راهنمایی در مورد فلش زدن کرنل کیت کت برای mtk6572
مدیران انجمن: SMH, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 110 بار
- سپاسهای دریافتی: 770 بار
Re: راهنمایی در مورد فلش زدن کرنل کیت کت برای mtk6572
منظور اینه چرا مجتبی جان اینا که بلد بودن اندروید گوشی fly رو ارتقا بدن با این چیپ پس چرا برا گوشی ما کرنل رو درست نکردم اگه میشد اینا باید زودتر از ما اینکارو میکردن خوب مثلا دولوپر هستند

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
, ایمان جان
کسایی که اندروید این گوشی رو ارتقا دادن به این گوشی دسترسی داشتن و تونستن با ازمایش و خطا به نتیجه برسند.
متاسفانه مثل اینکه دولوپرهای گوشی ما یکم تنبل تشریف دارن و هنوز دست به کار نشدن برای ارتقاء اندروید این گوشی ...
پس یا باید خودمون دست به کار بشیم یا منتظر بمونیم ...
کسایی که اندروید این گوشی رو ارتقا دادن به این گوشی دسترسی داشتن و تونستن با ازمایش و خطا به نتیجه برسند.
متاسفانه مثل اینکه دولوپرهای گوشی ما یکم تنبل تشریف دارن و هنوز دست به کار نشدن برای ارتقاء اندروید این گوشی ...
پس یا باید خودمون دست به کار بشیم یا منتظر بمونیم ...
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

-
خوب مجتبی اون سایت روس زبانه وگرنه عضو میشدم در خواست میکردیم ازشون
فکر نکنم ما هم بتونیم چون کار سختیه واقعا و این گوشی ارزش این همه وقت ودرد سر رو نداره
من دنبال اینکار بودم تا یکم سوادم روتواین زمینه بالا ببرم که تقریبا همموفق شدم فقط اون رام y520 رو که فلش زدم ی کم فکرم رودرگیر کرده چطور میشه صغحه گوشی خاموش میشه
فکر نکنم ما هم بتونیم چون کار سختیه واقعا و این گوشی ارزش این همه وقت ودرد سر رو نداره
من دنبال اینکار بودم تا یکم سوادم روتواین زمینه بالا ببرم که تقریبا همموفق شدم فقط اون رام y520 رو که فلش زدم ی کم فکرم رودرگیر کرده چطور میشه صغحه گوشی خاموش میشه

, سلام ایمان جان
می تونی با استفاده از گوگل ترنسلیت اونو به انگلیسی ترجمه کنی و استفاده کنی که بیش از 80 درصد کلمات و جمله ها رو به درستی ترجمه میکنه برخلاف فارسی که زیر 50 درصد درست ترجمه می کنه ....
توی سایتشون هم نمی تونی عضو بشی متاسفانه من خلی برای این کار تلاش کردم اما نشد ....
کارش سخت نیست ، نیاز به لینوکس داره و یکم علم برنامه نویسی بردار من ....
شما تلاشت ر بکن ، مطمئنم با این پشتکاری که داری موفق میشی
می تونی با استفاده از گوگل ترنسلیت اونو به انگلیسی ترجمه کنی و استفاده کنی که بیش از 80 درصد کلمات و جمله ها رو به درستی ترجمه میکنه برخلاف فارسی که زیر 50 درصد درست ترجمه می کنه ....
توی سایتشون هم نمی تونی عضو بشی متاسفانه من خلی برای این کار تلاش کردم اما نشد ....
کارش سخت نیست ، نیاز به لینوکس داره و یکم علم برنامه نویسی بردار من ....
شما تلاشت ر بکن ، مطمئنم با این پشتکاری که داری موفق میشی
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

-
مجتبی جان بخدا من اندازه شما وارد نیستم و حتی لینوکس رو نصب ندارم که بتونم کرنل بسازم شما مطمعنم ی چند روز وقت بزاری خیلی بهتر از من میتونی این کارو کنی ومنم میتونم کمکت کنم

, سلام ایمان جان
می تونی به لینک زیر بری و فقط فایل boot.img مربوط به گوشی فلای اسپارک رو دانلود کنی که ورژن اندرویدش 4.4.2 با همون ورژن کرنل هست :
[External Link Removed for Guests]
ایمان جان متاسفانه یا خوشبختانه ترم اخری هستم و کلی کار رو سرم ریخته ....
این ترم واقعا وقت کمی دارم ، تا حالا وقت آزاد زیاد داشتم و هرکاری از دستم بر میومد برای شما انجام می دادم اما حالا به زور وقت می کنم که بیام اینجا و پست بذارم ...
راستی ایمان جا بعد از فلش زدن کرنل با فلش تولز وایپ ها رو هم انجام می دی یا نه؟؟!!!!
می تونی به لینک زیر بری و فقط فایل boot.img مربوط به گوشی فلای اسپارک رو دانلود کنی که ورژن اندرویدش 4.4.2 با همون ورژن کرنل هست :
[External Link Removed for Guests]
ایمان جان متاسفانه یا خوشبختانه ترم اخری هستم و کلی کار رو سرم ریخته ....
این ترم واقعا وقت کمی دارم ، تا حالا وقت آزاد زیاد داشتم و هرکاری از دستم بر میومد برای شما انجام می دادم اما حالا به زور وقت می کنم که بیام اینجا و پست بذارم ...
راستی ایمان جا بعد از فلش زدن کرنل با فلش تولز وایپ ها رو هم انجام می دی یا نه؟؟!!!!
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

-
ممنون نه وایپ ها روانجام نمیدم چون فکر نکنم توکرنل انچنان تاثیر داشته باشه!!!
داری روپایان نامه ت کار میکنی سرت شلوغه؟؟ چه رشته ای درس میخونی میخوام راهنماییم کنی برا دانشگاه
من الان نوزده ساله موندم تو خونه رشته ام ریاضی و فیزیک پارسال پیش دانشگاهی گرفتم و بخاطر سنگین بودن شهریه دانشگاه نرفتم امسال هم وایسادم کنکور بدم ببینم چی میشه حالا بنظرت پیام نور خوبه از هزینه ها خبر داری؟؟؟
داری روپایان نامه ت کار میکنی سرت شلوغه؟؟ چه رشته ای درس میخونی میخوام راهنماییم کنی برا دانشگاه
من الان نوزده ساله موندم تو خونه رشته ام ریاضی و فیزیک پارسال پیش دانشگاهی گرفتم و بخاطر سنگین بودن شهریه دانشگاه نرفتم امسال هم وایسادم کنکور بدم ببینم چی میشه حالا بنظرت پیام نور خوبه از هزینه ها خبر داری؟؟؟

, سلام ایمان جان
به نظرم یکبار هم با وایپ انجام بدی شاید به نتیجه برسی ....
من رشتم مهندسی عمران هست.
نه پایان نامه ندارم اما توی این ترم پروژه فولا ، پروژه راه ، کارآموزی دارم که هنوز هیچ کدومشون و اوکی نکردم متاسفانه ...
خودمم دارم پیام نور می خونم اگه سوالی داری یه تاپیک بزن من و دوستانی که تجربه داریم و بلدیم کمکت می کنیم
هزینه های پیام نور در مقابل بقیه دانشگاه ها فوق العاده پایینه اما سختی های خودش و داره ...
به نظرم یکبار هم با وایپ انجام بدی شاید به نتیجه برسی ....
من رشتم مهندسی عمران هست.
نه پایان نامه ندارم اما توی این ترم پروژه فولا ، پروژه راه ، کارآموزی دارم که هنوز هیچ کدومشون و اوکی نکردم متاسفانه ...
خودمم دارم پیام نور می خونم اگه سوالی داری یه تاپیک بزن من و دوستانی که تجربه داریم و بلدیم کمکت می کنیم
هزینه های پیام نور در مقابل بقیه دانشگاه ها فوق العاده پایینه اما سختی های خودش و داره ...
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

-
من بوت ایمیج که دادی رو فلش زدم گوشی روشن میشه و لوگورو نشون میده بعدش صفحه سیاه میشه و ی تکیه از بالا صفحه سفید میشه و همینطور می مونه حتی دکامپیل کردم این بوت ایمیج رو و پوشه رمیسکش رو بار بوت ابمبج y511 جابجا کردم اما فایده نداشت و همینطور بود اصلا پوشه رمیسک انگار هبچ تاثیری نداره چرا؟؟؟

, من ترم اخرم ایمان جان ، عمران دیگه اشباع شده متاسفانه ...
باید خیلی کارت درست باشه تا بتونی کار پیدا کنی ....
ایمان جان وقتی گوشی بوت میشه پس یعنی کرنل مشکل نداره و باید گوشی بالا بیاد ...
شما بعد از اینکه فلش زدی یک بار کل گوشی رو ریست فکتوری کن ، و یا با کاستام رام کرنل و فلش بزن تا کرنل با رام ست بشه ، احتمالا مشکلت حل بشه ...
باید خیلی کارت درست باشه تا بتونی کار پیدا کنی ....
ایمان جان وقتی گوشی بوت میشه پس یعنی کرنل مشکل نداره و باید گوشی بالا بیاد ...
شما بعد از اینکه فلش زدی یک بار کل گوشی رو ریست فکتوری کن ، و یا با کاستام رام کرنل و فلش بزن تا کرنل با رام ست بشه ، احتمالا مشکلت حل بشه ...
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد