سلام خسته نباشید بچه ها کرک یا سریال برنامه مدریرت دانلود ورژن 6 رو دارین؟ (توقع زیادیه چون تازه این ورژنش به روز شده) هر وقت گیر اوردین ممنون میشم لینکشو بذارید.
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد " ( شیخ ابوالحسن خرقانی )
دختر خسته, متاسفانه من هم نتونستم کرکی براش پیدا کنم.اما بعد مطالعه کارکرد برنامه مد نظر شما ،میتونم بگم ابزار جانبی زیادی برای اینکار پیدا میشنووپس میتونید از ابزار دیگه استفاده کنید(حتی از حود 2003 سرور در صورت داشتن مهارت در دستورات این ویندوز)
به ادرس زیر یک نگاه بندازید [External Link Removed for Guests]
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد " ( شیخ ابوالحسن خرقانی )
سلام ممنون از بابت راهنمایی تون ولی کار ما از شبکه به شبکه نیست. ما حدود 30000 عضو داخل یک اکسل داریم که می خوایم داخل اکتیو داریکتوری اونا ایجاد کنیم اگر برنامه دیگری میشناسید ممنون میشم به من بگید ممنون
دختر خسته, متاسفانه خونه نیستم تا نرم افزار _ کرک در اختیارتون قرار بدم.اما لینک زیر کارگشا برای شما... همون طور که گفتم بدون نرم افزار میشهimportکرد.شما کافیه فایل +فرمت مورد نظر رو رعایت کنی ،تمام یوزر هاتون وارد میشن.
لینک زیر کاملا شما رو راهنمایی میکنه.
دقت کنید شما به فسمت By using the CSVDE command احتیاج دارید(CSV که از فایل اکسل قابل ایجاده و...) [External Link Removed for Guests]