کاستوم رام برای گوشی Glx G3 با اندروید 4.1.2 کاملاً پایدار
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 190 بار
Re: کاستوم رام برای گوشی Glx G3 با اندروید 4.1.2 کاملاً پای
parsaraha
سلام ببخشید من امروز این فیل آپدیت 4.1.2 را نصب کردم فقط چند تا سوال هست.
1.لانچر قبلی این گوشی عالی بود آیا راهی داره که اون لانچر را دوباره نصب کنیم؟
2.قسمت اعلانها همیشه یک اخطار اومده که مموری کارت شما خراب است لطفلا آنرا فرمت کنید.چه کار باید کرد؟از کجا و چطوری باید داخل مموری کارت رفت؟در لانچر قبلی میشد راحت به پوشه ها و فایل های مموری کارت و مموری گوشی دسترسی داشت ولی در این،نداره.
3.به هیچ وجه نمیشه لانچر اصلی این گوشی را حذف کرد.آیا راهی داره؟
4.رم کاستوم شما دارای تنظیمات و نصب برنامه های جانبی که احتمکالا خودتون اونا رو نصب کردید و یا تنظیمات را انجام دادید هست.میخواستم بدونم رم خام اصلاح شده برای این گوشی را ندارید؟
واقعا زحمت کشیدید.از شما صمیمانه تشکر میکنم
سلام ببخشید من امروز این فیل آپدیت 4.1.2 را نصب کردم فقط چند تا سوال هست.
1.لانچر قبلی این گوشی عالی بود آیا راهی داره که اون لانچر را دوباره نصب کنیم؟
2.قسمت اعلانها همیشه یک اخطار اومده که مموری کارت شما خراب است لطفلا آنرا فرمت کنید.چه کار باید کرد؟از کجا و چطوری باید داخل مموری کارت رفت؟در لانچر قبلی میشد راحت به پوشه ها و فایل های مموری کارت و مموری گوشی دسترسی داشت ولی در این،نداره.
3.به هیچ وجه نمیشه لانچر اصلی این گوشی را حذف کرد.آیا راهی داره؟
4.رم کاستوم شما دارای تنظیمات و نصب برنامه های جانبی که احتمکالا خودتون اونا رو نصب کردید و یا تنظیمات را انجام دادید هست.میخواستم بدونم رم خام اصلاح شده برای این گوشی را ندارید؟
واقعا زحمت کشیدید.از شما صمیمانه تشکر میکنم

parsaraha
سلام مجدد ببخشید سوالم این بود که فایل 4.1.2 gapps رو باید چطوری نصبش کرد؟ هرچی نگاه کردم چیزی پیدا نکردم
ممنونم از پاسختون
سلام مجدد ببخشید سوالم این بود که فایل 4.1.2 gapps رو باید چطوری نصبش کرد؟ هرچی نگاه کردم چیزی پیدا نکردم
ممنونم از پاسختون

سلام
ببخشید کسی میدونه اسم اون لانچر که در گوشی های جی۳ هست چیه?
و اسم اون اکسپلورری که باهاش حافظه ها و پوشه ها را میبینیم چیه?
بدون اونا نمیتونم کار کنم.
ببخشید کسی میدونه اسم اون لانچر که در گوشی های جی۳ هست چیه?
و اسم اون اکسپلورری که باهاش حافظه ها و پوشه ها را میبینیم چیه?
بدون اونا نمیتونم کار کنم.

parsaraha
سلام
ببخشید در مورد صدا باید عرض کنم که قسمت تنظیمات صدا (اکولایزر) در هیچ نرم افزار صدایی کار نمی کنه. و دائما" Erorr میده.
سلام
ببخشید در مورد صدا باید عرض کنم که قسمت تنظیمات صدا (اکولایزر) در هیچ نرم افزار صدایی کار نمی کنه. و دائما" Erorr میده.

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
تا به حال رام 4.2.1 براي MTK6577 براي هيچ گوشياي ارائه نشده که بشه اون رو پورت کرد متاسفانه
,
Gapps رو بايد در مموري کپي کنيد و با TWRP يا CWM اون رو نصب کنيد
لانچر پيشفرض اندرويد 4 به بالا Holo هست و بهترين برنامهي مديريت فايلها هم X-Plore
تا به حال رام 4.2.1 براي MTK6577 براي هيچ گوشياي ارائه نشده که بشه اون رو پورت کرد متاسفانه
,
Gapps رو بايد در مموري کپي کنيد و با TWRP يا CWM اون رو نصب کنيد
لانچر پيشفرض اندرويد 4 به بالا Holo هست و بهترين برنامهي مديريت فايلها هم X-Plore
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Mahdi1944,
سلام منونم از پاسختون.
منظورم همون لانچر گوشی g3 که از اول روی گوشی هست. اون که holo نیست.
سلام منونم از پاسختون.
منظورم همون لانچر گوشی g3 که از اول روی گوشی هست. اون که holo نیست.

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
نام پروژهي طراحي و استاندارد سازي ظاهر اندرويد در نسخهي 4 به بعد Holo نام داره که به هنوز هم به همين نام مشهور هست. البته اين متفاوت با Holo Launcher هست. اما اين لانجر هم به دليل رعايت همين استانداردها نامگذاري شده. لانچر اصلي اندرويد 4 به بعد هم به همين دليل به Holo معروف هست و به صورت پيشفرض همراه اندرويد خالص ارائه ميشه. گوشي G3 هم چون از نسخهي خالص اندرويد استفاده ميکنه و تغييرات بسيار کمي داشته، همين لانچر رو داره که به 2 Android Launcher هم معروف هست. البته خود اين لانجر از اجزاي مختلفي استفاده شده که RocketLauncher بخش مديريت صفحات اصلي اون هست
نام پروژهي طراحي و استاندارد سازي ظاهر اندرويد در نسخهي 4 به بعد Holo نام داره که به هنوز هم به همين نام مشهور هست. البته اين متفاوت با Holo Launcher هست. اما اين لانجر هم به دليل رعايت همين استانداردها نامگذاري شده. لانچر اصلي اندرويد 4 به بعد هم به همين دليل به Holo معروف هست و به صورت پيشفرض همراه اندرويد خالص ارائه ميشه. گوشي G3 هم چون از نسخهي خالص اندرويد استفاده ميکنه و تغييرات بسيار کمي داشته، همين لانچر رو داره که به 2 Android Launcher هم معروف هست. البته خود اين لانجر از اجزاي مختلفي استفاده شده که RocketLauncher بخش مديريت صفحات اصلي اون هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
4.2.1 برایjiayu g3/g3n اومده مگه اون هم از این پردازنده استفاده نمیکنه ؟
سلام اقایون نمیشه این gthrill 3 رو پورت کرد واسه g3 ? چون که اونمواسه mtk6577 اومده

سلام
ببخشید در این آپدیت چطوری میشه گزینه سرچ رو فعال کرد..نه دگمه سرچ کار میکنه و نه چنین چیزی در گوشی هست.
مال شما هم اینطوری هست?
ببخشید در این آپدیت چطوری میشه گزینه سرچ رو فعال کرد..نه دگمه سرچ کار میکنه و نه چنین چیزی در گوشی هست.
مال شما هم اینطوری هست?
اقا محمد این نرم افزار سرچ رو از توی رام 2.5.7 در بیار بعد روی این رام نصب کن واسه این کار هم لازمه بری توی سیستم / اپ بعد پیداش کنی