سوالات و اشکالات GLX G3

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Captain
Captain
سپاس‌های دریافتی: 325 بار

Re: سوالات و اشکالات GLX G3

پست توسط sam1375 »

اقایون کسی هست یه اموزشی بده که بتونیم از سایت github یه فایل دانلود کنیم
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط ariaceram »

[quote="Mahdi1944"]ariaceram,
منظور شما از پاک کردن برنامه، Kill کردن اون از رم هست يا uninstall کردن؟
برنامه‌هايي که بعد از kill کردن مجددا فعال ميشوند بايد event هاي اون رو غير فعال کنيد که اين کار با استفاده از همون system tuner هم ميشه انجام داد، اما برنامه‌ي AutoStarts برنامه‌ي ساده‌تري براي اين کار هست
ممکنه راهنمایی بیشتری بکنید با توجه به اینکه برنامه system tuner الان تو گوشی من هست
برای تغییر ورژن به 2.6.4 راهی هست که برنامه هایم پاک نشه در ضمن به سخت افزار گوشی من میخوره
ورژن سخت افزار گوشی من 1.1 هست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط maxi_v3000gv »

سلام دوستان یه سوال شاید کمی عجیب دارم
یه گوشی جی 3 دارم و زمانی که تو ویچت سرچ میکنم اگه مثلا 30 نفر میاد بیشر از 5 تاشون عکسشون نمیاد بالا
حالا تو همون لحظه با همون سیم کارت و همون سرعت با گوشی htc desire v که همه جوره ظعیف تره از جی 3 سرچ میکنم همه رو با عکس میاره بالا
ایراد از چیه؟چی به گوشی اضافه کنم که این درست بشه.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
بالاي صفحه هر پروژه‌اي که سورس اون آزاد هست، امکان دانلود به صورت zip وجود داره

,
براي آپديت اگر از فلش تولز استفاده کنيد، اطلاعاتي حذف نميشه، فقط بايد فريمويري از همون سري رو دوباره نصب کنيد، چون مثلا اگر swap کرده باشيد و بعد فريموير اصلي رو نصب کنيد، اطلاعات شما از بين خواهد رفت. ميتونيد هم زمان فلش فايل ebr1 رو فلش نزنيد

,
ممکنه نسخه‌ي برنامه‌ي مورد نظر شما متفاوت باشه و يا اينکه برنامه رو به جاي حافظه داخلي، در مموري کارت نصب کرده باشيد که در اين صورت بسياري از برنامه‌ها دچار مشکل ميشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain

پست توسط sam1375 »

سلام اقا مهدی میزنم دانلود میشه ولی نمینویسه حجمش چه قدره مثلا یه کرنل برای دیزایر اس بود تا 20 مگابایت ازش رو گرفت ولی بازم معلوم نبود چقدره یاچقدر مونده
Captain
Captain

پست توسط sam1375 »

اقا مهدی این گوشی جی 3 از چه چیپی برای بلوتوث و وای فای استفاده میکنه؟ و این فریمور 2.6.4 روی ورژن 2.5 کار میکنه؟ و این فایل boot.img رو نمیشه باز کرد ؟ منظور از سورس همین باز شده این فایل بوته؟
Captain
Captain

پست توسط sam1375 »

راستی این سایت گارانتی glx چیه؟ 2 ماهه گوشیمو دادم گارانتی هنوز برنگشته گفتم یه سر بزنم تا بهشون بگم بیارنش
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
بله، حجم رو نميزنه، بايد صبر کنيد تموم بشه، اگر درست extract‌ شد يعني کامل دانلود شده
اغلب اجزاي اين گوشي متعلق به Alps هست، ميتونيد برنامه‌هاي Antutu و Quadrant رو نصب و مشخصات تمام چيپ‌ها رو ببينيد
سايتي در مورد گارانتي نميدونم داره يا خير اصلا ...

لطفا از ارسال پست‌هاي متوالي خودداري کنيد و تمام سوالاتتون رو در يک پست ارسال بفرماييد!

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط mehranya »

سلام من گوشي G3 دارم.وقتي در تو اينترنت يا بازي هستم يه كادر زرد بالاي صفحه سمت راست نمايش ميده كه توش نوشته low memory و برنامهه بسته ميشه و حتي لايو والپيپر هم بسته ميشه و چند ثانيه صفحه سياهه.آيا علتش كم بودن رم هست؟و حالا كه سورس ها براي ساخت كرنال و swap در دسترس نيست ميشه رم گوشيو بيشتر كرد؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
خير، اين امکان وجود نداره ...
اما ميتونيد برنامه‌هاي سنگين مثل همين livewallpaper رو فير فعال کنيد، چون به هيچ وجه براي اين گوشي مناسب نيست، همينطور با روت کردن و مديريت برنامه‌ها و رخدادها در گوشي اين موضوع رو بهبود بخشيد

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط ariaceram »

[quote="Mahdi1944"]  ,
منظور شما از پاک کردن برنامه، Kill کردن اون از رم هست يا uninstall کردن؟
برنامه‌هايي که بعد از kill کردن مجددا فعال ميشوند بايد event هاي اون رو غير فعال کنيد که اين کار با استفاده از همون system tuner هم ميشه انجام داد، اما برنامه‌ي AutoStarts برنامه‌ي ساده‌تري براي اين کار هست

سلام.اقا مهدی
میشه اموزش بدهید چگونه event های برنامه ای مثل ایمیل یا وی چت را غیر فعال کنم با استفاده از برنامه system tuner

در ضمن بلوتوث گوشی بازم کار نمیکنه
من اگر بخواهم گوشیم را ببرم گارانتی واسه بلوتوث چطور انروت کنم
ورژن گوشی 2.6.4 است
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
فريموير اصلي رو نصب کنيد unroot ميشه
براي حذف رخدادها هم فقط کافيه در قسمت Events برنامه‌ي مورد نظر رو پيدا کرده و تمام رخدادهايي که نميخواهيد با رخ دادن اون برنامه دوباره اجرا بشه رو غير فعال کنيد

ارسال پست

بازگشت به “GLX”