LILA با احترام به نظر شما
بحث كردن بيشاز حد در مورد ازدواج چه فايدهاي داره؟
قديم چيكار ميكردن؟
اين بحثا مال جوانهاي امروزي حالا ما بياييم دليل منطقي و غير منطقي بياريم كه ازدواج اينجوريه يا اونجوريه.
من مخالف اين نظرم چون سرنوشت انسان رو خداوند مقدر كرده از روزي كه بدنيا امديم
من نظرم اينه انتخاب با چشماني باز بدور از احساسات بچه گانه يك پيوند خوب رو به همراه داره
از 100 تا پسری یا 100 دختری یکی واقعا مرد ایده آل و زن ایده ال و با کمال است
ولی همه انتظار دارند که اون یکی نصیب آنها شود
همانطور که هستی بهتره همسرت را انتخاب کنی و نه بالاتر و پایینتر
saraجان
دست شما درد نكنه ، به نظر من همش درسته فقط بهتر بود منبع رو هم ذكر ميكرديد تا كمتر نسبت به صحتش شك بشه. اينطوري به نظر ميرسه ممكنه يك اظهار نظر شخصي باشه.
arianعزيز
سرنوشت انسان رو خداوند مقدر كرده از روزي كه بدنيا امديم
بنابر اين فكر نميكنيد ديگه نيازي به چشم باز نباشه؟؟؟
saeed13608285,
موضوعي که شما در مورد ارادهي خدا و ارادهي انسان مطرح کرديد، بحث سنگيني رو به دنبال خواهد داشت، در اين مورد بحثهاي زيادي در تاريخ صورت گرفته که نتيجه اون اين هست که ارادهي خدا بر همه چيز هست و انسان هم در انتخاب راه مختار هست، اما هر طور که انتخاب کند مطابق همون کار با او رفتار خواهد شد، خداوند سير کلي حرکت انسان رو مقدر کرده، اما در جرئيات مختار هست و قدرت انتخاب داره،پس نياز به چشم باز داره، از طرفي عوامل معنوي ازجمله دعا و امثال اون اين سرنوشت رو تحت تاثير قرار ميده، اميدوارم دوستاني که دوست دارند بحث کنند منطقي بحث کنند تا مشکلي پيش نياد، پس دوستان در مطلبي که در اين تاپيک مينويسيد دقت زيادي به خرج بديد
با تشکر
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
بله مهدي خان درست مي گن
بالا خره ما هم اختيار داريم و تو تعيين سرنوشت خودمون موثريم.
البته اغلب مثل جناب ارين فكر مي كنند كه به نظرم اشتباست چون خدا كه ما رو مجبور نمي كنه به انجام كاري
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
يه مقدار توقعات رو پايين اوردن
و اينكه از ده مورد 5 الي 6 مورد خوب داشته باشه تقريبا مي شه گفت ايده اله
چون انسانها كه معصوم نيستن و هر كدوم يه ايرادايي دارن
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟