سلام بالاخره بعد از دنگ و فنگ های زیاد و دیدن این پیام << PMT Changed for the ROM :it must be downloaded >> ، تونستم آپدیت کنم راه حل: تمام نرم افزارهایی که گفته میشه را نصب کنید و سپس وارد بخش ریکاوری(TWRP) شوید و گوشی را اول فرمت کرده و سپس حافظه دالویک و داخلی را پاک کنید و گوشی را خاموش نمایید و بعد باطری را در آورید و بعد از 30ثانیه دوباره باطری را دوباره سر جایش بگذارید. . حالا دوباره تست نمایید . نرم افزارها: NET.Framework.4.5 ، NET.Framework.3.5 ، NET.Framework.3.0 ، NET.Framework.2.0 ، vcredist2005 ، vcredist2008 ، vcredist2010 ، DirectX ، K-Lite.Mega.Codec.Pack ، msxml4 ، msxml6 و همچنین تمام درایورهای گفته شده در انجمن جی ال ایکس . موفق باشید
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]حر ثابت کرد که می توان سرنوشت را از سر نوشت
سلام دوستان عزيز TWRP براي فريموير 4.4.2 اماده كردم، در تاپيك اين گوشي ميتونيد اون رو دانلود كنيد glx-spider1-t113690.html#p435530 همچنين فريموير 4.4.2 نسخه اصلي هم در تاييك اضافه شد، به زودي فريموير روت شده و حافظه نصب برنامه 6GB به همراه TWRP و فريموير اصلاح شده هم آپلود خواهد شد (مسافرت هستم و امكان آپلود اين حجم برام وجود نداره قعلا، وگرنه فريموير آماده هست، اما با همين كاستوم ريكاوري هم دوستان به راحتي ميتونند فريموير رو روت كنند )
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
Mahdi1944 نوشته شده:سلام دوستان عزيز TWRP براي فريموير 4.4.2 اماده كردم، در تاپيك اين گوشي ميتونيد اون رو دانلود كنيد glx-spider1-t113690.html#p435530 همچنين فريموير 4.4.2 نسخه اصلي هم در تاييك اضافه شد، به زودي فريموير روت شده و حافظه نصب برنامه 6GB به همراه TWRP و فريموير اصلاح شده هم آپلود خواهد شد (مسافرت هستم و امكان آپلود اين حجم برام وجود نداره قعلا، وگرنه فريموير آماده هست، اما با همين كاستوم ريكاوري هم دوستان به راحتي ميتونند فريموير رو روت كنند )
با سلام
آقا مهدی از زحمات شما خیلی ممنون هستم
ولی این فایل در موقع اکستراکت کردن ارور عدم تطبیق رمز رو میده
! \GLX_SPIDER1_KitKat_TWRP_2.rar: Checksum error in the encrypted file GLX_SPIDER1_KitKat_TWRP\recovery.img. Corrupt file or wrong password.
Mahdi1944 نوشته شده:سلام دوستان عزيز TWRP براي فريموير 4.4.2 اماده كردم، در تاپيك اين گوشي ميتونيد اون رو دانلود كنيد glx-spider1-t113690.html#p435530 همچنين فريموير 4.4.2 نسخه اصلي هم در تاييك اضافه شد، به زودي فريموير روت شده و حافظه نصب برنامه 6GB به همراه TWRP و فريموير اصلاح شده هم آپلود خواهد شد (مسافرت هستم و امكان آپلود اين حجم برام وجود نداره قعلا، وگرنه فريموير آماده هست، اما با همين كاستوم ريكاوري هم دوستان به راحتي ميتونند فريموير رو روت كنند )
fredrik.khoshob نوشته شده:با سلام با اجازه آقا مهدی
من این رکاوری را با استفاده از برنامه mtkdorid ساختم و با فلش آن توانستم که گوشی را روت کنم
این هم لینک دانلود
[External Link Removed for Guests]
این هم برنامه سوپر یوزر که بعد از فلش رکاوری باید از طریق رکاوری نصب بشه
[External Link Removed for Guests]
امیدوارم مشکل دوستان حل بشه
سلام دوست عزیز واقعا ممنون به خاطر کاستوم ریکاوری خدا ان شالله خیرت بده. شرمندت هستم،یه سوال. برای افزایش حافظه نصب به 6 یا 8،وقتی از فایل های ebr انجمن جی ال ایکس استفاده می کنم،بعد از فلش روی لوگوی بوت میمونه و توی گوشی نمیره. چیکار کنم؟