قهرمانان نيروي هوايي

در اين بخش شهداء و ايثارگران جنگ معرفي و درباره‌ي حماسه دفاع مقدس بحث ميشود

مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2612 بار
سپاس‌های دریافتی: 5561 بار
تماس:

پست توسط moh-597 »

سرلشگر خلبان نابغه خلباني شهيد مصطفي اردستاني

[External Link Removed for Guests]

شهيد اردستاني در كنار شهيد ياسيني در حال خنديدن ( اي كاش اين عزيزان بودند )

سرلشگر خلبان بناينگذار سوختگيري هوايي در شب در ايران شهيد عباس بابايي

درباره زندگي نامه اين دوشهيد بزرگوار مطالبي در آدرس زير قرار داده ام

http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=16733
پاينده باد ايران زنده باد ايراني

وبلاگ من

صفحه اینستاگرام
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: ارومیه
سپاس‌های ارسالی: 12686 بار
سپاس‌های دریافتی: 11782 بار
تماس:

پست توسط kayvan6079 »

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

من تا مدتها قبل تصورم از شهید اردستانی یه چیز دیگه بود.ایشون شاید تجربه کمی داشته باشند اما نهایت جسور ونترس بودن رو داشتن اگر مدیر محترم تاپیک
اجازه بدن خاطراتی از جنگ های هوایی این شهید رو بنویسم!
ایشون هم رزم سرهنگ جوادپور(جزو آکرو جت)سرهنگ شهید ظریف خادم(جزو آکروجت)-شهید سرلشکر ذبیحی- شهید ابوالحسنی شهید بربری و دیگر خلبانان معروف بودن که من اصلا اینو نمیدونستم وخیلی برام جالب بود!
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط moh-597 »

فيشبد, دوست عزيز :)

اگر خاطره اي داريد كه در اين تاپيك نيست داريد حتما خوشحال مي شويم . دوست عزيز ايشان و تمامي عزيزاني كه نام برديد از نوابغ خلباني مي باشند خاطره اي كه از زبان فرماندهي محترم نيروي هوايي درباره ايشان نقل گرديده :

در عملياتي برون مرزي شهيد اردستاني قبل از شيرجه براي زدن پل در مكالمه اي با كابين عقب مي گويد پل را از وسط به دونيم مي كند در عكسهايي كه از محل بعد از برخورد بمب گرفته شد مشخص شد پل دقيقا به دونيم شده است

روح ايشان و ديگر بزرگ مردان ايران شاد باد

وبلاگ من

صفحه اینستاگرام
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
سپاس‌های ارسالی: 398 بار
سپاس‌های دریافتی: 226 بار
تماس:

پست توسط Yasser »

فيشبد عزیز
من منظور شما رو از تجربه کم متوجه نمیشم.
ایشون بارها در مسابقه تیراندازی و بمباران هوایی گانیمید قهرمان شدن و همینطور از قهرمانان تیراندازی هوایی پیمان سنتو بودن. همچنین باید توجه کنید که اجرای ماموریت های برونمرزی جنگی بر عراق و با اون حلقه های پدافندی با تجربه کم هرگز امکانپذیر نمی بود.
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral
تصویر
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SAMAN »

اولین پرواز شهید اردستانی به تاریخ2/7/1359
ایشون در حالی به این عملیات داوطلبانه میرفتن که خانوادشون تو ورامین بودن ودر انتظار تولد اولین بچشون! ایشون پس از اینکه مطلع میشن (از خبر حمله عراق به ایران)سریعا از ورامین خودشونو به تبریز میرسونن با چه عجله ایی!ایشون میگفتن (خشم سراسر وجودمو فرا گرفته بود.با مرور آموخته هایم که در دوره آموزش های خلبانی فرا گرفته بودم بار ها وبارها در خیال خودم را به خاک دشمن میکشوندم وبمب هایم را به تلافی حمله های ناجوانمردانه آو بر سر مراکز اقتصادی نظامیش میریختم) با این افکار به تبریز -پایگاه دوم شکار-میرسن خلاصه با هماهنگی به مرکز فرماندهی طی تماسی به ایشون میگن که فعلا نیاز نیست برید عملیات شما خسته هستید بماند برای فردا!
ایران- صبح روز دوم ماه مهر سال 1359
قرار میشود که در این روز طی یک دسته چهار فروندی به کرکوک حمله کنند .هدف:پایگاه کرکوک همپروازان شهید عبارتند از
سروان کاظم ظریف خادم-ستوان فرشید اسکندری-ستوان اوشال- و خود شهید که در این دسته ظریف خادم و ستوان اسکندری بعدا که اگر ممکن باشرد تعریف کنم شهید میشوند.
همه میدونستن که کرکوک چه پدافند محکمی دارد انواع ضد هوایی ها و موشک های قدرتمند سام-7 در منطقه مسقر هستند. همه از خطر این حمله آگاهی داشتند -نسیم خنکی میوزد و خلبانان به سوی آشیانه ها میروند. ایشون میگن(چنان خداحافظی میکردیم که انگار برگشتی در کار نیست) با اسکندری کمی صمیمیتر بودم نزدیک او رفتم وبهش گفتم فرشید چرا این طور خداحافظی میکنی بیا بریم!
درون آشیانه ها جنگنده ها آماده ومسلح بودن فقط منتظر ما بودن. با توکل به خدا در کابین ها نشستیم ویکی پس از دیگری تیک آف کردیم به سمت عراق-کرکوک-پایگاه هوایی
نقشه این بود که پس از رسیدن به هدف دو فروند از شمال ودو فروند از جنوب پایگاه رو در هم بکوبیم .نقشه عملی میشود وطبق نقشه اردستانی بمب هایش را به باند میزند وحمله بسیار جالبی انجام میدهند که برای من (شهید اردستانی)خیلی منظره جالبی بود جالبتر اینکه اولین پرواز من بود.
در این پرواز نزدیک بود که به هواپیمای لیدر (سروان ظریف خادم) برخورد کنم ولی خدا کمک کرد وبا انجام مانوری از هم رد شدیم.در این حین صدای لیدر در رادیو طنین انداز میشود که:
"بچه ها آماده باشید برمیگردیم وبا مسلسل حمله میکنیم"
شهید خادم در حالی که از انجام این عملیات خوشحال شده بودند وبه وجد آمده بودند کمی هم احساساتی شده بودند
میگفتن (پدر سوخته ها اگر بار دیگه حمله کنید پدرتونو در میارم)
نکته:در روز اول جنگ چهار فروند میگ به پایگاه تبریز حمله میکنند که پدافند موفق به شات داون 2 تا ازشون میشه که دو خلبان اجکت میکنن یکیشون سرگرد ودیگری ستوان بودن.لعنتی اون سرگرده با مهارت خاصی میگ در حال سقوطش رو به سمت رمپ پرواز هدایت کرده ولی موقعی میاد پایین تمام دستو پاش شکسته بوده در این موقع هم چنان با سیلی تو گوشش میزدن تا حرف بزنه!!{ای ول}
ادامه ماجرا
سروان خادم بعد از به رگبار بستن آشیانه ها نوبت من اومد به سمت بالای پایگاه که تعدادی هلیکوپتر اونجا بود رفتم خواستم که شلیک کنم اما مثل اینکه اسلحه هواپیما گیر کرده بود وعمل نمی کرد لیدر رو تو جریان گذاشتم وچون مهماتی نداشتم برای برگشت اجازه گرفتم که لیدر موافقت کرد وگفت:برگرد ما هم میایم
در برگشت لیدر اقدام به صدا کردن ما کرد تا از سالم بودن ما مطمن شود اما اسکندری جواب نداد . به پایگاه که رسیدیم به وارسی جنگند ها پرداختیم که دیدم سه تا گلوله به من خورده بود هرچه ماندیم اسکندری نیامد
اوشال میگفت که من موقع عملیات دودی دیدم که ممکنه مربوط به پرش اسکندری باشه!؟ اما فرشید از این سفرکوتاه برنگشته بود وما اطلاع دقیقی از او نداشتیم!

عکس اول در گالری تصاویر اف-5
IRIAF
موجود است

تا یادم نرفته:آقای یاسر گرامی منظور از کم تجربه گی بلد نبودن یا ... دیگه نیست امیدوارم بد برداشت نکنید. اگر خاطرات را که ممکن بشه بنویسم بخونید منظورمو میفهمید!

.
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SAMAN »

شهید محمود خضرایی

تهران – حیات
شهید محمود خضرایی پانزدهم خردادماه سال 1326 شهر تهران میزبان قدوم محمود بود. کودکی مهربان و صمیمی که در دامان مادر بزرگ شد سپس به مدرسه رفت و تا اخذ مدرک دیپلم ریاضی ادامه تحصیل داد.
محمود خضرایی سال 1345 به دانشکده‌ افسری ارتش راه یافت. محمود در طول دوران تحصیل در مسابقات دو و میدانی ارتش قهرمان شد و به عنوان کاپیتان مسؤول در میدان دانشکده‌ افسری انتخاب گردید. خضرایی در سال 1352 به عنوان آجودان عملیاتی فرمانده‌ پایگاه شیراز به فعالیت پرداخت. اما به علت مشاهده‌ فساد حاکم بر دستگاه حکومت خیلی زود از این سمت کناره گرفت.
زمانی که خبر قیام علنی و سراسری امام(ره) را شنید به حمایت از یاران امام برخاست و در جریان درگیری با عمال شاه بازوی چپش مجروح شد.
پس از پیروزی انقلاب اوقات فراغت خود را صرف کمک به کشاورزان در هنگام درو و یاری برادران جهادسازندگی نمود. ایمان و تقوای سرتیپ محمود خضرایی به حدی بود که در ماه مبارک رمضان همیشه نماز را در مسجد اقامه می‌ کرد. سپس جهت افطار به خانه می‌آمد. او در طول سال های خدمتش در نظام مقدس جمهوری اسلام با عنوان مشاور شهید دکتر چمران در امور نیروی هوائی، فرماندهی پدافند هوائی نیروی هوائی ارتش و فرماندهی مرکز آموزش های هوائی خدمت نمود.
خلبان دلیر ارتش روح‌الله (ره)‌ سرانجام بعد از 5 سال نبرد بی‌امان با دشمن در آسمان اهواز در تاریخ 28/11/1364 در حالی که قصد شرکت در عملیات والفجر8 را داشت توسط هواپیماهای دشمن مورد حمله قرار گرفت و به شهادت رسید. از او سه فرزند به یادگار ماند.
منبع متن:حیات
هرگونه استفاده از عکس ها بدون ذکر نام سایتwww.CENTRALCLUBS.com مجاز نیست!! :x (ما وبگرد هایی استخدام کرده ایم)
با تشکر
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SAMAN »

تصویری دیگر از شهید اردستانی در کنار امام!
هرگونه استفاده از عکس ها بدون ذکر نام سایتwww.CENTRALCLUBS.com مجاز نیست!! :x
(من به خاطر احترام به صاحب عکس و بعد دوستان عزیزم وسط عکس text نزدم)
با تشکر!
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SAMAN »

درود بر شهیدان! :sad:
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SAMAN »

امیر سرتیپ خلبان شهید احمد کشوری (هوانیروز)
در چنین روزی(18 آذر ماه) در سال 1359 ه ش سرگرد خلبان احمد کشور به در جه رفیع شهادت نایل آمد . شهید سرتیپ خلبان احمد کشوری در تیرماه سال 1332 ه ش در خانواده ای متوسط در شمال کشور به دنیا آمد . وی پس از طی تحصیلات مقدماتی و متوسطه در سال 1351 ه ش وارد ارتش ( هوانیروز ) شد . او همزمان با تحصیل علوم ،به معنویت نیز توجه داشت و همواره با ترویج روحیه انقلابی و مجاهدت تلاش می کرد در جهت آرمانهای مذهبی خود گام بردارد . او در دوران قبل از انقلاب اسلامی بسیاری از شب ها را با چاپ اعلامیه های امام خمینی ره به صبح رساند . در دوران نخست وزیری بختیار وی با چند تن از دوستان خود طرح کودتایی را تنظیم کرد ند و آن را نزد آیت الله پسندیده برادر امام ره برد اما این طرح هنوز به انجام نرسیده بود که انقلاب مردم در بهمن 1357 به پیروزی رسید . او پس از انقلاب اسلامی و وقوع جنگ تحمیلی خود را وقف جبهه های نبرد علیه رژیم بعثی و متجاوزین کرد و در بسیاری از عملیات های مهم شرکت جست . شهید کشوری سرانجام در چنین روزی در سالل 1359 ه ش در ایلام در منطقه میمک در حالی که با بالگردان خود از ماموریت نظامی باز می گشت ، مورد حمله مزدوران بعثی قرار گرفت و به در جه رفیع شهادت رسید .
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط moh-597 »

و بدين سان در شيپور جنگ دميده شد

فكر حمله به ايران چيزي نبودكه در ماههاي منتهي به آغاز جنگ به فكر صدام رسيده باشدبلكه يك تصميم قديمي مشترك بين ايادي شرق و غرب و مزدور آنها صدام بود.امري كه سالها روي آن كار شده بود ،با انجام بررسي ها و كارشناسي هاي نظامي و اقتصادي و سياسي .همه و همه حاكي از پيروزي عراق بر ايران در كمتر از يك ماه بود.

در حالي كه درگيري هاي شديدي مرزي در جنوب و غرب كشور همچنين در دريا از فروردين 1359 شروع شده بود عراق در يك هجوم وحشيانهدر روز 31 شهريور 1359 پايگاههاي نظامي و فرودگاههاي غرب و جنوب ايران را بمباران كرد. جنگي كه 2850 روز در جبهه اي به وسعت 14 هزار كيلومتر مربع به طول 1300 كيلومتر و در مناطقي تا عمق 80 كيلومتري عمق عراق رخ داد.

صدام كه در تاريخ 20/6/1359 در جمع وزراء خارجه كشورهاي عرب درخواست كمك و ياري كرده بود ، در تاريخ 27/6/1359 جلوي دوربين هاي تلويزيوني ، قرارداد تعيين حدود مرز هاي ايران و عراق كه به قرارداد 1975 الجزاير معروف بود را پاره كردو آن را به طور يكجانبه ملغي نمود. صدام حسين تكريتي در روز 31 شهريور 1359 شخصا در جبهه اي نزديك بصره اولين گلوله توپ شوم جنگ را به ايران شليك كرد.

متجاوزين عراقي ساعت 5 بامداد 31 شهريور به طرف جزيره مينو حمله كردند و پس از آن در ساعت 13:45 با 6 فروند ميگ 23 به فرودگاه اهواز حمله كردند.

در همين لحظات (ساعت 14:40 ) سه فروند ميگ 23 به فرودگاه تهران حمله كردند كه تخريب چنداني به دنبال نداشت. به دنبال آن بلافاصله فانتوم هاي پايگاه يكه شكاري كه در شيفت آلرت بودند به پرواز درآمدند .

هدف بعدي شهر همدان و پايگاه سوم شكاري بودكه در ساعت 14:45 به وسيله چهار فروند ميگ 21 و شش فروند سوخو صورت گرفت . ميگ ها به باند پايکاه شاهرخي همدان آسيب رساندند و بمبي هم به درون انبار مهمات پرتاب كردند كه عمل نكرد . درست به هنگام بازگشت اين شش ميگ ، سه فروندآنها توسط پرسنل پدافند سرنگون شدند كه خلبان يكي از آنها به اسارت درآمد.

در ادامه هواپيماهاي عراقي به شهرهاي اسلام آباد ، كرمانشاه و بوشهر حمله كردند.پايگاه هوايي تبريز مورد حمله هشت ميگ عراقي قرار گرفت . خلبانان پايگاه تبريز يك فروند از شش فروند ميگ مهاجم به سنندج را مورد اصابت قرار دادند.

اما اين تهاجم بي شرمانه بي پاسخ گذاشته نشد. تنها دو ساعت بعد از حمله به پايگاه ششم شكاري تيز پروازاني چون شهيد ياسيني، شهيد خلعتبري ، شهيد طالب مهر ، شهيد اكرادي ،سپيد موي آذر پاسخ كوبنده اي به اين تجاوز ها دادند. آنها پايگاه نظامي الاشعيبيه ، كوت ، بندر نظامي بصره و ام القصر را مورد اصابت بمب ها و موشك هاي خود قرار دادند.يك چنين حمله دندان شكني هم از طرف خلبانان گردانهاي 31 و32 شكاري همدان و 41 و 42 شكاري دزفول و 21 و 22 شكاري تبريز انجام شد.

واين آغاز جنگي تاريخ ساز بود كه جلوه هاي زيبايي از ايثار و سهامت جوانان برومند ايران را به نمايش گذاشت. خلباناني چون سرلشكرخاليد حيدري و سرلشکر محمد صالحی كه جمعي گردان 61 شكاري بو شهر بودند كه در بعد از ظهر روز دوشنبه 31/6/1359 در منطقه كوت عراق مورد اصابت قرار گرفتند و پيكر پاك آنها تا كنون به دست نيامده است......

منبع : پروازی دیگر

وبلاگ من

صفحه اینستاگرام
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SAMAN »

قهرمانان نیروی هوایی نسل جدید!
دوستان عزیزم میدونید اینا کین؟ اینان دلیر مردان خلبانان شجاع, فرمانروای آسمان تامکت اف-14 هستن!درود بر شرف پاکشون!
ارسال پست

بازگشت به “حماسه دفاع مقدس”