سوالات و مشکلات glx g5
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: سوالات و مشکلات glx g5
,
اقبال نسبت به MTK6589 به بعد به دليل بهينه بودن مصرف و پردازش هست. همين الان همين چيپ هيچ بازي يا کدک FHD نيست که نتونه به راحتي اجرا کنه. با توجه به رشد سريع اين حوزه و اهميت مصرف انرژي، به نظر من MTK بهترين انتخاب در بين تمام چيپها هست. در دستگاههاي قابل حمل، قدرت پردازشي مناسب و مصرف انرژي پايين بهترين پارامتر براي اغلب کاربران هست ...
اقبال نسبت به MTK6589 به بعد به دليل بهينه بودن مصرف و پردازش هست. همين الان همين چيپ هيچ بازي يا کدک FHD نيست که نتونه به راحتي اجرا کنه. با توجه به رشد سريع اين حوزه و اهميت مصرف انرژي، به نظر من MTK بهترين انتخاب در بين تمام چيپها هست. در دستگاههاي قابل حمل، قدرت پردازشي مناسب و مصرف انرژي پايين بهترين پارامتر براي اغلب کاربران هست ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 243 بار
- سپاسهای دریافتی: 289 بار
جناب مهدی1944، صد در صد حرف شما صحیح هست. من هم فقط قدرت پردازشی رو مقایسه کردم(اونم تئوری و روی کاغذ) وگرنه در انتخاب یک محصول خیلی فاکتورهای دیگه ای هست که هم وزن قدرت پردازشی مطرح میشن. که یکیش باتری هست!!
در مورد مدیاتک برداشتم اینه که برای 2014 تدارک خوبی ندیده. این چیپ 6592 اصلا چنگی به دل نمیزنه!!!
راستی سوالی هم ازتون دارم اینه که الان اندروید برای استفاده از 8 هسته بهینه شده؟ و اینکه آیا اون نرم افزاری هم که باهاش کار می کنیم، اونم باید این قابلیت رو داشته باشه یا نه؟!
در مورد مدیاتک برداشتم اینه که برای 2014 تدارک خوبی ندیده. این چیپ 6592 اصلا چنگی به دل نمیزنه!!!
راستی سوالی هم ازتون دارم اینه که الان اندروید برای استفاده از 8 هسته بهینه شده؟ و اینکه آیا اون نرم افزاری هم که باهاش کار می کنیم، اونم باید این قابلیت رو داشته باشه یا نه؟!

- تماس:
,
بله، درسته
در مورد 6592 هم تفاوت بنجمارک بين 25000 تا 36000 که براي اون با گوشيها و فريمويرهاي مختلف منتشر شده گواهي بر سهم بهينه نبودن سيستم عاملهاي محتلف براي مديريت بهينه 8 هسته هست. در 4.3 و 4.4 اين امکان وجود داره که هستههاي بيشتر از 4 تا رو پشتيباني کنه. اما اينکه چطور مديريت بشه و چقدر بالانس بين کارائي و مصرف ايجاد کنه بيشتر وابسته به governor هايي هست که روي کرنل نوشته ميشه داره. فعلا بايد منتظر بود. اما در تمام تستها تا جايي که ديدم مصرف انرژي حتي از 6589 بهينهتر هست. بايد ديد در عمل چطور خواهد بود. در مجموع اگر بشه 8 هسته رو به صورت بهينه به کار گرفت، بهترين راهکار براي حفظ برتري مصرف انرژي خواهد بود. شرکتهاي ديگه به سمت سنگين کردن گوشيها با باتريهاي بزرگتر هستند که فکر ميکنم راه خوبي نيست. پس در صورتي که حالت ايدهال، يعني اينکه MTK سورس بهينه براي 4.3 و 4.4 رو براي شرکتها ارائه کنه، ميشه اميدوار بود برتر از تمام رقبا باشه. اما در اين مورد شديدا جاي ترديد هست هنوز، هر چند 4.2.2 که حداکثر 4 هسته رو ميتونه مديريت کنه، اين شرکت بسيار خوب و بهينه عمل کرد. در هر صورت بايد منتظر بود. MTK قدم بلندي برداشته ...
در مورد سهم نرم افزار هم با توجه به اينکه برنامههاي اندرويد روي فريمورک dalvik و در آيندهي نزديک روي ART اجرا ميشه، اين فريمورک هست که بايد اين امکانات رو فراهم کنه و عملا نرم افزارها درگير اين موضوع نخواهند بود. البته فريمويرکهايي مثل mono هم هستند که روي 2.3 به بالا قابل استفاده هستند و با اين کار برخي مواقع برنامهها تا 8 برابر بهينهتر عمل ميکنند. در مجموع اگر سيستم عامل منابع رو مديريت و در اختيار ماشين مجازيهاي اندرويد قرار بده، سهم نرم افزار در اين مورد ناچيز يا نزديک به صفر خواهد بود
بله، درسته
در مورد 6592 هم تفاوت بنجمارک بين 25000 تا 36000 که براي اون با گوشيها و فريمويرهاي مختلف منتشر شده گواهي بر سهم بهينه نبودن سيستم عاملهاي محتلف براي مديريت بهينه 8 هسته هست. در 4.3 و 4.4 اين امکان وجود داره که هستههاي بيشتر از 4 تا رو پشتيباني کنه. اما اينکه چطور مديريت بشه و چقدر بالانس بين کارائي و مصرف ايجاد کنه بيشتر وابسته به governor هايي هست که روي کرنل نوشته ميشه داره. فعلا بايد منتظر بود. اما در تمام تستها تا جايي که ديدم مصرف انرژي حتي از 6589 بهينهتر هست. بايد ديد در عمل چطور خواهد بود. در مجموع اگر بشه 8 هسته رو به صورت بهينه به کار گرفت، بهترين راهکار براي حفظ برتري مصرف انرژي خواهد بود. شرکتهاي ديگه به سمت سنگين کردن گوشيها با باتريهاي بزرگتر هستند که فکر ميکنم راه خوبي نيست. پس در صورتي که حالت ايدهال، يعني اينکه MTK سورس بهينه براي 4.3 و 4.4 رو براي شرکتها ارائه کنه، ميشه اميدوار بود برتر از تمام رقبا باشه. اما در اين مورد شديدا جاي ترديد هست هنوز، هر چند 4.2.2 که حداکثر 4 هسته رو ميتونه مديريت کنه، اين شرکت بسيار خوب و بهينه عمل کرد. در هر صورت بايد منتظر بود. MTK قدم بلندي برداشته ...
در مورد سهم نرم افزار هم با توجه به اينکه برنامههاي اندرويد روي فريمورک dalvik و در آيندهي نزديک روي ART اجرا ميشه، اين فريمورک هست که بايد اين امکانات رو فراهم کنه و عملا نرم افزارها درگير اين موضوع نخواهند بود. البته فريمويرکهايي مثل mono هم هستند که روي 2.3 به بالا قابل استفاده هستند و با اين کار برخي مواقع برنامهها تا 8 برابر بهينهتر عمل ميکنند. در مجموع اگر سيستم عامل منابع رو مديريت و در اختيار ماشين مجازيهاي اندرويد قرار بده، سهم نرم افزار در اين مورد ناچيز يا نزديک به صفر خواهد بود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 33 بار
- سپاسهای دریافتی: 18 بار
با سلام خدمت تمامی دوستان تقریبا نظرات دوستان راجع به جی ال ایکس وخصوصا جی5رو خوندم برام جالب بود انتقادهایی از این گوشی شده که ایمان دارم کسی که به این شدت این گوشی رونقد میکنه از دوحالت بیشتر خارج نیست یا جی پنج روشن کرده دستش نگرفته یا اس 3 داره وبشدت کورکورانه داره تعصب برند وپولی رو که داده رو میکشه وبراش قابل هضم نیست که همین کارایی در یک گوشی باقیمت ششصد وپنجاه باشه .یک ماه میشه این گوشی رو خریدم وفقط به صرف کنجکاویی خریدم وپشیمونم که چرا درنگ کردم واسه خریدش.وقطعا از هواداران محصولات بعدی هم هستم. اخه مومن خدا به زبان ساده وقتی من هشت یا نه ساعت اسفالت 8 رو با پنجاه درصد کمتر از شارژ باطریم بازی میکنم وخدا میدونه بدون هیچ مشکلی چرا باید به دیگران توصیه اش نکنم .شاید ناراحت کننده باشه حرفم ولی با وجود این گوشی با این قیمت دور ریختن پوله سراغ برند دیگری رفتن.وقتی صدا به این زیبایی و سنسور به این حساسی داره چرا مردم رو منصرف میکنید. وخدا میداند که اگر همین گوشی یه برچسب تقلبی سامسونگ با این قیمت روش میخورد ادمای مدل منتقدامون براش صف میکشیدن .بگیرید دستتون بازی کنید باش بعد انتقاد کنید التبته هیچ چیزبی عیب نیست مثل همین ساپورت نرم افزاریه شرکت که دوستان فرمودن.با 32 گیگ رم پر خدامیدونه اسکن کارت حافظه ده ثانیه طول نمیکشه چرا آدرس اشتباه میدید به ملت.به کسایی که قصد خرید دارن ولی موندن میگم مثل دوماه قبل خودم ایمان داشته باشید ومثبت به قضیه نگاه کنید هرگز از خرید اون پشیمون نمیشید .خوش باشید...

-
- سپاسهای ارسالی: 822 بار
- سپاسهای دریافتی: 1585 بار
, یه سوال دارم ازتون راجع به سنسور مجاورت
خواستم ببینم موقع مکالمه مثل اکثر سامسونگ ها یا همین glx snowy صفحه روشن و خاموش نمیشه ؟ معمولاً هم این مشکل باعث میشه مکالمه قطع بشه
راستی شما تونستید محافظ صفحه خشک برای این گوشی پیدا کنید؟ توی خود سایت جی ال ایکس که ندیدم
خواستم ببینم موقع مکالمه مثل اکثر سامسونگ ها یا همین glx snowy صفحه روشن و خاموش نمیشه ؟ معمولاً هم این مشکل باعث میشه مکالمه قطع بشه
راستی شما تونستید محافظ صفحه خشک برای این گوشی پیدا کنید؟ توی خود سایت جی ال ایکس که ندیدم

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن
چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد

- تماس:
,
سنسور مجاورت زمان مکالمه در تمام گوشيهاي G3,G4,Spider,G5,Sky,Snowy که تست کردم کار ميکنه
من ديروز G5 رو ديدم.، از هر لحاظ عالي به نظر ميرسيد. بجز سايز اون که براي من مناسب و قابل قبول به عنوان يک گوشي نبود. اما به هر حال فبلتها طرفداران زيادي داره. اگر اين گوشي با حافظهي داخلي حداقل 8 ارائه ميشد بسيار عالي بود. از لحاظ کيفيت ساخت هم بسيار عالي بود. البته اسپايدر از اين لحاظ بالاتر هست ...
سنسور مجاورت زمان مکالمه در تمام گوشيهاي G3,G4,Spider,G5,Sky,Snowy که تست کردم کار ميکنه
من ديروز G5 رو ديدم.، از هر لحاظ عالي به نظر ميرسيد. بجز سايز اون که براي من مناسب و قابل قبول به عنوان يک گوشي نبود. اما به هر حال فبلتها طرفداران زيادي داره. اگر اين گوشي با حافظهي داخلي حداقل 8 ارائه ميشد بسيار عالي بود. از لحاظ کيفيت ساخت هم بسيار عالي بود. البته اسپايدر از اين لحاظ بالاتر هست ...

-
- سپاسهای ارسالی: 822 بار
- سپاسهای دریافتی: 1585 بار
آقا Mahdi1944,
منم اتفاقاً دیروز رفتم نمایندگی کرج گوشی رو دیدم البته خاموش
دست گرفتم بسیار خوش دست بود سایزش هم همونیه که میخواستم , از نظر زیبایی هم واقعاً خوشم اومد و خیلی شبیه galaxy note (یه مغازه همونجا note داشت )
روی صفحه ی g5 هم یه محافظ خشک بود که نفهمیدم روی همه ی گوشی ها میزارن یا نمایندگی خودش گذاشته بود...
خلاصه خیلی عالی بود
منم اتفاقاً دیروز رفتم نمایندگی کرج گوشی رو دیدم البته خاموش
دست گرفتم بسیار خوش دست بود سایزش هم همونیه که میخواستم , از نظر زیبایی هم واقعاً خوشم اومد و خیلی شبیه galaxy note (یه مغازه همونجا note داشت )
روی صفحه ی g5 هم یه محافظ خشک بود که نفهمیدم روی همه ی گوشی ها میزارن یا نمایندگی خودش گذاشته بود...
خلاصه خیلی عالی بود

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن
چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
-
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
S.M.Seyednoor نوشته شده:دوستان تا 24 ساعت دیگه کاستوم رام گوشی G5 با تغییرات زیر رو در اختیارتون قرار میدم:
بالا بردن میزان صدا و کیفیت صدا
بالا بردن شفافیت صفحه و میزان نور
بهینه سازی رم
قابلیت Swap به میزان 3 گیگ
بالا بردن حافظه پیشفرض برای نصب برنامه به 2.77 Gb
بالا بردن کیفیت دوربین جلو به 8 مگا و دوربین پشت به 13 مگا پیکسل
فیلم برداری full Hd با بیت ریت 20 و 32 تا 40 فریم در ثانیه
اضافه کردن آخرین Gapps
رابط کاربری سامسونگ نوت 3 و تغییر آیکن های پیش فرض دکمه های سخت افزاری به نوشتاری
روت + بکاپ + کاستوم ریکاوری و ...
ما همچنان منتظر این کاستوم رام شما هستیم.
-
saeedjiji نوشته شده: , یه سوال دارم ازتون راجع به سنسور مجاورت
باسلام مجدد .دوست گرامی سنسور مجاورت داره برامن روشن وخاموش میشه که البته تابحال نشده قطع بشه ومشکل ایجاد کنه.راجع به محافظ هم داخل خود جعبه یکی هست با یه قاب ژله ایی زیبا .بازم میگم کسانی که قصد خرید دارن پشیمون نمیشن.الان من وسط اسفالت 8 9mmو موست وانتد وریال رایسینگ هستم از هرکدوم چند مرحله بازی میکنم اینقدر باحال اجرا میشن بدون کوچکترین گیری بعد از ساعتها بازی وباوجود نصب لایو والپیپر و لانچر سه بعدی روگوشیم..دوستان منتقد دستش بگیرن با این قیمت کفشون میبره.اتفاقا با این شدت ادامه پیدا کنه روند کار در اینده بازار داخلی قبضه جی ال ایکس میشه.برای رام این گوشی هم میشه از Gfaive G9استفاده کرد که من نکردم.سوالی باشه درخدمتم .دیر
جواب میدم ببخشید.

-
- سپاسهای ارسالی: 118 بار
- سپاسهای دریافتی: 24 بار
mojn73
دوست عزیز میشه بگید درحالت اولیه چه مقدار فضای رم خلی بود و بعد از نصب بازی و برنامه فضای باقیمانده چه میزان است.(لطفا تعداد تقریبی بازی وبرنامه هارو بگید)
دوست عزیز میشه بگید درحالت اولیه چه مقدار فضای رم خلی بود و بعد از نصب بازی و برنامه فضای باقیمانده چه میزان است.(لطفا تعداد تقریبی بازی وبرنامه هارو بگید)
میزنم به سلامتیه حرفای دلم ک ب کسی نگفتم/ب سلامتیه اینکه کوه درد بودم ولی دم نزدم
ب سلامتیه تنهایی هام...ولی تنهایی رو دوست نداشتم / ب سلامتیه آرزوهایی که نتونستم لمسشون کنم...
ب سلامتیه تنهایی هام...ولی تنهایی رو دوست نداشتم / ب سلامتیه آرزوهایی که نتونستم لمسشون کنم...
-
milad.z نوشته شده:mojn73
والا از بقیه گوشی های که دیدم بارم یک فضای خالی بیشتری داره ابتدا بدون نصب برنامه در حدود 470 مگش پربود.تقریبا بانصب اخرین ورژن تمام بازیهای سنگین در حدود 200 مگ به بالاجا دارم بازم .تمام برنامه ها وبازیها قابلیت انتقال به کارت جانبی رو دارن .نمونه ای از بازیهای نصبیم اسفالت 8 .ماست وانتد. رِیال ریسینگ 3.شادو گان. 9 میلی متری .6گان .deerhunter 2014.انگری بردز گو .تامپل ران رایل راش نینجا فروت بازی سبک هم دارم مثل باب اسفنجی سونیک و....از گولانچر هم با لایو والپیپر استفاده میکنم .خلاصه نشده فضا کم بیارم مگر بعد از این. والبته یه چبز دیگه .امروز گوشیم رو بردم نمایندگی برام اپدیتش کرد هم کلمات چپه اش موقع تماس که الان درسته هم جی پی اسش که در کمتر از 10 ثانیه پیدا کرد هم کیفیت صداش .خلاصه خیلی بهتر شده پیشنهاد میکنم مراجعه کنید بدون هزینه ودر جابهم دادنش.بازم اگه بتونم کمک کنم در خدمتتون هستم .اگه امر کنید فیلم هم میزارم.برا دوست منتقدی که شاید شک کنه

دوستون دارم چونکه ایرانی هستید