سوالات نرم افزاري

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 26 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

Re: سوالات نرم افزاري

پست توسط parrisa »

خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.من با مرورگر گوگل کروم مدتیست نمیتونم خیلی از سایتها را مثل یوتیوب وارد بشوم در حالیکه تا چندروز قبل بدون مشکلی باز میکرد.اما الان بجای سایتهای مربوط صفحه قرمز رنگی باز میشود که گوشه ان علامت تعجب است و نوشته invalid server certificate و روی قسمت https ادرس وبسایت علامت ضربدر قرمز خورده است.میتونید راهنمایی کنید علت چیست و چکار میتونم بکنم؟
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط parrisa »

ممکنه راهنمایی کنید دوستان؟؟یعنی کسی نمی دونست؟
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

پست توسط SMH »

, با سلام
اولا که یوتیوب کلا چیلتره ....
در ضمن شما هم از اون اروری که می ده یه اسکرین شات بگیرید قرار بدید تا ارور رو بررسی کنم
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
در مورد توتيوب كه سالهاست ف_ * ل*_ ت ر هست ....
اما در مورد خطايي كه در زمينه معتبر نبودن SSL مبده، به احتمال قريب به يقين، ساعت و تاريخ سيستم شما تنطيم نيست. اين مورد رو بررسي كنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط parrisa »

من الان مشکلی دارم که بیشتر سایتهای https رو نمیتونم باز کنم مثل یاهو مثل ایمیلم مثل فیس بوک و یوتیوب(فیل شکن دارم مشکل جای دیگه است) مرورگرم گوگل کرومه ورژن 14.0 به نظرتون با اپدیت مرورگر حل میشه؟چطور باید گوگل کروم رو اپدیت کنم با توجه به اینکه توی ایران نرم افزار اصل نیست و نمیشه از سایت رسمیش استفاده کرد و اینکه اصولا سایت اصلی برای من باز نمیشه
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
به احتمال زياد اگر از برنامه‌هاي عبور از ف_ * ل*_ ت ر مجاني استفاده ميكنيد علت مشكل شما همين هست. در مورد SSL هم با مرورگر ديگه‌اي مثل IE خود ويندوز تست كنيد ببينيد باز هم مشكل داريد يا خير، اگر همچنان مشكل وجود داشت كه علت در كانكشن شما، ف_ * ل*_ ت ر شكن يا پراكسي هست. اگر در IE مشكلي نيست، مشكل ممكنه با آپديت حل بشه، ميتونيد از سايتهاي ديگه مثل p30download دانلود كنيد، ضمنا توصيه ميكنم به جاي كروم، Chromium رو استفاده كنيد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط parrisa »

ممنون. این پیغام رو میده:
Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): The server closed the connection without sending any data
حق با شما بود!مشکل کانکشن هست.حالا چکار باید بکنم؟ یک چیز دیگه هم اینکه این مشکل گاهی اوقات نیست مثلا صبح اول وقت!فکرمیکنید بخاطر سرعته یا اون موقع سرحالتره مثلا؟!
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
چك كنيد پراكسي در كانكشن‌ اينترنت مورد استفاده شما ست نشده باشه، در صورتي كه ست شده، اون رو حذف كنيد. ممكنه هم DNS‌ سرور اينترنت شما مشكل پيدا كرده باشه (طي يك هفته گذشته DNS‌ سرور كشور دچار اختلال هست) كه در اين صورت ميتونيد برنامه DNS Jumper رو دانلود و DNS هاي ديگه‌اي رو تست كنيد شايد مشكل شما حل شد

Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط parrisa »

ممنون اتفاقا مشکل منم تقریبا یک هفته است ایجاد شده.DNS چیه؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
DNS يا Domain Name Service سرويس تبديل IP‌به آدرس دامنه هست كه براي مشاهده يك سايت با آدرس اون مورد نياز هست. برنامه‌اي كه گفتم رو نصب كنيد و يكي از DNS‌ها مثل Google DNS‌ رو ست كنيد احتمالا مشكلتون حل ميشه

Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط parrisa »

ممنون از کجا دانلود کنم؟
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

پست توسط SMH »

, با سلام
نرم افزار dns jumper رو می تونید از لینک زیر دانلود کنید :
[External Link Removed for Guests]
خودش یه لیست پیشنهادی داره از ارائه دهنده های dns جهان ، ترجیحا اون رو روی dns های گوگل ست کنید و بعد از اون یکبار ترجیحا سیستم رو ری استارت کنید .
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”