سوالات و اشکالات GLX G4
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
Re: سوالات و اشکالات GLX G4
, با سلام دوست عزیز
شما می تونید با استفاده از mtkdroid tools اقدام به ری استور کردن imei گوشی خودتون بکنید
با یه سرچ ساده توی انجمن می تونید نرم افزار رو پیدا کنید و همچنین اموزشش رو
در مورد وای فای هم باید مدول های مربوطه رو که در مسیر \system\lib\module هستند رو از رام اصلی به رام کاستام خودتون جابه جا کنید احتمالا مشکلتون حل می شه .
شما می تونید با استفاده از mtkdroid tools اقدام به ری استور کردن imei گوشی خودتون بکنید
با یه سرچ ساده توی انجمن می تونید نرم افزار رو پیدا کنید و همچنین اموزشش رو
در مورد وای فای هم باید مدول های مربوطه رو که در مسیر \system\lib\module هستند رو از رام اصلی به رام کاستام خودتون جابه جا کنید احتمالا مشکلتون حل می شه .
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 7 بار
فایل های وای فای رام کاستوم پیدا کردم اما فایل های وای فای رام اصلی کجا هستن؟ اگه میشه برای بلوتوث هم راهنمایی کنید و برای نرمافزاری که گفتین برای ریستور کردن اگه میشه لینک اموزشش رو بدین ممنون میشم

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
masoudb26 نوشته شده:فایل های وای فای رام کاستوم پیدا کردم اما فایل های وای فای رام اصلی کجا هستن؟ اگه میشه برای بلوتوث هم راهنمایی کنید و برای نرمافزاری که گفتین برای ریستور کردن اگه میشه لینک اموزشش رو بدین ممنون میشم
با سلام دوست عزیز شما می تونید با استفاده از این پست به جواب سوالتون در مورد imei برسید و مشکل اون رو حل کنید
glx-t112478.html?hilit=imei#p428142
در مورد رام اصلی هم باید بگم به اون دسترسی ندارم و نمی تونم بصورت کامل راحنماییتون کنم متاسفانه و اینکه باید دنبال یه فایلی تقریبا به همون نام در رام اصلی بگردید و اون رو جایگزین کنید
و همچنین فکر می کنم مطالعه ی لینک زیر برای شما مفید باشه
[External Link Removed for Guests]
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
بکاپ رو با چي گرفتيد؟ ريکاوري اصلي بکاپي که ميگيره از اطلاعات هست، نه از رام. اما به هر حال اگر لازم داريد، اين ريکاوري در فريموير اصلي که در تاپيک اين گوشي ارائه شده وجود داره و ميتونيد فلش بزنيد
بکاپ رو با چي گرفتيد؟ ريکاوري اصلي بکاپي که ميگيره از اطلاعات هست، نه از رام. اما به هر حال اگر لازم داريد، اين ريکاوري در فريموير اصلي که در تاپيک اين گوشي ارائه شده وجود داره و ميتونيد فلش بزنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
بچه همکاری کنید یه رام خوب بسازیم برا g4 موفق شدم فایل system.img باز کنم حالا باید فایل های وای فای بلوتوث سیمکارت و میکروفون رو جا بجا کنم کسی میدونه این فایل ها کجای رام هستن؟ \system\lib\moduleتو این مسیر فایل های وای فای پیدا کردم اما نمیدونم همشون مال وای فای هستند یا نه.لطفا کمک کنید که راش بندازم 

-
masoudb26 نوشته شده:داداش الان مشکل گوشی من این هست که وقتی میخوام با هر وی-پی-انی وارد بشم خطای کرنل میده اگه کرنل سالم داریم لینک بدید ممنون
کسی راهی بلد نیست؟
-
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
hmq.s نوشته شده:سلام علیکم و خسته نباشید
یه سوال در مورد هندزفری های قابل استفاده تو جی4:
من یبار هندزفری گوشی سونی رو به جی 4 وصل کردم که هم صداش خیلی ضعیف بود و هم اینکه کلیدهای کنترلیش اصلا کار نکرد.
آیا اصلا میشه هندزفری کنترل دار (کلید کنترلی دار) بهش وصل کرد و استفاده کرد ازش؟ چه مارک و مدلی؟؟
دوما میشه هندزفری بلوتوث با همین شرایط (دارای کلید کنترل صدا و ترک و ...) رو بهش وصل کرد؟ {[External Link Removed for Guests]}

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
متن کامل خطا رو بنويسيد تا بشه بررسي کرد
در مورد ماژولها هم بر اساس نام ميتونيد پيدا کنيد، مواردي هم در همين بخش دوستان مشخص کردند، اما براي هر گوشي يکسان نيست نام قايلها و در کل بايد با آزمون و خطا جلو رفت
متن کامل خطا رو بنويسيد تا بشه بررسي کرد
در مورد ماژولها هم بر اساس نام ميتونيد پيدا کنيد، مواردي هم در همين بخش دوستان مشخص کردند، اما براي هر گوشي يکسان نيست نام قايلها و در کل بايد با آزمون و خطا جلو رفت
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
یه مشکل دارم با وی-پی-ان که نمیاد هیچ وی-پی-انی نمیاد خطا میده متن خطا مینویسم ببینم کسی میتونه کمک کنه رامی هم که نصب کردم رام خود انجمن هست که بکاپ گرفته شده بود
problem creating tun interface
possibly the tun.ko kernel module is not loaded in your android kernel
problem creating tun interface
possibly the tun.ko kernel module is not loaded in your android kernel