مشكلات گوشي هاي OS9( نسل سوم سيمبيان )
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-
با سلام با رفتن به سايت زير و وارد کردن شماره سريال گوشي خود در جاي خالي در سايت مي توانيد شماره رمز 8 رقمي قفل شکن گوشي خود را در يافت و داخل گو شي تايپ کنيد تا پسورد فراموش شوده گوشي شما به 12345 تبديل شود يعني به تنظيم کار خانه برگردد موفق باشيد بسيار ساده و %100 تست شده:( [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
dariush101 جان
متاسفانه اين MC ها براي BB5 به بالا کارائي ندارند و N73 هم از همين سري هست، البته MC ده رقمي هست، نه 8 رقمي
به هر حال ممنون به خاطر معرفي سايت
متاسفانه اين MC ها براي BB5 به بالا کارائي ندارند و N73 هم از همين سري هست، البته MC ده رقمي هست، نه 8 رقمي
به هر حال ممنون به خاطر معرفي سايت

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای دریافتی: 5 بار
مشکل در unistall کردن بعضی از فایلها و برنامه ها در گوشی n73me ؟؟؟؟؟؟
ببخشید گوشی من n73me هست و چندتا تمز روی گوشی البته در حافظه جانبی نصب کردم ولی نمی دونم چطوری می تونم اونا رو پاک کنم ودر قسمت APP.manager
اسمی از اون تمزها نمی بینم که پاکشون کنم ،آیا نرم افزاری هست که بتونه این فایلها رو نشون بدم و بتونه پاکشون کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اسمی از اون تمزها نمی بینم که پاکشون کنم ،آیا نرم افزاری هست که بتونه این فایلها رو نشون بدم و بتونه پاکشون کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بر سنگ گورم حک شده است که خفته ام اینجا ولی کماکان در راهم...

-
- محل اقامت: ..مازندران..
- سپاسهای دریافتی: 75 بار

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:

-
Re: پيغام Expired Certificate
Sami_74 نوشته شده:با سلام من یک گوشی N73 Me گرفتم حالا که می خواهم برنامه های مخصوص Symbian Os9.1 را روی آن نصب کنم پيغام Expired Certificate میدهد. اشکال از کجاست؟لطفا من را راهنمایی کنید.
بایدتاریخ گوشیتان را یکسال به عقب برگردانی.

در ضمن پوشه اش Private است ! و فقط با X-Plore باز میشه !