یک نفس با ما نشستی خانه بوی گل گرفت
خانه ات آباد کین ویرانه بوی گل گرفت
از پریشان گویی ام دیدی پریشان خاطرم
زلف خود را شانه کردی ، شانه بوی گل گرفت
...
...
هر چه مي خواهد دل تنگت بگو
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: ایران از شرق تا غرب و از شمال تا جنوب
- سپاسهای ارسالی: 1369 بار
- سپاسهای دریافتی: 1309 بار

- محل اقامت: روبروی شما
- سپاسهای ارسالی: 2234 بار
- سپاسهای دریافتی: 14097 بار
Re: هر چه مي خواهد دل تنگت بگو
خداوند میبیند و میپوشد / همسایه نمیبیند و میخروشد
در اندرون من خسته دل ندانم کیست، که من خموشم و او در فغان و در غوغاست
یه عمره نشونیم تو هستی و من هنوز گمم....
برو بانو!
بگذار بیدار شوم
باید بروم...
خیال تورا به دوش کشیدن، خرج دارد!
در اندرون من خسته دل ندانم کیست، که من خموشم و او در فغان و در غوغاست
یه عمره نشونیم تو هستی و من هنوز گمم....
برو بانو!
بگذار بیدار شوم
باید بروم...
خیال تورا به دوش کشیدن، خرج دارد!

- سپاسهای ارسالی: 1414 بار
- سپاسهای دریافتی: 687 بار
الهی عبدک ببابک اقامته الخصاصه بین یدیک یقرع باب احسانک بدعائه فلا تعرض وجهک الکریم
خداوندا بندهات در پشت درت است,کمبودها وخواریش او را در درگاه تو قرار داده ودراحسانت را می کوبد پس صورت بخشندهات را از او برنگردان
خداوندا بندهات در پشت درت است,کمبودها وخواریش او را در درگاه تو قرار داده ودراحسانت را می کوبد پس صورت بخشندهات را از او برنگردان

-
- سپاسهای ارسالی: 2456 بار
- سپاسهای دریافتی: 3097 بار
آه عجب کاری به دستم داد دل/ هم شکست و هم شکستم داد دل ..... تقدیم به اون کسی که سه ساله که تو فکرشم و خودش نمیدونه که چقدر دوستش دارم؛ دیشب اولین شبی بود که به خاطرش گریه کردم؛ امروز صبح دیدمش بهم سلام داد و از اونموقع خرابشم ؛ برام دعا کنید زندگیم بدجور به هم ریخته.

خدا انشاالله اونی که خیر اخرت ودنیات توشه برات مقدر کنه به حق همین لحظات افطارDr.milad
الحمدالله الذی اسئله ویعطتینی وان کنت بطیا حین یستقرضنی...الحمدالله لا ادعو غیره لم یستجب لی دعایی
الحمدالله الذی اسئله ویعطتینی وان کنت بطیا حین یستقرضنی...الحمدالله لا ادعو غیره لم یستجب لی دعایی

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 15611 بار
- سپاسهای دریافتی: 6443 بار
- تماس:
ایــــنــــوَر یـــِــکــــی هـــــَـســـــت کـــــهــ از مـــــَنــ و تــــــو خـــِــــیـــلـــی تـــَـــنـــهـــا تــــَــرهــ
یـــِـــهــ خــــونـــِـــه ی نــــُــقــــلــــی بــــَـــغــــَــلِ پــــُـــلِ صــــِـــراط و چـــَـــنــــدتــــا صــــَـــفــــحــــهـــ خـــاطـِــــرهـ و عـــَـــکــــســـ ،کـــُـــلـــِــهـــ دِلـــــ خــــوشــــیـــاشَـــنـــ
دیــــــروز کــــــــهـــ بـــــــا هــَــــم حــــَــــرفـ مـــــیــــزَدیــــــــــم مــــیــــــگـــُــفـــتــ بــَـــچـــهــ هــــام هــــیـــچــــکــُــدوم نـــیــــســـتــ مـــَــنــــو یـــــادشــــونــ
کــــــافــــــیـــــــهـ هـَـــمــــیــــنــ کـــِـــهـــ خـــــوبـــــهــ حــــــالـــِــشــــونــ
راســـــتــــــی فــــــِـــکــــر کـــُـــنـــَـــم اِســـــمـــــِــش خــــــــــُـــــدا بــــــــود
یـــِـــهــ خــــونـــِـــه ی نــــُــقــــلــــی بــــَـــغــــَــلِ پــــُـــلِ صــــِـــراط و چـــَـــنــــدتــــا صــــَـــفــــحــــهـــ خـــاطـِــــرهـ و عـــَـــکــــســـ ،کـــُـــلـــِــهـــ دِلـــــ خــــوشــــیـــاشَـــنـــ
دیــــــروز کــــــــهـــ بـــــــا هــَــــم حــــَــــرفـ مـــــیــــزَدیــــــــــم مــــیــــــگـــُــفـــتــ بــَـــچـــهــ هــــام هــــیـــچــــکــُــدوم نـــیــــســـتــ مـــَــنــــو یـــــادشــــونــ
کــــــافــــــیـــــــهـ هـَـــمــــیــــنــ کـــِـــهـــ خـــــوبـــــهــ حــــــالـــِــشــــونــ
راســـــتــــــی فــــــِـــکــــر کـــُـــنـــَـــم اِســـــمـــــِــش خــــــــــُـــــدا بــــــــود

- سپاسهای ارسالی: 330 بار
- سپاسهای دریافتی: 109 بار
DR.MILAD نوشته شده:آه عجب کاری به دستم داد دل/ هم شکست و هم شکستم داد دل ..... تقدیم به اون کسی که سه ساله که تو فکرشم و خودش نمیدونه که چقدر دوستش دارم؛ دیشب اولین شبی بود که به خاطرش گریه کردم؛ امروز صبح دیدمش بهم سلام داد و از اونموقع خرابشم ؛ برام دعا کنید زندگیم بدجور به هم ریخته.
بالاخره يكي هم حسي بهش دست داد كه به منم دست داده...خيلي سخته كسي كه بهت توجه ميكنه و تو هم يه دل نه صد عاشقش ميشي...بعد از كلي كلنجار رفتن با خودت يه دفعه دلو به دريا ميزني و با تمام شجاعت تو دانشگاه جلوشو ميگيري و بهش ميگي كه دوستش داري ولي...بيخيال
داستان ما...
://www.centralclubs.com/topic-t39984-360.
كاشكي ميدونستي كه ....اي كاش...

-
- سپاسهای ارسالی: 5628 بار
- سپاسهای دریافتی: 782 بار
مردم اغلب بی انصاف و خود محورند ، امّا آنان را ببخش .
اگر مهربان باشی تو را به داشتن انگیزه پنهان متهم می کنند ، امّا تو مهربان باش .
اگر شریف و درستکار باشی فریبت می دهند ، امّا شریف و درستکار باش .
نیکی های امروزت را فراموش می کنند ، امّا تو نیکوکار باش .
بهترین های خود را به دنیا ببخش حتی اگر کافی نباشد و در نهایت می بینی که هر آنچه هست همواره میان تو و خداوند است و، نه تو و مردم .
(دکتر شریعتی )
اگر مهربان باشی تو را به داشتن انگیزه پنهان متهم می کنند ، امّا تو مهربان باش .
اگر شریف و درستکار باشی فریبت می دهند ، امّا شریف و درستکار باش .
نیکی های امروزت را فراموش می کنند ، امّا تو نیکوکار باش .
بهترین های خود را به دنیا ببخش حتی اگر کافی نباشد و در نهایت می بینی که هر آنچه هست همواره میان تو و خداوند است و، نه تو و مردم .
(دکتر شریعتی )
[FONT=Palatino Linotype]دوستی خود را به دوست ظاهر کن تا رشته محبت محکمتر شود.
پیامبر اکرم(ص)
پیامبر اکرم(ص)

انا الدی لم استحیک فی الخلاء ولم اراقبک فی الملا انا صاحب الدواهی العظمی انا الذی علی سیده اجتری ان الذی عصیت جبار اسما انا الدی عطیت معاصی الجلیل الرشا(فرازی از دعای ابو حمره ثمالی)
من کسی هستم کهه در خلوتم از تو حیا نکردم و در ملا عام مراقب رفتار در برابر. تو نبودم من صاحب گناهان بزرگم من کسی هستم که بر سرورش جرات پیدا کرده من کسی هستم که بر سلطان وجبار اسمانها عصیان کرده من همان همان کسی هسنم که به برای ارتکاب گناهان بزرگ رشوه به شیطان ونفس اماره ام میدهم(به استفبال گناهان با نعمت های میروم )(پناه میبریم از شر نفسمان به خدا معاذ الله)
تو رو خدا لا اقل جز عصیان کندگان در ملا نباشم خدایا. الهی خودت کمکم کن. ای کسی که یاور کسانی هستی که یاوری ندارند
من کسی هستم کهه در خلوتم از تو حیا نکردم و در ملا عام مراقب رفتار در برابر. تو نبودم من صاحب گناهان بزرگم من کسی هستم که بر سرورش جرات پیدا کرده من کسی هستم که بر سلطان وجبار اسمانها عصیان کرده من همان همان کسی هسنم که به برای ارتکاب گناهان بزرگ رشوه به شیطان ونفس اماره ام میدهم(به استفبال گناهان با نعمت های میروم )(پناه میبریم از شر نفسمان به خدا معاذ الله)
تو رو خدا لا اقل جز عصیان کندگان در ملا نباشم خدایا. الهی خودت کمکم کن. ای کسی که یاور کسانی هستی که یاوری ندارند

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1604 بار
- سپاسهای دریافتی: 2353 بار
- تماس:
از جان ما چه خواهی ای دست بی رحم زمونه؟
تا کی به تیر ناحق میگیری قلب ما نشونه؟
تا کی به تیر ناحق میگیری قلب ما نشونه؟
[External Link Removed for Guests]
وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor
وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor