دانلود جديدترين و بهترين زنگها
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
ضمن تشکر از آقا فرهاد عزیز
منم این سایتو پیشنهاد می دم : [External Link Removed for Guests]
البته هم سایتی که من پیشنهاد دادم و هم مدیر سایت ( آقا فرهاد ) - در صورتی که فایل شما دانلود نشه - فایلتون را پاک یا غیر فعال می کنه !
ولی اگر می خواهید که این طور نشه - بعد از آپلود فایلتون - حداقل یک بار - اونو دانلود کنید !!!
اگر هم از همه بهترش را بخواهید آدرس میلتون را PM بزنید تا برایتان دعوت نامه پرشین گیگ بفرستم .
خود من هم از آقا محسن ( Mohsen1001 ) دعوت نامه گرفتم که همینجا از ایشون تشکر می کنم .
منم این سایتو پیشنهاد می دم : [External Link Removed for Guests]
البته هم سایتی که من پیشنهاد دادم و هم مدیر سایت ( آقا فرهاد ) - در صورتی که فایل شما دانلود نشه - فایلتون را پاک یا غیر فعال می کنه !
ولی اگر می خواهید که این طور نشه - بعد از آپلود فایلتون - حداقل یک بار - اونو دانلود کنید !!!
اگر هم از همه بهترش را بخواهید آدرس میلتون را PM بزنید تا برایتان دعوت نامه پرشین گیگ بفرستم .
خود من هم از آقا محسن ( Mohsen1001 ) دعوت نامه گرفتم که همینجا از ایشون تشکر می کنم .

[External Link Removed for Guests]

-

-

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
osilatoria جان
ممنون از شما
البته اين توضيح رو اضافه کنم، بنده از منتقدين سرسخت اين فيلم هستم و به هيچ وجه اين فيلم رو تاييد نميکنم، اما 70% شخصيت ناجي رو قبول دارم و به همين دليل هم آواتارم رو اين قرار دادم ، همين
ممنون از شما
البته اين توضيح رو اضافه کنم، بنده از منتقدين سرسخت اين فيلم هستم و به هيچ وجه اين فيلم رو تاييد نميکنم، اما 70% شخصيت ناجي رو قبول دارم و به همين دليل هم آواتارم رو اين قرار دادم ، همين

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
osilatoria جان خیلی خوب بود .
و جا داره که از دوستمون neveRmind هم تشکر کنم - کارشون خیلی خوبه !
اگر امکان داره موزیک خالص و بدون صدای خواننده - قرار بده ( مثل ماتریکس )
توی مکانهای عمومی آهنگ با صدای خواننده - یه خورده ( ض ا ی ع ) هست.
بعد هم در صورت امکان به فرمت Wav یا Amr باشه - بهتره . ( اینجوری همه استفاده می کنند )
توی بعضی گوشی ها Mp3 برای صدای زنگ ساپورت نمیشه - مگر اینکه کدک نصب بشه !
موفق باشید
و جا داره که از دوستمون neveRmind هم تشکر کنم - کارشون خیلی خوبه !
اگر امکان داره موزیک خالص و بدون صدای خواننده - قرار بده ( مثل ماتریکس )
توی مکانهای عمومی آهنگ با صدای خواننده - یه خورده ( ض ا ی ع ) هست.
بعد هم در صورت امکان به فرمت Wav یا Amr باشه - بهتره . ( اینجوری همه استفاده می کنند )
موفق باشید

-
Reza-2006 نوشته شده:osilatoria
موفق باشید
بلی چشم من تا جایی که بشه این کا رو انجام میدم ولی همونطور که خودتون هم می دونید فرمت Wav حجم خیلی بیشتری نسبت به Mp3 داره و به طبع اون دانلود و آپلودش سخت میشه اونایی که حجمش زیاده رو من با فرمت Mp3 میزارم دوستان خودشون با Jet Audio لطف کنن Convert کنن

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
osilatoria جان
MP3 يک استاندارد فراگير و قابل اجرا در اکثر گوشيهاي امروزي هست، لطفا فايلها رو تا حد امکان با MP3 قرار بديد،اينکه مثلا 6600 يا SX1 امکان خوندن و قرار دادن MP3 به عنوان زنگ رو در حالت عادي ندارند دليل بر آپلود و دانلود فايلهاي حجيم Wav نيست، از طرفي عکس اين موضوع هم هست، مثلا 6230 امکان خوندن WAV رو نداره و ....
پس لطفا به همين روند فعلي خودتون ادامه بديد
MP3 يک استاندارد فراگير و قابل اجرا در اکثر گوشيهاي امروزي هست، لطفا فايلها رو تا حد امکان با MP3 قرار بديد،اينکه مثلا 6600 يا SX1 امکان خوندن و قرار دادن MP3 به عنوان زنگ رو در حالت عادي ندارند دليل بر آپلود و دانلود فايلهاي حجيم Wav نيست، از طرفي عکس اين موضوع هم هست، مثلا 6230 امکان خوندن WAV رو نداره و ....
پس لطفا به همين روند فعلي خودتون ادامه بديد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
ذکر یک نکته لازم هست : فرمت wav موبایل با فرمت wav کامپوتر فرق داره !
دوستانی که از 6600 و پی سی سویت فوقلاده قدرتمندش - استفاده کردند - حتما این تفاوت را حس کردند !
امتحانش هم ضرری نداره .
اکثریت گوشی های 2004 به پایین از فرمت Mp3 در زنگ استفاده نمی کنند و قاعدتا تعدادشان و تنوع مدلشان خیلی بیشتر از گوشی هایی هست که از فرمت Wav استفاده نمی کنند . البته این حالت با نصب برنامه های پخش کننده فرمت Mp3 در موبایل فرق داره
در گوشی 6600 هم کدک Mp3 قابل نصب برای زنگ - فقط برای فریم ویر 5.27 هست و این کدک برروی فریم ویر 4.09 نصب نمی شود !!!
=================================================================================
این هم دوتا زنگ جوون پسند و تند برای موبایل با کیفیت بالا و البته به فرمت Mp3 :
زنگهای This Is و Ya Eshwa
دوستانی که از 6600 و پی سی سویت فوقلاده قدرتمندش - استفاده کردند - حتما این تفاوت را حس کردند !
امتحانش هم ضرری نداره .
اکثریت گوشی های 2004 به پایین از فرمت Mp3 در زنگ استفاده نمی کنند و قاعدتا تعدادشان و تنوع مدلشان خیلی بیشتر از گوشی هایی هست که از فرمت Wav استفاده نمی کنند . البته این حالت با نصب برنامه های پخش کننده فرمت Mp3 در موبایل فرق داره
در گوشی 6600 هم کدک Mp3 قابل نصب برای زنگ - فقط برای فریم ویر 5.27 هست و این کدک برروی فریم ویر 4.09 نصب نمی شود !!!
=================================================================================
این هم دوتا زنگ جوون پسند و تند برای موبایل با کیفیت بالا و البته به فرمت Mp3 :
زنگهای This Is و Ya Eshwa

-