اگر تايپيک من اشتباهي داره بگين چون خيلي خوشحال مي شم کسي عيب منو بگه تا بتونم تسحيش کنم
سوالي داشتين در خدمتم

مدیر انجمن: شوراي نظارت

mirax42xa نوشته شده:سلام به اساتيد بزرگ مي گم اينجا چقدر بحث کراتينو نمي دونم پروتئين اينجور حرفا هست
جاي مواد شيميايي چرا از مواد طبيعي استفاده نکنيم من يک برنامه غذايي براتون مي نويسم بريد حال کنيد در عرض 4 ماه 5 کيلو عظله خالص مياريد اندامتون ورزيده و عظلاني مي شه.......
و....
اگر خواستين برنامه غذايي بگيرين قد و وزن رو درج کنيد تا براتون برنامه بريزم
![]()
![]()
فعلا" يا علي
ببینید هرچه که شما مواد قندی مصرف کنید جذب بدن میشه چه ورزش بکنید چه نکنید! تنها در موارد خطرناک که فرد دیگر دچار بالا رفتن میزان قند خونش شده بدن شروع به دفع قند از طریق ادرار می کنه. پس بهتره همون طور که بعد گفتی گفته بشه: یک نوشیدنی حاوی گلوکز مایع بلافاصله بعد از تمرین نوشیده شود.

Leonine نوشته شده:mirax42xa نوشته شده:سلام به اساتيد بزرگ مي گم اينجا چقدر بحث کراتينو نمي دونم پروتئين اينجور حرفا هست
جاي مواد شيميايي چرا از مواد طبيعي استفاده نکنيم من يک برنامه غذايي براتون مي نويسم بريد حال کنيد در عرض 4 ماه 5 کيلو عظله خالص مياريد اندامتون ورزيده و عظلاني مي شه.......
و....
اگر خواستين برنامه غذايي بگيرين قد و وزن رو درج کنيد تا براتون برنامه بريزم
![]()
![]()
فعلا" يا علي

اما سوال من اینکه برای اینکه اطلاعات خودم رو درباره مکملها بالا ببرم باید کلاس مربی گری بدنسازی برم یا اینکه کتاب مطالعه کنم کافیه؟

h1h2h3 نوشته شده:Leonine, جان اول تشکر می کنم به خاطر مطالب مفیدی که ارسال می کنی .چیزهایی که شما می نویسی واقعا هیچ جا پیدا نمیشه.
یک راهنمایی از شما می خواستم: من قصد دارم به امید خدا چندتا نمایندگی از شرکتهای وارد کننده مکمل تو شهر خودمون بگیرم تا هم کمک کنم به ورزشکارهای شهرمون و او نا رو از دست جنسهای قاچاقی خلاص کنم و هم یک پولی دربیارماما سوال من اینکه برای اینکه اطلاعات خودم رو درباره مکملها بالا ببرم باید کلاس مربی گری بدنسازی برم یا اینکه کتاب مطالعه کنم کافیه؟
چندتا کتاب هم در باره آشنایی با مکمل ها بهم معرفی کنی ممنون میشم.
سوال 2 : لطف کن ATP رو برام خیلی ساده و مفصل توضیح بده چون من از رو کتاب "تغذیه قدرتی برای بدنسازان" ترجمه جواد گروهی خوندم خوب متوجه نشدم؟
تشکر![]()
![]()