, با سلام
نه متاسفانه
ولی من فکر نکنم اینقدر ها هم کند باشه
من دیروز بود اتفاقا تست کردم زیاد هم بد نبود ....
سوالات و مشکلات گوشی هواوی Y511
مدیران انجمن: SMH, شوراي نظارت
Re: سوالات و مشکلات گوشی هواوی Y511
سلام خدمت اساتید گرامی
من رام lewaos رو نصب کردم .
مشکل نمایش و تایپ برعکس اعداد فارسی رو چیکار کنم ؟
مثلا نمایش 1731 به جای 1371 .
این مشکل تو خیلی از این رام های کاستوم وجود داشت حتی رام allgero که منوی فارسی داشت .
اگه روشی هست برای رفعش ممنون میشم راهنمایی کنید.
من رام lewaos رو نصب کردم .
مشکل نمایش و تایپ برعکس اعداد فارسی رو چیکار کنم ؟
مثلا نمایش 1731 به جای 1371 .
این مشکل تو خیلی از این رام های کاستوم وجود داشت حتی رام allgero که منوی فارسی داشت .
اگه روشی هست برای رفعش ممنون میشم راهنمایی کنید.

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
, با سلام دوست عزیز
فکر نکنم چنین مشکلی داشته باشه
چون من تا حالا به چنین مشکلی بر نخوردم
تنها مشکلش توی تایپ اعداد زمانی هست که بین شماره ها خط فاصله قرار بدی ....
فکر نکنم چنین مشکلی داشته باشه
چون من تا حالا به چنین مشکلی بر نخوردم
تنها مشکلش توی تایپ اعداد زمانی هست که بین شماره ها خط فاصله قرار بدی ....
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

مجتبی جان این مشکل رو چند تا از دوستام هم دارن که معمولا توی رام های چینی وجود داره و این که فارسی سازش برای اینکه فارسی کنه کلا از راست شروع به تایپ میکنه و فکری به حال اعدادی که از چپ تایپ میشن نکردن . همه نوشته ها از راست شروع میشن و این دلیل تایپ یا نمایش برعکس اعداد هست . تو بعضی رام ها اگه زبان گوشی رو انگلیسی کنی این مشکل برطرف میشه ولی تو این رام نه .
من دنبال یه راه حل واسه این مشکل هستم . اگه کمک کنید ممنون میشم ؟
من دنبال یه راه حل واسه این مشکل هستم . اگه کمک کنید ممنون میشم ؟

, با سلام دوست عزیز
شما از GO_Keyboard یا SwiftKey استفاده کن احتمالا مشکلت حل بشه
البته من خودم الان دارم SwiftKey رو استفاده می کنم و چنین مشکلی ندارم و کیبورد دیفالتش رو هم کلا از صحنه روزگار محو کردم
و مشکلی با تایپ اعداد اونطوری که شما می فرمایید ندارم
شما از GO_Keyboard یا SwiftKey استفاده کن احتمالا مشکلت حل بشه
البته من خودم الان دارم SwiftKey رو استفاده می کنم و چنین مشکلی ندارم و کیبورد دیفالتش رو هم کلا از صحنه روزگار محو کردم
و مشکلی با تایپ اعداد اونطوری که شما می فرمایید ندارم
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
من به همه AI Type Keyboard رو توصيه ميکنم 

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 48 بار
- سپاسهای دریافتی: 120 بار
برای سیم کارت همراه اول access point درس کردم بعد از انتخابش به اینترنت دسترسی ندارم و علامت E هم بالا صفحه نمیاد مشکل چیه سیمکارت ایرانسل مشکلی ندارم
چیکار کنم
چیکار کنم

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
اينترنت اين سيمکارت رو فعال کرديد؟ چون سيمکارتهاي همراه اول به صورت پيشفرض اينترنت فعال نيست و بايد اول درخواست فعال سازي بديد. براي اين کار يک sms به شمارههاي 8080 و 8088 بديد. مراحل کار رو براتون ارسال ميکنه. اگر فعال هست، دقت کنيد که APN رو دقيقا mcinet وارد کرده باشيد
اينترنت اين سيمکارت رو فعال کرديد؟ چون سيمکارتهاي همراه اول به صورت پيشفرض اينترنت فعال نيست و بايد اول درخواست فعال سازي بديد. براي اين کار يک sms به شمارههاي 8080 و 8088 بديد. مراحل کار رو براتون ارسال ميکنه. اگر فعال هست، دقت کنيد که APN رو دقيقا mcinet وارد کرده باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
یه سوال و اون اینکه درایورای گوشی رو میشه از داخل استوک رام برداشت ؟
آیا این فایل ها که تو پوشه moudol و lib هستن درایورهای گوشی هستند یا پوشه ای دیگه هم وجود داره ؟
من که یه بار یه درایور سالم برای gps از یه رام کاستوم به رام دیگه اوردم اولش گوشی هنگ کرد و بعد از روشن و خاموش کردن باز هم کار نکرد. پرمین هم rw-r-r گذاشتم .
آیا این فایل ها که تو پوشه moudol و lib هستن درایورهای گوشی هستند یا پوشه ای دیگه هم وجود داره ؟
من که یه بار یه درایور سالم برای gps از یه رام کاستوم به رام دیگه اوردم اولش گوشی هنگ کرد و بعد از روشن و خاموش کردن باز هم کار نکرد. پرمین هم rw-r-r گذاشتم .

, بله دوست عزیز شما در هر صورت می تونید درایور ها رو از رام استو که لینکش و واستون قرار دادم با درایورهای رام کاستام جابه جا کنید
بله بیشتر درایور ها توی همون قسمت ها هستن تا اونجایی که بنده اطلاع دارم
پرمیشن هم که ست کردید درسته احتمالا یه جای کارتون می لنگه
بله بیشتر درایور ها توی همون قسمت ها هستن تا اونجایی که بنده اطلاع دارم
پرمیشن هم که ست کردید درسته احتمالا یه جای کارتون می لنگه
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

سلام... من یه روزه پست می زنم. نمایش نمیده...
می خواستم ببینم کسی امتحان کرده vmware رو گوشی نصب کنه و روی vmware یه اندروید نصب کنه و یکی از سیم کارت ها روی این یکی اندروید فعال باشه ؟
توضیح اینکه ؛ من خودم تازه 511 خریدم . میگن حق نصب برنامه ندارم و گارانتیش غیر فعال میشه... واسه این نمی تونم خودم امتحان کنم ببینم خوب جواب میده یا نه؟
سپاس