بررسي توان مقابله نيروي هوايي با ناوگان آمريکا
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 78 بار
بچه ها سلام. نويدجان اصولا هواپيما هاي بدون سرنشين داراي برد كم، جثه ي بسيار كوچك براي ديده نشدن در رادار و نيز توانايي حمل مهمات بسيار كم رو دارند. در شرايطي كه نصب موشك هاي ضد كشتي روي جنگنده هاي واقعي كشور دردسر هاي بيشمار و وحشتناك دارد نصب اين موشك جديد بر روي يك هواپيماي بدون سرنشين تقريبا غير ممكن است.
به مشكلات رادار و سوخت و وزن وغيره دقت كنيد. در بسياري از موارد خود موشك بسيار بزرگتر از هواپيما است. بگزريم
راستي از شماره جديد مجله خبري نيست؟
به مشكلات رادار و سوخت و وزن وغيره دقت كنيد. در بسياري از موارد خود موشك بسيار بزرگتر از هواپيما است. بگزريم
راستي از شماره جديد مجله خبري نيست؟
زنده باد ايران. درود بر همه ي دانشمندان ايراني
دوستان علافه مند به ریاضیات در تکمیل سایت زیر کمک کنند
[External Link Removed for Guests]
دوستان علافه مند به ریاضیات در تکمیل سایت زیر کمک کنند

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1197 بار
- سپاسهای دریافتی: 2065 بار
- تماس:
سلام شايد حق با شما باشه ولي فکر ميکنم پهباد پرسرعت هم داريم تگه با سرعت 700 کيلومتر بر ساعت در مورد اندازه هم خب مسلمه اگه بخان پهبادي که بتونه موشک حمل کنه طراحي کنن ابعدش رو بزرگتر در نظر ميگيرن
به هر حال من هم خيلي از نظر خودم دفاع نمکنم چون هنوز چيزي معلوم نيست و وزير دفاع گفته به زودي جزييات بيشتري از اين خبر منتشر ميشه پس چرا انرژي خودمون رو هدر بديم؟
در مورد مجله هم خوب شد يادم انداختي به کل فراموش کرده بودم به زودي اونو تو يه تاپيک جدا قرار ميدم
به هر حال من هم خيلي از نظر خودم دفاع نمکنم چون هنوز چيزي معلوم نيست و وزير دفاع گفته به زودي جزييات بيشتري از اين خبر منتشر ميشه پس چرا انرژي خودمون رو هدر بديم؟
در مورد مجله هم خوب شد يادم انداختي به کل فراموش کرده بودم به زودي اونو تو يه تاپيک جدا قرار ميدم

- محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
- سپاسهای ارسالی: 1817 بار
- سپاسهای دریافتی: 2632 بار
- تماس:
سلام.ببخشین که خیلی کم به سایت سر میزنم.اخه درگیر امتحانات پایان ترم هستم.چند وقت پیش در یکی از مجله های صف یه چیزی در مورد اس 300 دیدم.گفتم شاید بد نباشه شما هم ببینید.

ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 78 بار

- محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
- سپاسهای ارسالی: 1817 بار
- سپاسهای دریافتی: 2632 بار
- تماس:
soheil_riazi,خواهش میکنم.والا درگیر امتحانات پایان ترم هستم.ایشالله بعد از امتحانا .راستی خبری از این رزمایش ارتش نشد.؟
یا علی.
یا علی.

ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم

- سپاسهای ارسالی: 425 بار
- سپاسهای دریافتی: 706 بار
سلام دوستان
قابل توجه اون دسته از دوستانی که عقیده دارن عمر تامکتهای ایران به سر اومده و الان دارن خاک میخورند و قابل توجه اون دسته از دوستانی که به این اعتقاد دارن که تامکتهای ایران هنوز سرپا هستن و تامکت جنگنده ای فراتر از زمان خودش بوده و هست و میشه اون رو در قرن 21 هم استفاده کرد ولو با بهینه سازی و بازتولید .
روز چهارشنبه 23 مرداد 2 فروند جنگنده اف14 تامکت متعلق به نیروی هوایی جمهوری اسلام ایران دیوار صوتی رو برفراز منطقه غیر مسکونی در نزدیکی گرمسار استان سمنان شکستند
.
همچنین در چند روز اخیر تعدادی از هواپیما های نظامی کشور از جمله : f-4 فانتوم , f-5 تایگر , mig 21 &29 و هواپیمای ترابری c-130 در این منطقه مشاهده میشه
احتمال میدم مانور ارتش به زودی انجام بشه
و یک چیز دیگه ( هیچ هواپیمای جدیدی بر فراز این منطقه مشاهده نشده )
پیروز و موفق باشید

قابل توجه اون دسته از دوستانی که عقیده دارن عمر تامکتهای ایران به سر اومده و الان دارن خاک میخورند و قابل توجه اون دسته از دوستانی که به این اعتقاد دارن که تامکتهای ایران هنوز سرپا هستن و تامکت جنگنده ای فراتر از زمان خودش بوده و هست و میشه اون رو در قرن 21 هم استفاده کرد ولو با بهینه سازی و بازتولید .
روز چهارشنبه 23 مرداد 2 فروند جنگنده اف14 تامکت متعلق به نیروی هوایی جمهوری اسلام ایران دیوار صوتی رو برفراز منطقه غیر مسکونی در نزدیکی گرمسار استان سمنان شکستند
.
همچنین در چند روز اخیر تعدادی از هواپیما های نظامی کشور از جمله : f-4 فانتوم , f-5 تایگر , mig 21 &29 و هواپیمای ترابری c-130 در این منطقه مشاهده میشه
احتمال میدم مانور ارتش به زودی انجام بشه
و یک چیز دیگه ( هیچ هواپیمای جدیدی بر فراز این منطقه مشاهده نشده )
پیروز و موفق باشید

"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.
Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

دوستان يک توجهی به اين امارها بکنيد
کره شمالی 125،540 کيلومتر مربع است تقريبن اندازه استان پارس 122،608 است
ولی به امار هواگردهای رزمی و قير رزمی ان توجه کنيد
نیروی هوایی کره شمالی
تعداد کل هواگردهای عملیاتی 1624 فروند
80 فروند بمب افکن H-5
40 فروند MiG-29A/UB
56 فروند MiG-23ML/UB
160 فروند MiG-21PF/PFM
30 فروند MiG-21U
40 فروند Q-5
120 فروند F-6