IRIAF F-14

در اين بخش مي‌توانيد تصاوير هواپيماهاي جنگنده را مشاهده کنيد

مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

ما باید به اف-14 هامون افتخار کنیم نباید بذاریم مطالب کهنه بشه از همه دوستان خواهش مکنم مطالبشونو یک جا نذارن تا تاپیک بیات بشه!
این عکس رو مفرستم برای همه دوستان خوبم عکسیه جدید وزیبا از اف 14 بر فراز کوهای زاگرس در غرب استان اصفهان
به تازگی منتظر یه موضوع جدید وعالیه از طرف من برای اف 14 باشید!
[External Link Removed for Guests]
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SAMAN »

این عکس متلق به سال 1355 است در این زمان ایران با داشتن تامکت به خود مینازد(هرچند الان هم اینگونه است).من که با دیدن متن تامین کننده برتری هوایی واقعا احساس افتخار میکنم!
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SAMAN »

نظرتونو راجع به این عکس ها بگین!من تامکت 6027 رو خیلی دوست دارم این علاقه تا حدیه که چهار شماره آخر موبایلم 6027 انتخاب کردم!

Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 16928 بار
سپاس‌های دریافتی: 4259 بار

پست توسط Fariborz »

اين هم يک عکس از تامکت برای تمام تامکت دوستان .

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SAMAN »

با تشکر از شما جناب Fariborz
حرف شما رو قبول دارم! اما عکسی که من فرستادم با عکس های قبلی متفاوت است.اگر دقت کنید متوجه میشوید.در ضمن با تشکر مخصوص از شما به خاطر عکسهای همیشه جدید! اما عکس ها دیده نمیشن نمیدونم چرا؟به هر حال از شما سپاسگذارم وخواهش میکنم که این عکسو با اون چیزی که فرستادم مقایسه کنید!
با تشکر
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SAMAN »

سلام وبا تشکر ارز دوستان این عکس میدونم تکراری اما چون از قدیمی ترین عکس هایی بود که داشتم با اجازه همه سروران میذارمش و تقدیمش میکنم به همه مخصوصا moh 597چون آواترش هم هست! عکس پایینیش هم هکینطور!

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SAMAN »

تقدیم به همه دوستان! راستی اینو بدونید که این هشتادمین تامکت ایران است که در امریکا نگاه داشته شد برای آموش خلبانانمان
امید وارم دوست داشته باشید : :-) :D

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SAMAN »

این تصویر یکی از تامکت هایمان است عکس مربوط به سال 81 یا 80 میشود من وقتی به این نمایشگاه رفتم یادم است !اما اون موقع هنوز اینقدر علاقه نداشتم
فقط یادم است که تمام ریجسترهارو برچسب قهوه ایی رنگ زده بودند.من بال های تامکت این را دیدم.واقعا خیلی (خفن) بود شاید حدود 30 تا 40 شلنگ فلزی زیرش بود که واقعا حیرت آور بود.این عکس رو واقعیش رو شاید دیده باشید که یه پسره کنارشه اما من به خاطر خودم ودوستام حذفش کردم! :D :grin:

Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

پست توسط Shahryar »

تامكتهاي ايراني چندان با همتايان آمريكائي خود تفاوت نداشتند و تقريبا با تجهيزات كامل فرود روي عرشه ناو هواپيمابر تحويل گرديدند، البته برخي تغييرات شامل سيستم فرود با دستگاه (ILS) نوع AN/ARA-63 و سيستمهاي رمز كننده KIT-1A/ KIR-1A/ KY-28 از روي هواپيما برداشته شد.

تجهيزات متعلق خدمه نيز دچار تغييراتي شد، از جمله نصب اتصالات تسمه اي صندليها به شيوه نيروي هوائي آمريكا و ايران به صورت يك تسمه مهار كننده پا با قابليت بازشدن مركزي، كيت بقاي جديد و شير تنظيم اكسيژن نصب شده روي سينه كه در نمونه هاي نيروي دريائي روي صفحه آلات دقيق كابين نصب شده بود و همينطور پوشش روي محفظه لوله هاي جمع شونده سوختگيري حين پرواز نيز در بيشتر تامكتهاي ايراني برداشته شدند كه بايد آن را تنها تفاوت خارجي عمده ميان F-14A هاي ايراني با مشابه آمريكائي به شمار آورد هر چند كه نوك قلاب فرود درگيرشونده با كابل در هواپيماهاي ايراني تيزتر و شعاع لبه آن بسيار كمتر است.

با اين حال نرم افزار تاكتيكي نصب شده روي تامكتهاي ايراني منحصر به فرد بود.
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2612 بار
سپاس‌های دریافتی: 5561 بار
تماس:

پست توسط moh-597 »

پاينده باد ايران زنده باد ايراني

وبلاگ من

صفحه اینستاگرام
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2612 بار
سپاس‌های دریافتی: 5561 بار
تماس:

پست توسط moh-597 »

money,

دوست عزيز تقريبا گفته شما غير ممكن است شايد عكسي كه شما ديديد دستكاري شده باشد :-o

اگر نمونه اي داريد لطف كرده و ارسال كنيد

اينم عكسهاي آزمايش

پاينده باد ايران زنده باد ايراني

وبلاگ من

صفحه اینستاگرام
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

پست توسط Shahryar »

money:
ببخشید مزاحم می شم اما
عکس های قدیمی زیادی هست که نشان می دهد هاک روی اف-14 نصب شده
در حالی که تنها چند ماه از آزمایش هاوک روی اف- 14 می گذرد

واقعا این یعنی چی ؟

پروژه سجيل بين سالهاي 64-63 ( در كوران جنگ) به دليل نياز شديد به جانشيني براي فينيكس استارت خورد. اولين SU-24 عراقي هم در پرواز به سمت تهران توسط هاوك شليك شده از F-14 ساقط شد. به علت حساسيت شديد اطلاعات در زمان جنگ اين پروژه تا مدتها مخفي باقي ماند. ضريب اصابت به هدف هاوك 60 درصد بود. در طي سالهاي بعد از جنگ بهبود هاي بسياري روي همخواني 2 سيستم كاملا نا آشنا با هم يعني موشك و سيستم كنترل آتش F-14 داده شد.

مقام رهبري در زماني كه رئيس جمهور بودند به اين پروژه توجه خاص داشتند و بعد از اينكه اين پروژه با موفقيت تست شد همه اعضاي دست اندر كار را به حضور پذيرفتند و عكسي هم به يادگار گرفته شد. علت اينكه ايشان در مانور ضربت ذوالفقار تاكيد به استفاده به طور رسمي از پروژه سجيل را داشتند همين موضوع بوده چون ايشان در كوران جنگ و زماني كه عراقيها گربه هاي ايراني را:: گربه هاي بي آزار ميخواندند شديدا پيگير اين قضيه بودند.

زماني كه آمريكائيها ميخواستند فينيكس را عملياتي كنند حدود 502 شليك انجام دادند اما اين كار براي ما امكان پذير نبود و با استفاده از آزمايشهاي كه گاها خطرناك بود اين تستها انجام شد. هاوك در حالت عادي روي ريل قرار ميگيره ولي زماني كه زير بال F-14 قرار ميگيره بايد در يك زمان خاصي از زير بال جدا شده و با عمل كردن چاشني مخصوص شليك بشه. دهنه بال اين موشك 120 سانتيمتر هست در حقيقت يك پرنده بي سرنشين در ابعادي كوچك !.

مشكل شليك موشك پس از جدا شدن از پايلون باعث شد كه وسيله اي به اندازه 2 برابر قوطي كبريت طراحي بشه كه در داخل موشك نصب و عمل روشن كردن راكت موتور را به طور اتوماتيك انجام بده. در ضمن تغييراتي هم از لحاظ نرم افزاري و هم از لحاظ سخت افزاري هم در موشكهاي هاوك و هم پرتاب كننده ان داده شد كه بسيار بسيار كار مشكلي بود چون اين دو سيستم همديگر را نميشناختند.

امريكائيها يك هواپيماي بي سرنشين جت سوپرسونيك را براي تست و آموزش سيستمهاي هاوك به ايران داده بودند كه تا آن زمان تست نشده بود. ( خوشبختانه) . اين آزمايش براي اولين بار و پس از عملياتي كردن سيستم و پرواز در منطقه سمنان و شليك هاوك در حالي كه 8000 پا ارتفاع و 350 نات سرعت داشت هواپيماي VSTT را در فاصله 35 مايلي و در ارتفاع 12000 پائي با حداقل RCS مورد هدف قرار داد و پس از اون رسما عملياتي شد.

مسئول اين پروژه : امير عطائ الله بازرگان بودند.
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
ارسال پست

بازگشت به “تصاوير هواپيماهاي جنگنده”