HARD نوشته شده:ارتش(کاملا مجهزو اماده)mortaza-22l نوشته شده:ارتش مقتدر اولين نيرو دفاعي ايران و برترين نيرو داخل کشور محسوب مي شود
بدون هيچ شکي... .
سپاه(نيمه اماده)
بسيج نظامي(کم)
سلام دوستان چرا بیخودی بحث می کنید ارتش اماده است افتخار میکنیم من یک چیز رو بگم شما تعریف اینها رو باید درست بدونید ارتش جمهوری اسلامی ایران وظیفه دفاع از مرزهای کشور عزیزمون ایران رو داره ولی سپاه پاسداران حافظ دست اوردهای انقلاب اسلامی هست و اینکه حمایت کننده ارتش در جنگ و حمایت کنند نیروی انتظامی در شهر اما در مورد بسیج این نیرو نیروی مردمی هست جایی هم که مردم باشند یعنی همه هستن ارتشی سپاهی ونیروی انتظامی و کاسب دکتر مهندنس معلم و ... پس اگر با این دید ببینیم بسیج یک نیروی اماده هست ما در طور جنگ داشتیم از فرماندهان ارتش که در دوران مرخصی در جنگ در بسیج کنار بسیجی ها به صورت افتخاری می جنگیدن ما ایرانی هستیم عزیزان صحبت هایی که باعث تفرقه میشه نکنید چون سودش به جیب دشمن است ارتش برتره یا سپاه بحث واقعا بیخودی هست اما در مورد صابرین که گفتم ولی اینم بگم شما در مورد تکاور های ارتش چی میدونید شما در مورد تیپ 55 هوابرد شیراز چیزی میدونید نه متاسفنه گفتم من پدرم در سپاه است در دوران جنگ 2 سال اول در ارتش بود لشکر هوابرد به ایشان گفتم که نظرش در مورد صابرین و تکاورهای ارتش چیست گفتند که صابرین چریک های ورزیده ای هستن اموزشهای سنگینی میبینند شاید بعضی از اونها 10 نفر ادم معمولی رو هم ... ولی دربرابر نوهد یا هوابردی ها یک مقدار ضعیف تر هستن خب طبیعتش هم همینه چون تکاور ارتش سابقه زیادی داره پس دوستان حجت تمام کنم ما همه چه ارتشی چه سپاهی چه نیروی انتظامی و چه ما ادم های معمولی از یک اب وخاکیم و همدیگر باید افتخار کنیم با تشکر یاعلی مدد

لطفا اینقدر بزرگنمایی نکنید . وزن یک نایلون فریزر 5 گرم هم نیست . در ضمن من خودم موبایلم رو زیر ماشین گذاشتم و طوریش نشده ( البته بهش خش افتاده ) . آیا به این معنا خواهد بود که ضد گلوله هست ؟ قیمت 3000000 ريال هم کمی دور از عقل است . احتمالا اون قیمت در بازار آزاد است ( اگر قصد فروش داشته باشند ) نه برای خود نیروهای مسلح .

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي كل سپاه، سردار عباس نيلفروشان معاون عمليات نيروي زميني سپاه با اعلام اين مطلب افزود: در اين مرحله از رزمايش واحدهاي ويژه صابرين با اجراي عمليات نفوذ در عمق،تصرف مواضع از قبل پيش بيني شده با برد 1400 كيلومتر توان رزمي خود را به نمايش گذاشتند.