سوالات و مشکلات GLX Snowy DualCore
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
سوالات و مشکلات GLX Snowy DualCore
سلام
دو روزه گوشی اسنوی خریدم ازش راضیم فقط وقتی پیام یا تماس بی پاسخ ویا کاهش شارژ باتری داشته باشم چراخ چشمک زن بالای گوشی نشان داده نمیشه علت چیست ؟لطفا جواب دهید
دو روزه گوشی اسنوی خریدم ازش راضیم فقط وقتی پیام یا تماس بی پاسخ ویا کاهش شارژ باتری داشته باشم چراخ چشمک زن بالای گوشی نشان داده نمیشه علت چیست ؟لطفا جواب دهید

- سپاسهای ارسالی: 11 بار
- سپاسهای دریافتی: 16 بار
Re: سوالات و مشکلات GLX Snowy DualCore
فريموير رسمي با کاستوم ريکاوري TWRP 2.4.4.0 و حافظهي SWAP شده
سلام آقا مهدی من تمام کارهایی رو که گفتید انجام دادم ولی فقط حافظه داخلی گوشیم به 500 کاهش پیدا کرد و [COLOR=#548DD4]حافظه نصب برنامه هام به همون صورت قبل یعنی همون 500 مگ باقی موند و به 2 گیگ افزایش پیدا نکرد
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
سلام آقا مهدی من تمام کارهایی رو که گفتید انجام دادم ولی فقط حافظه داخلی گوشیم به 500 کاهش پیدا کرد و [COLOR=#548DD4]حافظه نصب برنامه هام به همون صورت قبل یعنی همون 500 مگ باقی موند و به 2 گیگ افزایش پیدا نکرد
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
سفر باید کرد تا پخته شود

mori_sk نوشته شده: فريموير رسمي با کاستوم ريکاوري TWRP 2.4.4.0 و حافظهي SWAP شده
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
آقا مهدی مشکل با یه تنظیمات کارخانه حل شد . درست همونی شد که شما میگفتید حالا با اینهمه فضا کلی میشه بازی و نرم افزار رو گوشی داشت .
دستتون درد نکنه شما و این انجمن نمرتون بیسته

سفر باید کرد تا پخته شود

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
اين چراغ الزاما براي اين کار نيست و بسياري از برندها مثل سامسونگ اصلا چنين چراغي رو ندارند. اما شايد برنامههايي باشند که اين کار رو انجام بدن، براي مثال Handcent SMS براي SMS ظاهرا اين قابليت رو داره.
اين چراغ الزاما براي اين کار نيست و بسياري از برندها مثل سامسونگ اصلا چنين چراغي رو ندارند. اما شايد برنامههايي باشند که اين کار رو انجام بدن، براي مثال Handcent SMS براي SMS ظاهرا اين قابليت رو داره.
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
aahhy نوشته شده:سلام
سلام
اول ممنون بابت زحماتتان.
دوم اینکه مگر اصلا چراغ چشمک زن داره این گوشی؟
باتشکر
-
- سپاسهای ارسالی: 12 بار
- سپاسهای دریافتی: 4 بار
سلام و خداقوت
من دوتا شماره توی مخاطبام دارم به این شکل
*******0***
*******9***
اعداد مشخص شده با ستاره در هر دو شماره یکی هستند.
دوتا مخاطب جداگانه هستن ولی از هر کدام از شماره ها تماس یا پیامک داشته باشم به اسم یکیشون نشون میده، یه سونی اریکسون ویندوز موبایل داشتم همینطور بود مشکلش این بود که ۷ تا شماره آخر رو چک میکرد توی تنظیمات داشت و تغییر دادم که ۸ شماره چک کنه درست شد ولی اینو نمیدونم چطور میشه
من دوتا شماره توی مخاطبام دارم به این شکل
*******0***
*******9***
اعداد مشخص شده با ستاره در هر دو شماره یکی هستند.
دوتا مخاطب جداگانه هستن ولی از هر کدام از شماره ها تماس یا پیامک داشته باشم به اسم یکیشون نشون میده، یه سونی اریکسون ویندوز موبایل داشتم همینطور بود مشکلش این بود که ۷ تا شماره آخر رو چک میکرد توی تنظیمات داشت و تغییر دادم که ۸ شماره چک کنه درست شد ولی اینو نمیدونم چطور میشه

- تماس:
,
Go Contact Ex رو تست کنيد، احتمالا مشکل شما حل خواهد شد
Go Contact Ex رو تست کنيد، احتمالا مشکل شما حل خواهد شد
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

سلام آقا مهدی من بازی آسفالت 7 رو میخوام نصب کنم . مثل اینکه طریقه نصب کردنش روی گوشی های روت شده و روت نشده فرق داره
من تمام فایل ها رو برای گوشی روت شده دانلود کردم که به شرح زیرِ :
1- Titanium.Backup.5.1.1.apk
2- com.gameloft.android.ANMP.GloftA7HM-20120726-121626
3- com.gameloft.android.ANMP.GloftA7HM-20120726-121626.tar
4- فایل نصبی آسفالت 7 برای گوشی روت شده
5- دیتای بازی با حجم 950 mb
تو توضیحاتی که از سایتای دیگه خوندم اینطور میگفتن که بعد از نصب بازی ، بازی رو باز نکنید فایل شماره 1 رو نصب کنید و وارد بشید از داخل اون از برنامه آسفالت بکاپ بگیرید به sd برید و بکاپ رو پاک کنید و فایلهای 2 و 3 را جایگزین کنید و سپس دوباره وارد برنامه 1 شوید و ریستور کنید . بعد ریختن فایل دیتا در محل مورد نظر روی sd وارد بازی شوید و از بازی لذت ببرید .
حالا مشکل اینجاست که توی همون مرحله اول وقتی فایل 1 رو نصب میکنم و برنامه رو باز میکنم با این پیام روبرو میشم و هیچ اتفاقی نمیوفته :
Google play store is taking along time to respond if the problem persists,please un-install & reinstall your PRO key
البته کنار برنامه Titanium backup دو فایل به نامهای Titanium Backup PRO Key 1.2.1.apk و LuckyPatcher.apk هست که اونا رو هم نصب میکنم
ازتون تقاضا دارم که اگه میتونید این بازی رو روی گوشی های روت شده اسنووی پلاس راه اندازی کنید و آموزشش رو برای استفاده بچه های انجمن قرار بدید
روت گوشی منم : فريموير رسمي با کاستوم ريکاوري TWRP 2.4.4.0 و حافظهي SWAP شده
منبع دانلود فایل ها و دیتای بازی : [External Link Removed for Guests]
خدا خیرتون بده
من تمام فایل ها رو برای گوشی روت شده دانلود کردم که به شرح زیرِ :
1- Titanium.Backup.5.1.1.apk
2- com.gameloft.android.ANMP.GloftA7HM-20120726-121626
3- com.gameloft.android.ANMP.GloftA7HM-20120726-121626.tar
4- فایل نصبی آسفالت 7 برای گوشی روت شده
5- دیتای بازی با حجم 950 mb
تو توضیحاتی که از سایتای دیگه خوندم اینطور میگفتن که بعد از نصب بازی ، بازی رو باز نکنید فایل شماره 1 رو نصب کنید و وارد بشید از داخل اون از برنامه آسفالت بکاپ بگیرید به sd برید و بکاپ رو پاک کنید و فایلهای 2 و 3 را جایگزین کنید و سپس دوباره وارد برنامه 1 شوید و ریستور کنید . بعد ریختن فایل دیتا در محل مورد نظر روی sd وارد بازی شوید و از بازی لذت ببرید .
حالا مشکل اینجاست که توی همون مرحله اول وقتی فایل 1 رو نصب میکنم و برنامه رو باز میکنم با این پیام روبرو میشم و هیچ اتفاقی نمیوفته :
Google play store is taking along time to respond if the problem persists,please un-install & reinstall your PRO key
البته کنار برنامه Titanium backup دو فایل به نامهای Titanium Backup PRO Key 1.2.1.apk و LuckyPatcher.apk هست که اونا رو هم نصب میکنم
ازتون تقاضا دارم که اگه میتونید این بازی رو روی گوشی های روت شده اسنووی پلاس راه اندازی کنید و آموزشش رو برای استفاده بچه های انجمن قرار بدید
روت گوشی منم : فريموير رسمي با کاستوم ريکاوري TWRP 2.4.4.0 و حافظهي SWAP شده
منبع دانلود فایل ها و دیتای بازی : [External Link Removed for Guests]
خدا خیرتون بده

سفر باید کرد تا پخته شود

GLX_SNOWY_DUALCORE_20130204_105746_ROOT_GAPPS_TWRP_SWAP_ROM
این نسخه جدید تره یا این یکی ؟
گیج شدم !
نکنه جفتش یکیه ؟؟؟؟؟
این نسخه جدید تره یا این یکی ؟
گیج شدم !
نکنه جفتش یکیه ؟؟؟؟؟
سفر باید کرد تا پخته شود

- تماس:
,
خوب واضح هست، نسخهي جديد امروز منتشر و با نسخةي قبلي جايگزين شده. تغييرات اون هم در تاپيک اخبار اين بخش قابل مشاهده و پيگيري هست
در مورد اسفالت هم نسخهي عادي و با ديتاي پک نشده که همون نسخهي asphalt 7 1.0 هست روي تمام گوشيها نصب ميشه و نيازي به روت نداره. اما اين نسخه کمي در جزئيات بازي ناقص هست. نسخهاي که نياز به روت داره asphalt7 1.0.5 هست که بايد حتما روت شده باشه و با استفاده از Google Play Installer Patched مارکت رو پچ کنيد. اين نسخه از استاندارد جديد OBB استفاده ميکنه و فايل ديتا يکتا هست. البته يک فايل پچ هم کنار اون هست که در مجموع دو فايل OBB هستند. براي اجزاي بازي کافيه مارکت رو پچ کنيد، اينترنت رو قطع و فايل اجرايي اسفالت رو نصب و ديتاي اون رو در android/obb کپي کنيد
خوب واضح هست، نسخهي جديد امروز منتشر و با نسخةي قبلي جايگزين شده. تغييرات اون هم در تاپيک اخبار اين بخش قابل مشاهده و پيگيري هست
در مورد اسفالت هم نسخهي عادي و با ديتاي پک نشده که همون نسخهي asphalt 7 1.0 هست روي تمام گوشيها نصب ميشه و نيازي به روت نداره. اما اين نسخه کمي در جزئيات بازي ناقص هست. نسخهاي که نياز به روت داره asphalt7 1.0.5 هست که بايد حتما روت شده باشه و با استفاده از Google Play Installer Patched مارکت رو پچ کنيد. اين نسخه از استاندارد جديد OBB استفاده ميکنه و فايل ديتا يکتا هست. البته يک فايل پچ هم کنار اون هست که در مجموع دو فايل OBB هستند. براي اجزاي بازي کافيه مارکت رو پچ کنيد، اينترنت رو قطع و فايل اجرايي اسفالت رو نصب و ديتاي اون رو در android/obb کپي کنيد
-
- سپاسهای ارسالی: 12 بار
- سپاسهای دریافتی: 4 بار
بازم سلام
با اجازه
من نقطه پایینی پ و چ و حتی پایین ی رو نصفه میبینم توی پیامک ها یا اسکایپ و خیلی جاهای دیگه این مشکل از فونت هست یا فاصله خطوط و آیا قابل حل هست. من احساس میکنم فاصله خطوط رو کم گذاشتن که اینطوری بعضی حروف نصف پایینش دیده نمیشه. ممنون از کمک شما عزیزان
با اجازهمن نقطه پایینی پ و چ و حتی پایین ی رو نصفه میبینم توی پیامک ها یا اسکایپ و خیلی جاهای دیگه این مشکل از فونت هست یا فاصله خطوط و آیا قابل حل هست. من احساس میکنم فاصله خطوط رو کم گذاشتن که اینطوری بعضی حروف نصف پایینش دیده نمیشه. ممنون از کمک شما عزیزان

- تماس:
,
اندازهي پيشفرض فونت روي بزرگ هست، شما اون رو به نرمال تغيير بديد، احتمالا مشکلتون حل خواهد شد
اندازهي پيشفرض فونت روي بزرگ هست، شما اون رو به نرمال تغيير بديد، احتمالا مشکلتون حل خواهد شد