فریمویرهاي پشتيبان گرفته شده با TWRP براي GLX G4
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 47 بار
Re: فریمویرهاي پشتيبان گرفته شده با TWRP براي GLX G4
سلام Mahdi1944 جان خسته نباشی.آقا شما که فقط برای g3 دارین رام کاستوم میسازین از دوستان بخواید یه رام خوب هم برای g4 بسازن آرزو به دل نونیم.و اینکه هنوز بکاپ رام هایی که براتون آپلود کردم رو وقت نکردین استخراج کنید تا بتونیم با sp flashtool نصب کنیم؟؟
سوال : چرا کیفیت دوربین 8 مگاپیکسلی hd گوشی های جی ال ایکس با دوربینهای برندها دیگه تفاوت داره؟آپدیتی برای دوربینهای glx نیومده که کیفیت دوربین بیشتر بشه؟و اینکه راهی نیست که فلش دوربین رو عوض کرد؟آخه خیلی نورش کمه
سوال : چرا کیفیت دوربین 8 مگاپیکسلی hd گوشی های جی ال ایکس با دوربینهای برندها دیگه تفاوت داره؟آپدیتی برای دوربینهای glx نیومده که کیفیت دوربین بیشتر بشه؟و اینکه راهی نیست که فلش دوربین رو عوض کرد؟آخه خیلی نورش کمه
پشت این نقاب یک جسم وجود نداره, یک آرمانه و آرمانها فراتر از آن هستن که بمیرن

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
من که هيچ رامي رو پورت نکردم براي G3، چون ديگه G3رو ندارم، اين دوستان هستند که با استفاده از آموزشها و توضيحاتي که در انجمن داده شده اقدام به پورت رام براي G3 کردند. من الان گوشي GLX Spider رو دارم ...
براي پورت کردن هم حتما نياز هست اين گوشي در اختيار فرد باشه تا بتونه اين کار رو انجام بده. در مورد اون فريموير هم نه متاسفانه، يکي از دوستانم که G4 داشت فروخت و من به G4 ديگهاي دسترسي ندارم که اين کار رو انجام بدم
من که هيچ رامي رو پورت نکردم براي G3، چون ديگه G3رو ندارم، اين دوستان هستند که با استفاده از آموزشها و توضيحاتي که در انجمن داده شده اقدام به پورت رام براي G3 کردند. من الان گوشي GLX Spider رو دارم ...
براي پورت کردن هم حتما نياز هست اين گوشي در اختيار فرد باشه تا بتونه اين کار رو انجام بده. در مورد اون فريموير هم نه متاسفانه، يکي از دوستانم که G4 داشت فروخت و من به G4 ديگهاي دسترسي ندارم که اين کار رو انجام بدم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

سلام Mahdi1944
چطوری میتونم نرم افزار های google play store و google play servic و نسخه های جدید gmail رو روی فریمویر 2013.09.20 نصب و ازش استفاده کنم؟؟؟
google play servic نصب نمیشه هرکاری میکنم!! پکیج gapps هم که در سایت هست رو خواستم نصب کنم از ریکاوری ارور داد
چطوری میتونم نرم افزار های google play store و google play servic و نسخه های جدید gmail رو روی فریمویر 2013.09.20 نصب و ازش استفاده کنم؟؟؟
google play servic نصب نمیشه هرکاری میکنم!! پکیج gapps هم که در سایت هست رو خواستم نصب کنم از ریکاوری ارور داد

لینک دانلود جایگزین فریمویر نسخه GLX_G4_V2.2.5_20130408 به صورت تک پارت برای راحتی دوستان در دانلود این فریمویر که در گذشته در چند پارت جداگانه جهت دانلود قرار داده شده بود و حالا به صورت تک پارت براتون آپلود کردم .
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
دوستان اگه امکان داره فریمور g4 nfc رو هم بذارند چون با این فریمور nfc کار نمی کنه

- سپاسهای ارسالی: 29 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
با سلام
دیروز گوشیمو بردم نمایندگی برای آپدیت .برام نسخه G4_V2.4.2_20131127 رو فلش کرد.
خیلی گوشیم روان تر شده و مصرف باتری هم کمتر شده.در ضمن چون گارانتی داشتم مجانی انجام داد.
خیلی گوشیم روان تر شده و مصرف باتری هم کمتر شده.در ضمن چون گارانتی داشتم مجانی انجام داد.

pooyan.kh نوشته شده:با سلام
خوب دوست عزیز اگه میتونید از این فریمویر گوشیتون با ریکاوری twrp یه بکاپ بگیرید و روی یک سرور آپلود کنید و لینکش رو برای من یا Mahdi1944 [COLOR=#000000]در پیام خصوصی ارسال کنید تا در سایت قرار داده بشه و دوستان دیگر هم بتونن ازش استفاده کنن
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
سلام. من این فریمور جدید رو دقیقا همونطور که گفته بودین اجرا کردم ولی ظاهرا دیگه گوشی روت نیست! چون دیگه نمیتونم نرم افزارهای اصلی گوشی رو حذف کنم! قبل از این فریمور٬ با برنامه root app delete خیلی راحت اون نرم افزارها رو حذف کرده بودم ولی الان برنامه root app delete میگه گوشی روت نیست! چنین چیزی ممکنه؟ حالا باید چیکار کنم؟
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
سلام. خب من گوشیم رو روت هم کردم و مشکلاتم حل شد بجز مشکل گوگل پلی!
قبل از نصب این فریمویر٬ با نصب برنامه
Google_Play_Installer_v1.1.2_by_ChelpuS_apktops.ir.apk
گوگل پلی روبه راحتی نصب و استفاده کردم اما حالا همون راه رو میرم ولی بجای نصب برنامه٬ پیغام میده «با برنامه هایی که از یک شناسه مشترک یکسان استفاده میکنند٬ سازگار نیست»
حالا باید چیکار کنم!؟ گوشیم هم مدام هشدار «خطا در خدمات گوگل پلی» رومیده.
لطفا باز هم لطف کرده و کمکم کنید.
با تشکر
قبل از نصب این فریمویر٬ با نصب برنامه
Google_Play_Installer_v1.1.2_by_ChelpuS_apktops.ir.apk
گوگل پلی روبه راحتی نصب و استفاده کردم اما حالا همون راه رو میرم ولی بجای نصب برنامه٬ پیغام میده «با برنامه هایی که از یک شناسه مشترک یکسان استفاده میکنند٬ سازگار نیست»
حالا باید چیکار کنم!؟ گوشیم هم مدام هشدار «خطا در خدمات گوگل پلی» رومیده.
لطفا باز هم لطف کرده و کمکم کنید.
با تشکر

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
نسخه جديدتر همين اينستالر رو دانلود و نصب کنيد حل ميشه، ضمنا بايد قبل از اين کار، حتما اکانت گوگل ست شده باشه در گوشي. اگر باز هم مشکل داشتيد، با استفاده از System tuner به صورت دستي Google Play رو حذف کنيد و بعد اين مراحل رو انجام بديد
نسخه جديدتر همين اينستالر رو دانلود و نصب کنيد حل ميشه، ضمنا بايد قبل از اين کار، حتما اکانت گوگل ست شده باشه در گوشي. اگر باز هم مشکل داشتيد، با استفاده از System tuner به صورت دستي Google Play رو حذف کنيد و بعد اين مراحل رو انجام بديد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- محل اقامت: تبریز
- سپاسهای ارسالی: 23 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
- تماس:
سلام
g4 nfc دارم - قبلا از این سایت ورژن 2.3.5 را با sp زده بوم
بردم نمایندگی آپ کنه که متاسفانه ورژن 2.0.2 رو زد و گفت آخرین ورژنه که بعد از کلی جر و بحث از شرکت استعلام کرد و 2.4.2 رو گرفت و زد.
خلاصه الان 2.4.2 که زده بدون nfc هستش
اگر دوباره با sp tools شما twrp رو بزنم 2.4.2 روش میمونه؟
ممنون
g4 nfc دارم - قبلا از این سایت ورژن 2.3.5 را با sp زده بوم
بردم نمایندگی آپ کنه که متاسفانه ورژن 2.0.2 رو زد و گفت آخرین ورژنه که بعد از کلی جر و بحث از شرکت استعلام کرد و 2.4.2 رو گرفت و زد.
خلاصه الان 2.4.2 که زده بدون nfc هستش
اگر دوباره با sp tools شما twrp رو بزنم 2.4.2 روش میمونه؟
ممنون