مقایسه تفنگداران دریایی ايران و امريکا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي دريايي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

اخراج شده
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط tall »

Saeid12345,
امام علي (ع)هم به معاويه ميگفت که بيا و دوباره مسلمان شو و با من بيعت کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولي معاويه اين کار رو نکرد

امام علي (ع):
در هيچ حکومتي حق دادندي نيست بلکه بايد حق را از دست حاکم گرفت

کساني که سال 57 بازور سر کار آمدند و وجود ارتش را ناديده گرفته و سپاه درست کردند سپاهي که به با روپوش اسلام درست شده بود ولي پايه هايش سست بود اين جنگ صورت ميگيره ومعلوم ميشه که کي بازنده ميشه

آمريکا يک سرباز برايش خيلي ارزش داره و مثل سپاه و بسيج نيست که بگه مثل گله برويد روي مين و راه رو باز نماييد

زمان جنگ خيلي ها جان خودشونو خيلي دوست داشتند وحاج اقا براي اينکه بتونه راه مين رو باز کنه اين زمين مين کاري شده رو محرمانه پيش خودش بعنوان راز نگه مي داشت و براي باز شدن راه به جوانان 15 تا 18 ساله ميگفت بريد جلو اين جوانان هم خام بودند و در جلو کشته مي شدند

و خيلي ها هم پشت جبهه بودند و از ترس جانشان بعد از درگيري تعداد جنازه ها رو شمارش مي کردند

اينها اين بودند همش يک چشمي به قضيه نگاه نکنيد

ديگر اون زمان گذشته و امثالي مثل عناصر ج اا براي اينکه احساس نابود شدن موجوديت خود رو مي کنند از هر راهي براي منحرف کردن ذهن مردم بهره مي گيرند البته اين راهها پيش همه شناخته شده و هفته دفاع مقدس رو بهانه قرار مي دهند

راستش اينه نه چيز ديگري
آتش انسان را در لباس ابراهيم نمي سوزاند

شما پست حذف مي کنيد پس هستيد
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

پست توسط airplane »

از حرفتون معلوم چه ادمی هستید
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود

برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید

[External Link Removed for Guests]

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

اخراج شده

پست توسط tall »

hany,

بايد بگم طبق آموزش هاي محرمانه ارتش آمريکا تمام ارتش هاي خاور ميانه توي انستيتو پنتاگون براي سربازان مورد مطالعه قرار مي گيرند و و مورد آموزش و نحوه درگيري اب انها بطور عالي اموزش داده مي شود
خود امريکا احتياجي نداره که سلاح هاي سپاه رو ببينه سلاح هاي سپاه تعريف ميشد به چيز هايي که از چين خريده

آيا مي دانستيد هر سلاح محرمانه اي که ايران از چين و روسيه ميخره به آمريکا گزارش داده ميشه

آمريکا گرفتن ايران رو راحت مي دونه تنها چيزي که آمريکا رو تهديد ميکنه دسترسي ايران به بمب هسته اي مي باشد

آمريکا خودش خوب ميدونه که ملت ايران موقع درگيري به کمک ارتش آمريکا خواهد آمد در اين هيچ شکي نيست

New Member

پست توسط disco_on_guard »

yeki az selahhaye arnoldiye amrica bombhaye SENSOR FUSE WEAPON HAST ke 1 donash 40 ta tanko miterekkone.az noe khosheyi ham hast .hala kavir va saied berin rajebesh tahghigh konid shomaha ke khodetono alame midonid.to jange normandy ham hich amricayiyi farar nakard ziyad arajif nago.amrica iraq ro gereft faghat 200 ta koshte dad.8 sal jangidid 10000 taton par par shodan.tarso tarin adamha ham to jang roos ha bodan ke bedone aslahe miraftan baraye jang va vaghti ke mikhastan aghab neshini konan farmandehashon mikoshtateshon. :))
AMERICAS AIR FORCE NO ONE COME CLOSE.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

دوست من شما داري تمام زحمات شهدا و جانبازان و ... را تمسخر ميکني!

تو کدوم عمليات فرمانده سپاهي به بسيجيها دستور داده بود که بروند رو ميدون مين تا معبر باز کنند؟!

يادمه از يکي از آشناها که معلم بود شنيده بودم که در عمليات ... دو تا شاگردان قديمش حضور داشتند.
يکيشون شهيد شد و ديگري که زنده مونده بود اين موضوع را براش تعريف کرده بود.
وقتي موقع جنگ سر راه نيروها ميدان مين ديده شد و امکان برگشت وجود نداشت تعدادي از نيروها خودشون بطور داوطلبانه رفتند رو مينها تا راه براي بقيه باز شود. اينطوري از هزاران نيرو حدود 200 نفر داوطلب شدند که البته همشون شهيد نشدند. هيچ اصراري هم نبود که تو بايد بري رو مين!
بله يکي از بچه رفت و شهيد شد ولي اون يکي نتونست برود رو مين و داوطلب نشد و به همين دليل که دوستش را تنها گذاشته بود دچار عذاب وجدان شد. البته ايشون هم بعدا در يک عمليات ديگر شهيد شدند و به دوستانشان ملحق شدند.

اينو گفتم که بدوني هيچ اجباري در رفتن به روي مين نبود و نيروهاي خودشون و حتي بدون اطلاع فرمانده ميرفتن رو مين.

حيف که تو اصلا هدف و مقصود شهدا را درک نميکني و نخواهي کرد و براي همين رفتن رو مين برات تمسخر آميز هست!

حتي روسهاي کمونيست هم بخاطر وطنشون در نبردهاي مسکو و استالينگراد و ... خيلي جان فشاني کردند و حتي گاها زير تانک هم ميرفتند!

بازم حيف که تو اصلا هدف روسهاي کمونيست از خدا بي خبر را هم براي دفاع از وطن درک نميکني!

من نيروهاي آمريکايي را دست کم نميگيرم بلکه به نظر من اصلا نبايد بر روي نقاط قوت دشمن بر روي مغز نيروهاي خودي مانور داد.
بايد بر روري نقاط ضعف دشمن تمرکز کرد نه قوت.

شايد نيروهاي آمريکايي خيلي زبده و ماهر باشند ولي شکست تيپ گولاني اسرائيل از کماندوهاي حزب الله اين مساله را نشان ميدهد که همه چيز امکانات مادي نيست.

در بين کشورهاي غربي چند گروه کماندويي زبده وجود دارد که يکيش تيپ گولاني از اسرائيل و گروه اي اف ساک از آمريکا.
البته فکر کنم اسم گروه دومي را اصلا نشنيده باشيد؟! :-o
گروه دوم يک گروه فوق سري با آخرين امکانات روز و انتخاب شده از بين بهترين کماندوهاي کلاه سبز و قرمز و هر کوفت زهرمار ديگه آمريکايي هست.
اين گروه تنها نيروي زميني نيروي هوايي آمريکا هست و مشتمل بر 18 گروه 18 نفري ميشود در مجموع 324 نفر.
وظيفه اصلي اين گروه نفوذ به عمق خاک دشمن و احداث يک فرودگاه صحرايي ميباشد کاري که در جنگ عراق توسط اين گروه انجام شد و مقدمات هليبرن نيروها به بغداد را اين گروه هموار کرد.

اما برادر همين گروه يعني تيپ گولاني حتي نتوانست يک قدم پيشروي کند!
حتي در نبردهاي تن به تن نيز براحتي از نيروهاي با ايمان و شهادت طلب حزب الله شکست خوردند.

شايد در زمان حال اشکالاتي در سپاه و نيروهاي آن باشد ولي مسلما سپاه همان روحيه ايثار و شهادت طلبي و رزم با دشمن تا پيروزي نهايي را دارد.
همين الان سپاه تقريبا 200 هزار نفر کادر اصلي کاملا حرفه اي دارد که علاوه بر 10 ميليون بسيجي مازاد ميباشد.

سپاه هميشه در جنگ تحميلي پيشقدم بود و اين سپاه بود که راه نفوذ به ديواره دفاعي خرمشهر و نحوه انهدام تانکهاي تي-72 را کشف کرد.

در ضمن همه چيز را در کتابها نمي نويسند ولي همه چيز را در کتابها مينويسند.
يکم فکر کنيد تا منظورم رو متوجه بشيد.
:D
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

disco_on_guard نوشته شده:yeki az selahhaye arnoldiye amrica bombhaye SENSOR FUSE WEAPON HAST ke 1 donash 40 ta tanko miterekkone.az noe khosheyi ham hast .hala kavir va saied berin rajebesh tahghigh konid shomaha ke khodetono alame midonid.to jange normandy ham hich amricayiyi farar nakard ziyad arajif nago.amrica iraq ro gereft faghat 200 ta koshte dad.8 sal jangidid 10000 taton par par shodan.tarso tarin adamha ham to jang roos ha bodan ke bedone aslahe miraftan baraye jang va vaghti ke mikhastan aghab neshini konan farmandehashon mikoshtateshon. :))

1- لطفا به زبان فارسی تایپ کنید.

2- برو یکم تاریخ بخون تا بفمهی حقایق نبرد نرماندی چی بود.

3- بازم برو یکم تاریخ بخون تا بفهمی حقایق نبرد شوروی و آلمان چه بود.

4- بهتره بری و کتاب عملیات بارباروسا استالین چه میدانست را بخوانی که فکر کنم چند ماهی هست به فارسی ترجمه شده است.

5- آمریکا 140 150 تا کشته داد چون اصلا جنگ نکرد! وقتی نیروهای عراقی از پادگانها فرار کردند و اصلا جنگ زمینی رخ نداد انتظار داری تلفاتی برای مهاجم باشد؟
تاکنون بیش از 2000 نیروی آمریکایی در عراق کشته شده اند که این مهم هست نه اون 150 تا کثافت بیشعور.
در جنگ ویتنام آمریکا خودش اعلام کرد که 75 هزار نفر تلفات داشت که 25 هزارش خلبان بودند!
ویتنام هم اعلام میکنه که چند صد هزار تلفات آمریکا بود.
ولی با توجه به این موضوع که در طول 10 سال جنگ 3.5 میلیون نفر سرباز به ویتنام اعزام شدند و خیلی از آنها بازنگشتند پس نتیجه میشود که آمار غربی دروغ هست.
حداقل 500 هزار نفر از نیروهای آمریکایی در ویتنام توسط همقطاران خود شیمیایی شدند و در 20 سال بعد از جنگ مردند!

:D
New Member

پست توسط disco_on_guard »

Kingman_62:
پست شما به علت اهانت به یکی از اعضای سایت پاک شد
در صورت تکرار با شما برخورد خواهد شد
AMERICAS AIR FORCE NO ONE COME CLOSE.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

tall,
خنديديم...زيبا بود...
.بنده معلم رياضي هستم نه دانشجوي پزشکي...
disco_on_guard,
بنده عالم بحر نيستم...جواب هاي لازم رو هم اقا سعيد داد
hany,
من به هيچ کس توهين نکردم...شما مي تونيد به متن مربوط به هواپيما هاي امريکايي بر فراز تهران مراجه کنيد تا چهره ايشون رو ببينيد...(ادرسشو پيدا نکرديم)
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 594 بار
سپاس‌های دریافتی: 994 بار

پست توسط hany »

Saeid12345,
دوست من حالا ديگه به ما تيکه ميندازي

1) 200 هزار نفر نيروهاي کادر سپاهي که شمامي گوييد بهتره روي انها حساب باز نکنيد ........( در زمان خدمت يک روز براي تمرين تير اندازي به همراه نيروهاي رسمي به ميدان تير رفتيم در انجا خودم شاهد بودم که حتي روش نشونه کيري با کلاش رو هم بلد نبودند ) ...البته فکر نکنم بازهم شما قبول کنيد

2) اين قسمتي از حرفهاي يکي از مسئولين ارشد سپاه است که گفت ( ما بران اينکه جبهه رو از نيرو پر کنيم نيروهاي اموزش نديده اعزام ميکرديم ) . شهادت و شهادت طلبي براي وطن خيلي خوب است ولي به زنده انها بيشتر احتياج داريم

3) همه ميدونند که شوروي ويتنام رو تغزيه ميکرد

4) من 2 سال با سپاهي ها زندگي کردم اکثر اونها تنها براي حقوق و ثنواتشون وارد سپاه شدند و مثل شما وطن پرست نيستند
گر به خود آیی به خدا رسی
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 594 بار
سپاس‌های دریافتی: 994 بار

پست توسط hany »

همسفر با کوير,
بنده قصد ناراحت کردن شما را نداشتم
گفتگو ازاد است و tall هم از دوستان خوب است
گر به خود آیی به خدا رسی
اخراج شده

پست توسط tall »

Saeid12345,

بهتره کمي واقع بين باشيد اون جنگ با عراق بود که عراقي ها بدليل ضعف در نيروي هوايي از نيروي پياده نظام و تانک استفاده ميکردند جنگ الان يک جنگ هوايي موشکي است تانکي در کار نيست اينو بدونيد

آب جوب که سر بالا ميره قورباغه ابوعطا ميخونه

ايران الان چي فکر مي کنه بادا شتن ادوات جنگي محدود بتونه ارتش آمريکا رو فلج کنه

خير
ج اا هموراه سعي کرد با ناجوانمردي در عراق به اسم عمليت انتحاري و شهادت طلبانه افراد بيکار بسيج رو با بمب روي هوا بفرسته تا سربازان ارتش امريکا کشته بشن

موقعي که شما زورت به يک آدم قوي نرسه چاقو بلند ميکني اين اوج ناجوانمردي است

اين هم از اعضاي سپاه و بسيج که ناجوانمردانه سربازان و مردم بي گناه عراق رو با اين بمب گذاري ها مي کشند

اينها توان نبرد را باآمريکا ندارند فقط براي مردم خالي بندي مي کنند اگر اينطور بود و اينها رساتگو بودند ماهواره را آزاد مي گذاشتند
تا مردم از بين صحبت هاي صداي آمريکا و صداي ج اا يکي را با عدالت انتخاب مي کردند

پس عناصر ج اا با بستن چشم هاي مردم سعي در گمراهي مردم کردند

شما دم از جانبازاني ميزنيد که از ج اا راضي نيستند ولي هرساله عده شون تظاهرات مي کنند
موقعي که ايران توسط آمريکا اول و يا آخرش قراره گرفته بشه پس براي چي نيرو هاي ايران وارد عمل بشن و و مردم کشته زيادي بدن

اگر همين بي 2 رو بالاي سر مهراباد با کور کردن ديد رادار بفرسته اوج فاجعه است تمام مهراباد رو ميفرسته به هوا

همه سالانه گزارش هاي متععدي بصورت محرمانه در مورد ايران از طريق فروشندگان سلاح نظير روسيه و چين به امريکا ميرسه و نحوه مقابله با اين سلاح ها رو آمريکا بررسي مي کنه و يا روسيه و چين به امريکا ميدهند

اينجاست که سر ايران بي کلاه ميمونه

اخراج شده

پست توسط tall »

disco_on_guard,

خوشحالم که انساني عاقل و روشن فکر اينجا با من هم عقيده شده

ارسال پست

بازگشت به “ادوات دريايي”