مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

البته کسایی که اون محاسبات رو انجام میدن دقیقا و البته خیلی حرفه ای تر چیزهایی که شما میگی رو بلدن !
و لحاظ میکنن !
و اون شرایط برای بقیه هم هست البته !
ولی این استدلال شما نمی تونه اصل موضوع رو که کاملا صحت داره رو نقض کنه !

حالا کاربران اینترنت ایران چقدر است؟
در بسیاری از سایت های نسبتاً معتبر ما هم در زمینه IT همواره تنها به انعکاس اخبار پرداخته شده و از تحلیل علمی غافل هستند، و منظورم این بود که اگر در سایتی مثل ایتنا خواندید ایران 33 میلیون کاربر دارد، دلیلش این نیست موضوع ساده ای که بالا گفتم را در ایتنا کسی نمیداند، بلکه این خبرگزاری ها عمدتاً بدون تحلیل اقدام به باز نشر میکنند چون هدفشون چیز غیر از خود مسائل IT است و فقط وجود محتوا براشون اهمیت دارد.
آمار کاربران اینترنت ایران را قطعا نمیتوان دقیق گفت اما از یک نگاه علمی، بر اساس گزارش سرویس دهندگان، در ایران کمتر از یک میلیون (بیش از 800 هزار نفر) مشترک اینترنت پر سرعت وجود دارد.
با توجه به اینکه این افراد برابر تحلیل های آماری سرعت اتصال اینترنت از ایران، چیزی کمتر از 10% کاربران ایرانی هستند، شاید بتوان گفت ما 9 برابر کاربران دارای اینترنت پر سرعت، کاربران دارای اینترنت کم سرعت داریم که به این ترتیب این افراد حدود 7.2 میلیون نفر باشند و با توجه به اینکه اکثر اشتراک های پر سرعت ما کاربرد مضاعف نفراتی دارند به طور میانیگین ما هر اشتراک پر سرعت را به 3 کاربر نسبت دهیم، میشود 2.4 میلیون نفر که در جمع بندی به عدد 9.6 میلیون نفر خواهیم رسید.
قطعا تعداد کاربران اینترنت ما 9.2 میلیون نفر نیست، اما نزدیک ترین عدد به واقعیت همین حدود 10 میلیون نفر می باشد و ما کمی کمتر یا کمی بیشتر از 10 میلیون نفر کاربر اینترنت داریم.
البته باز جای شکرش باقیه که شما منکر محدودیت اینترنتی در ایران میشید ...واقعا مضحکه که بعضی کاربرها با این قضیه موافقت هم دارند!!
واقعا جالب بود برای خودم 

خودم خبر نداشتم.