سوالات و اشکالات GLX G3

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار

Re: سوالات و اشکالات GLX G3

پست توسط Reza EM »

سلام.
دوستانی که این گوشی رو دارند میتونند یه بنچمارک با نسخه آخر quadrant بگیرند و اسکرین رو بذارند اینجا ببینیم قدرت سخت افزاریش چقدره؟
یه سوال دیگه این گوشی با گوشی های هم قیمت خودشم مثل xperia sola یا هر گوشی دیگه ای قابل مقایسه هست؟ بهتره یا بدتره؟
ممنون.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
اين تاپيک رو مطالعه بفرماييد، مربوط به G4 هست، اين دو گوشي به لحاظ قدرت سخت افزاري دقيقا مشابه هم هستند و بنچمارک اونها هم مشابه هست.
glx-t106990.html

انشاالله در اولين فرصت تاپيک بررسي اين گوشي نيز ايجاد خواهد شد. اما 99% مشابه G4 هست به لحاظ سخت افزاري و بنچمارک‌ها

من خودم هيچ گوشي زير 1 ميليون تومان رو قابل مقايسه با اين گوشي نميدونم، جز چند مورد گوشي‌هاي هواوي، که اونها هم ظاهرا تاچ ضعيفي دارند و در دسترسي به فريموير اونها مشکلاتي وجود داره و باز هم من G3 رو به اونها ترجيح ميدم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 6 بار

پست توسط mham1404 »

سلام خسته نباشید.

تو موبایل.ir نگاه می کردم نزده بود OTG رو ساپورت می کنه. این قابلیت رو داره؟ اگه نداره میشه راش انداخت؟
این مورد مهمیه اگه حل بشه میرم سراغ G3.
بعد اون مشکلات نرم افزاری دوربین و موارد دیگه به طور کامل حل شده؟
تشکر می کنم.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 13 بار

پست توسط ppooiiuuyytt »

1-تفاوت های G4 و G3 چیست؟
2-خصوصا تفاوت دوربین.
3-در ضمن مصرف باتری G3 چطوره؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
در مورد OTG من بررسي کردم، ماژول‌هاي مورد نياز رو داره و حتي NTFS رو هم پشتيباني ميکنه. پس عملا به صورت نرم افزاري اين امکان وجود داره، چيپ MTK6577 هم اين امکان رو داره. اما مشکلي که وجود داره اينه که کابل OTG اين چيپ، با کابلهاي موجود در بازار براي ديگر برندها متفاوت هست و هنوز اين کابل رو من در ايران نديدم، اما در سايتهاي چيني اين کابل براي فروش انلاين وجود داره و قيمتي حدود 1 دلار داره. در صورتي که اين کابلها وارد ايران بشه، اين گوشي‌ها قابليت OTG رو هم دارند

مشکل دوربين اصلي حل شده، اما ظاهرا همچنان دوربين جلو مشکل وارونه بودن در برخي برنامه‌ها رو داره که انشاالله در آپديت بعدي حل خواهد شد

,
به لحاظ سخت افزاري صفحه‌ي G4 بزرگتر هست و فلش اون ضعيف‌تر. به لحاظ ظاهري G4 ظريف‌تر هست. باتري G4 به نسبت سايز صفحه، متناسب‌تر انتخاب شده و شارژ بيشتري نگه ميداره. به لحاظ دوربين هيچ تفاوتي با هم ندارند و حتي درايورهاي اونها هم يکسان هست (خودم تست کردم درايور دوربين G4 با G3 سازگار هست)

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط palang-rodar »

سلام و درودی بی پایان و مجدد خدمت دوستان عزیز

آقامهدی من تو سایت دیدم که زده بود NFC اختیاری

خواستم ببینم این چطوریه؟؟؟

یعنی چی اختیاری؟؟؟

یعنی میتونن بچسبونن به گوشی؟؟؟

متشکرم ^:)^
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 13 بار

پست توسط ppooiiuuyytt »

Mahdi1944 نوشته شده:  ,
در مورد OTG من بررسي کردم، ماژول‌هاي مورد نياز رو داره و حتي NTFS رو هم پشتيباني ميکنه. پس عملا به صورت نرم افزاري اين امکان وجود داره، چيپ MTK6577 هم اين امکان رو داره. اما مشکلي که وجود داره اينه که کابل OTG اين چيپ، با کابلهاي موجود در بازار براي ديگر برندها متفاوت هست و هنوز اين کابل رو من در ايران نديدم، اما در سايتهاي چيني اين کابل براي فروش انلاين وجود داره و قيمتي حدود 1 دلار داره. در صورتي که اين کابلها وارد ايران بشه، اين گوشي‌ها قابليت OTG رو هم دارند

مشکل دوربين اصلي حل شده، اما ظاهرا همچنان دوربين جلو مشکل وارونه بودن در برخي برنامه‌ها رو داره که انشاالله در آپديت بعدي حل خواهد شد

,
به لحاظ سخت افزاري صفحه‌ي G4 بزرگتر هست و فلش اون ضعيف‌تر. به لحاظ ظاهري G4 ظريف‌تر هست. باتري G4 به نسبت سايز صفحه، متناسب‌تر انتخاب شده و شارژ بيشتري نگه ميداره. به لحاظ دوربين هيچ تفاوتي با هم ندارند و حتي درايورهاي اونها هم يکسان هست (خودم تست کردم درايور دوربين G4 با G3 سازگار هست)

1- پس چرا مشخصات دوربین G3 رو 5 و برای G4 عدد 8 نوشته شده. (در سایت جی ال ایکس برای دوربین G3 قابلیت ارتقای نرم افزاری تا 8 رو زده)؟
2- باتری G3 با شارژ کامل چقدر جواب میده؟ (در حالات مختلف)
3- در ضمن با توجه به بزرگی صفحه G4 و مصرف بیشتر آیا باتری G3 به همون اندازه کار میکنه؟
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 190 بار

پست توسط mohammadmun62 »

سلام ببخشید نرم افزاری که باعث میشه کیفیت عکس در گوشی g3 از 5 مگاپیکسل به 8 مگاپیکسل ارتقاء پیدا کنه میدونید چی هست؟
اسمش را میدونید؟توسایت جی ال ایکس زدن گفتن میشه
پیشاپیش ممنون از پاسختون
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
1- سنسور هر دو گوشي يکسان هست، بحث مگاپيکسل و تراکم پيکسل در تصوير هم يک موضوع اساسا نرم افزاري هست. هر دو گوشي چيپ با پشتيباني از 8MP و لنز يکساني دارند که در عمل هم عملکرد مشابهي دارند
2- با اينترنت و استفاده نرمال (بدون بازي) حدود 1.5 تا دو روز، بدون اينترنت و با همون ميزان، چيزي حدود 3 تا 4 روز. بازي‌هاي سنگين مثل اسفالت 7 هم چيزي حدود 8 ساعت از 100% تا 10% مصرف ميکنه
3- به لحاظ باتري، کمي G4 بهتر عمل ميکنه. اما چندان اختلاف ملموس نيست

,
G3 در خود برنامه‌ي دوربين امکان انتخاب 8MP رو داره، اما من برنامه‌هايي مانند CameraPro, Camera Fv و مانند اين رو پيشنهاد ميکنم

Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط mohammadmun62 »

سلام ممنون از جوابت.ولی دوربین گوشی من چنین گزینه ای نداره.یعنی مال شماها داره؟
چکار میشه کرد؟؟؟
ممنون
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
به طور کلي چيپ NFC قابل اضافه کردن به اغلب گوشي‌ها هست و ميشه اون رو پشت باتري و يا متصل به سيمکارت (در برخي گوشي‌ها) به گوشي اضافه کرد

,
اگر آخرين آپديت که در انجمن ارائه شده رو نصب کنيد. مشکلي در اين زمينه وجود نداره

Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط mohammadmun62 »

آپدیت را استفاده کردم.آپدیت 2.5.7 که به تازگی ارائه شده از سایت بامتل جی ال ایکس دانلود کردم ولی مثل قبل هست و فقطمشکل برعکس بوده در دوربین پشتی را حل کرده و منوی دوربین هم همان منو هست.
منظور شما کدام آپدیت هست؟
آدرسشو میگید؟
ممنونم
ارسال پست

بازگشت به “GLX”