آيا واقعا صاعقه همان قابليت هاي اف 18 رو داراست

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

Saeid12345 نوشته شده:
به عقيدهء اين حقير، صاعقه قابل مقايسه با MiG-19 ، Chengdu J-6 و F-84 هستش نه بيشتر

خوب شما لطفا عقيده خودت رو به ديگران تحميل نکن چون مبدا مختصاتت رو خودت هم نميدوني کجاست! :grin:

سعید جان
ما در مورد هندسهء تحلیلی دورهء پیش دانشگاهی بحث نمی کنیم. :?
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

من پيشنهاد ميکنم که از اونجايي که يه گروه ضد توان داخلي و يک گروه طرفدار توانايي داخلي هي در تاپيکها بحثشون ميشه بياييم يه تاپيک مناظره باز کنيم که تو اون هر کس بياد درباره مسائل اقتصادي و سياسي تا نظامي هرچي دلش ميخواد بگه اگه قرار بزاريم در يک زمان مشخص آنلاين باشيم وبحثا پشت سر هم جواب بگيرن بهتره
انصافا از بحث تاپيک زيادي دور شديم
شما چي ميگين :-o :-o :-o
ياشاسين آنا وطنيم ايران :smile: :smile: :smile:
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Reza6662 »

snipercab,

اتفاقن و دقيقن در مورد موضوع تاپيک بحث مي کرديم. به نظر من صاعقه نه تنها با F/A-18E بلکه با MiG-19 هم قابل قياس نيست و ضعيفتر هست. دوستاني که خلاف اين رو ادعا مي کنند ثابت کنند صاعقه قادر هست AIM-7-E2 و AIM-9P2 و ماوريک و بمب هاي هدايت ليزري شليک کنه و همچنين داراي HUD و HOTAS هست وگرنه از نظر من صاعقه = MiG-19
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

Reza6662 نوشته شده:snipercab,

اتفاقن و دقيقن در مورد موضوع تاپيک بحث مي کرديم. به نظر من صاعقه نه تنها با F/A-18E بلکه با MiG-19 هم قابل قياس نيست و ضعيفتر هست. دوستاني که خلاف اين رو ادعا مي کنند ثابت کنند صاعقه قادر هست AIM-7-E2 و AIM-9P2 و ماوريک و بمب هاي هدايت ليزري شليک کنه و همچنين داراي HUD و HOTAS هست وگرنه از نظر من صاعقه = MiG-19
قابل توجه وزارت دفاع
آقا نشون دادین دادین
ندادین ملت صاعقه رو کشک هم حساب نمیکنن
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

آقا رضا من دقيقا دارم در مورد موضوع تاپيک بحث ميکنم نه هندسه تحليلي!

قبلا يک بار ديگر با هم چنين بحثي رو داشتيم يادت هست؟ :-o
در مورد سوخو-20/22 بود که شما ميگفتي به درد نخور هست و در سطح جنگ جهاني دوم! :-?
اگر سوخو-20 در سطح جنگ جهاني دوم باشد پس چرا در دهه 60 ساخته شد؟
شما براي مقايسه از ديد ظاهر نگاه ميکني و مثلا ميگي يک کيلو پنبه چون حجمش بيشتر هست پس سنگينتر هست!

ماشينهاي سواري 50 سال قبل سنگين و با دوام بودند ولي ماشينهاي کنوني چي؟
همين الگانسهاي لگن پليس با يه لگد نصفش ميره هوا و اثري از ماشين لوکس و گران قيمت باقي نميمونه!
ولي آيا اين دليل ميود که بگيم الگانس چون بدنه اش ضعيف هست پس به درد نميخورد و داراي فناوري دهه 1750 هست؟! :x
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Admiral »

tall نوشته شده:Saeid12345,

اهداف فرضي هيچ به درد عملياتي شدن صاعقه نمي خوره بايد با دشمن بجنگه تا معلوم بشه چند مرده حريفه ولي بيشتر شبيه به اسباب بازي مي مونه کپي برداري از نوع چيني

مثل سمند خودرويي که در انگليس طراحي شد
بدنه اون طرح آستون مارتين و صندوق عقب
داشبورد اون طرح جگوار
فرمان اون طرح جگوار
موتور اون موتور پرشيا
خلاصه انگليسي شديم رفت بنام خودرو ملي جا زده ميشود

حالا صاعقه موتور هاي اون روسي
طرح بال اون شبيه به اف 18
دماغه شبيه به اف 5 و اف 16

سکان فرمان عمودي وي شکل به تقليد از اف 18 و اف 22
موشک هاي اون روسي رادار اون روسي
فردا پس فردا ميگن استيلت هم مي باشد

خدا بخير کنه

ببينم كي اين حرفها رو در مورد سمند زده كه تو تصديق مي كني ؛ كجاي دنيا يه فرمون رو مي دن انگليس بسازه ؛ ببينم عقل تو از كجا اومده نكنه اونو انگليس مونتاژ كرده .... اولا تهيه بدنه خودرو كار منو و تو نيست درست ؛ ولي اينكه سمند رو انگليس درست كرده باشه يا نه بايد بهت بگم سخت در اشتباهي چون بدنه رو نه تحت ليسانس درست كردند و نه مي زارن تحت ليساني جايي باشه ؛ مهندسان ايران خودرو با توانايي كه داشتن از الگو گرفتن از خودروهاي روز و مدرن الماني فكرشون به اين رسيد كه خودرويي با قابليت جاده هاي ايران تهيه كنند و با تكنولوژي قديم فرانسه چند طرح رو برنامه ريزي كردند بنامهاي X5 & X7 & X9 ... كه ايكس 7 پروژه سمند شد كه تا بحال قبل از توليد دو نوع بدنه براش تهيه كردند كه اگه بتونم برم ارشيو برات عكسشو مي زارم و تو تبليغات اوليه بنام پيكان جديد شناخته شد ولي مورد قبول واقع نشد طرح ايكس 9 يا همون پژو پرشيا كه طرح اوليه اون بسيار ساده و دل نشين تر بود به اسم پژو پارس تغيير نام پيدا كردو توليد شد و اما تهيه اتاق اين دو خودرو چرا با هم متفاوت و فرق داره جاي بحث داره كه اينجا جاش نيست .
درسته كه اتاق سمند در يكي از كارخانه هاي انگليس مونتاژ شد ولي فقط قالب و جيك فيكسر و ... در اونجا درست و در اختيار ايران خودرو قرار گرفت چون هنوز اون طرح توليد قالب هيا خودرو در ايران كامل نشده بود ولي خودروي پارس به علت شباهتش به 405 فقط توسط دست و بعدا قالب گيري به مرحله مونتاژ رسيد كه اينمثل روز روشنه
تهيه غربالك فرمان و تجهيرات لوكس داخل خودروي سمند همش ايراني بوده كه چند نوع طرح داره ولي متاسفانه اين مورد قبول كارشناسان ايران خودرو قرار گرفت ... بعدشم موتورش به علت خودكفايي بالاي 80 در صد و تموم نشدن طرحهاي قبلي بنا به دلايلي از خود 405 استفاده شد با تغييرات خيلي جزئي تا حداقل ممكن تو بازار جا بيوفته و تكميل بشه ... بازم سئوال داري بپرس ولي به سمند گير نده كه من اعتراض مي كنم :x
my GF kill me if I speak with U
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: tabriz.khiabane shamse tabrizi
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 96 بار
تماس:

رضا نوشته

پست توسط padshah »

Reza6662 نوشته شده:mostafaa,
آيا واقعا صاعقه همان قابليت هاي اف 18 رو داراست؟

به طور قطع خير.
کشور ما هنوز در ابتداي راه تکنولوژي است و ساخت هواپيما نيز از اين امر مستثنا نيست. اما جمهوري اسلامي، مولفه هاي هيجان انگيز تبليغاتي رو خوب مي شناسنه و با اضافه کردن يک سکان عمودي به F-5A ساخت 1959، اون رو به عنوان يک هواپيماي جديد، پيشرفته و در حد F/A-18E معرفي کرده. چه مي شده کرد، به قول دوستموت آقاي مصطفي که علاقمند هست کاربران کم سن رو با حقايق آشنا کنه، ما هم وظيفه داريم دوستان عزيز رو با حقايق آشنا کنيم.
بمب 2000 پاوند GBU-78 آمريکايي که با روش مهندسي معکوس به نام قاصد معرفي شده، نياز به CRT براي هدايت داره و اين سيستم تنها در F-4E و برخي F-5E ها موجود هست نه در صاعقه. هواپيماي صاعقه با توجه به شکل بالها و همچنين دماغه، همان F-5A هست که به سال 1343 شمسي وارد خدمت در IIAF شده. اين هواپيما در شکل کنوني فاقد رادار هست (شايد در آينده به اين سيستم تجهيز بشه) چه اگر داراي رادار بود، پرتاب نمايشي يک موشک نظير AIM-9 با آب و تاب از تمام 6 شبکهء جمهوري اسلامي و آن هم در چند نوبت پخش مي شد.
به عقيدهء اين حقير، صاعقه قابل مقايسه با MiG-19 ، Chengdu J-6 و F-84 هستش نه بيشتر.
با تشکر

آقا رضا نمي دونم اين چه صيغه اي هست كه بعضي از دوستان خيلي علاقه به اين غرب و امريكا دارن
البته شايد هم از اينكار در امد دارند

البته به قول بعضي از دوستان شايد اثر ديدن فيلمهاي هاليوودي هست :grin:

من فقط ميتونم به اين دوستان بگم واقعا متاسف هستم براشون

البته اگه واقعا از اينكارا در امد دارن بگن ما هم به جمعشون اضافه بشيم :shock:

[size=18]چو ايران نباشد تن من مباد 
-
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط JSF »

اينقدر سر اين اعجوبهء زشت با هم بحث نکنيد 20 سال پيش آفريقاي جنوبي جنگندهء چيتا را ساخت هند واسراييل و ........چيزي که تازه اختراع نشده جنگندهء خوبي هست ولي رزمايش تمام شد رفت اگر همين جوري تا يکي دو سال در موردش بحث کنين ميبينين که تا اونموقع اين هواپيما به فراموشي سپرده ميشه اما (بعضيها) اين حرف تو گوششون نميره :x :x :x
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 42 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار
تماس:

پست توسط mach1 »

سلام
Reza6662 جان به نظر شما شروع طراحی یک جنگنده برای یک کشوری که به زور در حال توسعه است با این همه بد بختی وکمبود بودجه و فرار متخصیصن به نظر شما باید انتظار جنگنده ای در حد F/A-18E/F رو داشت یک شبه که نمیشه ره صد ساله رو رفت شما یک نگاه به کشور دور و اطراف بنداز به غیر از اسرائیل کشور دیگری همچین کاری کرده ؟؟؟؟
چین با این همه تجربه تو ساخت هواپیما هنوز تو صرح J-10 مونده برایHUDو FBW باید آویزونه اسرائیل بشه برا موتور باید دنبال روسیه بیفته اونوقت ایرانی که تا حالا به غیر اورهال هواپیما و سر هم کردن چند تا هواپیمای مسافربری آنتونوف 140 تجربه دیگه ای رو نداره انتظار چه چیزی رو دارین ؟؟؟اگه می خواین طرح های اسرائیل رو بگین نشر و کفیر که طرح های میراژ بودن لاوی هم کپی طرح F-16 چیتا هم که همون کفیر هست پس می بینیم کشور های مثل ما باید از روی طرح های قبلی کپی برداری کنیم تا به تجربه لازم برسیم
من یادمه یه جای دیگه هم گفته بودم برا ساختن هواپیما تجربه می خواد و علم از نظر علمی ما مشکلی نداریم ولی تجربه بسیار کمی داریم تجربه هم با همین طرح ها بدست می یاد :-)
امیدوارم با نظراتم کسی رو نرنجونده باشم

یا حق
اخراج شده
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط tall »

JSF,

حرفهاي اين دوست عزيز تاييد ميشه
آتش انسان را در لباس ابراهيم نمي سوزاند

شما پست حذف مي کنيد پس هستيد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

تاييد بازار ?!? ماهم mach1, padshah, رو تاييد مي كنيم :D :D :) :o
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Reza6662 »

متاسفانه از سياه نمايي ها و دروغ پردازي هاي رژيم، حالم به هم مي خوره. من چند سالي تو صنايع تعميراتي هواپيماهاي نظامي کار کردم و مي دونم پيچ هاي نگهدارندهء داخل موتور JT7D ساخت سال 1959 بايد از خارج تامين بشه.
بنابراين ساخت هواپيمايي به نام صاعقه رو رسمن دروغ و شيادي مي دونم. (با عرض معذرت)
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ديگر مباحث هوانوردي”