هر کسي اطلاعات در مورد شوک برق داره بياد
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
Re: هر کسي اطلاعات در مورد شوک برق داره بياد
سلام به همه دوستان من تمام قطعات شوکر 2000 ولتی رو که نقشه اونو تو سایت گذاشتین خریدم و فقط به جای چوک سبز قرمزشو خریدم که فوروشنده گفت زیاد فرقی ندارند در ضمن نمیدونم قسمت 8 اهم و1200 اون کدام پایه ها هستند اگر کسی اطلاات کاملی داره لطفا کمکم کنه
در ضمن اگر کسی مدار کامل و تست شده یه شوکر قوی (حدود 30-40 کیلو ولتی )که قطعاتش پیدا میشه رو بده واقعا ازش ممنون میشم --اگه میشه برام ایمیل کنید(atlantis22@gmail.com)
ممنون از سایت خوبتون
در ضمن اگر کسی مدار کامل و تست شده یه شوکر قوی (حدود 30-40 کیلو ولتی )که قطعاتش پیدا میشه رو بده واقعا ازش ممنون میشم --اگه میشه برام ایمیل کنید(atlantis22@gmail.com)
ممنون از سایت خوبتون
سلام دوستان من يه شوكر دارم بازش هم كردم ولي ترانزيستور و خازن هاش نام و نشوني ندارن من تعويضشون هم كردم تا شايد مشابه اي بيابم ولي افاغه نكرد ىر هر صورت قول ميدم در صورت يافتن خدمت شما هم ارايه بدم 

[FONT=B Titr]جواب دوستمون که گفت ولتاژ پایین بیاریم در ضمن جریان را بالا ببریم
[FONT=B Titr]فکر خوبی نیست برای شوکر چون باعث مرگ طرف مقابل میشود ولی در مورد ترانسهای جوش میدونیم جریانهای بالای 40 آمپر داره ولی ولتاژش پائین و آدمو اذیت نمیکنه

[FONT=B Titr]فکر خوبی نیست برای شوکر چون باعث مرگ طرف مقابل میشود ولی در مورد ترانسهای جوش میدونیم جریانهای بالای 40 آمپر داره ولی ولتاژش پائین و آدمو اذیت نمیکنه

-
سلام
از همه دوستان خواهش می کنم اگه کسی آدرس جایی داره که چوک برام بپیچه ممنون میشم (من تهران هستم)برام پیغام خصوصی بزارید یا میل کنید.به شدت به این چوک احتیاج دارم.اگر کسی هم مشخصات چوک 1-30 رو بزاره ممنون میشم.ali_mastermind2000@yahoo.com
از همه دوستان خواهش می کنم اگه کسی آدرس جایی داره که چوک برام بپیچه ممنون میشم (من تهران هستم)برام پیغام خصوصی بزارید یا میل کنید.به شدت به این چوک احتیاج دارم.اگر کسی هم مشخصات چوک 1-30 رو بزاره ممنون میشم.ali_mastermind2000@yahoo.com

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
خريد و فروش فقط در بخش خريد و فروش مجاز هست، لطفا چنين تبليغاتي رو در بخش مربوطه ارسال کنيد
خريد و فروش فقط در بخش خريد و فروش مجاز هست، لطفا چنين تبليغاتي رو در بخش مربوطه ارسال کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
من ترانس پیچو پیدا کردم با 5000 تومن.الآن مشکلم اینه که نمیدونم چرا ولتاژ ورودی به ترانسم DC هست.در ضمن این IC 555 که در شکل هست پایه 1 کجا میشه؟ یعنی اگه گودی IC رو به خودمون باشه پای 1 میشه سمت راست پایین؟
سلام دوست عزیز من مشهد هستم علاقمند به این مدار هستم اما متاسفانه نقشههای مدار واضح نیستند و مهمتر ترانس یا همون چوک اصلا پیدا نمیشه میخواستم اگه ممکنه واسم چست کنید و هزینه را بفرمایید و اگه ممکنه نقشه1000000ولت با نقشه ترانس به من بدید و حداقل یک مداری که کارساز باشه!مرسی
حتی اگه ادرسی باشه که قطعاتش پیدا بشه ممنون میشم... علاقمندم به این طرحشوکر....بازم مرسی اگه کمکم کنی!!
email: gsm4iran@yahoo.com
حتی اگه ادرسی باشه که قطعاتش پیدا بشه ممنون میشم... علاقمندم به این طرحشوکر....بازم مرسی اگه کمکم کنی!!
email: gsm4iran@yahoo.com
-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 47 بار
من به پیشنها دبسیار عالی دارم....
چند روز پیش یه پشه کش راکتی(تنیسی) گرفتم که با دوتا باتری 1.5 ولت کار میکنه و خروجیش 65- تا 700 ولته
در حین کار با اون برق گرفتتم خدائیش این 700 ولت هم فاز ادمو میپرونه ولی 30000 ولت یه چیز دیگست...
حالا به نظر من دو تا کار میشه کرد یکی اینکه که اینورتر آماده بخری که 700 ولت به به شدت افزایش بده یکی دیگه اینکه خرجی ترانس همین دستگاه رو مونتاژ کنی روی مجموعه دیودها و خازنهای 1000 ولت ... سعی میکنم به زودی عکس این پشه کش رو که تقویت شده رو بزارم....

چند روز پیش یه پشه کش راکتی(تنیسی) گرفتم که با دوتا باتری 1.5 ولت کار میکنه و خروجیش 65- تا 700 ولته
در حین کار با اون برق گرفتتم خدائیش این 700 ولت هم فاز ادمو میپرونه ولی 30000 ولت یه چیز دیگست...
حالا به نظر من دو تا کار میشه کرد یکی اینکه که اینورتر آماده بخری که 700 ولت به به شدت افزایش بده یکی دیگه اینکه خرجی ترانس همین دستگاه رو مونتاژ کنی روی مجموعه دیودها و خازنهای 1000 ولت ... سعی میکنم به زودی عکس این پشه کش رو که تقویت شده رو بزارم....
جنگها میرن و میان , این سربازهااند که به یاد میمونن......
-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 47 بار
این هم روشهایی که من پیشنهاد میکنم :
[External Link Removed for Guests]
برای اینورتر میتونید بدید به سیم پیشچ براتون بپیچه... باید بهش بگید که ورودیش 650 ولت باشه و خروجیش هر چی بیشتر بهتر...
در ضمن قیمت پشه کش 5000 تومن
برای اینورتر میتونید بدید به سیم پیشچ براتون بپیچه... باید بهش بگید که ورودیش 650 ولت باشه و خروجیش هر چی بیشتر بهتر...
در ضمن قیمت پشه کش 5000 تومن
جنگها میرن و میان , این سربازهااند که به یاد میمونن......

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
با سلام خدمت همه دوستان
شکل مدار 3000 که در صفحه های نخست این تاپیک هست کاملا درست میباشد و قطعاتی که مشخص شده صحیح میباشد بنده مدار را به استاد دانشگاه نشان دادم و تایید کردن که صحیح میباشد و نظر شخصی بنده این است که همین مدار کافی میباشد و کمتر از این هم انسان رو مثل جوراب خیس ولو میکنه پس نیازی به ساخت شوکر قوی تر نیست مگر بخواهید رو انسان امتحان نکنید.
اگه سوالی بود pm
پاینده باشید.
شکل مدار 3000 که در صفحه های نخست این تاپیک هست کاملا درست میباشد و قطعاتی که مشخص شده صحیح میباشد بنده مدار را به استاد دانشگاه نشان دادم و تایید کردن که صحیح میباشد و نظر شخصی بنده این است که همین مدار کافی میباشد و کمتر از این هم انسان رو مثل جوراب خیس ولو میکنه پس نیازی به ساخت شوکر قوی تر نیست مگر بخواهید رو انسان امتحان نکنید.
اگه سوالی بود pm
پاینده باشید.
هر آنچه ما هستیم نتیجه افکاریست که ما داشتیم Buddha
FEEL GOOD
FEEL GOOD
با سلام خدمت اساتید گرامی
دیدم خیلی سر لین ترانسه گیرید گفتم یه کمکی بکنم البته اگه فابل بدانید.
برای پیچیدن این ترانس می روید به یک فروشگاه قطعات الکترونیکی و یک هسته فریت به قیمت 500 تومان می گیرید. بعد 2 تا سیم لاکی یکی به شماره 12/. و یکی هم 25/. می گیرید.اول سیم 12 را می پیچید به طوری که برای هر ولتی که می خواهید دو دور می پیچید مثلا برای 600 ولت 1200 دور
.
حالا خوب با چسب کاغذی عایق بندی اش می کنید و شروع می کنید به پیچیچیدن سیم پیچ اولیه که از سیم 25 برای هر ولت 2 دور مثلا برای 9 ولت 18 دور
.!! خیلی ساده بود نه!!!!!

دیدم خیلی سر لین ترانسه گیرید گفتم یه کمکی بکنم البته اگه فابل بدانید.
برای پیچیدن این ترانس می روید به یک فروشگاه قطعات الکترونیکی و یک هسته فریت به قیمت 500 تومان می گیرید. بعد 2 تا سیم لاکی یکی به شماره 12/. و یکی هم 25/. می گیرید.اول سیم 12 را می پیچید به طوری که برای هر ولتی که می خواهید دو دور می پیچید مثلا برای 600 ولت 1200 دور
. حالا خوب با چسب کاغذی عایق بندی اش می کنید و شروع می کنید به پیچیچیدن سیم پیچ اولیه که از سیم 25 برای هر ولت 2 دور مثلا برای 9 ولت 18 دور
.!! خیلی ساده بود نه!!!!!

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
sooske_pir نوشته شده:من به پیشنها دبسیار عالی دارم....
آقا دمت گرم پشه كش و خوب اومدي

[HIGHLIGHT=#000000]خليج فارس، همان ايران است.