نيروهاي ويژه صابرين سپاه پاسدارن انقلاب اسلامي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط najix »

HARD نوشته شده:
mortaza-22l نوشته شده:ارتش مقتدر اولين نيرو دفاعي ايران و برترين نيرو داخل کشور محسوب مي شود
بدون هيچ شکي... .
ارتش(کاملا مجهزو اماده)
سپاه(نيمه اماده)
بسيج نظامي(کم)

سلام دوستان چرا بیخودی بحث می کنید ارتش اماده است افتخار میکنیم من یک چیز رو بگم شما تعریف اینها رو باید درست بدونید ارتش جمهوری اسلامی ایران وظیفه دفاع از مرزهای کشور عزیزمون ایران رو داره ولی سپاه پاسداران حافظ دست اوردهای انقلاب اسلامی هست و اینکه حمایت کننده ارتش در جنگ و حمایت کنند نیروی انتظامی در شهر اما در مورد بسیج این نیرو نیروی مردمی هست جایی هم که مردم باشند یعنی همه هستن ارتشی سپاهی ونیروی انتظامی و کاسب دکتر مهندنس معلم و ... پس اگر با این دید ببینیم بسیج یک نیروی اماده هست ما در طور جنگ داشتیم از فرماندهان ارتش که در دوران مرخصی در جنگ در بسیج کنار بسیجی ها به صورت افتخاری می جنگیدن ما ایرانی هستیم عزیزان صحبت هایی که باعث تفرقه میشه نکنید چون سودش به جیب دشمن است ارتش برتره یا سپاه بحث واقعا بیخودی هست اما در مورد صابرین که گفتم ولی اینم بگم شما در مورد تکاور های ارتش چی میدونید شما در مورد تیپ 55 هوابرد شیراز چیزی میدونید نه متاسفنه گفتم من پدرم در سپاه است در دوران جنگ 2 سال اول در ارتش بود لشکر هوابرد به ایشان گفتم که نظرش در مورد صابرین و تکاورهای ارتش چیست گفتند که صابرین چریک های ورزیده ای هستن اموزشهای سنگینی میبینند شاید بعضی از اونها 10 نفر ادم معمولی رو هم ... ولی دربرابر نوهد یا هوابردی ها یک مقدار ضعیف تر هستن خب طبیعتش هم همینه چون تکاور ارتش سابقه زیادی داره پس دوستان حجت تمام کنم ما همه چه ارتشی چه سپاهی چه نیروی انتظامی و چه ما ادم های معمولی از یک اب وخاکیم و همدیگر باید افتخار کنیم با تشکر یاعلی مدد
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های دریافتی: 56 بار

پست توسط TOPGUN »

najix نوشته شده:با سلام دوستان عزيز من زياد به نظامي بودن علاقه ندارم اما صحبت هاي دوست عزيز Hamshahri را تائيد ميکنم به اضافه اينکه شما از نظر عقيدتي بسيار بسيار کار ميشه يعني بعد نظامي يک طرف بعد مذهبيش هم يک طرف من خودم پدرم از افسران ارشد سپاه هست با 89 ماه جبهه و ... نيروهايي که آموزش ميدند از هفت خان رستم بايد بگذرند اما در مورد گارد حکومتي يا نظام جمهوري اسلامي 2 گارد ويژه شهر تهران هستن لشکر 27 محمد رسول الله و لشکر 10 سيدالشهدا که البته زمان جنگ اين 2 لشکر همان 27 رسول بودن حالا جدا شدن البته اکثر افسران ارشدشان بازنشت شدن که در نوع خودشون فوق العاده بود نيمي از اونها در صابرين بودن و ... حتي بين خودمون باشه وقتي يک رزمنده حزب الله لبنان ميني کاتيوشا رو ميزاره رو شونش و ميدوه بدونيد که اينها چي هستن چون اون رزمنده از اين ها اموزش ميبينه در جواب دوستي که ميخواد بره سپاه بگم هيچ فرقي با ارتش نداره ولي به نظر من تو اين چيزها نريد بهتر خيلي سخته مخصوصا نيروي زميني و مخصوص تر نيرو هاي تکاوري و ويژه چه سپاه چه ارتش فجيع سخته البته در جواب بالا بايد بگم اين هلي برن انقدر نبوده و به صورت چرخشي بوده که به اين مقدار در اصل کمتر رسيده ياعلي مدد

دوست عزيز برای عمليات هلی برن احتياج به توفق هوايی است

وگرنه همه مثل اردک تو هوا شکار ميشن

ايران يک دفعه تو جنگ با عراق اينکارو کرد و 15 تا 20 تا بل 214 و شينوک از دست داد

در قير اينسورت ميشه نيروها را سوار ايران اير کرد و تا 12000 کيلومتر برد
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

Hamshahri نوشته :
در مورد کلاههاي ضد گلوله هم بايد بدونيد که من خودم اين کلاهو از نزديک ديدم
اگه دستت بگيري انگار يک نايلون فريزر برداشتي
اين کلاه رو زير يک تويوتا 5/4 با بار گذاشتيم و تويوتا چندين بار از روش رد شد ولي حتي يک خش روش نيفتاد
البته اين کلاه دست چند يگان صابرينه تا آزمايشي استفاده کنند تا عيب و ايراد اونو بتوانند برطرف کنند تا به طور رسمي وارد همه يگانها بشه
قيمت اين کلاه چيزي حدود 3000000 ريال ميباشد

:-o لطفا اینقدر بزرگنمایی نکنید . وزن یک نایلون فریزر 5 گرم هم نیست . در ضمن من خودم موبایلم رو زیر ماشین گذاشتم و طوریش نشده ( البته بهش خش افتاده ) . آیا به این معنا خواهد بود که ضد گلوله هست ؟ قیمت 3000000 ريال هم کمی دور از عقل است . احتمالا اون قیمت در بازار آزاد است ( اگر قصد فروش داشته باشند ) نه برای خود نیروهای مسلح .

TOPGUN نوشته :
دوست عزيز قتر ايران 1300 کيلومتر است

يعنی از شمال قربی تا جنوب شرقی

:-o TOPGUN عزیز کشورها دایره ای نیستند که کسی برای اونها قطر تعیین کنه . در ضمن مجبور نیستند این 2000 کیلومتر را فقط مستقیم طی کنند .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های دریافتی: 56 بار

پست توسط TOPGUN »

KH.I.A.2500 نوشته شده:Hamshahri نوشته :
در مورد کلاههاي ضد گلوله هم بايد بدونيد که من خودم اين کلاهو از نزديک ديدم
اگه دستت بگيري انگار يک نايلون فريزر برداشتي
اين کلاه رو زير يک تويوتا 5/4 با بار گذاشتيم و تويوتا چندين بار از روش رد شد ولي حتي يک خش روش نيفتاد
البته اين کلاه دست چند يگان صابرينه تا آزمايشي استفاده کنند تا عيب و ايراد اونو بتوانند برطرف کنند تا به طور رسمي وارد همه يگانها بشه
قيمت اين کلاه چيزي حدود 3000000 ريال ميباشد

:-o لطفا اینقدر بزرگنمایی نکنید . وزن یک نایلون فریزر 5 گرم هم نیست . در ضمن من خودم موبایلم رو زیر ماشین گذاشتم و طوریش نشده ( البته بهش خش افتاده ) . آیا به این معنا خواهد بود که ضد گلوله هست ؟ قیمت 3000000 ريال هم کمی دور از عقل است . احتمالا اون قیمت در بازار آزاد است ( اگر قصد فروش داشته باشند ) نه برای خود نیروهای مسلح .

TOPGUN نوشته :
دوست عزيز قتر ايران 1300 کيلومتر است

يعنی از شمال قربی تا جنوب شرقی

:-o TOPGUN عزیز کشورها دایره ای نیستند که کسی برای اونها قطر تعیین کنه . در ضمن مجبور نیستند این 2000 کیلومتر را فقط مستقیم طی کنند .

دوست عزيز

قتر فقط مخسوس دايره نيست ، مربع و مستتيل و زوزنقه لوزی هم قتر دارند

اگر مساهت ايران را به يک دايره تبديل کنی قتر ان دايره فکر کنم بشه 1500 کيلومتر
New Member
نمایه کاربر

پست توسط SABERIN3 »

eiman1366 نوشته شده:
hesam_hh_69 نوشته شده:چگونه ميشه وارد يگان ويژه صابرين بشيم؟؟

اگه پاسدار باشی[/
DOROSTE AVAL LBAYAD PASDAR BASHI
VALI BAYAD VIGEGIHAYE DIGARI HAM DASHTE BASHI
DOTASHO MIGAM
1.BADANE FOGHOLADE GHAVI
2.ASABE FOGHOLADE GHAVI
New Member
نمایه کاربر

پست توسط SABERIN3 »

M16 ايراني با مدل آمريكايي اين سلاح فرق ميكنه ان دوتا در ظاهر مثل همن در صورتي كه M16 آمريكا فشار مستقيمه ولي M16 ايران فشار غيره مستقيمه. و به همين دليل ودل آمريكايش قويتره جوريكه به گفته كارخانه سازندش در فاصله 500 متري كلاه آهني رو سوراخ ميكنه.
New Member
نمایه کاربر

پست توسط SABERIN3 »

HAMSHAHRI اطلاعاته خوبي داري ولي اينايي كه گفتي ماله دوره تكاوره نه صابرين.. صابرين 5 پله بالاتر از تكاوره
اين دورهاي كه گفتي پيش نيازه دوره صابرينه .
دوره نيرو مخصوص دل بخواهي هست ولي خودش گزينشه جدا داره كه فقد برايه گزينشش بايد 160 خانو رد كني.
دوره نيرو ويژه هم خودشون از بين بچههايه نيرو مخصوص انتخاب ميكنن كلا تعداد بچه هايه نيرو ويژه محدوده جوري كه از بين حدود 150 نفر نيرويه مخصوص (( يك نفر ‌)) برايه دوره نيرو ويژه انتخاب ميشه.
ياعلي
saberin
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

پست توسط mark-2 »

دوست من مکانيزم گاز m-16 غير مستقيمه چه آمريکايي و چه ايراني. اصلا تو ميتوني تصور کني گلنگدن زبانه دار با فشار مستقيم کار کنه؟
IN WAR NO ONE FIGHTS ALONE
New Member
نمایه کاربر

پست توسط SABERIN3 »

اره دوست من .من از رو هوا كه نميگم من خودم نظامي هستم چند مرحله هم با m16 تيراندازي كردم و اموزش اين سلاح رو هم ديدم. آمريكايش فشار مستقيمه يا علي
New Member

پست توسط ali110q »

typhoon نوشته شده:
JSF نوشته شده:Frogfoot, عزيز چرا ناراحت ميشوي.
نيروهاي صابرين براي مبارزه با آشوبها و شورشهاي داخلي در آخرين فرصت وارد مهلکه ميشوند.

دوست عزیز از کی تا حالا به نیروی ضد شورش چتربازی و عملیات تازش هوایی آموزش داده میشود. توی کدوم کشور به نیروی ضد شورش ام 16 و تیربار پی کا ام و سیمینوف میدن و یا توی رزمایشی مثل پیامبر اعظم میبرنشون.یک کلمه بگو آی مردم من با هر چی نهاد که بعد انقلاب اومده مشکل دارم. انقدر هم سعی نکن نشون بدی که بین ارتش و سپاه فاصله است. در گذشته شاید ولی الان خیر.......
:P به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي كل سپاه، سردار عباس نيلفروشان معاون عمليات نيروي زميني سپاه با اعلام اين مطلب افزود: در اين مرحله از رزمايش واحدهاي ويژه صابرين با اجراي عمليات نفوذ در عمق،تصرف مواضع از قبل پيش بيني شده با برد 1400 كيلومتر توان رزمي خود را به نمايش گذاشتند.
وي تصريح كرد: از نظر بكارگيري تاكتيكهاي نوين و پيشرفته، هماهنگي عناصر هوايي و نفوذي زميني و دريايي، سرعت عمل و دقت اين عمليات‌ ويژه در مقايسه با رزمايش هاي قبلي‌ از مطلوبيت بيشتري برخوردار بود.
معاون عملياتي نيروي زميني سپاه پاسداران با اشاره به سناريو پيش‌بيني شده در جدول اجراي رزمايش اظهار داشت: واحدهاي ويژه صابرين اجراي انواع عملياتي تاكتيكي شامل تازش، سرپل گيري،در عمق مواضع دشمن جهت انهدام سيستم‌هاي فرماندهي و كنترل ، دشمن فرضي را در اين مرحله تمرين كردند و اين تنها بخشي از قابليت‌هاي جان بركفان نيروهاي ويژه نيروي زميني سپاه است.
نيلفروشان در ادامه با تاكيد بر پايان موفقيت‌آميز مرحله اول رزمايش زميني كه با 10 تيپ زرهي، مكانيزه و پياده انجام شد،به توانمنديهاي نيروهاي ويژه صابرين اشاره كرد و گفت:توانايي فردي بكارگيري جنگ افزارهاي سبك و سنگين، ادوات زرهي و توپخانه و انواع موشك اندازها، پرواز با پرنده‌ها و هواپيماهاي فوق سبك رادار گريز در اجراي ماموريتهاي ويژه اجراي عمليات در محيط‌ هاي مختلف عملياتي مانند كوهستان، جنگل، كوير، دريا و مناطق هور،‌ قابليت اجراي رزم نزديك‌ تن به تن و اجراي عمليات واكنش سريع در عمق بسيار زياد بدون طرح‌ريزي قبلي و پيش‌بيني شده از جمله توانمنديهاي اين نيروهاست كه صدها نفر از واحدهاي صابرين درچهارمين روز رزمايش اين برخي از تاكتيكها راتمرين كردند.
در ادامه اين عملياتها نيز هوا برد شبانه توسط يگانهاي صابرين انجام خواهد شد. ::ss :P :razz:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

SABERIN3 نوشته:HAMSHAHRI اطلاعاته خوبي داري ولي اينايي كه گفتي ماله دوره تكاوره نه صابرين.. صابرين 5 پله بالاتر از تكاوره .

دوست عزیز تو چطور نیروهای ویژه صابرین رو بالاتر از نیروهای تکاور ارتش میدونید؟صابرین حتی از تفنگداران ویژه دریایی هم در مقام پایینتری قرار دارند چه برسه به تکاور.تیپ 65 تکاور نوهد(ارتش) در بین 5 نیروی برتر کماندویی قرار داره.اون سلاحی هم که دست نیروهای صابرین هست اسمش صیاد هست و تمام این مدل سلاحها از ام 4 گرفته تا ام 16 با فشا مستقیم گاز باروت مسلح میشن.سلاح های انفرادی بلوک غرب اکثرا از روی ژ3 الگو برداری شدند.بعد از اون شما اگه به ظاهر صیاد و ام 16 نگاه کنید میفهمید که هیچ جایی برای پیستون بازگشت گاز وجود نداره.
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
New Member

پست توسط yaar »

با سلام عزيز همون طوري که دوستمون گفت بهتره طرفش نري
بله ديدنشون تو اين عکسا خلي ها رو وسوسه ميکنه ولي کار فوق العاده سختي دارن
با خدا معامله کردن خدا يار و نگه دارشون
تو تمرينات و در حين اموزش شهيد زياد دارن
اون دوستي هم که محبت کرده و اطلاعات در باره چارت سازمان ياين نيرو ها نوشته کار صحيحي نبوده چه لزومي داره برا ککسي که هيچ اطلاعاتي در باره اين نيروها نداره چارت سازماني شرح بدي. اگرم ميخواستي خودي نشون بدي اين کار صحيح نبود . اين انجمن چون انجمن جنگ افزار هست و معمولا نظامي ها در اون مطلب مينويسن يه پايگاه خوب برا جاسوسي از طرف دشمنان هست بهتره مواظب قلم خودمون باشيم از
از مديريت انجمن هم درخواست ميکنم بيشتر نظارت داشته باشن و ا زدرج مطالبي که بعضا منع حفاظتي دارن و متاسفانه کم هم نيستن جلو گيري کنند.
با تشکر
قفل شده

بازگشت به “ادوات زميني”