سوالات و اشکالات GLX G4

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 34 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

Re: سوالات و اشکالات GLX G4

پست توسط reza_ahwaz_26 »

سلام
اخیرا گوشی جی 4 ر به ورژن 2.4.2 ارتقا دادم. ولی از اون موقعه یک مشلی که دارم مثلا در برنامه پلی استور و اخرین خبر عکس ها نمیادو در پلی استور عکس اپلیکیشن ها ودر اخرین خبر عکس خبرها نمیاد.چکار باید بکنم؟؟؟
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط asra1350 »

سلام داداش مهدی. خسته نباشید جدا. انشاالله کار پایان نامه تون به خوبی و خوشی انجام بشه. داداش به عنوان شیرینی دفاعیه تون٬ لطفا طرز تهیه افزایش رم جی ۴ رو برامون بفرمایید! دعاتون میکنیم. :razz:
New Member
نمایه کاربر

پست توسط asra1350 »

این گوشی من یه مدته همه چی رو میخونه! مثلا تو دیکشنری یا برنامه های دیگه٬ تا انگشتم میره رو یه کلمه٬ اون کلمه رو میخونه یا درباره اش به انگلیسی چیزی میگه. دیگه کلافه ام کرده! هیچ طوری هم متوقف نمیشه. مربوط به گزینه های دیکشنری بلو دیکت هم نیست. کسی میتونه کمکم کنه؟ ممنون میشم.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
ممنون از شما :D
شکر خدا مراحل دفاع و فارغ التخصيلي با موفقيت به پايان رسيد و مجددا انشاالله وقت کافي براي رسيدگي به انجمن خواهم داشت :D

در مورد گوشي‌هاي G4,G3, Snowy, Sky متاسفانه توابع مورد نياز در کرنل براي سواپ فعال نيست و فعلا هيچ کاري نميشه کرد

در مورد مشکلي که مي‌فرماييد هم بهتره يک Task Manager و يا لانچري که اين امکان رو داشته باشه مثل Dodol Launcher نصب کنيد و ببينيد چه برنامه‌هايي در حال اجرا هست، بعد تک تک بررسي کنيد که مشکل به کدام يک از اون‌ها مربوط هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
نمایه کاربر

پست توسط asra1350 »

ممنون داداش مهدی از راهنماییتون. مشکل حل شد. لانچر dodol هم خیلی عالیه. توصیه میکنم دوستان هم نصب کنند. فقط اگه مشکل رم حل میشد دیگه محشر میشد. من با وجودیکه گوشیمو خیلی دوست دارم ولی بخاطر مشکل رم میخوام یه گوشی دیگه بخرم.
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 41 بار

پست توسط hamid373 »

من برنامه Gapps رو فلش زدم برنامه talk الان به گوشی اضافه شده ، ولی نمیدونم چرا google play service نصب نمیشه گوشی هم factory reset هم کردم :-(

"مهم نیست چه دین یا مذهبی داری ، فقط مرد باش"
New Member
سپاس‌های ارسالی: 9 بار

پست توسط hmq.s »

آیا میشه از رم گوشی های دیگه مثل اسپارک بر روی جی 4 استفاده کرد
یعنی ببریم نمایندگی همچین کاری می تونن بکنن ؟؟
+ اینکه قاب این گوشی ها رو از کجا میشه گیر آورد؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
گوشي رو روت هم کرديد؟

. ,
خير، اين امکان وجود نداره، چون از دو چيپ متفاوت هستند. در مورد قاب منظورتون قاب خود گوشي (درب پشت گوشي و ...) هست يا کاور و محافظ و ...؟ قاب اصلي قابل سفارش از شرکت و نمايندگي‌هاي اون هست. در مورد کاور هم مطلقا به اونها اعتقادي ندارم و هرگز هم از اونها استفاده نکردم، اطلاعي ندارم متاسفانه، شايد دوستان ديگري در اين زمينه اطلاعي داشته باشند

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 9 بار

پست توسط hmq.s »

Mahdi1944 نوشته شده:  ,
 . ,
خير، اين امکان وجود نداره، چون از دو چيپ متفاوت هستند. در مورد قاب منظورتون قاب خود گوشي (درب پشت گوشي و ...) هست يا کاور و محافظ و ...؟ قاب اصلي قابل سفارش از شرکت و نمايندگي‌هاي اون هست. در مورد کاور هم مطلقا به اونها اعتقادي ندارم و هرگز هم از اونها استفاده نکردم، اطلاعي ندارم متاسفانه، شايد دوستان ديگري در اين زمينه اطلاعي داشته باشند

یعنی کلا افزایش رم رو بیخیال بشیم؟ :-(
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

. ,
فعلا براي اين گوشي متاسفانه راهي نيست

New Member

پست توسط ehsanad »

سلام ! من تو رفتن به حالت دانلودینگ مشکل دارم ! وقتی سه تا کلید رو همزمان میگیرم هیچ اتفاقی تو گوشی نیمفته و همینجوری خاموش میمونه ! عکس های آموزش دانلودینگ هم حذف شده ! در ضمن برای جی 4 کدوم درایور دانلود بشه ؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
در حالت دانلود مد نبايد گوشي هيچ عکس العملي نشون بده و فقط فلش تولز شروع به فلش ميکنه
درايورهايي که ارائه شده در تاپيک مربوطه، هر دو براي اين گوشي قابل استفاده است

ارسال پست

بازگشت به “GLX”