سوالات و اشکالات GLX G3

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: سوالات و اشکالات GLX G3

پست توسط Mahdi1944 »

,
در تاپبک زير نسخه‌ي GLX_G3_V.2.5.7_20130401_ROOT_GAPPS_TWRP_SWAP_ROM رو دانلود و نصب بفرماييد
glx-t107072.html
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 190 بار

پست توسط mohammadmun62 »

ممنون ببخشید کیفیت دوربین با این آپدیت فرق کرده یا همون هست؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
کيفيت خير، اما مشکل فوکوس و وارونه بودن حذف شده. کيفيت دوربين در هر دو فريموير عالي و قابل قبول هست

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط mohammadmun62 »

سلام ببخشید هرکاری میکنم که گوشی در حالت دانلودینگ بره ،نمیشه. اصلا گوشی در این حالت نمیره
قرار نیست مگه گوشی روشن بشه و یک صفحه آبی بیاد با چند تا گزینه؟
برای نصب در دیواس منیجر نیز هیچ گزینه ای نمیاد که بخوام اونو آپدیت کنم تا سخت افزار رو بشناسه
ممنونم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
سلام
در حالت دانلودينگ هيچ عکس العملي روي گوشي مشاهده نخواهيد کرد. شما تمام کليد‌هاي VolUp,VolDown, Power رو با هم در حالي که گوشي خاموش هست بايد گرفته و کابل متصل به کامپيوتر رو به گوشي متصل کنيد. اگر درست انجام داده باشيد. گزينه‌اي نصب نشده در device manager اضافه خواهد شد

در صورتي که عمل نميکنه، يکبار باتري رو خارج کرده و 10 ثانيه صبر کرده و بعد از گذاشتن باتري، مجددا روال بالا رو تست بفرماييد

New Member

پست توسط mohamadtaker »

سلام
آقا من این گوشیو از اسیت جی ال ایکس سفارش دادم امروز به دستم رسید
همه چزیش عالیه فقط صداش خیلیییییی خرابه بلندیش بد نیست(تو بعضی آهنگا کمه) ولی خیلی خررر خررر میکنه بدتور رو اعصابمه اصلا" نمیشه باهاش کنار اومد
یه چیز دیگه اینکه موقع فیلم گرفتن دوربینش هی تق تق میکنه و توی فیلمم صداش هست لطفا" بگید باید چکار کنم واسه این دوتا مشکل
ممنون
New Member
سپاس‌های ارسالی: 3 بار

پست توسط fesqel »

نمی‌دونم ایراد از چی بود، دوبار امتحان کردم و نشد، اما دفعه‌ی سوم به راه افتاد. فایل گفته شده رو نصب کردم، حافظه‌ی اینترنال رو فرمت کردم و از همون‌جا گوشی رو ریست کردم. وقتی بالا اومد اندروید سی و خرده‌ای آپتیمایزیشن داشت که انجام داد و گوشی بالا اومد. تنظیمات استورج رو هم مطابق گفته‌ی شما تغییر دادم. مشکل دوربین معکوسش حل شده و فوکوسش هم درست شده. اما اپلیکیشن‌های گوگل هنوز نصب نمی‌شن. گوگل‌پلیش اجرا نمی‌شه(یه پنجره میاد و سریع بسته می‌شه)، گوگل‌پلی سرویس نصب نمیشه و App not installed میده. در نتیجه جی‌تاک و گوگل‌پلاس اجرا نمی‌شن و هی بهونه‌ی گوگل‌پلی سرویس رو میدن.
میشه راهنمایی کنین؟
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط mohammadmun62 »

سلام
واقعا خسته نباشید.من آپدیت روت شده 2.5.7 برای g3 را دیشب نصب کردم ولی سرعتش یکی هست و اینکه مگه نمیشه بعضی برنامه ها رو غیر فعال کرد تا سرعت رم و فضای خالی رم که 512 مگابایت هست را بیشتر کنه؟
هرکاری کردم نشد.آیا میشه نرم افزار ها رو غیر فعال کرد مثل گوشی روت شده فضا برای رم 512 بیشتر بشه؟
ممنون از پاسخی که میدید.
راستی این نسخه TWRP 2.5.0.0 جدیدترین هست همون که نوشتید(پیشنهاد ما)؟؟؟ :-(
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
اينطور که توصيف کرديد، مشکل پارگي و يا ايراد در اسپيکر هست که بايد تعويض بشه
براي رفع مشکل صداي فوکوس اتوماتيک هم ميتونيد اون رو از حالت اتوماتيک خارج کنيد، يک بار tap کنيد روي صفحه، فوکوس اتوماتيک غير فعال ميشه و ديگه مشکلي نخواهيد داشت

, شما مستر ريست نکرديد و پارتيشن ديتا رو حذف نکرديد. شايد هم بعد از مستر ريست، مجددا ديتاي قبلي رو ريستور کرديد، براي فعال شدن گوگل بايد حتما گوشي مستر ريست بشه. همچنين شما تست کنيد ببينيد اصلا موري شما SWAP شده يا خير، به نظر ميرسه بعد از نصب، باتري گوشي رو خارج نکرديد و برنامه‌هاي DATA همچنان وجود داره
اين موارد رو بررسي و نتيجه رو اعلام بفرماييد

,
با برنامه‌هاي Autostarts و Go Task Manager Ex ميتونيد برنامه‌ها و رخدادهاي ناخواسته رو مديريت و غير فعال کنيد
TWRP فعلا جدا هست و بايد بعد از نصب نسخه‌ي روت شده فريموير. اون رو از طريق TWRP 2.4.4.0 نصب بفرماييد

New Member
سپاس‌های ارسالی: 7 بار

مشکلات g3

پست توسط SHAM2 »

سلام
قاب گوشی خیلی افتضاع است اصلا کامل جفت نمیشه تصویر
go sms pro 4.81 روی گوشی نصب نمیشه تصویر
راهی برای نمایش دادن آمدن اس ام اس یا تلفن از دست رفته نیست
تا خود گوشی روشن نکنی متوجه نمیشی تصویر
برنامه go sms pro هم که فقط یک سیم میشناسه تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
منظور شما از قاب گوشي دقيقا چي هست؟ بدنه و درب پشتي گوشي کيفيت خوبي داره و گوشي من هيچ مشکلي نداره
براي نصب Go SMS Pro نسخه‌ي قبلي رو حذف کنيد، نسخه‌ي جديد نصب خواهد شد
منظور شما از نمايش تماسهاي از دست رفته رو متوجه نشدم، لطفا بيشتر توضيح بديد
اين مشکل مربوط به Go SMS در JB هست که بايد اين برنامه در اپديت‌هاي بعدي مشکل رو رفع کنه

New Member

پست توسط kmahdi74 »

با سلام
با تشکر از mahdi1944 که اینهمه اطلاعات و راهنمایی درباره گوشی های GLX بدون هیچ چشمداشتی در اختیار کاربران میذارن.
فقط می خواستم از شما (mahdi1944) بپرسم چرا یک صفحه برای معرفی کامل گوشی G3 درست نمی کنید مثل گوشی های G4 و SNOWY
ارسال پست

بازگشت به “GLX”