ولي آقاي hany شما چرا همه چيز را با هم قاطي ميکني؟
من هم ديدم بسيار افرادي در ارتش و سپاه و پليس را که به اصطلاح حيف نون هستند.
اما اين دليل نميشود که بگيم تمام مجموعه مثل همين چند نفر هست.
در جنگ تحميلي هم ما کي فرصت آموزش نيروهاي در سطح حرفه اي داشتيم که آموزش نداديم؟
اگر زمان داشتيم حتما نيروهاي داوطلب مردمي را بيشتر از اصول اوليه جنگ و هدفگيري و شليک و ... آموزش ميداديم.
وقتي دشمني با 48 يگان حرفه اي تا دندان مسلح به کشوري بي دفاع حمله ميکند آيا بجز اعزام نيروهاي غير آماده کاري ديگر هم ميتوان کرد؟
اگر همين نيروهاي معمولي بسيج نبودند که در عرض يک هفته خوزستان شده بود عربستان!
بعضيها ميگن در ماه اول جنگ کار اصلي را نيروي هوايي و هوانيروز انجام داد تا خرمشهر 34 ورز مقاومت کرد.
من هم همين گفته را قبول دارم ولي تنها با نيروي هوايي نميشد جلوي ارتش بعثي را گرفت. پس چطوري خوزستان سقوط نکرد؟
دليلش اعزام نيروهاي مردمي به منطقه جنگ بود.
بسياري از وطن پرستان از همون 31 شهريور حتي بدون اسلحه و توان رزمي خود را به جبهه جنگ رساندند تا خرمشهر توانست 34 روز مقاومت کند.
يک نفري بود که چون ارتش جاده ها رو بسته بود و بهش اجازه رفتن به خرمشهر را نداده بودند سينه خيز از بين درختان و بيشه زارها و ... خودشو به خرمشهر رسانده بود و سرانجام پيکر پاکش را در شهر پيدا کردند.
در همون زمان عده اي هم از ترس جان و مالشان سوار هواپيما شدند و از ايران در رفتند!
مطمئن باش تا افراد وطن پرست به تعداد هر چند کم باقي بمانند هيچ دشمني جرات تجاوز به اين آب و خاک را نخواهد داشت.