ايناسيو در گفتوگو با فارس:
باشگاهها پول ميدهند تا تيم ملي از بازيكنان استفاده كند
خبرگزاري فارس: سرمربي پرتغالي تيم فوتبال فولاد خوزستان با انتقاد از عملكرد تيم اميد ايران اظهار داشت: در حالي كه باشگاه ها پول بازيكنان را مي دهند؛اما در نهايت تيم ملي از آنها استفاده مي كند.
آگوستو ايناسيو سرمربي پرتغالي تيم فولادخوزستان در خصوص بازي با مس كرمان به خبرگزاري فارس گفت: اين مسابقه اهميت زيادي براي تيم من دارد و براي آن كه فولاد در ليگ برتر باقي بماند بايد اين بازي را ببريم و سه امتياز را كسب كنيم.
وي درباره تيم حريف تاكيد كرد: از اين تيم شناخت دارم وبا اتكا با نقاط ضعف مس كرمان آنها را شكست ميدهيم.
ايناسيو در خصوص درگيريهاي لفظي كه با يونگ و مربيان ديگر در ليگ ايران پيداكرده، اظهار داشت: من دوست دارم فقط درباره فوتبال ايران صحبت كنم؛ اما گويي عده اي خيلي تمايل دارند كه درباره مربيان ديگر حرف بزنند و من ترجيح ميدهم وارد چنين مسابل حاشيه اي نشوم.
ايناسيو در خصوص اين كه بعضي از مربيان ايراني ميگويند از او بهتر كار ميكنند عنوان كرد: شما ميتوانيد سابقه من را در اينترنت جستجو كنيد و از جايگاه من مطلع شويد بنابراين اظهار نظر در مرود كسي كه نمي شناسيم نمي تواند ايده درستي باشد.
سرمربي پرتغالي كه از در اختيار نداشتن 2 بازيكن تيم اميدش در بازي با مس كرمان به شدت گلهمند است، گفت: عادل كلاه كج و محسن حميدي روز سهشنبه براي تيم اميد ايران بازي كردهاند طبق قانون بعد از پايان مسابقه آنها بايد در اختيار باشگاه شان قرار بگيرند، اما نميدانم چرا مربيان تيم اميد اجازه حضور آنها در تيم فولاد را نميدهند.
وي ادامه داد: هر چه با خودم فكر ميكنم متوجه نميشوم كه اين چه قانوني است كه باشگاهها پول بازيكنان را بدهند، اما تيم ملي از آنها استفاده كند اين رفتار مغاير مقررات فيفاست بنابراين باشگاهها و تيم ملي بايد با هم همكاري داشته باشد.
farsnews