رام Miui 5 ورژن 4.2.25 با اندروید 4.2.2 برای Glx G3
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 100 بار
Re: رام Miui 5 ورژن 4.2.25 با اندروید 4.2.2 برای Glx G3
آقا سام سلام روش نصبش چطوریه? مشکلی نداره?رامش احتمالا باید توش تغییراتی صورت بگیره مگه نه؟چی؟؟؟
پوشه etc وlib/modules و boot.img وsystem/bin/voldو توی همین پوشه sdcardو پوشه META-INF رو replace کن درست میشه و تازه توی این رام میشه صدای پیام رو کم کرد بدون اینکه صدای زنگ کم بشه و برعکس

مرسی یعنی منظورت اینه که پوشه هایی رو که اسمشون رو آوردی را پاک کنم و از رام خود گوشی جایگزین اون کنم و بریزم تو اس دی کارت و از ریکاوری نصبش کنم. منظورت از meta.inf چی بود با اون چکار کنم?

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
mahtab1392 نوشته شده:مرسی یعنی منظورت اینه که پوشه هایی رو که اسمشون رو آوردی را پاک کنم و از رام خود گوشی جایگزین اون کنم و بریزم تو اس دی کارت و از ریکاوری نصبش کنم. منظورت از meta.inf چی بود با اون چکار کنم?
سلام بله منظور دوست عزیزمون این بود که تمام پوشه هایی رو که نام بردند از رام اصلی گوشیتون با رامی که اینجا قرار دادند جابه جا کنید مشکل حل میشه (البته اگه منظور دست عزیزمون رو بد متوجه شدم لطفا تصحیح بفرمایید)
در ضمن با این کار اگر بعد از نصب وارد مشخصات گوشی بشید مدل گوشی رو لنوو P770 میزنه که البته ذکر کنم که همه ی این اسم ها قابل تغییر هستند

گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

آقای سام احتمالا راهنمایی تون مشکل داشته چون من فایل های پوشه etc و lib/modules و boot.img وsystem/bin/vold رام گوشی رو با رام جدید عوض کردم و داخل پوشه زیپ قرار دادم و داخل sd card ریختم و از ریکاوری نصبش کردم ولی در ابتدای نصب میگه failed
ضمنا" منظورتون از این جمله رو نفهمیدم و توی همین پوشه sdcardو پوشه META-INF رو replace کن
ضمنا" منظورتون از این جمله رو نفهمیدم و توی همین پوشه sdcardو پوشه META-INF رو replace کن

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
mahtab1392 نوشته شده:آقای سام احتمالا راهنمایی تون مشکل داشته چون من فایل های پوشه etc و lib/modules و boot.img وsystem/bin/vold رام گوشی رو با رام جدید عوض کردم و داخل پوشه زیپ قرار دادم و داخل sd card ریختم و از ریکاوری نصبش کردم ولی در ابتدای نصب میگه failed
البته اقا سام نیستند و اگه قابل بدونید من جواب شما رو میدم .....

فایل ماژول Lib modules که داخل خود فایل zip کرنل هست و برای اینکار ما فایل کرنل دانلود شدمونو از حالت فشرده خارج میکنیم extract و از داخل محتویات بدست اومده پوشه system رو باز میکنیم و داخل پوشه Lib میشیم و اونجا پوشه ای به اسم Modules هست کا داخلش فایل هایی با پسوند ko. هست و تمامی اون فایل ها رو ما باید به همون مسیر داخل فایل رام zip خودمون انتقال بدیم
برای اینکه فایل اضافه ای هم باقی نمونه که بعدا مشکل بوجود بیاره شما می تونید ابتدا تمامی فایل های موجود در پوشه ی مودول رام میویی رو پاک و اطلاعات پوشه ی مودول خودتون رو در این پوشه قرار بدید .
همین
در ضمن به این هم اشاره کنم که من پیشنهاد نمی کنم که پوشه ی META-INF رو جایگزین کنید چون یک سری از کد نویسی های مخصوص خود رام میویی در اون قرار داره که وجودش نیازه ....
حالا دیگه هرطور خودتون به صلاح می دونید
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

-
- سپاسهای ارسالی: 43 بار
- سپاسهای دریافتی: 105 بار
سلام این یه رام دیگه مزیت هاش دوربین 8 واقعی فیلم برداری hd توی تنظیمات دوربینش هست و کیفیتشم خوبه مشکل هنگی تو تماس نداره
باگهاش
دوربین دوم وارونه گالری از تو قسمت دوربین باز نمیشه اگه بازم بود گزارش بدید
[External Link Removed for Guests]
دوستان دوستان پچ آخری ([External Link Removed for Guests]) که گذاشتم رو میتونید روی همه ی رامهای 4.2 بریزد و بدون دانستم هیچ علمی از پورت رام رام رو پورت کنید
طریقه نصبشم که همه میدونید فقط قبل از نصب حتماً با موبایل انکل از سریالتون بکاپ بگیرید
جهت امکان نصب نرم افزار قسمت دیتای رام قبلی رو رستور کنید
باگهاش
دوربین دوم وارونه گالری از تو قسمت دوربین باز نمیشه اگه بازم بود گزارش بدید
دوستان دوستان پچ آخری ([External Link Removed for Guests]) که گذاشتم رو میتونید روی همه ی رامهای 4.2 بریزد و بدون دانستم هیچ علمی از پورت رام رام رو پورت کنید
طریقه نصبشم که همه میدونید فقط قبل از نصب حتماً با موبایل انکل از سریالتون بکاپ بگیرید
جهت امکان نصب نرم افزار قسمت دیتای رام قبلی رو رستور کنید

سلام آقای پارسا خسته نباشیدمیگم بهتون
فکر میکنم کمی گیج شدم.رام میویی خام رو نصب کنیم و ....
خواهششششش میکنم توضیح بدین اول چی بعد چی و بعدتر چی؟
G3driv چیه و compass چیه و چطوری باید نصبش کرد. همیشه اونی که خیلی وارده فکر میکنه بقیه هم واردن.
شرمنده ام که به زحمت انداختمتونا
فکر میکنم کمی گیج شدم.رام میویی خام رو نصب کنیم و ....
خواهششششش میکنم توضیح بدین اول چی بعد چی و بعدتر چی؟
G3driv چیه و compass چیه و چطوری باید نصبش کرد. همیشه اونی که خیلی وارده فکر میکنه بقیه هم واردن.
شرمنده ام که به زحمت انداختمتونا

-
اول از همه از سریال گوشیت بکاپ میگیری بعد رام رو نصب میکنی بعد کامپس بعدم درایو بعد از اونم اگه نصب نرم افزار رو بخوای دیتای رام منو رستور میکنی
منظورم هیچ فایلی پاک نشه فقط replace کنید حتی etc وlib/modules trx فقط replace کنید تا باطری زود تموم نشه و نصب بشه و ارور faild بهت نده وتوی meta inf فقط فایل updater.script ,udate-binaryرو بندازی نه همه meta inf

-
دوستان اون پچهایی که من گذاشتم خودش همه ی این کار ها رو میکنه فقط رام رودانلود و بدونن تغییر نصب کنید بعدم پچ منو نصب کنید خودش همه کار میکنه حتی انتن دهیم تقویت میکنه

-
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
سلام ببخشید این پچ که گفتین گذاشتین کجاست؟؟؟ بعدش این مشکلات که میگم قابل حل نیست...هنگی تماس-نداشتن آنتن
آنتن وقت که که بار اول رام نصب مکنی نمیاد ولی نرم افزار نصب میشه ولی وقتی فکتوری ریست میکنی آنتن میاد نرم افزار نصب نمیشه
ممنون میشم کمکم کنید
آنتن وقت که که بار اول رام نصب مکنی نمیاد ولی نرم افزار نصب میشه ولی وقتی فکتوری ریست میکنی آنتن میاد نرم افزار نصب نمیشه
ممنون میشم کمکم کنید