amirdanger_72 نوشته شده:Lord_Jason نوشته شده:Freedom Fighter نوشته شده:وَإِنَّ جُندَنَا لَهُمُ الْغَالِبُونَ
گنبد آهنین طرح دفاعی کوتاهبرد تنها برای دفاع در مقابل راکت ها و موشک های کوتاه برد (زیر 70 کیلومتر) هست و قرار نیست در مقابل موشک های بالستیک ایران کاری انجام بده.
پروژه ای که برای مقابله با موشک های میانبرد ایران در اسراییل تعریف شده پروژه ی "آروا" هست، این دو با هم متفاوت هستند.
با تشکر
ببین آقا جون جوجه رو آخر پاییز میشمارند،البته ان شا الله دیگه آخرای پاییزه ،بهار ما هم میرسه اونوقته که ابابیل های ایران اسلامی سجیل های خودشون رو بر سر این صهیونیست ها حرام زاده میریزند،اونموقع شما نگاه کن کارایی کدوم بیشتره : گنبد پوشالی یا سجیل ها و شهاب های ماالبته برای این صهیونیست های ترسو همین فجر 5 هم کافیه ،شما هم انقدر سنگ این آهن پاره های ساخته ی دست کفار رو به سینه نزن ،نا سلامتی شما شیعه ابا عبد الله هستی باید بدونی که هر چی خدا بخواد همون میشه.
شما خوبی؟ یعنی حالت خوبه؟ میزونی؟ یه نگاه کن ببین من چی نوشتم و شما چی نوشتی؟
کامنت من در مورد اشتباه دوستمون بود که تصور میکرد سامانه گنبد آهنی برای مقابله با موشک های میانبرد ایران هست. نه جانبداری از کسی بود و نه به سخره گرفتن کسی.
اینکه شما وسط آش چیکار میکنی رو نفهمیدیم. بذار تعداد پست هات به 10 برسه بعد کامنت بقیه رو مسخره کن دوست من.