سوالات و اشکالات GLX G4

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: سوالات و اشکالات GLX G4

پست توسط Mahdi1944 »

,
برنامه TUN.ko Installer رو نصب و با اون تست کنيد، ممکنه بتونه اين فايل رو جايگزين کنه، اين فايل در خود کرنل نيست و در فولدر ماژول‌هاي کنار کرنل هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط Â D Ï B »

با سلام خدمت همه دوستان
من چندتا سوال دارم ممنون میشم هر کس پاسخ بده
1 گوشی G4 کابل HDMI می خوره ؟
2 چرا بنچمارک G4 از GLX Z1 پایین تره ( حدودا 3000 امتیاز ) این اختلاف امتیاز عادی هست ؟
3 امکان داره نحو اورکلاک کردن رو بگید ! ( من برنامه اورکلاک دارم ولی بیشتر از 1000HZ نمیشه همون ماکزیمم خود گوشی نمی تونم بیشترش کنم )
4 میشه رام گوشی های دیگرو روی G4 نصب کرد ؟
5 اگه امکان داره رام گوشی G4 رو قرار بدین ( رام رسمی نسخه جدید یا غیر رسمی )
6 چطور میتونم گزینه installed zip file form sdcard رو بیارم ؟
( گوشی من با vroot روت شده )
ممنون میشم کسی به سوالاتم پاسخ بده
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط maremat »

سلام مهدی جان خسته نباشی به خاطر زحماتی که میکشی و وقتی که واسه بچه ها میذاری خیلی ممنونم.مهدی جان من از g4nfc خودم که برج 12 سال 92 خریدم و ورژن رام اون هست2.3.1 هم با ریکاوری گوشی بک اپ گرفتم به حجم 50مگابایت که نمیدونم کامل هست یا نه و هم با کاستوم ریکاوری twrp یه بکاپ تهیه به حجم 499مگابایت کردم البته تو سایت نوشته بودید که نمیشه قبل روت و این کاستوم ریکاوری بکاپ تهیه کرد.به هر حال الان میخوام این بکاپ برسونم به شما چون فکر کنم جدید هم باشه مخصوصا واسه nfc.حالا راهنماییم کنید چطوری برسونم به شما تا کارهایی که لازمه رو روش انجام بدبد؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

D Ï  ,
1- خير
2- چون گوشي Z1 از GPU قدرتمندتري بهره ميبره و اين اختلاف به همين دليل هست.
3- براي اورکلاک نياز به تغيير در رديف‌هاي پاور و فرکانس روي کرنل هست که متاسفانه به دليل در دسترس نبودن کرنل، امکان افزايش اون وجود نداره
4- خير، مگر اينکه پورت بشه، براي پورت کردن هم در همين بخش اطلاعات خوبي پيدا خواهيد کرد
5- اين رامها در همين بخش هم نسخه‌ي اصلي و هم نسخه‌ي بکاپ گرفته شده با TWRP ارائه شده
6- منظور شما اين گزينه در کجا هست؟ اگر منظور شما در ريکاوري هست، بايد TWRP‌يا CWM نصب کنيد

,
ممنون از شما
بکاپي که با ريکاوري خود گوشي گرفتيد که فقط از پارتيشن ديتا هست و کاربردي نداره، اما بکاپي که از طريق TWRP گرفتيد، مهم نيست قبل يا بعد از روت باشه. اگر از پارتيشن‌هاي system, boot حداقل گرفته شده باشه همون فريموير هست و براي بکاپ با TWRP نياز يا الزامي به روت بودن نيست
لطفا اون رو در سايتهاي آپلود مثل mediafire و يا همون آپلود سنترهايي که قبلا دوستان آپلود کردند آپلود و لينک اون رو خودتون در تاپيکي مخصوص اين گوشي ارسال بفرماييد تا به نام خودتون باشه
اگر حجم فايل زياد هست و ممکنه وسط آپلود به دليل نوسانات اينترنت مشکلي داشته باشه، اون رو با winrar‌به چند قسمت (با استفاده از امکان split) تقسيم کنيد و به صورت چند پارت آپلود کنيد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط maremat »

Mahdi1944 نوشته شده:  D Ï  ,
1- خير
2- چون گوشي Z1 از GPU قدرتمندتري بهره ميبره و اين اختلاف به همين دليل هست.
3- براي اورکلاک نياز به تغيير در رديف‌هاي پاور و فرکانس روي کرنل هست که متاسفانه به دليل در دسترس نبودن کرنل، امکان افزايش اون وجود نداره
4- خير، مگر اينکه پورت بشه، براي پورت کردن هم در همين بخش اطلاعات خوبي پيدا خواهيد کرد
5- اين رامها در همين بخش هم نسخه‌ي اصلي و هم نسخه‌ي بکاپ گرفته شده با TWRP ارائه شده
6- منظور شما اين گزينه در کجا هست؟ اگر منظور شما در ريکاوري هست، بايد TWRP‌يا CWM نصب کنيد

,
ممنون از شما
بکاپي که با ريکاوري خود گوشي گرفتيد که فقط از پارتيشن ديتا هست و کاربردي نداره، اما بکاپي که از طريق TWRP گرفتيد، مهم نيست قبل يا بعد از روت باشه. اگر از پارتيشن‌هاي system, boot حداقل گرفته شده باشه همون فريموير هست و براي بکاپ با TWRP نياز يا الزامي به روت بودن نيست
لطفا اون رو در سايتهاي آپلود مثل mediafire و يا همون آپلود سنترهايي که قبلا دوستان آپلود کردند آپلود و لينک اون رو خودتون در تاپيکي مخصوص اين گوشي ارسال بفرماييد تا به نام خودتون باشه
اگر حجم فايل زياد هست و ممکنه وسط آپلود به دليل نوسانات اينترنت مشکلي داشته باشه، اون رو با winrar‌به چند قسمت (با استفاده از امکان split) تقسيم کنيد و به صورت چند پارت آپلود کنيد

اقا مهدی شما استاد ما هستی وقتی شما هستی ما چی کاره ایم.واسه منم فرقی نداره که
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط maremat »

با winrar زیپ کردم حجمش شد 240 مگابایت حدودا
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
از شما سپاسگزارم، در مورد حجم هم درست هست :D

Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط maremat »

دوست عزیز اقا مهدی با اجازتون تو یه تایپیک تو صفحه اول جدا از این تایپیک گذاشتم و لینک هم گذاشتم.میخواستم لطف کنید زحمت بکشید ببینید چی کارا میشه روش انجام داد. مثلا واسه افزایش رم یا کارای دیگه یا swap کنید این ورژن هم.چون من ترسیدم اون پک که واسه g4 پیشنهادی شما رو رو nfc نصب کنم.من با نمایندگی خدمات پس از فروش اشنا هستم میپرسم ببینم اونا چیزی از سورس و کرنل چیزی دارن.به نظر شما نمایندگی ها دارن یا فقط دسته شرکته؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
ضمن تشکر از زحمتي که کشيديد، متاسفانه من به اين گوشي دسترسي ندارم که تست کنم، اما پکيج‌هاي TWRP, Gapps, SWAP, SuperSU که ارائه شده قابل اعمال روي اين رام هم هست و بعد از نصب TWRP به راحتي سه پکيج اشاره شده رو ميتونيد نصب کنيد :D

Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط maremat »

شما زحمت میکشید تو این زمونه که ادم همش وقت کم میاره شما لطف میکنید و وقت میذارید تک تک پست هارو میخونید و از علمتون همه رو بهرمند میکنید.دستتون واقعا درد نکنه حاج مهدی گل.باشه منتظر میمونم تا این پک اماده بشه.اگه نزدیک بودم به شما گوشی رو میرسوندم بهتون اما من قزوین هستم و شما اگه درست گفته باشم شیراز.باز اگه لازمه من میتونم پست کنم گوشی رو؟ این گوشی فقط مشکل کمبود ram اجرایی داره 473مگا حدودا کمه واقعا.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

پست توسط dariush711 »

سلام دوستان.من میخوام گوشیمو روت کنم اما دقیقا نمیدونم چه مراحیلو باید و به چه ترتیبی انجام بدم.اگه لطف کنین و به ترتیب بم بگید خیلی ممنون میشم که به تربیت به کدوم تاپیک ها مراجعه کنم.با تشکر و سپاس فراوان
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
شما با استفاده از آموزش‌هايي که در سايت وجود داره و همينطور فايلهاي مربوط به گوشي خودتون به اين ترتيب عمل کنيد
نصب درايور MTK
دانلود SP FlashTool
دانلود فريموير مورد نظر و کاستوم ريکاوري مخصوص گوشي خودتون
بردن گوشي به حالت دانلود مود و فلش زدن فريموير و يا ريکاوري
دانلود و نصب بکيچ SuperSU و نصب اون توسط کاستوم ريکاوري
بعد از انجام موفق اين مراحل، گوشي شما روت شده

ارسال پست

بازگشت به “GLX”