توجه توجه استقلا لي هاي عزيز بريد يه فکري براي خودتون بکنيد حال کنيد موتور پرسپوليس خاموش بشو نيست استقلال از بس ترسيده که ديگه بازيهاش 1 ماه 1ماه هست تا کم نياره sohrab_poet, djmosaken, دوباره تبريک مي گم
اينو هم ولش کنيد خودش ميره
منم این برد را به تمام پرسپولیسی هی عزیز تبریک میگم.
به قول دی جی حامد:
موتور پرسپوليس خاموش بشو نيست
من حساب کردم تو نیمه اول پرسپولیس باید 5 تا راحت میزد.
اون بادامکی و معدنچی ، تک به تک کجا میزنه.!!!
خبرگزاري فارس: باتوجه به وقفه 15 روزه ليگ و آغاز هفته ششم، بررسي صورت گرفت كه نشان از بازگشت پرسپوليس به روزهاي گذشته دارد كه داشتن قويترين خط حمله، نشاني از آن دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس، پرسپوليس در يكي دو فصل اخير هيچگاه نتوانست خاطرات گذشتههاي پرافتخارش را به دلايلي متعدد و از جمله بيپولي كه مهمترين آن بود، براي هوادارانش زنده كند؛ اما به نظر ميرسد در فصل جديد دوستداران اين تيم كه زجر بسياري كشيدند، باز هم به تيم محبوب خود ببالند؛ اما ترينهاي ششمين دوره ليگ برتر تا آغاز هفته ششم به شرح زير است:
بهترين خط حمله: پرسپوليس با 9 گل زده
بهترين خط دفاع: مس كرمان از 3 بازي 2 گل خورده و سايپا از 5 بازي 3 گل خورده
بدترين خط حمله: صبا باتري تهران از 5 بازي 2 گل زده
بدترين خط دفاع: راهآهن با 10 گل خورده
بيشترين پيروزي: سايپا، استقلال تهران، استقلال اهواز و پرسپوليس با 3 پيروزي
كمترين پيروزي: صبا باتري و راه آهن از 5 بازي بدون پيروزي ( فجر سپاسي از دو بازي بدون پيروزي)
بيشترين تساوي: صبا باتري با 3 تساوي
كمترين تساوي: پرسپوليس، استقلال اهواز، فولاد اهواز و فجر سپاسي بدون تساوي
پرگلترين بازي: ابومسلم 3 بر 2 پرسپوليس 2 از هفته اول و استقلال تهران 3 بر 2 فجر هفته سوم
بيشترين اخطار: استقلال تهران با 14 اخطار
كمترين اخطار: راه آهن با 5 اخطار
بيانضباطترين تيم: سايپا با 13 اخطار و 3 اخراج
با انضباطترين تيم: راه آهن با 5 اخطار
اولين گل فصل: حميد عزيززاده دقيقه 15 از سپاهان به ملوان گل زد
آخرين گل (تا امروز): دقيقه 93 محمود كريمي از سپاهان به برق شيراز گل زد
تعداد پنالتي ها: 10 پنالتي گل شده است
تعداد بازيهاي انجام شده تا امروز: 34 بازي
تعداد گل هاي به ثمر رسيده تا امروز: 70 گل
ميانگين گل زده در هر بازي: حدود 2 گل در هر بازي
تعداد اخطارها تا امروز: 119 اخطار
تعداد اخراجها تا امروز: 13 اخراج
اخراج مربيان: 4 مربي
ميانگين تقريبي تماشاگران در هر بازي: حدود 7964 نفر
بهترين گلزن تا امروز: روبرت ماركوسي (برق شيراز)، عليرضا واحدي نيكبخت (پرسپوليس) و امير ونهايي (سايپا) هر كدام با 3 گل
پرسپولیس زلزله همینه همینه اما حیف شو که نبور.کاش قوانین این انجمن اجازه میداد که من چندتا فوحش درست حسابی به این معدنچی میدادم.
آخه 10 تا تکبه تکو میزنه توو دستای گلر یا توو تماشاچیا.من حساب کردم پرسپولسی باید 6 تا به سایپا میزد.
اقا تسليت عرض ميكنم
جلوي سايپا شاهكار كرديد زوري مساوي گرفتيد.
علي دايي رو عشقه
زنده باد بهار... هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند... به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت... "
شانس هم آورد با اینکه پرسپولیسیم در آخرین لحظات چه میکونهههههههههههههههههههههههههه این علی دایی یه لحظه فکر کرد که رونالدینهو هست و الان تو نیو کمپ یه مطلب دیگه اینکه تماشاچی ها اصلا ادب ندارن با این وضع چه طوری میخوان دخترا بیان تو ورزشگاه