من با موتورولا هم کار کردم .
من خودم اول 7710 نوکيا داشتم .
بعدش يه K750 کرفتم .
بعدش يه W700 گرفتم .
من با گوشي زياد کار کرده ام . البته نمي خوام از خودم تعريف کنم ولي يادم نمياد که با گوشي اي از نوکيا کار نرکده باشم .سوني اريکسون هم عين هم هستند .
خوب V3 همه رنگ هاي بالا رو داره ولي V3i فقط تک رنگ هست .
به نظر من شما يه K750 i بگير .
يا اينکه اگه داري 600 هزار بده يه K800 بگير.
البته نظر من همون K750i هست . ولي 1 دونه مشکل داره : کليد پخش بقلش در صورتي که هندز فري به گوشي وصل باشه کار مي کنه .
دوربينش هم کشوئي نيست . يه محافظ روي دوربين داره . مثل N70 .
گوشي با امکانات خوب و راهنمايي در مورد سمبين و بلوتوث و ... ديگه
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
internet
V3 ها گوشيهاي خوبي هستند
V3 مشكلش نداشتن امكان اضافه كردن مموري هست
V3i هم اينطور كه به نظر ميرسيد در سري تست مشكل سازگاري با مموري كارد رو داشت كه در سري جديد رفع شده
با اين دو گوشي كار كردم، هر دو خوب هستند (اما V3 مموري رو پشتيباني نميكنه)
V3x رو خودم نديدم، اما جايي گزارشي از مشكل دار بودنش نديدم و از نظر امكانات هم در سطح خوبي هست
به نطر بنده اگر دنبال گوشي جاوا (گوشيهايي كه امكان نصب برنامه رو ندارند) اين گوشيها جز بهترين انتخابها هستند
از طرفي كيفيت قطعات موتورلا در دنيا معروف هست و نيمه عمر قطعات بالايي هم دارند
اگر گوشيهاي هوشمند رو هم لازم داردي كه قبلا عرض كردم
3230و6630و6680 (بسته به سقف قيمتي كه در نظر داريد)
V3 ها گوشيهاي خوبي هستند
V3 مشكلش نداشتن امكان اضافه كردن مموري هست
V3i هم اينطور كه به نظر ميرسيد در سري تست مشكل سازگاري با مموري كارد رو داشت كه در سري جديد رفع شده
با اين دو گوشي كار كردم، هر دو خوب هستند (اما V3 مموري رو پشتيباني نميكنه)
V3x رو خودم نديدم، اما جايي گزارشي از مشكل دار بودنش نديدم و از نظر امكانات هم در سطح خوبي هست
به نطر بنده اگر دنبال گوشي جاوا (گوشيهايي كه امكان نصب برنامه رو ندارند) اين گوشيها جز بهترين انتخابها هستند
از طرفي كيفيت قطعات موتورلا در دنيا معروف هست و نيمه عمر قطعات بالايي هم دارند
اگر گوشيهاي هوشمند رو هم لازم داردي كه قبلا عرض كردم
3230و6630و6680 (بسته به سقف قيمتي كه در نظر داريد)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
internet گوشيهايي كه داراي سيستم عامل پيشرفته و قابليت اضافه كردن اپليكيشنهاي با سطح كنترل بالا رو دارند به اصطلاح گوشي هوشمند خوانده ميشوند (SmartPhone)
براي مثال Symbian,Winmobile,LinuxMobile,.... در گروه گوشيهاي هوشمند قرار ميگيرند و گوشيهاي جاوا در اين تقسيمبندي نيستند و به همين دليل عموما برنامههاي ناچيزي براي اونها وجود داره و به دليل حفاظتي كه از توابع سيستمي اونها صورت ميگيره برنامههايي كه تحت اين پلاتفورم قابليت اجرا دارند هم چندان حرفي براي گفتن ندارند (قدرت مانور و انعطاف كمي دارند)
موتورلا هم گوشي هوشمند با سيمبيان UIQ داره
گوشيهاي جاواي سوني اريكسون تقريبا همگي مشابه هم هستند و تفاوت چنداني در اونها نيست (تفاوت مثلا داشتن AutoFocus , ..... كه هر چند مهم هستند اما در اصل ماجرا تاثير چنداني ندارند)
مشكلي كه گوشيهاي جاواي سوني اريكسون دارند بيشتر به محدوديت اونها در Restore اطلاعات و صدمات نرم افزاري هست، مثلا اگر اختلالي به هر دليلي در گوشيهاي جاواي SE صورت بگيره معمولا به فلش و يا تعويض IC و يا بورد منجر ميشه، كه در موتورلا و نوكيا (خصوصا نوكيا) اين موارد بسيار كمتر ديده ميشه
سوني اريكسون از نظر صدا و تا حدي تصوير حرف براي گفتن دارند
البته گوشيهاي هوشمند SE (سوني اريكسون) بسيار عالي هستند (البته با صرف نظر كردن از دوربين) كه مجهز به سيمبيان قدرتمند UIQ و صفحه لمسي هستند، اما بنا به شرايط بازار قيمتهاي بسيار بالاتر از ارزش واقعي خودشون دارند و خريد اونها مقرون به صرفه نيست (توصيه نميكنم)
اما گوشي K750i از گوشيهاي جاوا هست كه قيمتي نسبتا قابل قبول و امكانات خوبي هم داره، اما در كل خريد گوشيهاي جاواي سوني اريكسون براي دوربين و كيفيت صدا توجيه براي خريد داره (برخي موارد هم به سليقه فرد بستگي داره) و بنده خريد گوشيهاي جاواي موتورلا رو بر گوشيهاي جاوا سوني اريكسون ترجيح ميدم
حال بسته به نظر خودتون و با توجه به انتظارات بايد تصميم به خريد گوشي خاصي بگيريد
براي مثال Symbian,Winmobile,LinuxMobile,.... در گروه گوشيهاي هوشمند قرار ميگيرند و گوشيهاي جاوا در اين تقسيمبندي نيستند و به همين دليل عموما برنامههاي ناچيزي براي اونها وجود داره و به دليل حفاظتي كه از توابع سيستمي اونها صورت ميگيره برنامههايي كه تحت اين پلاتفورم قابليت اجرا دارند هم چندان حرفي براي گفتن ندارند (قدرت مانور و انعطاف كمي دارند)
موتورلا هم گوشي هوشمند با سيمبيان UIQ داره
گوشيهاي جاواي سوني اريكسون تقريبا همگي مشابه هم هستند و تفاوت چنداني در اونها نيست (تفاوت مثلا داشتن AutoFocus , ..... كه هر چند مهم هستند اما در اصل ماجرا تاثير چنداني ندارند)
مشكلي كه گوشيهاي جاواي سوني اريكسون دارند بيشتر به محدوديت اونها در Restore اطلاعات و صدمات نرم افزاري هست، مثلا اگر اختلالي به هر دليلي در گوشيهاي جاواي SE صورت بگيره معمولا به فلش و يا تعويض IC و يا بورد منجر ميشه، كه در موتورلا و نوكيا (خصوصا نوكيا) اين موارد بسيار كمتر ديده ميشه
سوني اريكسون از نظر صدا و تا حدي تصوير حرف براي گفتن دارند
البته گوشيهاي هوشمند SE (سوني اريكسون) بسيار عالي هستند (البته با صرف نظر كردن از دوربين) كه مجهز به سيمبيان قدرتمند UIQ و صفحه لمسي هستند، اما بنا به شرايط بازار قيمتهاي بسيار بالاتر از ارزش واقعي خودشون دارند و خريد اونها مقرون به صرفه نيست (توصيه نميكنم)
اما گوشي K750i از گوشيهاي جاوا هست كه قيمتي نسبتا قابل قبول و امكانات خوبي هم داره، اما در كل خريد گوشيهاي جاواي سوني اريكسون براي دوربين و كيفيت صدا توجيه براي خريد داره (برخي موارد هم به سليقه فرد بستگي داره) و بنده خريد گوشيهاي جاواي موتورلا رو بر گوشيهاي جاوا سوني اريكسون ترجيح ميدم
حال بسته به نظر خودتون و با توجه به انتظارات بايد تصميم به خريد گوشي خاصي بگيريد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
internet جان اميدوارم مشکل انتخاب شما تا حدي حل شده باشه ولي من گوشيهاي SE را به موتورولا ترجيح ميدم و بنظر من توي گوشيهاي جاوا گوشي هاي خوبي هستند البته قبول دارم رفع مشکلات آنها مقداري مشکل است ولي به راحتي مشکل دار نميشوند ( سري جديد) . SE K750i هم انتخاب خوبي است و نسبت به امکانات و قيمتي که داره خيلي به صرفه است... نظرمهدي جان هم کاملا با ارزش..
ولي اگر نوکيا تهيه کنيد هم از نظر خدمات و بيشتر معتبر بودن گارانتي و هم اينکه رفع سري مشکلات آتي آن بسيار انتخاب خوبي است..
ولي اگر نوکيا تهيه کنيد هم از نظر خدمات و بيشتر معتبر بودن گارانتي و هم اينکه رفع سري مشکلات آتي آن بسيار انتخاب خوبي است..

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:

- محل اقامت: شيراز
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 19 بار
- تماس:
نتيجه گيري نهايي که خودم از صحبت دوستان در اين جا يا جاهاي ديگه داشتم :
توي اين رنج قيمت : 200 تا 230
موتورولا v3i و کلاً موتورولا خوشگل هست ولي کيفيت فيلم و عکسش چشمگير نيست و خلاصه مشتري اول و آخرش خودتونيد
اگه گوشي جاوا بخواين يعني سيمبين نخواين و خلاصه نرم افزار نخواين نصب کنيد و يک گوشي همه چي تموم بخواين k750i سوني اريکسون بهترين انتخاب هست و همه هم همين رو پيشنهاد مي دن
و اگه هم گوشي خوب بخواين که نرم افزار هم نصب کنيد و سيمبين باشه خوب سري 60 خوبه 6630 هم توي اين رنج قيمت توي ايران خيلي خوبه فقط وزنش زياده و بزرگه
حالا اگه من اشتباه عرض کردم شما بفرمائيد
اين نتيجه گيري حدود بيست روز جستجو بود در اين جا و خيلي جاهاي ديگه
توي اين رنج قيمت : 200 تا 230
موتورولا v3i و کلاً موتورولا خوشگل هست ولي کيفيت فيلم و عکسش چشمگير نيست و خلاصه مشتري اول و آخرش خودتونيد
اگه گوشي جاوا بخواين يعني سيمبين نخواين و خلاصه نرم افزار نخواين نصب کنيد و يک گوشي همه چي تموم بخواين k750i سوني اريکسون بهترين انتخاب هست و همه هم همين رو پيشنهاد مي دن
و اگه هم گوشي خوب بخواين که نرم افزار هم نصب کنيد و سيمبين باشه خوب سري 60 خوبه 6630 هم توي اين رنج قيمت توي ايران خيلي خوبه فقط وزنش زياده و بزرگه
حالا اگه من اشتباه عرض کردم شما بفرمائيد
اين نتيجه گيري حدود بيست روز جستجو بود در اين جا و خيلي جاهاي ديگه
[External Link Removed for Guests]

8)