ممنون عالی شیوا آسان و کاربردی بود
بدون مشکل کلیه مراحل انجام شد
برنامه افزایش Ram اندروید برای کلیه گوشی های GLX
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
Re: برنامه افزایش Ram اندروید برای کلیه گوشی های GLX
با سلام مجدد
بنده اکثر آموزش های شما رو انجام دادم کامل و درست بود از افزایش رم و افزایش حافظه داخلی و نصب رام های میو و سامسونگ و دیگر آموزش ها
اما همانطور که مستحضر هستید مقدار حافظه اول مربوط به نصب سیستم عامل یا همان
system rom
در گوشی جی فایو جی ال ایکس حدود 670 مگابایت بیشتر نیست
آیا راهی برای افزایش این حافظه وجود داره؟
زیرا اگر رام را نصب کنید و بعضی از برنامه ها را تغییر دهید و بعضی از برنامه های مورد علاقه را به برنامه سیستمی تبدیل کنید فضای این حافظه بسیار کم میشود و اگر بتوان جهت نصب برنامه های بیشتر آن را افزایش داد میشود از رام پشتیبان جدید گرفت تا در فلاش زدن بعدی براحتی کلیه برنامه ها نصب شده به حالت اول برگردانده خواهد شد و فقط برای اولین بار وقت نصب و تنظیمات برنامه را خواهید داشت
البته با تیتانیوم از کلیه برنامه ها و دیتای آنها میتوان تقریبا این کاررا انجام داد اما در برخی برنامه ها باید کلی تنظیمات را دوباره انجام دهیم که این امر در هر بار فلاش زدن کلی وقت هدر میدهد
بنده اکثر آموزش های شما رو انجام دادم کامل و درست بود از افزایش رم و افزایش حافظه داخلی و نصب رام های میو و سامسونگ و دیگر آموزش ها
اما همانطور که مستحضر هستید مقدار حافظه اول مربوط به نصب سیستم عامل یا همان
system rom
در گوشی جی فایو جی ال ایکس حدود 670 مگابایت بیشتر نیست
آیا راهی برای افزایش این حافظه وجود داره؟
زیرا اگر رام را نصب کنید و بعضی از برنامه ها را تغییر دهید و بعضی از برنامه های مورد علاقه را به برنامه سیستمی تبدیل کنید فضای این حافظه بسیار کم میشود و اگر بتوان جهت نصب برنامه های بیشتر آن را افزایش داد میشود از رام پشتیبان جدید گرفت تا در فلاش زدن بعدی براحتی کلیه برنامه ها نصب شده به حالت اول برگردانده خواهد شد و فقط برای اولین بار وقت نصب و تنظیمات برنامه را خواهید داشت
البته با تیتانیوم از کلیه برنامه ها و دیتای آنها میتوان تقریبا این کاررا انجام داد اما در برخی برنامه ها باید کلی تنظیمات را دوباره انجام دهیم که این امر در هر بار فلاش زدن کلی وقت هدر میدهد
سلام دوست عزیز تو باید از فایلی که اقا مهدی مینویسه برای گوشی ها استفاده کنی پی ام بده اقا مهدی برات درست میکنه
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
Mahdi1944 نوشته شده: .M. عزيز
ممنون از شما
اين برنامه روي گوشيهاي SKY,Snowy,G3,G4,G4NFC به خاطر اينکه SWAP در کرنل فعال نيست، قابل استفاده نيست، قبلا تست کردم اين رو. اما روي G5 و Spider با توجه به اصلاح سورس MTK فکر ميکنم کار ميکنه
سلام عزیز مال من نمیشه گوشیم g5ولی هر چی میزنم نمیشه رم کلاس 10 ..16 گیگم روشه هم روته هم کرنالش اپدیت شدست به خاطر رامی که انداختم روش اخه گوشی از اون سری های لگ دار بود با پنچمارک پایین واسه همین رام aosp s5 روش نصب کردم لطفا راهنماییم کنید

-
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 20 بار
سلام به همگی
مطالب این تایپیک رو خوندم و برام خیلی مفید بود. با تشکر از همه
گوشی من GLX snowy هستش و با نرم افزار ram panager pro رم گوشیم رو افزایش دادم
خود نرم افزار که میگه زیاد شده ولی نمی دونم چه طوری چک کنم زیاد شده یا نه. اگه دوستان می دونن راهنمایی کنن
نرم افزار ram panager pro به همراه توضیحات رو از لینک زیر دانلود کنید
[External Link Removed for Guests]
مطالب این تایپیک رو خوندم و برام خیلی مفید بود. با تشکر از همه
گوشی من GLX snowy هستش و با نرم افزار ram panager pro رم گوشیم رو افزایش دادم
خود نرم افزار که میگه زیاد شده ولی نمی دونم چه طوری چک کنم زیاد شده یا نه. اگه دوستان می دونن راهنمایی کنن
نرم افزار ram panager pro به همراه توضیحات رو از لینک زیر دانلود کنید
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
اگر واقعا اعمال شده باشه، بايد بتونيد بازيهايي كه قبلا كند اجرا ميشد يا به دليل كمبود رم ميپريد بيرون رو اجرا كنيد. براي مثال Asphalt 8 , ...
اگر واقعا اعمال شده باشه، بايد بتونيد بازيهايي كه قبلا كند اجرا ميشد يا به دليل كمبود رم ميپريد بيرون رو اجرا كنيد. براي مثال Asphalt 8 , ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد