام
خسته نباشید میگم
یک سوال داشتم و اینکه جی پی اس من بد کار میکنه و خیلی دیر و تعداد کمی ماهواره را پیدا میکنه و آیا این از آپدیت 2.6.2 هست یا سخت افزاریه؟
گوشی قبلی من که همین مدل g3 بود خیلی خوب پیدا میکرد.
با نرم افزار سایجیک
ممنونم از پاسختون
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
اگر با نسخه‌ي قبلي مشکلي نداشته، احتمالا مربوط به فريموير باشه. البته من مشکلي در اين زمينه نداشتم، اما از اونجايي که ظاهرا G3 در سري‌هاي مختلف و با سخت افزارهاي کمي متفاوت توليد شده. چنين موضوعي بعيد هم نيست ...!

ارسال پست

بازگشت به “GLX”