سوالات و اشکالات GLX G3
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: سوالات و اشکالات GLX G3
,
در تاپبک زير نسخهي GLX_G3_V.2.5.7_20130401_ROOT_GAPPS_TWRP_SWAP_ROM رو دانلود و نصب بفرماييد
glx-t107072.html
در تاپبک زير نسخهي GLX_G3_V.2.5.7_20130401_ROOT_GAPPS_TWRP_SWAP_ROM رو دانلود و نصب بفرماييد
glx-t107072.html
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 190 بار

- تماس:
,
کيفيت خير، اما مشکل فوکوس و وارونه بودن حذف شده. کيفيت دوربين در هر دو فريموير عالي و قابل قبول هست
کيفيت خير، اما مشکل فوکوس و وارونه بودن حذف شده. کيفيت دوربين در هر دو فريموير عالي و قابل قبول هست
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

سلام ببخشید هرکاری میکنم که گوشی در حالت دانلودینگ بره ،نمیشه. اصلا گوشی در این حالت نمیره
قرار نیست مگه گوشی روشن بشه و یک صفحه آبی بیاد با چند تا گزینه؟
برای نصب در دیواس منیجر نیز هیچ گزینه ای نمیاد که بخوام اونو آپدیت کنم تا سخت افزار رو بشناسه
ممنونم
قرار نیست مگه گوشی روشن بشه و یک صفحه آبی بیاد با چند تا گزینه؟
برای نصب در دیواس منیجر نیز هیچ گزینه ای نمیاد که بخوام اونو آپدیت کنم تا سخت افزار رو بشناسه
ممنونم

- تماس:
,
سلام
در حالت دانلودينگ هيچ عکس العملي روي گوشي مشاهده نخواهيد کرد. شما تمام کليدهاي VolUp,VolDown, Power رو با هم در حالي که گوشي خاموش هست بايد گرفته و کابل متصل به کامپيوتر رو به گوشي متصل کنيد. اگر درست انجام داده باشيد. گزينهاي نصب نشده در device manager اضافه خواهد شد
در صورتي که عمل نميکنه، يکبار باتري رو خارج کرده و 10 ثانيه صبر کرده و بعد از گذاشتن باتري، مجددا روال بالا رو تست بفرماييد
سلام
در حالت دانلودينگ هيچ عکس العملي روي گوشي مشاهده نخواهيد کرد. شما تمام کليدهاي VolUp,VolDown, Power رو با هم در حالي که گوشي خاموش هست بايد گرفته و کابل متصل به کامپيوتر رو به گوشي متصل کنيد. اگر درست انجام داده باشيد. گزينهاي نصب نشده در device manager اضافه خواهد شد
در صورتي که عمل نميکنه، يکبار باتري رو خارج کرده و 10 ثانيه صبر کرده و بعد از گذاشتن باتري، مجددا روال بالا رو تست بفرماييد
-
سلام
آقا من این گوشیو از اسیت جی ال ایکس سفارش دادم امروز به دستم رسید
همه چزیش عالیه فقط صداش خیلیییییی خرابه بلندیش بد نیست(تو بعضی آهنگا کمه) ولی خیلی خررر خررر میکنه بدتور رو اعصابمه اصلا" نمیشه باهاش کنار اومد
یه چیز دیگه اینکه موقع فیلم گرفتن دوربینش هی تق تق میکنه و توی فیلمم صداش هست لطفا" بگید باید چکار کنم واسه این دوتا مشکل
ممنون
آقا من این گوشیو از اسیت جی ال ایکس سفارش دادم امروز به دستم رسید
همه چزیش عالیه فقط صداش خیلیییییی خرابه بلندیش بد نیست(تو بعضی آهنگا کمه) ولی خیلی خررر خررر میکنه بدتور رو اعصابمه اصلا" نمیشه باهاش کنار اومد
یه چیز دیگه اینکه موقع فیلم گرفتن دوربینش هی تق تق میکنه و توی فیلمم صداش هست لطفا" بگید باید چکار کنم واسه این دوتا مشکل
ممنون
نمیدونم ایراد از چی بود، دوبار امتحان کردم و نشد، اما دفعهی سوم به راه افتاد. فایل گفته شده رو نصب کردم، حافظهی اینترنال رو فرمت کردم و از همونجا گوشی رو ریست کردم. وقتی بالا اومد اندروید سی و خردهای آپتیمایزیشن داشت که انجام داد و گوشی بالا اومد. تنظیمات استورج رو هم مطابق گفتهی شما تغییر دادم. مشکل دوربین معکوسش حل شده و فوکوسش هم درست شده. اما اپلیکیشنهای گوگل هنوز نصب نمیشن. گوگلپلیش اجرا نمیشه(یه پنجره میاد و سریع بسته میشه)، گوگلپلی سرویس نصب نمیشه و App not installed میده. در نتیجه جیتاک و گوگلپلاس اجرا نمیشن و هی بهونهی گوگلپلی سرویس رو میدن.
میشه راهنمایی کنین؟
میشه راهنمایی کنین؟

سلام
واقعا خسته نباشید.من آپدیت روت شده 2.5.7 برای g3 را دیشب نصب کردم ولی سرعتش یکی هست و اینکه مگه نمیشه بعضی برنامه ها رو غیر فعال کرد تا سرعت رم و فضای خالی رم که 512 مگابایت هست را بیشتر کنه؟
هرکاری کردم نشد.آیا میشه نرم افزار ها رو غیر فعال کرد مثل گوشی روت شده فضا برای رم 512 بیشتر بشه؟
ممنون از پاسخی که میدید.
راستی این نسخه TWRP 2.5.0.0 جدیدترین هست همون که نوشتید(پیشنهاد ما)؟؟؟
واقعا خسته نباشید.من آپدیت روت شده 2.5.7 برای g3 را دیشب نصب کردم ولی سرعتش یکی هست و اینکه مگه نمیشه بعضی برنامه ها رو غیر فعال کرد تا سرعت رم و فضای خالی رم که 512 مگابایت هست را بیشتر کنه؟
هرکاری کردم نشد.آیا میشه نرم افزار ها رو غیر فعال کرد مثل گوشی روت شده فضا برای رم 512 بیشتر بشه؟
ممنون از پاسخی که میدید.
راستی این نسخه TWRP 2.5.0.0 جدیدترین هست همون که نوشتید(پیشنهاد ما)؟؟؟

- تماس:
,
اينطور که توصيف کرديد، مشکل پارگي و يا ايراد در اسپيکر هست که بايد تعويض بشه
براي رفع مشکل صداي فوکوس اتوماتيک هم ميتونيد اون رو از حالت اتوماتيک خارج کنيد، يک بار tap کنيد روي صفحه، فوکوس اتوماتيک غير فعال ميشه و ديگه مشکلي نخواهيد داشت
, شما مستر ريست نکرديد و پارتيشن ديتا رو حذف نکرديد. شايد هم بعد از مستر ريست، مجددا ديتاي قبلي رو ريستور کرديد، براي فعال شدن گوگل بايد حتما گوشي مستر ريست بشه. همچنين شما تست کنيد ببينيد اصلا موري شما SWAP شده يا خير، به نظر ميرسه بعد از نصب، باتري گوشي رو خارج نکرديد و برنامههاي DATA همچنان وجود داره
اين موارد رو بررسي و نتيجه رو اعلام بفرماييد
,
با برنامههاي Autostarts و Go Task Manager Ex ميتونيد برنامهها و رخدادهاي ناخواسته رو مديريت و غير فعال کنيد
TWRP فعلا جدا هست و بايد بعد از نصب نسخهي روت شده فريموير. اون رو از طريق TWRP 2.4.4.0 نصب بفرماييد
اينطور که توصيف کرديد، مشکل پارگي و يا ايراد در اسپيکر هست که بايد تعويض بشه
براي رفع مشکل صداي فوکوس اتوماتيک هم ميتونيد اون رو از حالت اتوماتيک خارج کنيد، يک بار tap کنيد روي صفحه، فوکوس اتوماتيک غير فعال ميشه و ديگه مشکلي نخواهيد داشت
, شما مستر ريست نکرديد و پارتيشن ديتا رو حذف نکرديد. شايد هم بعد از مستر ريست، مجددا ديتاي قبلي رو ريستور کرديد، براي فعال شدن گوگل بايد حتما گوشي مستر ريست بشه. همچنين شما تست کنيد ببينيد اصلا موري شما SWAP شده يا خير، به نظر ميرسه بعد از نصب، باتري گوشي رو خارج نکرديد و برنامههاي DATA همچنان وجود داره
اين موارد رو بررسي و نتيجه رو اعلام بفرماييد
,
با برنامههاي Autostarts و Go Task Manager Ex ميتونيد برنامهها و رخدادهاي ناخواسته رو مديريت و غير فعال کنيد
TWRP فعلا جدا هست و بايد بعد از نصب نسخهي روت شده فريموير. اون رو از طريق TWRP 2.4.4.0 نصب بفرماييد
مشکلات g3
سلام
قاب گوشی خیلی افتضاع است اصلا کامل جفت نمیشه
go sms pro 4.81 روی گوشی نصب نمیشه
راهی برای نمایش دادن آمدن اس ام اس یا تلفن از دست رفته نیست
تا خود گوشی روشن نکنی متوجه نمیشی
برنامه go sms pro هم که فقط یک سیم میشناسه
قاب گوشی خیلی افتضاع است اصلا کامل جفت نمیشه

go sms pro 4.81 روی گوشی نصب نمیشه

راهی برای نمایش دادن آمدن اس ام اس یا تلفن از دست رفته نیست
تا خود گوشی روشن نکنی متوجه نمیشی

برنامه go sms pro هم که فقط یک سیم میشناسه

- تماس:
,
منظور شما از قاب گوشي دقيقا چي هست؟ بدنه و درب پشتي گوشي کيفيت خوبي داره و گوشي من هيچ مشکلي نداره
براي نصب Go SMS Pro نسخهي قبلي رو حذف کنيد، نسخهي جديد نصب خواهد شد
منظور شما از نمايش تماسهاي از دست رفته رو متوجه نشدم، لطفا بيشتر توضيح بديد
اين مشکل مربوط به Go SMS در JB هست که بايد اين برنامه در اپديتهاي بعدي مشکل رو رفع کنه
منظور شما از قاب گوشي دقيقا چي هست؟ بدنه و درب پشتي گوشي کيفيت خوبي داره و گوشي من هيچ مشکلي نداره
براي نصب Go SMS Pro نسخهي قبلي رو حذف کنيد، نسخهي جديد نصب خواهد شد
منظور شما از نمايش تماسهاي از دست رفته رو متوجه نشدم، لطفا بيشتر توضيح بديد
اين مشکل مربوط به Go SMS در JB هست که بايد اين برنامه در اپديتهاي بعدي مشکل رو رفع کنه
با سلام
با تشکر از mahdi1944 که اینهمه اطلاعات و راهنمایی درباره گوشی های GLX بدون هیچ چشمداشتی در اختیار کاربران میذارن.
فقط می خواستم از شما (mahdi1944) بپرسم چرا یک صفحه برای معرفی کامل گوشی G3 درست نمی کنید مثل گوشی های G4 و SNOWY
با تشکر از mahdi1944 که اینهمه اطلاعات و راهنمایی درباره گوشی های GLX بدون هیچ چشمداشتی در اختیار کاربران میذارن.
فقط می خواستم از شما (mahdi1944) بپرسم چرا یک صفحه برای معرفی کامل گوشی G3 درست نمی کنید مثل گوشی های G4 و SNOWY