مقایسه تفنگداران دریایی ايران و امريکا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي دريايي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

جواب يکي از دوستان را اصلا نميدم به دو دليل : 1- رعايت نکردن قوانين انجمن 2- عدم سطح علمي و تاريخي کافي

ولي آقاي hany شما چرا همه چيز را با هم قاطي ميکني؟
من هم ديدم بسيار افرادي در ارتش و سپاه و پليس را که به اصطلاح حيف نون هستند.
اما اين دليل نميشود که بگيم تمام مجموعه مثل همين چند نفر هست.

در جنگ تحميلي هم ما کي فرصت آموزش نيروهاي در سطح حرفه اي داشتيم که آموزش نداديم؟
اگر زمان داشتيم حتما نيروهاي داوطلب مردمي را بيشتر از اصول اوليه جنگ و هدفگيري و شليک و ... آموزش ميداديم.
وقتي دشمني با 48 يگان حرفه اي تا دندان مسلح به کشوري بي دفاع حمله ميکند آيا بجز اعزام نيروهاي غير آماده کاري ديگر هم ميتوان کرد؟
اگر همين نيروهاي معمولي بسيج نبودند که در عرض يک هفته خوزستان شده بود عربستان!

بعضيها ميگن در ماه اول جنگ کار اصلي را نيروي هوايي و هوانيروز انجام داد تا خرمشهر 34 ورز مقاومت کرد.
من هم همين گفته را قبول دارم ولي تنها با نيروي هوايي نميشد جلوي ارتش بعثي را گرفت. پس چطوري خوزستان سقوط نکرد؟
دليلش اعزام نيروهاي مردمي به منطقه جنگ بود.
بسياري از وطن پرستان از همون 31 شهريور حتي بدون اسلحه و توان رزمي خود را به جبهه جنگ رساندند تا خرمشهر توانست 34 روز مقاومت کند.
يک نفري بود که چون ارتش جاده ها رو بسته بود و بهش اجازه رفتن به خرمشهر را نداده بودند سينه خيز از بين درختان و بيشه زارها و ... خودشو به خرمشهر رسانده بود و سرانجام پيکر پاکش را در شهر پيدا کردند.

در همون زمان عده اي هم از ترس جان و مالشان سوار هواپيما شدند و از ايران در رفتند!

مطمئن باش تا افراد وطن پرست به تعداد هر چند کم باقي بمانند هيچ دشمني جرات تجاوز به اين آب و خاک را نخواهد داشت.

:D
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

آقاي tall شما واقعا يک انسان پست و فرومايه و وطن فروش هستيد.

از اين به بعد حتي اگر يکبار چنين اراجيفي را سر هم کنيد به شدت با شما برخورد خواهد شد.

نيروهاي اسرائيل و انگليس و آمريکا در عراق بمب گذاري ميکنند حالا تو انسان نادان ميگي سپاهي هستند؟
سال قبل که يادت هست اگر روزنامه هاي خارجي رو خونده باشي يه رسوايي براي انگليس پيش اومد.
چند تا سرباز انگليسي با لباس شيعيان و مسلح به بمب و اسلحه در محله سني نشينان دستگير شدند.
حالا تو ميگي بمب گذاري کار سپاه هست؟

اي احمق کر و کور و لال اينو بدون که اگر نيروهاي ايراني مثل غربيها نامرد بودند براحتي ميتوانستيم در عراق يک جهنم واقعي براي آمريکا برپا کنيم.

وقتي يک سرباز ايراني تشنه آب خود را به اسير وحشي عراقي ميداد و در عوض اون وحشي با چاقو سرباز ايراني را به شهادت ميرساند شما کجا بودي؟ لابد پشت گوش صدام؟

شماها کم جنايت نکرديد که حالا اومدي از افتخاراتت سخن ميگي.
شماها رو تاريخ را سفيد کرديد!

بخدا قسم تاکنون هيچ انساني به اندازه شما گروه منافقين به وطنش خيانت نکرده است.

8-)
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط mohtasham »

iranian_marine نوشته شده:پدر من آموزش تفنگدار دريايي در پادگان نکا ديده و عموم هم جزو تفنگداران ويژه ارتش در زمان جنگ بود ...

وضعيت تير اندازي نيروهاي ايراني عاليه نه متوسط ( مخصوصا تفنگداران ارتش )

تحمل شرايط سختشون هم عاليه و زمين تا آسمون با آمريکايي ها فرق دارن .

در مورد کلاه خود هم ، احتمالا در آينده نزديک تفنگداران دريايي ايران هم به کلاه خود هاي ضد گلوله مجهز ميشن .

براي اطلاعاتتون عرض ميکنم تفنگداران دريايي ارتش مي تونند 14 کيلومتر با تجهيزات کامل و بدن توقف در بيابان بدوند .

بنابراين آمادگي جسمانيشون اگر از آمريکايي ها بيشتر نباشه کمتر هم نيست .

من باهات کاملا موافقم . تازه ما يکسري ارزشها داريم که حاضريم جون بديم.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

جنگ لبنان خيلي چيزها را روشن کرد از جمله : همه چيز ماديات نيست ، همه چيز جليقه ضد گلوله و توپ و تفنگ نيست.

طبق گزارش منابع منطقي که حقيقت را بيان ميکنند شهداي حزب الله در حدود 50 نفر بود ولي هلاک شدگان ارتش صهيونيستي بين 200 الي 500 نفر.

حتي نيروهاي به اصطلاح زبده تيپ گولاني صهيونيستي در نبردهاي تن به تن از شهادت طلبان حزب الله شکست مفتضحانه اي خوردند.

هر کس با خداوند متعال باشد چه بميرد و چه پيروز شود در هر حالت پيروز است و اين تفکر باعث پيروزي حزب الله هميشه قهرمان و نيز پيروزيهاي شگفت انگيز رزمندگان سالام در جنگ تحميلي شد.

:D
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 10 بار
تماس:

پست توسط آوات »

دوستان ....دوستان بهتره واقع بين بود بجاي اين بحثهاي بي هوده و اينكه كي بده كي خوب به فكراين باشيم
كه چگونه مي توان با اين امكانات كم جلوي تجاوز و حتي فكر تجاوز به ميهن عزيزمان را بگيريم
ولي الان به فكر دفاع از ميهن خود مي باشم .شايد در هر جايگاهي افرادي نالايق سر كار باشند ولي اين دليل نمي شود ما به هم توهين كنيم

من خودم در لشكر 23 تكاور در تيپ 783 مخصوص اموزش ديدم امكانات كم بود ولي حس وطن پرستي موج مي زد
ولي در يك جنگ واقعي حرف اصلي را نه تجهيزات خالي و نه حس وطن دوستي مي زند بلكه تركيبي از همه موارد مي باشد .در ضمن ما ايران با عراق زمين تا اسمون فرق داره اين همه كوه و موانع استراتژيكي مي تواند براي هر متجاوزي باتلاقي دهشناك به وجود اورد و در سوي ديگر اين همه نيرو اب ديده و مجرب هم داريم
و يك چيز ديگر انهم اينكه در حوادث عراق دست ايران هم رو شده ولي نمي توان به گروه خاصي اشاره كرد
من بچه لب مرزم تا حالا عراق هم رفتم آمريكايي هم ديدم واقعا با اونچه تعريف مي كنن زمين تا اسمون فرق دارن
:razz:

لطفا بحث را سیاسی نکنید و سنگ کس دیگه ای را هم به سینه نزنید.
ویرایش شد.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

آوات, جان

میشه سن شما رو بپرسم فکر کنم بالای 40 سال داشته باشید زیرا تیپ نیرو مخصوص فعلی تیپ 65 نوهد است نه تیپ 783 لشگر 23 تکاور :-)

لشگر 23 یه زمانی نیرو مخصوص بود ولی به علت پاکسازی عناصر مخربی که ممکن بود برای امنیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مشگل ایجاد کنند حالا دیگه نیرو مخصوص نیست :grin:

در ادامه صحبت دوستان اینو اضافه می کنم که تیپ 65 نوهد(نیروهای ویژه هوابرد) آماده مقابله با هر گونه دشمن خارجی و داخلی می باشد و اینو امریکائیها و منافقینی که شاید در این سایت برای دستیابی به اطلاعات سری بزنند بدانند که هیچ غلطی نمی توانند بکنند, الله اکبر خامنه ای رهبر

دوستان پیروز باشید :)
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

واقعا كف كردم.
اينها فكر ميكنند سربازان غيور ما پشه هستند و امريكايي ها دلاور مرد. :x
اگر نيروهاي مردمي(شهيد جهان ارا) و تعداد كمي نيروهاي ژاندارمري نبودند الان بعضي از اقايون پشت كامپيوتر خودشون تو امنيت كامل نشسته بودن و دم از ازادي بيان و قدرت بي نهايت ارباب خودشون امريكا بزنن.
اين مملكت براي هر وجبش خون داده شده.اين سرزمين همت ها فهميده ها باكري ها وباقرخان و ستارخان و .....كه با افتخار تمام جان خود را براي وطن و ناموسشون گذاشتن در قلب خود حفظ كرده انوقت ادم هاي پست و فرومايه اي مثل بعضي اقايون واسه ما روضه خوني ميكنن.
اگه سربازه امريكايي تجهيزاتش بيشتر از سرباز ايراني بجاش سرباز ايراني غيرت داره دين داره هدف داره به فكر وطن و ناموسشه.
بترسيد از روزي كه دست زمانه شما نوكران و فرومايگان را رسواي عالم كند و به سزاي اعمال و رفتار ننگين خود برسيد.

اگر مخالف نظام و گروه خاصي هستيد حداقل از روح شهدايي كه جون خود رو براي اين خاك در طول تمام دوراني كه كشوري به نام ايران وجود داشته داده اند خجالت بكشيد.

واقعا من ديگه به شما هيچ چيزي نميتونم بگم.

پيروز باشيد. :razz:
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

من خودم در لشكر 23 تكاور در تيپ 783 مخصوص اموزش ديدم امكانات كم بود ولي حس وطن پرستي موج مي زد

آوات چی میزدی . تیربارچی بودی یا تک تیر انداز . یا اینکه پشتیبان . پدر من در اومد از بس کوهای لب مرز با عراق رو پیاده رفتیم بالا اومدیم پایین .
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

آوات, بيشتر بگين يعني چي زمين تا اسمون فرق مي كنن ؟؟؟// :-x

مطلب سیاسی که ایشان نوشته بودند ویرایش شد و به همین دلیل شما بقیه جمله ایشان را ندیدید.
در ضمن لطفا بحثهای نا مربوط و سیاسی را ادامه ندهید.
ویرایش نشد بلکه یه چیزی اضافه شد. :grin:
دوستت سعید :-)
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
New Member

پست توسط kumars »

باسلام
قبل از هر چيز بايد بگويم من تنها به خاطر وطن پرستي و اعتماد به نفس فو ق العاده اعضا و بويژه مدير سايت عضو اين سايت شدم
در مورد جنگ ايران و آمريکا به چند دليل بايد عرض کنم رخ دادن اين جنگ با وضعيت سياسي فعلي و 10 سال آينده دنيا غير ممکن است :
1- همانطور که اکثر دوستان نيز گفتند آمريکا به خوبي از توان قابل توجه ايران در زمينه جنگ چريکي آگاه است و غير ممکن است خودش را با چنين قدرتي روبرو کند .
2- به پايان دوره رياست جمهوري بوش و يارانش زمان بسيار کمي باقي مانده که به هيچ وجه براي حتي زمينه سازي جنگ نيز کافي نيست
3- فراموش نکنيد آمريکا زماني به عراق حمله کرد که قدرت نظامي آنرا در جنگ خليج کاملا از بين برده بود و به مدت 10 سال قدرت اقتصادي صدام را نيز به صفر رسانده بود . چنين زماني براي تضعيف ايران باتوجه به وضعيت کنوني اقتصاد بالاي 30 سال خواهد بود.
4- صدام حتي يک موشک به آمريکا و متحدانش شليک نکرد ، حتي يک آمريکايي غير نظامي توسط صدام کشته نشدند ، در جنگ عراق صدام و يارانش تنها موفق به کشتن 120 سرباز آمريکايي شدند ولي با اين حال مي بينيد که مردم آمريکا پوست بوش را براي چنين حمله اي کنده اند و يک روز نيست که تظاهراتي بر پا نشود اگر خسارت مالي و معنوي آمريکا از صدام را 10 بگيريم اين خسارات از ايران بالاي 200 خواهد بود و در چنين شرايطي هيچ يک از روساي جمهور آمريکا جرات مقابله با اين همه انتقاد را نخواهند داشت .
5- نفت صدام در زمان قبل از جنگ ، در حين جنگ و بعد از جنگ کاملا در اختيار سازمان ملل بود با اين حال حمله به عراق قيمت نفت را حداقل 20 دلار افزايش داد اين موضوع در مورد ايران احتمالا يک افزايش 100 دلاري ايجاد خواهد کرد.
6- آمريکا بر عکس بلوفهايي که مي زند امروز تمام توجهش به درست کردن گندش در عراق است و احمقانه ترين تصميم در اين شرايط توليد يک گند جديد است !
7- آمريکا با دروغ توان شيميايي و هسته اي صدام ، به عراق حمله کرد که حداقل نصف جهان اين دروغ را باور نکردند و در نتيجه آمريکا مجوز شوراي امنيت را نتوانست براي جنگ بدست آورد چطور ممکن است دروغ بمت اتم ايران را مردم دنيا باور کنند .
8- دريوزگي آمريکا را در زمينه يارگيري براي جنگ عراق به خاطر بياوريد آن زمان که بوش با افتخار مي گفت ائتلاف جهاني که منظورش جزاير مارشال و چند کشور بدبخت ديگر بودند که از سر ناچاري و فقر با آمريکا متحد شدند تازه براي صدامي که هيچ متحد خارجي نداشت حال چطور آمريکا مي تواند براي جنگ با ايران با اين تعداد متحد (منافق يا واقعي) يارگيري کند.
9- صدام در منطقه هيچ قدرت سياسي نداشت و اصطلاحا هيچ برگ برنده اي نداشت فراموش نکنيد امروزه نبض خاورميانه چه در لبنان چه در عراق و حتي در افغانستان کاملا در دستان سپاه و ايران است و ايران با تلنگوري مي تواند شعله اين منطقه را به آتشفشاني غير قابل مهار تبديل کند (بر گرفته از اعترافات خود آمريکايي ها) همچنين شاهرگ حياتي نفت دنيا (تنگه هرمز) در اختيار نيروي دريايي ايران است.

بنابر دلايل بالا و هزاران دليل ديگر آمريکا نه جرات و نه توان حمله به ايران را ندارد و سران آمريکا در عين احمقي چنين اشتباه تاريخي اي را هرگز انجام نخواهند داد .
پس آسوده بخوابيد و بدانيد ان شاء ا... اين خاک از تجاوز بيگانه براي حداقل يک قرن بعد آسوده خواهد بود .

توجه : تمام نکات بالا در صورت ماجراجويي ايران و هر گونه شيطنت نظامي به اسرائيل يا متحدين آمريکا برعکس خواهد شد در چنين شرايطي مردم آمريکا که به شدت حافظ دزدي هاي خود از ساير ملل هستند ، يکپارچه به حمله نظامي به ايران راي مثبت خواهند داد . (هرچند به نظر من چنين شيطنتي نيز حداقل تا 10 سال آينده بعيد است)

نکته آخر اينکه بر اساس يک جمله معروف "امپراتوريهاي بزرگ تاريخ دوران افول خود را به سرعت طي خواهند کرد" بعد از حدود 300 سال که ما از شکوه امپراتوري پارس فاصله گرفتيم به نظر مي آيد زمان صعودي شدن نمودار پيشرفتمان فرا رسيده و شايد من و شما شکوه مجدد ايران را نبينيم اما مطمئنم نوه و نهايتا نتيجه هايمان اين دوران را خواهند ديد پس دست در دست هم به بيشتر شدن شيب مثبت اين نمودار کمک کنيم . ان شاء ا...
Old Moderator
Old Moderator
سپاس‌های ارسالی: 117 بار
سپاس‌های دریافتی: 349 بار
تماس:

پست توسط black hawk »

از تمامي دوستان بخاطر مطالب خوبشون تشکر ميکنم فقط يک نکته رو ياد آور ميشم
اولا دوستان اگر در حال تحليل يک توان رزمي هستيد بايد بدون حس وطن پرستي و بي طرفانه اين کار رو بکنيد تا به جواب دقيق برسيد
اين که جنگي در نميگيره نياز به اين همه تفسير نداشت اما
دوستان در جنگ مهمترين کساني که آسيب ميبينند مردم هستند هيچگاه فکر کرديد در صورت چنين جنگي مردم چه ميزان آسيب ميبينند جنگ زشت ترين و آخرين روش انسان براي رهايي از مشکل است
و در نظام کنوني جهان جايي ندارد
جنگ هاي کنوني جنگ هاي سريع و ضربتي هستند دوره ي جنگ هاي طولاني مانند نبردهاي جنگ جهاني يا همين جنگ خودمان خيلي وقت است که گذشته
تفکر اکنون جنگ هاي سياسي است نه جنگ هاي رزمي جنگ عراق 29 روز بود (در حالي که ميتوانست بيشتر باشد) و اين همه پيامد داشت حال شما کافيست جنگي فراتر را در نظر بگيريد
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

اولا دوستان اگر در حال تحليل يک توان رزمي هستيد بايد بدون حس وطن پرستي و بي طرفانه اين کار رو بکنيد تا به جواب دقيق برسيد

بدون حس وطن پرستي انسان انگيزه کافي براي جنگ و دفاع از وطن نخواهد داشت و مهمتر از همه اينکه در طول تاريخ هميشه مهاجم روحيه ضعيفي داشته است اما مدافعان ايراني همواره تا آخرين قطره خون خود جنگيده اند و عليرغم از شهادت 26 هزار نفر از 27 هزار نفر سپاه ايران در جنگ چالدران باز هم عقب نشيني نکرده ايم و آنقدر به دشمن حمله کرديم تا توپخانه مهاجم را به کل نابود کرديم.
ارسال پست

بازگشت به “ادوات دريايي”