سوالات و اشکالات GLX G3

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

Re: سوالات و اشکالات GLX G3

پست توسط hosein4423 »

Mahdi1944 نوشته شده:  ,
اگر با توضيحاتي که قبلا داده شده به نتيجه‌اي نرسيديد دو حالت احتمال داره:
1- بعد از مدتي باتري به حداکثر ظرفيت خودش برسه و مثل گوشي من ديگه پرش زير 5% برسه که قابل قبول هست
2- باتري مشکل داره و بهتره ببريد تعويض کنند

سلام من قسمت setting قسمتbattry قسمت صفحه نمایش گر ۴ ساعت که روشن باشه (یعنی چهار ساعت کارکرد داره) وقتی باتری تمام شد یا آخراشه میتونید ببینید که چند ساعته اگه لطف کنید بگید شما چند ساعت هستش.؟؟؟؟
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 39 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط s.nozari »

شارژر های این گوشی اصلا خوب نیستند پرش شارژ هم بیشتر بخاطر شارژره تا باتری؛ بهتره از شارژرهای بقیه مارک ها با همین آمپر و ولتاژ استفاده کنید، پرش شارژ خیلی کمتر میشه.
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 29 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط pooyan.kh »

سلام
منم چند روز پیش g3 خریدم.(سری 1.3) و با ورژن فریمور 2.6.4
با وجود اینکه میگن مشکل پرش باتری توی این ورژن حل شده ولی باتری گوشی من همچنان پرش باتری داره.البته از 100 درصد تا 40 درصد خوبه ولی بعد از گذشتن از مرز 40 درصد سریع شارژ خالی میکنه.
دوستان چکار کنم مشکلم حل بشه؟
به نظرتون اگه به ورژن 2.6.2 (پیشنهادی توسط مدیر محترم)آپدیت کنم مشکلم حل میشه؟و اینکه اگه بخوام به ورژن پایینتر آپدیت کنم میتونم از روش TWRP استفاده کنم یا بایستی فلش کنم؟
Captain
Captain
سپاس‌های دریافتی: 325 بار

پست توسط sam1375 »

سلام اقا مهدی بعضی جاها نوشته mtk6577 cortex 1.5gzh موضوع اینا چیه مگه این سی پی یو 1 گیگا هرتز نیست؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
اينها MTK6577T هستند که فرکانس اونها از 1.2 تا 1.5GHZ قابل ست کردن هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

پست توسط SMH »

pooyan.kh نوشته شده:سلام
منم چند روز پیش g3 خریدم.(سری 1.3) و با ورژن فریمور 2.6.4
با وجود اینکه میگن مشکل پرش باتری توی این ورژن حل شده ولی باتری گوشی من همچنان پرش باتری داره.البته از 100 درصد تا 40 درصد خوبه ولی بعد از گذشتن از مرز 40 درصد سریع شارژ خالی میکنه.
دوستان چکار کنم مشکلم حل بشه؟
به نظرتون اگه به ورژن 2.6.2 (پیشنهادی توسط مدیر محترم)آپدیت کنم مشکلم حل میشه؟و اینکه اگه بخوام به ورژن پایینتر آپدیت کنم میتونم از روش TWRP استفاده کنم یا بایستی فلش کنم؟

سلام دوست عزیز اگه تاپیک ها رو مطالعه کرده باشی متوجه می شی که نباید فریمور بالاتر رو به فریمور پایین تر تغییر داد
باعث بروز مشکلات جدی در گوشی شما مشه
شما میتونید در همون فریمور مدل های مختلف رو تست کنید
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 29 بار

پست توسط pooyan.kh »

سلام
من از ورژن آقا حسین توی" این تاپیک "استفاده کردم و مشکل پرش شارژ حل شد.از بقیه دوستان هم تقاضا دارم این فریمور رو نصب کنن و نتیجه رو اعلام کنن.
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 5 بار

پست توسط ariaceram »

دوستان سلام
مشکل مهمی که من با گوشی g3 دارم ومشکلم با روت کردن واستفاده ار برنامه system tuner proهم حل نشد
پاک نشدن برنامه های در حال اجرا با برنامه هایی نظیر ZDBOX و غیرو به هیچ عنوان پاک نمیشه
یعنی اگر بعد از اجرای ZDBOX و پاک کردن برنامه ها وارد قسمت manag apps شوم در قسمت RUNNING همان برنامه در حال اجرا هست چندین برنامه دیگر هم تست کردم
حتی تیک اعلان برنامه ها را برداشتم ولی مشکل حل نمیشه جالب انجا هست که خود برنامه ZDBOX حدود 40MB از رم را اشغال میکنه
اما در پایان برای کسانی که می خواهند گوشی بخرند به هیچ عنوان گوشیG3 نخرید که اشغال ترین گوشی GLX می باشد
هم مشکل باطری هم دشارژ سریع باطری هم مشکل رم هم کیفیت بسیار پایین بدنه
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
منظور شما از پاک کردن برنامه، Kill کردن اون از رم هست يا uninstall کردن؟
برنامه‌هايي که بعد از kill کردن مجددا فعال ميشوند بايد event هاي اون رو غير فعال کنيد که اين کار با استفاده از همون system tuner هم ميشه انجام داد، اما برنامه‌ي AutoStarts برنامه‌ي ساده‌تري براي اين کار هست
مشکل پرش باتري و مصرف غير متعارف اون با 2.6.4 براي من حل شده و ديگه چنين مشکلي رو ندارم. در مورد بدنه حق با شما هست. از G4 و اسکاي پايين‌تر هست. مشکل رم هم در تمام گوشي‌هاي دو هسته‌اي با رم 512 وجود داره. راهکار اون هم نياز به اصلاح کرنل داره که متاسفانه سورس کرنل در دسترس نيست ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط persiandev »

سلام دوستان
آقا کسی تابحال واسه این گوشی شارژر مسافرتی که با فندکی ماشین کار کنه خریده؟ آخه وقتی توی مسافرت بخوای از برنامه های مسیریاب استفاده کنی خیلی سریع باطری تموم میشه و چاره اش اینه حتماً از شارژرفندکی استفاده کرد.
اگر میشه تجربیات یا توصیه هاتون رو بیان کنید.ممنون
Captain
Captain
سپاس‌های دریافتی: 325 بار

پست توسط sam1375 »

سلام اقا مهدی این گوشی جی 3 از چه چیپی برای بلوتوث و وای فای استفاده میکنه؟ و این فریمور 2.6.4 روی ورژن 2.5 کار میکنه؟ و این فایل boot.img رو نمیشه باز کرد ؟ منظور از سورس همین باز شده این فایل بوته؟
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 5 بار

پست توسط ariaceram »

[quote="Mahdi1944"]  ,
منظور شما از پاک کردن برنامه، Kill کردن اون از رم هست يا uninstall کردن؟
برنامه‌هايي که بعد از kill کردن مجددا فعال ميشوند بايد event هاي اون رو غير فعال کنيد که اين کار با استفاده از همون system tuner هم ميشه انجام داد، اما برنامه‌ي AutoStarts برنامه‌ي ساده‌تري براي اين کار هست
ممکنه راهنمایی بیشتری بکنید با توجه به اینکه برنامه system tuner الان تو گوشی من هست
برای تغییر ورژن به 2.6.4 راهی هست که برنامه هایم پاک نشه در ضمن به سخت افزار گوشی من میخوره
ورژن سخت افزار گوشی من 1.1 هست
ارسال پست

بازگشت به “GLX”